Orijinalini görmek için tıklayınız : fak vti konusuna itaafen..
selamlar arkadaşlar tekrardan öncelikle fak plaka vti ın eski sahibi serkan arkadaşm arabanın bi sıkıntısı olup olmadıgını araştırmak için o konuyu actım almayı düşünüyodum ama sende sıkıntılarını anlatmışsın vazgeçtim.. eger benim yüzümden başın agrıdıysa kusuruma bakma benim amacım arabana *** atıp attırmak deil sadece alacagım aracın seceresini meraktandır.. kusuruma bakma tekrar.. zaten araba sende deil zaten o yüzden canını sıkma sen gerekeni cok güzel yazmışsın arkadaşım eline saglık..
bide arkadaşlar nolur kırılmayın bozulmayın herkesin arabası kendine güzel tabiki kimseye bişeyin hesabını sormuyorum ama benim 2006 model dizel corollam 25000liraya bu piyasada gitmezken vti ın fiyatı nasıl en az 20000 TL oluyo ? 98 model 97 model vtilar cok yüksek paralara satılıyo? kimseye hesap sormuyorum arkadaşlar yanlış anlamayında vti ın artılarını bana bi yazarmısınız ? ben adanadan antebe tam olarak 1 saat 10 dakikada girdim 205 km yol.. 1.4 dizel corolla ve bu kadar süratli aldıgım bi yol sonrasında 60 lira mazot almadı araba.. yol tutuşu konforu cok iyi hem iyi gidiyo hem az yakıyo mükemmel bi şanzımanı var bakım masrafları cok az araç 190000 kmde sadece 1 kere baskı balata deiştirdim oda chipten sonra bronza cevirmek için..agır bakım olarak triger seti bujiler fln gibi bakımlar dışında araba tek masraf acmadı.. peki vti ın artıları nelerdir bu kadar para istenmesinin sebebi bir zamanlar 106lara olan aşırı meraktan gibi bi merak durumundan mı kaynaklanıyo.. tamam cok güzel gidiyo cok keyifli kullanımı var ama 98 model 22000-25000 TLye alınacak bi arabamı gerçekten? konuya almazsan alma sana ne milletin ne para istediginden diye cevaplar yazmayın lütfen arkadaşlar sadece ögrenme amaçlı sordugum şeyler bunlar..
ederi tabiki o değildir dünyada sanırım bitek bizim memleketimizde butarz araçlar uçukrakamlara dsatılmaktadır arz taleptir tamamen 20000 yazan 18e satsada bunu kmseye solemez alanda solemezki satabilsin vsvs :) bunlar bnm bildiklerim tabiki 2006 model bi arabadan tek artısı verdiği sürüş hazzı olacak oda uzun yolda yada trafikte değil sadece rolinglerde :) eylencelerde vs.
iesler sizce edermi orakamlar tabiki etmez ama alanlar olduğu sürece herkes herrakamı istemekte özgür buşekilde bi piyasa oluşmuş
km ne düşünürse nederse desin bolede dewam edecek sanırım
kusura bakma ama bu sorunun yaniti sende?
neden o kadar memnun oldugun arabayi satip vti almak istiyorsun derler adama? ;)
her malın bir alıcısı var,tabikide ederi o paralar deil ama üç aşağı beş yukarı ve ya pazarlıga oturuldugunda ilanda yazan fiyatlara satıldıgını düşünmüyorum :)
kusura bakma ama bu sorunun yaniti sende?
neden o kadar memnun oldugun arabayi satip vti almak istiyorsun derler adama? ;)
bu kadar memnun oldugum arabayı neden satıyorum :::
1- araç 4 senedir bende yenilik lazım
2- yeni bi araç modifiye etmenin zevkini herkes bilir az cok
3- artık alacagım arabadan güzel bi egzoz ve filtre sesi istiyorum arabam iyi gitsede ses olmayınca olmuyo..
4- zaten vti almayacagım..
