Orijinalini görmek için tıklayınız : SRK 57 den beklenen değişiklik...GERMAN STYLE
dün itibariyle SRK 57 ye beklenen değişiklik herkesin tavsiyeleri ve fikirleri dikkate alınarak yapıldı. CMS 40 lar takılmıştır...:icon_tup:
http://img39.imageshack.us/img39/1951/dsc03498v.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/9700/dsc03507w.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/968/dsc03509k.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/1814/dsc03518s.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/6962/dsc03519z.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/5215/dsc03506k.jpg
SekoLive
22-08-2009, 10:50
bence güzel duruyor ;)
teşekkür ederim :icon_tup: dahada iyi olacak zamanla
Boost Up
22-08-2009, 10:53
Bence pek yakışmamış:( Tabi benim görüşüm, siz beğenmişseniz olay bitmiştir:)
SekoLive
22-08-2009, 10:55
teşekkürler boost up kardeşim.... :icon_tup:
jant gobeklerini bence takmayın :) ole daha guzel duruyor ;) 3. resimdeki gibi :)
185/60/13 lastik bulun birazda yere basın ;)
Maşallah..
Kuş serisinde fabrika çıkışlı olması lazımdı aslında cms 40 ın maşallah serkan abi cok yakısmıs kazasız belasız
bence ön sinyallerin sarı olanından bulup taksanız :) bi de tampondaki sislerin ön ızgarasız olanının sarı renk olanı var. onları önericem.
jantlar zaten bu araçla özdeşleşti, lklasik yakışmış :)
SekoLive
22-08-2009, 11:00
jant gobeklerini bence takmayın :) ole daha guzel duruyor ;) 3. resimdeki gibi :)
:) Keskin tuningin jantına benziyor ozaman
teşekkürler
185/60/13 lastik bulun birazda yere basın ;)
Maşallah..
teşekkür ederim diyadin ilk aldıgımda çok basıkdı araba memlekete gidicek diye kaldırdık belki eski yayları takarız bi ara denemeliğine :) Yada arka tarafdan 1 bakla indiririz şuan onu düşünüyoruz
:icon_tup:
Kuş serisinde fabrika çıkışlı olması lazımdı aslında cms 40 ın maşallah serkan abi cok yakısmıs kazasız belasız
Saolasın murat kardeşim fotoları dün gece ve sabah işe giderken aceleyle çektik yıkayıp parlatıp daha güzel fotolar çekip koyacağım bizce çok yakıştı sıra geldi M3 bagaj üstü çıtasına :icon_tup:
Tekrardan saol murat kardeşim...
Boost Up
22-08-2009, 11:03
Bence yapılması gerekenler,
Güzel 16'' jant
Ön sinyaller amerikan, sarı olanlar
Yandaki GHIA amblemlerinin sökülmesi
Ön farların son kasasınınkiyle(saydam camlı) olanıyla değişirsen:icon_tup:
çok güzel olur.
SekoLive
22-08-2009, 11:03
bence ön sinyallerin sarı olanından bulup taksanız :) bi de tampondaki sislerin ön ızgarasız olanının sarı renk olanı var. onları önericem.
jantlar zaten bu araçla özdeşleşti, lklasik yakışmış :)
direkt aklımızda olanları yazmışsınız :) muhtemelen sinyal işi hafta sonu biter Sarı değilde TURUNCU yapıcaz. Sislerdeki ızgarayı çıkarıcam fakat sol sisde bi çatlama var çıkarınca düşecek gibi duruyo yenisini alana kadar şimdilik böyle dursun diyoruz sisleri beyaz düşünüyoruz.
Teşekkür ederim yorumun için... :icon_tup:
Bridgestone SF330 a acil ihtiyaç var!!! 205/50/13 :)
sinyalleri standart ile değişip stoplarıda 99-2000 SLX stopu yaptınmı tadından yenmez gibi geliyor.
SekoLive
22-08-2009, 12:17
Bridgestone SF330 a acil ihtiyaç var!!! 205/50/13 :)
sinyalleri standart ile değişip stoplarıda 99-2000 SLX stopu yaptınmı tadından yenmez gibi geliyor.
zamanla olacak dicem ama biliyosunuzdur SF330 larn üretimi bitti elinde olanlarda servet istiyorlar zamanı geçmiş lastiklere o yüzden gönlümüzde hep olacak ama sanıırım elimizde zor olacaklar :) bunlarda bridgestone yazılarını elden geçirmeyi denicez olursa sevinicez olmazsada onun yerine ileride yazılı bi yokohoma alabilirim
stopları bi süre böyle kullanıp sonrasında slx düşünüyorum
yorumun için teşekkürler. :icon_tup:
German Style deyince kavunumsu bir şey bekledim açıkçası.
