PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç dökülmesi hakkında :)

Sayfa : 1 [2]

Ertan-R
11-01-2011, 23:23
peki bu ekim işlemi için.belli bi yaş durumu varmi.mesela bnm durumum 25 yaşindaym kellik durumum var :D

doktora dedigmde ekim yapalm o dermi bekle 30 yaşina kdr dokulen dokulsun kalanlar uzerinde işlem yapilir.yoksa ben 25inde ekerim 30unde ekilenlerde dokulur gibi bi durum :)

Sizin doktorunz nasil birşey solemekte bu konu için :)
Kesinlikle tamamen dökülen dökülsün sonra ekeriz gibi bişey sölemez ,aksine bir anca müdahale edelim diyecektir.Ekim göztepe şafak hastanesinde yapıldı.Yerleri selami çeşme sheel benzinligi karşısında.

Chatin
11-01-2011, 23:32
Saç dökülmesi degilde kıl dönmesi hakkında bilgi verecek var mı
Haftaya ameliyat olucam :D

yanlış bilmiyorsam yumurtanın sarısı gitti stifler in yarısı olacak :)
gecmiş olsun.

Ertan-R
11-01-2011, 23:44
ahara saçlar ekim mi ertan :D fark etmedim cts günü :D ne zaman gelicen mantara yine, gelim bi incelim kanka :D

Ahahaha Kanka bak sende fark etmemişsin ön kısımlar komple ekim.Gerçi sen o gün saatleri diziyor aküyle fln ugraşıyordun.Hatta urfa sorduya alnına ne oldu diye motor kazası hatta saçı silme sıyırdık fln dedim :) :).0532 797 51 50 yücel tam kafa dengi.http://www.emphaire.com/ Adamların firma adını unuttum iyimi.Her zaman işlerinin arkasındalar.Hatta ektirirsen sende MantaR gibi ps3 götür ekilirken canın sıkılmaz oynarsın ahahaha :)

YavuzNaz
12-01-2011, 08:59
burdan sadece saçlarının benzerliğini aldıgım dayıma sesleniyorum yuh be arkadaş babamın benden çok saçı var benzeye benzeye saçın benzemiş bi işe yarasan şaşarım zate

imhotep
12-01-2011, 09:20
boşverin sacı maçı.. kılda keramet olsaydı kıçta çıkmazdı..:hehe:

ben halimden memnumum :D

hddsheriff
12-01-2011, 09:50
Tepoende acilma var diyenlere, hayir yok sunroof yapotirdim diyip gecistiriyorum :D

akbaba78
12-01-2011, 09:53
bioxin kullandim 2 yil boyunca faydasi oldu gercekten:)

Anıl E.
12-01-2011, 10:23
yanlış bilmiyorsam yumurtanın sarısı gitti stifler in yarısı olacak :)
gecmiş olsun.

Haydi buyur korkunun ecele faydası yok abi niye korkutuyorsun :(

nitrO_Oxide
12-01-2011, 10:34
Radyo moda da suan sac dokulmesiyle ilgili program var isteyen dinlesin :)

Anıl E.
12-01-2011, 10:34
Bendede kıl çok o yüzden kıl dönmesi ameliyatı olucam ,daha öncesinde olan yok mu çok korkuyorum :D

Ameliyatsız çözüm falan :(

flexamin
12-01-2011, 10:37
benim saçlar çok fenaydı 4 sene öncesine kadar
4 senedir ustra :D ve saçlarım inanılmaz çıktı. bioksin falanbütün hepsini kullandım bi b..k a yaramadı. 2 hafta bir minimum ay da 1 ustra ;)

ReFiK
12-01-2011, 10:47
benim saçlar çok fenaydı 4 sene öncesine kadar
4 senedir ustra :D ve saçlarım inanılmaz çıktı. bioksin falanbütün hepsini kullandım bi b..k a yaramadı. 2 hafta bir minimum ay da 1 ustra ;)

senin gözün kelliğe alışmış, az da saç olsa sana çok gibi geliyodur :D

fatihtemizer
12-01-2011, 10:54
Bendede kıl çok o yüzden kıl dönmesi ameliyatı olucam ,daha öncesinde olan yok mu çok korkuyorum :D