5- vti ın artılarını merak ettim bu kadar pahalı olmasının sebebini sordum akıl istemedim
derler adama...
SAYGILAR..:icon_tup:
selamlar arkadaşlar tekrardan öncelikle fak plaka vti ın eski sahibi serkan arkadaşm arabanın bi sıkıntısı olup olmadıgını araştırmak için o konuyu actım almayı düşünüyodum ama sende sıkıntılarını anlatmışsın vazgeçtim.. eger benim yüzümden başın agrıdıysa kusuruma bakma benim amacım arabana *** atıp attırmak deil sadece alacagım aracın seceresini meraktandır.. kusuruma bakma tekrar.. zaten araba sende deil zaten o yüzden canını sıkma sen gerekeni cok güzel yazmışsın arkadaşım eline saglık..
bide arkadaşlar nolur kırılmayın bozulmayın herkesin arabası kendine güzel tabiki kimseye bişeyin hesabını sormuyorum ama benim 2006 model dizel corollam 25000liraya bu piyasada gitmezken vti ın fiyatı nasıl en az 20000 TL oluyo ? 98 model 97 model vtilar cok yüksek paralara satılıyo? kimseye hesap sormuyorum arkadaşlar yanlış anlamayında vti ın artılarını bana bi yazarmısınız ? ben adanadan antebe tam olarak 1 saat 10 dakikada girdim 205 km yol.. 1.4 dizel corolla ve bu kadar süratli aldıgım bi yol sonrasında 60 lira mazot almadı araba.. yol tutuşu konforu cok iyi hem iyi gidiyo hem az yakıyo mükemmel bi şanzımanı var bakım masrafları cok az araç 190000 kmde sadece 1 kere baskı balata deiştirdim oda chipten sonra bronza cevirmek için..agır bakım olarak triger seti bujiler fln gibi bakımlar dışında araba tek masraf acmadı.. peki vti ın artıları nelerdir bu kadar para istenmesinin sebebi bir zamanlar 106lara olan aşırı meraktan gibi bi merak durumundan mı kaynaklanıyo.. tamam cok güzel gidiyo cok keyifli kullanımı var ama 98 model 22000-25000 TLye alınacak bi arabamı gerçekten? konuya almazsan alma sana ne milletin ne para istediginden diye cevaplar yazmayın lütfen arkadaşlar sadece ögrenme amaçlı sordugum şeyler bunlar..
ozellıklerını bılmedıgın arabayı nıye almak ıstıyosun sen?
farkındamısın bıde bılmıyorumda vtec populer olalı yaklasık 10 sene olucak nerdeyse ve fıyatı hıc dusmedı
onurdestan
24-08-2009, 23:39
vti alırken oturdum sahibinden.comun başına nekadar vtec varsa en ucuzundan en pahalısına kadar aradım ve %80 i daha telefonda ilandaki rakamın baya altına düştüler yüzyüze kavga dövüş tekme tokat şeklinde pazarlıkla yapışırsan yakasına o rakamlardan baya altına alabiliyosun arabaları :D
serbest pıyasa ıstıyen ıstedıgı fıyata verır arabasınıı yanı bu ısler boyle oluyor :)
Ferhat_V
24-08-2009, 23:43
ilanlardaki fiyata bakma ara sor hatta yüz yüze görüş..sahibindende 20 li bir fiyat veripte yüz yüze şaka gibi bir fiyata daha dün 206 rc aldık..internet fiyatına takılma.
farkındamısın bıde bılmıyorumda vtec populer olalı yaklasık 10 sene olucak nerdeyse ve fıyatı hıc dusmedı
sen bugune kadar aldıgın herşeyin bütün özelliklerini bilerekmi aldın sattın?? (sadece araba için deil) vti ın ne oldugunu bende biliyorum acaba bilmedigim bi artısı varmıdır diye merak ettim sana neden bu kadar pahalı satıyosun demedimki ? vtec 2 yıl önce bu kadar popülermiydi allah aşkına bende 18 yaşında deilim bende biliyorum az cok neyin ne oldugunu.. tamam herkes severdi ama piyasada bu kadar cok sayıda ve dolulukta vtec varmıydı allah aşkına..