SekoLive
22-08-2009, 13:22
German Style deyince kavunumsu bir şey bekledim açıkçası.
yakında olur inşş.. kavunumsu bişey..
teşekkürler:icon_tup:
kafadan basmak gerek arkadan değil :) kafası sürünsün :) cms 40lar yakışmış mahş kazasız belasız :)
SekoLive
22-08-2009, 13:25
kafadan basmak gerek arkadan değil :) kafası sürünsün :) cms 40lar yakışmış mahş kazasız belasız :)
teşekkürler melih :icon_tup:
ankaradaki şahinler direkt anlattıgın gibi :) ankara style çok hoşuma gitmiyo açıkcası ama deneyebiliriz bunuda alıyorum notlarımın arasına :)
B.Battal
22-08-2009, 13:39
şahine yakışabilecek belkide en güzel jant cms 40 maşallah çok yakışmış
normal bi şahinden farkı yok deişik bişey göremedim?
SekoLive
22-08-2009, 15:47
nasıl bakarsan öyle görürsün mejo teşekkür ederim saol :icon_tup:
bir önce ki halini görürsen belki sana yardımı olur farkı görebilmen adına :icon_tup:
http://img269.imageshack.us/img269/5078/grnt088s.jpg
levent--
22-08-2009, 17:22
Çok doğru bir seçim olmuş jant bence :)
Sadece ön sinyaller sarı olsa daha iyi olur gibi geldi. Sanırım o da eski jantlar siyah olduğu için öyle kaldı..
Kazasız belasız işallah:)
jantlar yakışmış hayırlı olsun:)
bir de sizin yerinizde olsam far ve stopları sinyalleri turuncu olanlardan bulup,değiştirirdim
tabi karar sizin
kazasız belasız;)
tuner faruk
22-08-2009, 20:00
Çocukken CMS40 ları kuş serisinin kendi orjinal jantları sanardım :D güzel olmuş yakışabilecek en güzel jant ama bridgestone lara gerçekten ihtiyacı var
CallMeInsane
22-08-2009, 20:12
ne yalan diyim 330lar olmadan biraz yanlız kalmış cms40 kendini tam gösteremiyo hiç olmadı lastigin yazılarını beyaa felan boya otobüşçü taktüğü yağlı boya :D
;)
katılıyorum sizin oralarda ne kadar var bilmiyorum ama bizim bu taraflarda 5 şahinden 3 ünde bunlardan var farklı olmak iyidir. ;)
kardeşim cms 40 215/50/13 veya 205/60/13 olmadan olmuyor
215 ler kumhoda var hesaplı yokohamalar pahalı
205 de nankang da var hesaplı olarak
bu lastıklerı koydugunda aracın cok daha guzel olacak kardeşim
kafayıda bıraz basman gerek lastıklere gore
turuncu sınyal için farlarıda eskı tıp buyuk olanlara çevirmen gereklı bılgın olsun slx tıp olanlarda turuncu yok
tamam kardeş sac jantlardan farklı oldugu kesin ama ankarada her şahin cms40 lı o yüzden german style falan göremedim diyorm :)
Tayfun-E30
23-08-2009, 16:09
215lastik lpg ipi mustang ghi vs amblemini söksen sinyali düzeltsen aynalarda damasız olsa...
bence aynalar kalsın güzel olmuş jant yakışıyo ama cidden çok var bende bi ara orj jantı sanıyodum :D
Guzel olmus bence :) sac jantlardan cok daha iyidir.. Allah nazardan saklasin Serkan..
mbquart417
23-08-2009, 17:26
güzel olmuş kardesım kazasız belasız..
ALPER-VNS
23-08-2009, 17:59
sac jantlardan iyi tabiki ama bütün şahinlerin birbirine benzemesi hoşuma gitmiyo benim :o
fotoşopta şahin yaptım çok da beğendim belki bi fikir verir
http://img34.imageshack.us/i/km0g18m3t8pq1saveajbcop.jpg/
orhansah
23-08-2009, 18:01
şoplu şahin harika olmuş :)
maşalah
cms 40 bu bıldgımız ya tüm taxici arkdaslarımız german style usulunu ozaman seneler önce moda yapıp tadını cıkarmıs :)
Ben de germanstyle denince cok daha farklı birsey bekliyordum, umarım bigün o da olur :)
valla bende modaya uydun borbet taktın sandım serkan :D
Serhat Y.
