Orijinalini görmek için tıklayınız : Oruç başıma çarptı bende Polo'ya..
Iş çıkışı başım o kadar kotuydu ve çok halsiz dalgindim. Eve donerken yogun bir trafik lambasindan kalkarken 3 sira halde bulunan araçlarin en sag kismina geçtim, 4 yol agziydi. Sol yanimda 50 NC tarzi bi kamyon vardi. Karsi yola geçerken adam beni gormedi, bense ilerlerken kamyon hafif sola yanasmadigi için kaldirima denkgeliyordum, hemen hizlanip kornayla onunden sola geçtim onun da onunde araç vardi tam ona çarpmayip kamyoneti de zor durumda birakmayayim diye en sola geçitim, o sirada aynaya bakmadim anlik ve zaten kafam felaket tepkilerm çok zayifti. Sanrim 07 model Poloydu ve hisirtiyi duydugum anda frene koydum ama abs olmadigindan saga kirsamda sola dogru kaydim, ve aynam adamin sol kapisini simsiyah yapti, tabi benim ayna da kirildi ve çamurluklarima polonun gri rengi çikti. :( Adam sinirle geldi saydi durdu bana bagirdi ben de durumu anlatmaya çalisiyor ama gozlerimi zor açiyordum soktaydim ztn :/ polis çagir dedim, sonra oradan biri once tutanak tutun kagit vs dedi. kaza raporu. Sonra adam onca laf saydiktan sonra tamam git hadi ya dedi, inanin hiç ugrasacak halim yoktu bende bindim arabama uzaklastik :( Bir daha yuzumu yikayacagim yada bu halde kafa dalginken araç kullanmamak lazim... Allah korusun!
http://img197.imageshack.us/img197/8736/resimwvh.jpg
TolgaEsentepe
21-08-2009, 20:08
Geçmiş olsun. Oruçluyken trafiğe çıkmak gerçekten tehlikeli olabiliyor..
çok geçmiş olsun hocam,umarım bir daha bu halde araç kullanmazsınız :)
İbrahim Erdem
21-08-2009, 20:11
Geçmiş olsun. En kötüsü bu olsun.
sagolun arkadaslar allah bidaha gostermesin
Ferhat_V
21-08-2009, 20:13
geçmiş olsun..
bende bugün motorcunun tekini alıyodum minibüsün altına zor kaçtı :=)
walla nasıl oldugunu anlıyamadım ama gecmıs olsun.daha kotusede olabılırdı o dıkkatsızlık ve dalgınlıkla
Gecmis olsun.
Orucluyken dikkat dagılabiliyor, insan daha sinirli agresif olabiliyor.
Geçmiş olsun. Oruçluyken insan sağlıklı adımlar atamıyor ve bu tarz üzücü durumlar çıkıyor ortaya.Tekrarı olmaz inşallah.
s.alican
21-08-2009, 20:27
çok geçmiş olsun
amin, sagolun arkadaslar.
utkuselamoglu
21-08-2009, 20:48
geçmiş olsun... Ramazan ayında sabırlı olmak lazım hele trafikte oruç üyüzünden midir bilmem ama bazen çok sabırsız oluyorlar insanlar... oruç tutmanın asıl anlamından uzaklaşıyorlar...
walla nasıl oldugunu anlıyamadım ama gecmıs olsun.daha kotusede olabılırdı o dıkkatsızlık ve dalgınlıkla
kirmizi kare içi mor çizgili benim araç
Buyuk siyah kare 50NC
Siyah içi yesil olan Polo
X noktasi çarpistigimiz alan
geçmiş olsun... Ramazan ayında sabırlı olmak lazım hele trafikte oruç üyüzünden midir bilmem ama bazen çok sabırsız oluyorlar insanlar... oruç tutmanın asıl anlamından uzaklaşıyorlar...
ben adama oruçluyum dalginlik deyip sebebini de anlatirken , adam bana sovup , oruçsan oruçsun dedi, benim arabamin orjinalligi gitti diye bagiriyordu :confused:
Gecmis olsun. Yatmadan bol bol su icin, su kaybi en onemlisi vucutta.
kesinlikle su en onemlisi , o degil de çarptiktan sonra bi bardak su içiyim dedim :) sonra....
gokhan07
21-08-2009, 21:50
geçmiş olsun.