he bide kim bilinmeyen vtec aldıysa ya sahibi en dolusu diye almıştır yada daha vtec açmamıştır bu sözleri çok duyabilrisin
Emir_b16a
24-08-2009, 23:47
sen bugune kadar aldıgın herşeyin bütün özelliklerini bilerekmi aldın sattın?? (sadece araba için deil) vti ın ne oldugunu bende biliyorum acaba bilmedigim bi artısı varmıdır diye merak ettim sana neden bu kadar pahalı satıyosun demedimki ? vtec 2 yıl önce bu kadar popülermiydi allah aşkına bende 18 yaşında deilim bende biliyorum az cok neyin ne oldugunu.. tamam herkes severdi ama piyasada bu kadar cok sayıda ve dolulukta vtec varmıydı allah aşkına..
2 sene öncede wardı 5 sene öncede wardı ;)
2 sene öncede wardı 5 sene öncede wardı ;)
bu kadar cokmu ?
Yiğit Ş.
24-08-2009, 23:49
edeleri o değil veya okadar bilemicem ama bakıyor satıcak olan adam sahibinden.com'a ilan vermeden önce. aa 20 yazmış bende yazayım şeklinde dvm ediyor :) o fiyata satan var mı? var :) aylarca senelerce satamayanda var. arz talep. alıcak olan insanlar vermezse o paralari paşa paşa inicek aşağı.
3- artık alacagım arabadan güzel bi egzoz ve filtre sesi istiyorum arabam iyi gitsede ses olmayınca olmuyo..
5- vti ın artılarını merak ettim bu kadar pahalı olmasının sebebini sordum akıl istemedim
derler adama...
zaten vtı almayacaksan nıye bukadar dallandırdın budaklandırdın mevzuyu. uzun suredır forumdasın bugune kadar vteclerın ne halt oldugunu anlayamadınmıda merak ettın. yıne dıyorum almayacaktın madem ıkıncı sefer bu baslıgı acmanın manası nedır
3 taklası sağ sol çamurluk değişmiş motor 3 kere revizyona uğramış satılık 106 3üncü sahibiyim 20bin tl :D
Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
fenaaaaa :D :D
onurdestan
24-08-2009, 23:50
60 yaşında bi teyzeden aldım emekli bi amcadan aldım yada hamile bi kadından aldım kocası doğum hediyesi almış en dolusu olsun diye bildiklerinden değil falan en çok söylenenler :)
ben herseyı bılınclı alırım nıyetlendıysem arastırır ogrenır alır kullanırım satamak gerekırse satarım... 2 yıl once populermıydı :d ahaha en saglam populatıtesı oldudu zamanlar zaten 2003 2004 2005 senelerıdır...
Nasıl yani 5 sene once 13 14 milyarlarda geziyordu nolduysa sadece BİR FİLM değiştirdi bu arabayı daha doğrusu hondayı. Bir anda tavan yaptı fiayatları.
Bana kalırsa sadece motorudan başka hiç bir şeyi ozel değil. Zaten oda taktik belli hafif olucak, devirli olucak, Önden çekerde oldumu alsana vtec bu kadar basit ne ruhu var ne tasarımı. Ama zevk işte haaaa sorarsanız vtec hastasıyım ama abartıya gerek yok mal ortada:):)
Dou sen 2004 model arabayı verip 97-98 model araba almayı düşünürsen büyük hata yaparsın bence. Seninkinden hızlı da gitse uçsa da kaçsa da baktığında 11-12 yaşında arabalar. Model yükseltmeye çalış boşver uçmasını kaçmasını sesini soluğunu. Yeni arabanın içindeki konforu , malzeme kalitesi ile bir tutamazsın onu. Sonra herkes vti yapıyor etraf kaynıyor , yapacaksan da çok olmayan birşeyi al yap daha keyifli olsun ;)
Emir_b16a
24-08-2009, 23:52
bu kadar cokmu ?