Ameliyatsız çözüm falan :(

var kardeş..uyutuyorlar seni hi bi şey anlamıyorsun geçmiş olsun...:Dolmazsa olmaz..olacaksın..

flexamin
12-01-2011, 11:00
senin gözün kelliğe alışmış, az da saç olsa sana çok gibi geliyodur :D

sen benim saçların sıklığını görsen inanamazsın ;) bundan dolayı görmeden önyargıyla yaklaşma derim

e'to
12-01-2011, 11:10
arkadaşlar satılan bütün şampuan tonıc ampül krem v.s. v.s. hepsi aynı işe yarar saç dökülmenizi sadece yavaşlatır...tek çaresi şu anda ektirmektir ama onunda şöyle bir riski var saçlarınızın örneğin sadece tepe kısmı döküldü ve ektirdiniz ama yanlara veye öne doğru ilerleyen zamanda dökülme devam edebilir sonra bi işlem daha yapmanız gerekebilir en iyisi bekleyip iyicene saç konusunda hafiflemek sonra işlem yaptırmaktır..
birde başınızın şakak hizası arkaya doğru bant şeklinde asla dökülmez ekme işlemide oradan alınan saç köklerinden yapılır..

TheAce
12-01-2011, 11:57
sen benim saçların sıklığını görsen inanamazsın ;) bundan dolayı görmeden önyargıyla yaklaşma derim

2 haftada bir ustura vurulduktan sonra saçın dökülse ne olur dökülmese ne olur :D orda bir köy var uzakta gibi :D

tamamen espri mahiyetindedir aman yanlış anlama...

Sportline
12-01-2011, 12:05
bu ustura yada 2-3 numara yapmak benim saça çok iyi geliyor, uzadıkça dökülme artıyor kısa iken dökülme hiç yok nerdeyse, dermatolog alakası yok diyor kısa saçın döküldüğünü görmezsin diyor, ama elime kısa saçlarda geliyordu, dün 3 numara yaptım sıkıntı yok :D

YUSUF
12-01-2011, 12:49
hala bulanamadımı kelliğe bir çözüm 15 sayfa olmuş :D

emresener
12-01-2011, 12:59
rogaine'nin türkiyeye yasal girişi varmıydı ya?

ithal olarak suan eczanelerde satılıyor zaten ;) ama bende daha ucuz :D

flexamin
12-01-2011, 13:56
bu ustura yada 2-3 numara yapmak benim saça çok iyi geliyor, uzadıkça dökülme artıyor kısa iken dökülme hiç yok nerdeyse, dermatolog alakası yok diyor kısa saçın döküldüğünü görmezsin diyor, ama elime kısa saçlarda geliyordu, dün 3 numara yaptım sıkıntı yok :D

erhan benim saçları gördün sen şuanki halini sımsıkı daş gibi :D sıklaştı saçlarım iice buluşunca incelersin :D alınım orda kenarlardan açık olan yerler war ama yawaş yawaş çıkmaya başladı onlarda :)

AvcI
12-01-2011, 15:46
ithal olarak suan eczanelerde satılıyor zaten ;) ama bende daha ucuz :D

konuya direk ticari bakmandan ziyade sattığın ürünün ne derece faydalı olduğu hakkında detay versen daha çok işe yarar,

SONE-R
12-01-2011, 16:07
usturaya vurmakla saçlarınız çoğalmaz.. sadece kendinizi kandırırsınız.. ;)

flexamin
12-01-2011, 16:28
usturaya vurmakla saçlarınız çoğalmaz.. sadece kendinizi kandırırsınız.. ;)

valla bilader görünen köy klavuz istemez.. ;) saçlarım çok açıktı 4 senedir sürekli ustra şuan saçlarım çok sık ve açık yerlerdende yavaş yavaş çıkmaya başladı ;) ustranın amacı zaten görünmeyen tüyleri ( sarı sarı ince olan) sıklaştırıp kalınlaştırıyor ve gürleşiyor.. ama tabi herkeste işe yararmı bilmem. Herkesin genetik yapısı farklıdır.