kirmizi kare içi mor çizgili benim araç
Buyuk siyah kare 50NC
Siyah içi yesil olan Polo
X noktasi çarpistigimiz alan
ya üşenmeyip cizmissin saol simdi gayet anladım keşke orta şeritten hic sekmeden tın tın gitseymişsin. bazen şerit degistirirken aynalar bile yetmiyor arkadan geleni gorebilmeye kor nokta bile olabiliyor. geçmiş olsun tekrardan karşı tarafın malı kıymetlıymış baya. okadar orj duskunu kıymetlıyse cıkmasın trafiğe. adı üstünde kaza bu kasti birşey yokki.:icon_wack
bu şekilden anlaşıldğına göre zaten hatalı bir hareket yapmışsınız.. adamın tepkisini bence çokta yadırgamayın.. ayrıca ne var, herkes sinirlenir, siz olsanız sinirlenmezmiydiniz, yolunuzda gidiyosunuz birinin hatası yüzünden bir sürü sıkıntı.. bence normal.. tabikide kaza bu, olabilir, insanlık hali ama adama da hak vermek lazım bir yerde.. o adamın yerinde bende olsaydım bende aynı tepkiyi veriridim kimse kusura bakmasın.. tabikide mala gelen zarar hiçbir insandan önemli değildir ama bence kim olsa bir tepki verirdi yani..
ayrıca orucuda insan kendine eziyet haline getirmemeli bence.. geçmiş olsun.
Sierra Rs
21-08-2009, 22:27
geçmiş olsun.
Serencebey
21-08-2009, 22:31
geçmiş olsun tekrardan karşı tarafın malı kıymetlıymış baya. okadar orj duskunu kıymetlıyse cıkmasın trafiğe. adı üstünde kaza bu kasti birşey yokki.:icon_wack
Eminim seninde arabana carpsalar aynı tepkiyi verirsin.
Bazı kişiler icin araba farklı bı konudur. Bu siteden 10 kısı gosterebılırım bu durumda aynı tepkiyi verebilecek. Konu mal kıymeti degil, bunu anlatmak bıraz zor.
Ben kac aydır arabamla ugrasıorum canım cıktı yaptırıcam dıye. Sonra birisi gelip vurucak ve ben mevlana gibi konusucam?
Haydi arkadaslar gelin bu tarafa :) Cogu adam yapmaz bunu :)
Ayrıca kusurda senin oruca bahane atmamalısın bence. Buyuk aracın arkasından gelenı gormeden atmıssın kendını one 2 seritlik yolda kavsak genıslıgınden yararlanarak SAĞLAMA yapmaya calısmıssın. Sakin kullansaydın basına gelmezdi.
Yinede gecmıs olsun.
bu şekilden anlaşıldğına göre zaten hatalı bir hareket yapmışsınız.. adamın tepkisini bence çokta yadırgamayın.. ayrıca ne var, herkes sinirlenir, siz olsanız sinirlenmezmiydiniz, yolunuzda gidiyosunuz birinin hatası yüzünden bir sürü sıkıntı.. bence normal.. tabikide kaza bu, olabilir, insanlık hali ama adama da hak vermek lazım bir yerde.. o adamın yerinde bende olsaydım bende aynı tepkiyi veriridim kimse kusura bakmasın.. tabikide mala gelen zarar hiçbir insandan önemli değildir ama bence kim olsa bir tepki verirdi yani..
ayrıca orucuda insan kendine eziyet haline getirmemeli bence.. geçmiş olsun.
Merve kardeşim orjinalliginin bozuldugu belki araç sahibi için önemlidir Bizim için değil Adı üstünde kaza diyoruz yapılacak birşey olmuyor sebebi ne olursa olsun oluyor ölüm gibi önüne geçilmiyor ne kadar dikkat edersen et mutlaka olur kaza, geçenlerde forumda bir arkadaşımızın çiçek gibi typer ı gitti. Trafikdemiydi hayır dükkan ın önünde park halinde idi.
Kaldıkı ben yıllarca şehirler arası tır sürücülüğü yaptım oruç hiç eziyet olmadı.:icon_tup:
Ayrıca kusurda senin oruca bahane atmamalısın bence. Buyuk aracın arkasından gelenı gormeden atmıssın kendını one 2 seritlik yolda kavsak genıslıgınden yararlanarak SAĞLAMA yapmaya calısmıssın. Sakin kullansaydın basına gelmezdi.
Yinede gecmıs olsun.
++++++
Katılıyorum ayrıca geçmiş olsun diyorum.
Merve kardeşim orjinalliginin bozuldugu belki araç sahibi için önemlidir Bizim için değil Adı üstünde kaza diyoruz yapılacak birşey olmuyor sebebi ne olursa olsun oluyor ölüm gibi önüne geçilmiyor ne kadar dikkat edersen et mutlaka olur kaza, geçenlerde forumda bir arkadaşımızın çiçek gibi typer ı gitti. Trafikdemiydi hayır dükkan ın önünde park halinde idi.