23-08-2009, 23:03
serkancım çok güzel olmuş, gülegüle kullan, daha iyilerinide kullanman dileğiyle kardeşim...
ertuncpower
23-08-2009, 23:16
hayırlı olsun :)
aracı bıraz daha basarsan bu lastıklerde iş görür
SekoLive
24-08-2009, 08:35
Çok doğru bir seçim olmuş jant bence :)
Sadece ön sinyaller sarı olsa daha iyi olur gibi geldi. Sanırım o da eski jantlar siyah olduğu için öyle kaldı..
Kazasız belasız işallah:)
Aynen dediğin gibi araba siyah beyaz arasıydı o yüzden sinyalleri siyaha boyamıştık Elimde sıfır sinyalleri var en yakın zamanda takıcam
Teşekkür ederim :icon_tup:
jantlar yakışmış hayırlı olsun:)
bir de sizin yerinizde olsam far ve stopları sinyalleri turuncu olanlardan bulup,değiştirirdim
tabi karar sizin
kazasız belasız;)
Teşekkürler Ederim Farlarda yakın zamanda değişicek ufak ufak yapıyoruz değişiklikleri :icon_tup:
SekoLive
24-08-2009, 08:36
Çocukken CMS40 ları kuş serisinin kendi orjinal jantları sanardım :D güzel olmuş yakışabilecek en güzel jant ama bridgestone lara gerçekten ihtiyacı var
:) 2003 model Çıksaydı kuş serisi sanırım fabrika çıkışı vericeklerdi CMS 40'ı
Lastikler brigstone ama Malesef yazısız ... :(
Teşekkür Ederim :icon_tup:
ne yalan diyim 330lar olmadan biraz yanlız kalmış cms40 kendini tam gösteremiyo hiç olmadı lastigin yazılarını beyaa felan boya otobüşçü taktüğü yağlı boya :D
aklımızda 330 vardı ama bi türlü bulamadık bize uygununu ya çok payalı ya çok haşat çıktı karşımıza... ve okul açılınca hergün evden işe ordan okula yapacağım için gün içinde bayağa km yapıcam yakıttandan korktugumdan şimdilik bunlarla idare edicez gibi...
Bitane var otobüscü arkadaşımız :D saolsun boyuyo ama bunların yazı sitili boyanmaya çok müsait değil gibi..:beuj:
teşekkürler :icon_tup:
;)
katılıyorum sizin oralarda ne kadar var bilmiyorum ama bizim bu taraflarda 5 şahinden 3 ünde bunlardan var farklı olmak iyidir. ;)
bizim buralardakilerin hepsi anadoluya doğru gitmiş diye sölentiler var belki ondandır ve benimki standart bi şahin, konyaya gidenler yazmışlardı hepsi turbolu çuf çuf edip dönüyo diye söliyorlardı o yüzden benimki biraz farklı :)
Teşekkürler yorumun için.:icon_tup:
kardeşim cms 40 215/50/13 veya 205/60/13 olmadan olmuyor
215 ler kumhoda var hesaplı yokohamalar pahalı
205 de nankang da var hesaplı olarak
bu lastıklerı koydugunda aracın cok daha guzel olacak kardeşim
kafayıda bıraz basman gerek lastıklere gore
turuncu sınyal için farlarıda eskı tıp buyuk olanlara çevirmen gereklı bılgın olsun slx tıp olanlarda turuncu yok
kafa arkaya göre biraz basık fotolar detaylı olmadıgından iyilerini çekip koyunca sanırım belli olur bide aileyle biryere gittiğimizde sürtme yapar diye çokda bastırmak istemiyorum ama bakarsın kafamız eser :D yere sereriz..
Turuncu sinyalide şimdi anladım ben içi turuncu yanan dışı beyazlardan bahsediyor sanmıştım arkadaşları :) şimdilik normal şahin sinyallerini takıcam bu işten anlayanlardansın teşekkür ederim :icon_tup:
SekoLive
24-08-2009, 08:37
215lastik lpg ipi mustang ghi vs amblemini söksen sinyali düzeltsen aynalarda damasız olsa...