SONE-R
12-01-2011, 16:33
dökülen saçların yerine normal saçların çıkması zaten normaldir.. saçların belli bir ömrü vardır.. her saç kökü toplam 25 kez saç üretir.. sağlıklı bir saçın ömrü ise 3-4 yıl arasında değişir.. genetik dökülme, demir eksikliği, vs başka rahatsızlıklar nedeniyle saçlar 3-4 yılı tamamlayamadan dökülür. dökülünce yenisi çıkar.. yenisi de rahatsızlıklar tedavi edilmedikçe kısa zaman içinde dökülür.. yani saç kökü kısa sürede 25 kez saç üretme işini bitirir ve o kökten bir daha asla saç çıkmaz.. artık sonuç kalıcı kelliktir..

Anıl E.
12-01-2011, 17:03
var kardeş..uyutuyorlar seni hi bi şey anlamıyorsun geçmiş olsun...:Dolmazsa olmaz..olacaksın..

Uyutmayacaklar abi lokal anestezi yapılacak
neyse gerçi yüz üstü olacagımdan dolayı arkada neler yapılacak hissetmem :D :D

gambit49
12-01-2011, 20:01
gende kellik varsa kacari yok sulalede baba dayi dede amca :D bu 4lu onemli kullanilan urunler tamamen ticari ve kendine bagliyor kullanmayi birakinca direk etkisi bitiyo minoxil bunlarin en etkilisiymis sanirm benim bir arkadasimda cikan kıllari gorduk fakat birakinca dokulduler direk
bunun icin en gecerli yontem ektirme islemi

SONE-R
17-02-2011, 14:10
Müjde kelliğe çare bulundu..

Strese karşı bir maddeyi fareler üzerinde test eden bilim adamları, tesadüfen bu maddenin kılları uzattığını gördü.

Bilim adamları kronik strese girmesi için farelerin genlerini değiştirdi. Stres hormonu kortikotrobun fazla salgılanmasını sağlayan bilim adamları stresin mide ve bağırsaklara etkisini araştırdıkları sırada, yaşlandıkça farelerin sırtındaki kılların döküldüğünü ve ''kelleştiğini'' belirledi.

California'daki Salk Enstitüsü'nden araştırmacılar, stres hormonunun salgılanmasını durduran "astressin-B" adı verilen bir kimyasal madde geliştirdi ve bu maddeyi ''kel farelere'' enjekte etti. Kel fareleri, kontrol grubundaki sağlıklı farelerle aynı kafese koyan bilim adamları, 3 ay sonra kimyasal maddenin mide ve bağırsaklara etkisini araştırmak için kafese baktıklarında, kılları yeniden çıkan ''kel fareleri'' diğerlerinden ayırmakta zorlandı.

Araştırma sonuçlarının insanların stres ve yaşlılık nedeniyle saç kaybetmesini ya da saçın ağarmasını engellemek için yeni ''tedavilerin'' uygulanmasının yolunu açabileceğini belirten bilim adamlarının çalışması Amerikan ''Plos'' dergisinde yayımlandı.

ahmetuygur
17-02-2011, 14:12
saç ektireceğine steroid al vucut yap derim

http://img4.mynet.com/ha4/j/jason-statham.jpg

:D

tool
17-02-2011, 14:14
demekki "saç sefadan tırnak cefadan uzar" sozu bilimsel olarak uygulanmis :D

SONE-R
21-02-2011, 15:01
Saçın ilginç özellikleri
İşte saçlarınız hakkında daha önce muhtemelen hiç duymadığınız ilginç bilgiler…

Saç % 50.65 karbon, %20.85 oksijen, %17.14 nitrojen, %6.36 hidrojen ve % 5 sülfürden meydana gelir. Ayrıca magnezyum, arsenik, demir, krom ve daha pek çok metal ve mineral de içerir.