Kaldıkı ben yıllarca şehirler arası tır sürücülüğü yaptım oruç hiç eziyet olmadı.:icon_tup:
ben arkadaş için söyledim.. olayı oruca bağlamış, burda ben oruç tutma eziyet olmasın sana gibi bişey demedim yani :p hatalı bir hareket yapmış, konuyu oruca bağlamış ondan o şekilde yazdım..
ayrıca arkadaşım tabikide kazadır insanlık halidir vs diye bende belirttim, benimde arabama park halinde çarptılar.. ama ne yani bizde insanız adam tepki vermicekmiydi.. bende olsam verirdim dedim ve eminim %90 ıda değil boyasız, komple boyalı arabalarına bile olsaydı tepki verirlerdi.. adam bağırmış çağırmış bi şekilde atacak sinirini, dövmeye kalkmamışki haksız diyeyim ona.. haklı bende olsam bağırırım, bende bigün yapsam banada bağırsalar susarım.. o hakkı onda görüyorum çünkü ;)
Tayfun-E30
21-08-2009, 22:56
geçmiş olsun bu kadar etkileniyosanız tutmayın bence oruç,insanlar kaza yapabilir adam madur olmuş belli bi yere kadar tepkilerini hoş görmek lazım ha suyunu çıkarıyosa trafikte sürmesin o arabayı o zmn oda ayrı konu...
çok geçmiş olsun. trafikte her zaman dikkat etmek lazım.
Eminim seninde arabana carpsalar aynı tepkiyi verirsin.
Bazı kişiler icin araba farklı bı konudur. Bu siteden 10 kısı gosterebılırım bu durumda aynı tepkiyi verebilecek. Konu mal kıymeti degil, bunu anlatmak bıraz zor.
Ben kac aydır arabamla ugrasıorum canım cıktı yaptırıcam dıye. Sonra birisi gelip vurucak ve ben mevlana gibi konusucam?
Haydi arkadaslar gelin bu tarafa :) Cogu adam yapmaz bunu :)
Yinede gecmıs olsun.
Bence bukadar emin olma :icon_tup:
tabiki herkezin malı kıymetlidir.
Ben adam mevlana gibi olucak demek istemedim tabiki sinirlenicek kızıcak tepki göstericek,gösterebilir yani ama benim katılmadıgım yer şu; arabamın orjinalliğini bozdun diyip sövmüş süpürmüş ! arkadasın dedıgıne gorede cok buyuk bır hasarda yok ortada.daha kötüsüde olabilirdi.
Şöyle birşey söyliyeyim, gecenlerde bir pazar geziyorum bir kavsakta ısıkta bekliyoruz, arkamdaki aracta benden 2-3 yaş kücük bir genc yanında kız arkadasi müzigi acık vs vs durup duruken arkadan güp :hahaha: ayagından debriyajı kacırmış bindirdi bana.indim baktim boya gecmis cizik cuzuk. dedim devam et olur okadar saglık olsun. genc biraz şaşırdı teşekkür etti bindim arabama gezmeye devam ettim.şimdi ben o tampondaki cizige kayırsam illa gelip biri o tamponu göcertir.sonra onceki kayırdıgıma yanarım.
Serencebey birde senin dedigin gibi aylarca ugrasip yaptırdıgın araba ayrı standart olan ayrı. senin dedigin gibi el emeği göz nuru oluyo.sana vurup verecegi hasarla ona vurup verecegi hasar farklı olur.buna görede karşı tarafın mağduriyeti farklı oluyo. işte bu kötü
Serencebey
21-08-2009, 23:45
Serencebey birde senin dedigin gibi aylarca ugrasip yaptırdıgın araba ayrı standart olan ayrı. senin dedigin gibi el emeği göz nuru oluyo.sana vurup verecegi hasarla ona vurup verecegi hasar farklı olur.buna görede karşı tarafın mağduriyeti farklı oluyo. işte bu kötü
Benim arabama durup duruken vurursa eger, kanunun bana ızın verdıgınce sansımı zorlarım ;)
Ayrıca Bu sitede en az 10 kısı bulurum benım gıbı tepkı verecek :)
Sen guzel tepkı vermıssın helal olsun ben vermem.
Tepki verecekler icinde Aklınızda olsun tokat atmak kanunen suc degıl yumruk suc ;)
Senin araba ne? merak ettim şimdi.