Lgp zincirini müsait bi anımda çıkaracağım
aynalar aslında o kadar sırıtmıyor ama yogun baskılar var çıkart diye :) Yada kendimiz tek tek uraşıp yapıştırdıgımızdan kıyamıyorz z3 ayna istediğimden bakıcaz ileride onunda durumuna
Teşekkürler yorumun için :icon_tup:
bence aynalar kalsın güzel olmuş jant yakışıyo ama cidden çok var bende bi ara orj jantı sanıyodum :D
Teşekkürler Said :icon_tup:
Guzel olmus bence :) sac jantlardan cok daha iyidir.. Allah nazardan saklasin Serkan..
Teşekkür Ederim Tarık :icon_tup:
güzel olmuş kardesım kazasız belasız..
:icon_tup: Teşekkür Ederim
sac jantlardan iyi tabiki ama bütün şahinlerin birbirine benzemesi hoşuma gitmiyo benim :o
fotoşopta şahin yaptım çok da beğendim belki bi fikir verir
http://img34.imageshack.us/i/km0g18m3t8pq1saveajbcop.jpg/
Bende öyle düşünüyordum taktık 17' mak matrixleri ağır geldi araba gitmiyor bide ince yanakları ilk zamanda zaptedemedik çok sendeledi... ilk resimlerini gördüysen orada jantlı hali vardı cms 40 yada borbet takın yorumları yapıldı.
eline sağlık güzel bi şahin yaratmışsın :) ama bu aletlerin ön takımı çok hassas büyük jant takınca ön takımın çok çabuk bozulur canın sıkılır dedi kullananlarda tamircilerde..
Teşekkürler :icon_tup:
maşalah
cms 40 bu bıldgımız ya tüm taxici arkdaslarımız german style usulunu ozaman seneler önce moda yapıp tadını cıkarmıs :)
Herkesin GERMAN'ı farklıdır diyorm :)
Teşekkürler
Ben de germanstyle denince cok daha farklı birsey bekliyordum, umarım bigün o da olur :)
Yavuz abi aslında bizde german style diyince aklımıza borbetten önce DRAGGER geliyor... soft bi german style oldu çok sekmeden ilerliyoruz :)
ilerde inşallah daha iyilerini yapıcaz
valla bende modaya uydun borbet taktın sandım serkan :D
mustafa abi borbeti düşündük ama çok para istediler ve 13-14'leri doğan L jantı gibi ben çok beğenmiyorum borbetin ufak inçli olanlarını...
Teşekkür ederim :icon_tup:
serkancım çok güzel olmuş, gülegüle kullan, daha iyilerinide kullanman dileğiyle kardeşim...
Serhat abim saolasın Teşekkür ediyorum :icon_tup:
hayırlı olsun :)
aracı bıraz daha basarsan bu lastıklerde iş görür
:) Teşekkürler herkesin basma limiti var kullanım açısından bende o limiti geçmek istemiyorum :icon_tup:
german style e doğru diyelim arkadaşlar öyle ise önemli olan niyetimiz :D
GKS TypeR
24-08-2009, 09:02
maşallah güzel olmuş güle güle kullan lastikli yazı yada lastiklere yazı şart olmuş cms ler çok çıplak kalmış. diğer yapılması gereknleri sen biliyosun zaten. german style konusuna gelince bana çok anımsatmadı daha çok eski paşa günlerini hatırlattı.
SekoLive
24-08-2009, 09:22
maşallah güzel olmuş güle güle kullan lastikli yazı yada lastiklere yazı şart olmuş cms ler çok çıplak kalmış. diğer yapılması gereknleri sen biliyosun zaten. german style konusuna gelince bana çok anımsatmadı daha çok eski paşa günlerini hatırlattı.
Teşekkür ederim Göksel abi... :icon_tup: zamanla iyisi olacak allahdan bi keder olmaz ise....
GKS TypeR
24-08-2009, 09:46
inşallah kardeşim hakkında hayırlısı olsun. boşver sen german style,
paşa style devam :D
bence turkısh style ın son noktası olmus...
SekoLive
24-08-2009, 12:07
teşekkürler tünayk bize en uygun ve güzel style bu oLsa gerek :icon_tup:
teşekkürler tünayk bize en uygun ve güzel style bu oLsa gerek :icon_tup:
tabıkı onemlı olan ınsanın ıc style ı zaten...
:hehe::hehe::hehe::hehe:
Hayırlısı olsun. Bu arada photoshoptaki şahin çok hoş durmuş :)
hahaha teşekkürleeeeör tünay
+1 :icon_tup:
focus musty35
04-09-2009, 23:03
:D :D :D
kazasız belasız
TolgaEsentepe
04-09-2009, 23:15
kazasız belasız. Ankarada çakma borbetli şahinleri gördükçe illet oluyorum bu ne güzel sade :)