Koyu saçta sarı saçtan daha fazla karbon bulunur.

Saçlarımız her ay yaklaşık olarak 1,5 cm uzar. Ayrıca 15-30 yaşları arasında ve kadınlarda saçın uzaması daha hızlıdır.

Bir saç telinin normal yaşam uzunluğu 4-7 yıldır.

Saçların dökülmesi günlük ve normal bir olaydır. Günde yaklaşık 75-150 tel saçın dökülmesi sıradan bir olaydır.

Başınızdaki saç tellerinin sayısı saçınızın doğal rengine bağlıdır.

Kızıl saçlıların 90,000
Siyah saçlıların 108,000
Kahverengi saçlıların 140,000
Ve sarışınların 140,000’den fazla tel saçı bulunur.

Kafanızın boyutu ne kadar büyükse o kadar çok saçınız var demektir.

Normal şartlar altında kuru saç kopmadan uzunluğunun 1/5’i ölçüsünde uzatılabilir.

hddsheriff
21-02-2011, 15:03
Minoxil Saç ve Sakal Çıkarıcı - Kargo Bizden! (http://sacsakal.urunu.net/) 10 şubatta bu ilacı kullanmaya başladım 10 martta durum değerlendirmesi yapıp yorumları yazarım arkadaşlar.

SONE-R
21-02-2011, 15:07
Minoxil Saç ve Sakal Çıkarıcı - Kargo Bizden! (http://sacsakal.urunu.net/) 10 şubatta bu ilacı kullanmaya başladım 10 martta durum değerlendirmesi yapıp yorumları yazarım arkadaşlar.

losyon değil mi bu? bu ilaç sadece kafanın taç bölgesindeki saçların dökülmesini durdurmaya yarar.. önlerdeki saçlara etki etmez..

hddsheriff
21-02-2011, 15:11
losyon değil mi bu? bu ilaç sadece kafanın taç bölgesindeki saçların dökülmesini durdurmaya yarar.. önlerdeki saçlara etki etmez..

sabah akşam 5'er damla olarak kullanılıyor. saç mı çıkacak , mevcut saçlarmı güçlenecek yoksa hiç bir işe yaramayacak mı bunu 10 martta görücez :D

GokhanE.
21-02-2011, 16:49
dökülecegi varsa dökülür,aşırı kısa olmıcak şekilde kısa kestirip kafaya takmamak en iyisi:icon_tup::icon_tup:

Göki,ZD
21-02-2011, 16:53
şu konu güncellendiğinde acaip fitil oluyorum bilesiniz :D:D:D

imhotep
21-02-2011, 17:12

üstüne alınma kanka , bak bana ne kadar rahatım :D:D

SONE-R
21-02-2011, 17:55

kurtuluşun yok göki.. kelliği kabul et.. zaten karadenizlilerin çoğu keldir.. :)

ektirmeyle falan eski günlerine dönemezsin sadece cüzdanın hafifler :D

onursumer
21-02-2011, 18:09
kurtuluşun yok göki.. kelliği kabul et.. zaten karadenizlilerin çoğu keldir.. :)

ektirmeyle eskisi gibi olmamasının sebebi nedir acaba ?

aslında çevremde birkaç kişi bu işlemi yaptı başarılı gozukuyorda herkeste olmuyor sanırım aynı şekilde :)

benimde hafif seyreldi saçlar şuan sıkıntı yok ama hissediyorum

SONE-R
21-02-2011, 18:14
ektirmeyle eskisi gibi olmamasının sebebi nedir acaba ?

eskisi gibi sık ve gür olamaz.. o kadar saçı enseden alıp ekemezler aksi halde ense kabak gibi ortaya çıkar :D çoğu kişi toppik vs kullanarak saçlara sık görünüm veriyorlar.. her gördüğünüze inanmayın derim ben..