Tayfun-E30
21-08-2009, 23:53
Benim arabama durup duruken vurursa eger, kanunun bana ızın verdıgınce sansımı zorlarım ;)
Tepki verecekler icinde Aklınızda olsun tokat atmak kanunen suc degıl yumruk suc ;)
muhalefet olsun diye değilde merakımdan soruyorum tokat atmak suç değilmi aşalıyıcı küçük düşürücü vs diye dahada katlı suç hatta bu arada tokat için adam vuran rajon sahibi abiler var dikkatli olmak lazım :D
Özellikle şehir içinde Yüksek ve Büyük vasıtaların Sağ tarafında kalmayın... Her türlü takar... Sen kabahatsiz olsanda takar, kör nokta ve burun oynası yoksa göremez seni korna çalsanda.
Geçmiş olsun.
Serencebey
21-08-2009, 23:59
muhalefet olsun diye değilde merakımdan soruyorum tokat atmak suç değilmi aşalıyıcı küçük düşürücü vs diye dahada katlı suç hatta bu arada tokat için adam vuran rajon sahibi abiler var dikkatli olmak lazım :D
PM atıorum sana :D
Şimdi gidipte 30 milyarlk standart bi araba vurup ufak bi cizik biraksa bende yuru git derim.senin yaptign gibi ufak hatalar her zmn olur.
Ama aracim 5te 10 milyarlkta olsa bnm egerki emegm ve extra para harcamişlgm varsa farkli tepki veririrm tabi bu tepki kavga olcak fln diede bişy yok.
Bu arada kaza yapan arkdasa gecmiş olsn.
Senin araba ne? merak ettim şimdi.
Arkadasta AE86 Coupe var trde tek denilecek bi araç varsada biz bilmiorz :)
Serencebey
22-08-2009, 00:04
Arkadasta AE86 Coupe var trde tek denilecek bi araç varsada biz bilmiorz :)
Tek olm Tek :D :icon_tup::icon_tup:
DoDo_hamann
22-08-2009, 00:06
PM atıorum sana :D
+techturkey
her türlü tokatlarım :D
Allah beterinden saklasın, geçmiş olsun.
Araba yıkarken sokaktan hızlı geçip su sıçratan adamla bile kavga etme noktasında tartışırken gelip biri vursa naparım bilemiyorum Allah korusun:D
Serencebey
22-08-2009, 00:09
+techturkey
her türlü tokatlarım :D
i meneyyccc hesaaaabı tokatlarım :D
Geçmis olsun dilekleriniz için tesekkurler, ben oruca baglarken su sekilde, ilk gunu adapte olmak ve sadece evde oturarak geçirmedim elbette, is yerindeki birçok olay ve yorucu gun gerginlik ustuste geldi, normalde oruç da olmasam bu olaylar olmuyordu, birde uykusuzlugu eklersek sonuç bu oluyor. Suçumun farkindayim. Ama ben o adamin bana olan tepkisine çok sasirdim , uzuldum inanin sesimi bile yukseltmedim ve halsizlikten yukseltemedim, olayi anlatmaya çalistim, geregi neyse yapalim gibisinden ama....
Allah hepimizi ve sonra araçlarimizi korusun.
DoDo_hamann
22-08-2009, 00:11
i meneyyccc hesaaaabı tokatlarım :D
ahahah bi b.k olmaz bundan at çöpe:D:D
babam da oruçlu sürerken saçmalıyor resmen annem de saçma sapan sorular soruyor. oruçluyken trafik zor bide ilk günler daha alışamadık. geçmiş olsun kardeş
Brooo... Boşver geçmiş olsun... Yaptırırız yarın aynanı, pastaylada izler geçer. Allah beterinden saklasın.
Brooo... Boşver geçmiş olsun... Yaptırırız yarın aynanı, pastaylada izler geçer. Allah beterinden saklasın.
amin kankam ;) allah bizi korusun
DoDo_hamann
22-08-2009, 01:07
Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın.
boşver... vur gitsin canın sağolsun..
orhansah
22-08-2009, 10:18
boşver... vur gitsin canın sağolsun..
bravo ya ne güzel bir düşünce. yok yere atraksiyon yap git adamın arabasına vur sonra canın sağolsun. süpermiş valla.
SekoLive
22-08-2009, 10:32
bravo ya ne güzel bir düşünce. yok yere atraksiyon yap git adamın arabasına vur sonra canın sağolsun. süpermiş valla.
:icon_tup:
gecmıs olsunnn dıkkat etmek lazım bu gıbı durumlardaa
Teselli tarzları da ilginçmiş.