Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 için parça lazım

34 VOL 87
24-08-2009, 19:25
ön kaput,ön tampon,ön tampon iç bağlantı demiri,sis farları,ön farlar sağ sol,ön type-r ızgara,silecekler komple(çalmışlar otopark da),sağ sol davlumbaz iç bakalitleri,ön tarafa ait olan alt koruma sacı,sag sol çamurluk kenar plastikleri....

aracıma gereken parcalar,bu parcaları biyerden bulup alsam araç da zaten baska bi sorun yok,sonuç itibari ile araç yuruyo ve karar verdim parcaları istanbuldan getirip burda özel bi servisi var bi arkadasımın orda parcaları taktırıp toplatıcam aracı,cunku ne şasi,ne radyatör,ne de baska hiçbi yerinde sorunu yokmuş aracımın...bi kere bile adam akıllı gidip bakmadım ki araca bugune kadar....okadar kızmıştım kendime çünkü...
arkadaslar parca bulmamda yardımcı olursanız sevinirim...

cnzdmr
24-08-2009, 19:48
ben anlayamadım kusura bakmayın aracınızdan bu parcaları otoparktayken mı calmıslar nası bı otopark orası oyle?

kaskonuz yoksa eger bu ıs cok masraflı olacaktır,mecbruren honda dan almanız lazım parcaları baska bı yerden temını mumkun degıl...

sinan-s
24-08-2009, 19:57
Çok ilginç..Araç nedir..

orhansah
24-08-2009, 20:01
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=34978

bu konuyla ilintili, kazalı aracın parçalarını çalmışlar sanırım

On3R
24-08-2009, 20:14
ön kaput,ön tampon,ön tampon iç bağlantı demiri,sis farları,ön farlar sağ sol,ön type-r ızgara,silecekler komple(çalmışlar otopark da),sağ sol davlumbaz iç bakalitleri,ön tarafa ait olan alt koruma sacı,sag sol çamurluk kenar plastikleri....

aracıma gereken parcalar,bu parcaları biyerden bulup alsam araç da zaten baska bi sorun yok,sonuç itibari ile araç yuruyo ve karar verdim parcaları istanbuldan getirip burda özel bi servisi var bi arkadasımın orda parcaları taktırıp toplatıcam aracı,cunku ne şasi,ne radyatör,ne de baska hiçbi yerinde sorunu yokmuş aracımın...bi kere bile adam akıllı gidip bakmadım ki araca bugune kadar....okadar kızmıştım kendime çünkü...
arkadaslar parca bulmamda yardımcı olursanız sevinirim...

Silecekler çalınmış.Diğer parçalar kaza sonucu sanırım.

34 VOL 87
24-08-2009, 20:19
evet simdi oldu,ben daha önce kaza yapmıştım,kasko karsılamamıştı hasarımı bende aracı yaptırıcak yer ararken otopark da sileceklerini çalmışlar...şimdi de parça arıyorum aracıma...durum bundan ibaret...

FaBeRgE
24-08-2009, 21:30
Çok ilginç..Araç nedir..

fn2 yazıyor :)