Göki,ZD
21-02-2011, 18:17

giden gitti zaten 2 seneye yakındır kayıp yok çok şükür :D ailede ki klasik saç modeline ulaştım :D alın açık tepede hafif açıklık, alın bölgesinden yana sıkıntım yok 20 yaşında beri öle ama tepe tarafa ektirmeyi düşünüyorum, ekim olduguda belli olmaz o kadar :):):) topic kullanmışmıydın abi sen ? üşengeçlikden alamadım bi türlü hem nerde satılıyor bilmiyorum, tek kullandıgım bioxin şampuan :D tüpleri kullanmıyorum artık bıraktım, sadece saç uzatıyor berber parası gidiyor sürekli :D

cabriolet
21-02-2011, 18:18
ilk 3-4 sene ekilen saçlar oyuncak bebeklerin saçları gibi duruyo sonra normale dönüyo o 3-4 sene 3 numara kestiririm saçlarımı diyosanız kimse fark etmeden o çirkin görüntüyü geçirirsiniz :)

benimde bikaç sene sonra yapıcağım şey bu sanırım çünkü yavaş yavaş gidiyo saçlar kellikte hiç yakıştıramıyorum kendime :D

SONE-R
21-02-2011, 18:19
giden gitti zaten 2 seneye yakındır kayıp yok çok şükür :D ailede ki klasik saç modeline ulaştım :D alın açık tepede hafif açıklık, alın bölgesinden yana sıkıntım yok 20 yaşında beri öle ama tepe tarafa ektirmeyi düşünüyorum, ekim olduguda belli olmaz o kadar :):):) topic kullanmışmıydın abi sen ? üşengeçlikden alamadım bi türlü hem nerde satılıyor bilmiyorum, tek kullandıgım bioxin şampuan :D tüpleri kullanmıyorum artık bıraktım, sadece saç uzatıyor berber parası gidiyor sürekli :D

topici ben değil de, rizeli (yine bir karadenizli :p) arkadaşım düğün akşamı kullandı.. gittiğimiz berber döktü saçlarına.. arkadaşımın eşi bile görünce şaşırmıştı :D :D

onursumer
21-02-2011, 18:20
bende rizeliyim memleketten mi kaynaklanıyor şimdi bu ahaha :D

Göki,ZD
21-02-2011, 18:22
o zaman topic den sonra bi burun ameliyatı tamamdır benim işim :D ahuahuahuaha
bide benim saçlar uzadımı daha kel gözüküyorum, kısa oldumu tepeler hiç belli olmuyor, alın bölgesine yapıcak bişey yok zaten orda hiç saç yok :D

SONE-R
21-02-2011, 18:23
o zaman topic den sonra bi burun ameliyatı tamamdır benim işim :D ahuahuahuaha
bide benim saçlar uzadımı daha kel gözüküyorum, kısa oldumu tepeler hiç belli olmuyor, alın bölgesine yapıcak bişey yok zaten orda hiç saç yok :D

30 dk sonra başlayacak maç sonrası başındaki tellerde azalma olabilir :D :D

Göki,ZD
21-02-2011, 18:25
30 dk sonra başlayacak maç sonrası başındaki tellerde azalma olabilir :D :D

valla hiç umurmda değiller, ne yaparlarsa yapsınlar, eve gidip kıçı deviricem.. 90 dk kosuyorlar, benim hayatımda kazanamıcagım parayı alıyorlar:D

!KO
21-02-2011, 18:26
goki abi en son halı saha macına gordum senı abi o kadarda açık değildi saçlar :S

Göki,ZD
21-02-2011, 18:36
goki abi en son halı saha macına gordum senı abi o kadarda açık değildi saçlar :S

:D:D:D:D:D:D ayık olun saçlar vax lı ona ragmen saç dolu dolu ahhh ahhhh

2008

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://img819.imageshack.us/i/dsc0018rz.jpg/)

2010 - hoş burda flaş patlamasından dolayı bu kadar gözükmüş böle değil tepeler

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://img155.imageshack.us/i/image130we.jpg/)

dalga geceniiiiiiiiii :D:D:D