4 sene ewel temizini bulana kdr canım çıkmıştı hatta bi dönem waz geçmiştim az kalsın lupo gtı alıodum
o zmn da bu kdr fazla vtı wardı ;)
Nasıl yani 5 sene once 13 14 milyarlarda geziyordu nolduysa sadece BİR FİLM değiştirdi bu arabayı daha doğrusu hondayı. Bir anda tavan yaptı fiayatları.
Bana kalırsa sadece motorudan başka hiç bir şeyi ozel değil. Zaten oda taktik belli hafif olucak, devirli olucak, Önden çekerde oldumu alsana vtec bu kadar basit ne ruhu var ne tasarımı. Ama zevk işte haaaa sorarsanız vtec hastasıyım ama abartıya gerek yok mal ortada:):)
pardon? ben aracımı 02 seneının sonuda aldım ve ıyı bı pazarlıkla 18600 lıra aldım hatasız boyasız 63 bındeydı. nerde 13 14 mus? senın o fılmle degıstı dedıgın olay 200sx s13 s14 ıcındı. yanlıs hatırlıyosun...
zaten vtı almayacaksan nıye bukadar dallandırdın budaklandırdın mevzuyu. uzun suredır forumdasın bugune kadar vteclerın ne halt oldugunu anlayamadınmıda merak ettın. yıne dıyorum almayacaktın madem ıkıncı sefer bu baslıgı acmanın manası nedır
forumların amacı nedir merak edilenleri sormak deilmi almayacagım araç için konu açmam yasak diye bi forum kuralı bilmiyorumki bende bi site adminiyim.. burda bi tartışma sohbet ortamı yaratıyoruz bişeler konuşuyoruz agresif olmanın ne geregi var ? yaz artılarını kavga edecegine onu sürünce zevke geliyorum o yüzden satarsam bu paraya satarım yaz olsun bitsin gülelim ortalıgı gerginleştirmenin ne geregi var?
bide doktordan satılık var :) tanıdıgım bütün doktorlar dengesiz :) h22 vtec turbo,ab doktor selim, dat s2000 bahadır daha varda aklıma gelmiyor ha bide diş doktoru vardı 106 cı oda dengesizdi:)
forumların amacı nedir merak edilenleri sormak deilmi almayacagım araç için konu açmam yasak diye bi forum kuralı bilmiyorumki bende bi site adminiyim.. burda bi tartışma sohbet ortamı yaratıyoruz bişeler konuşuyoruz agresif olmanın ne geregi var ? yaz artılarını kavga edecegine onu sürünce zevke geliyorum o yüzden satarsam bu paraya satarım yaz olsun bitsin gülelim ortalıgı gerginleştirmenin ne geregi var?
benım ne demek ıstedıgımı cogu kısı anladıda sen anlamadın :) bırak dagınık kalsın bosver :)
derler adama...
almayacagin bir araba icin konu acip yaygara yapmaya ne gerek var allah askina?? :soru:
pardon? ben aracımı 02 seneının sonuda aldım ve ıyı bı pazarlıkla 18600 lıra aldım hatasız boyasız 63 bındeydı. nerde 13 14 mus? senın o fılmle degıstı dedıgın olay 200sx s13 s14 ıcındı. yanlıs hatırlıyosun...
Bana kalırsa honda içinde geçerli. Bu arada aldığın araba şimdi ne kadar mesela bulsan kaça alırdın? Boyasız, hatasız, kazasız birde 63000 kmde. Ben soyleyim 30.000 ne yakın derdiniz herhalde. Yani o yıllarda klasik normal bir vtec 13 14 e gidiyordu. Senin ki temiz o parayı eder tabiki ama 2002 de daha 3 , 5 yasşında şimdi 10 ila 11 yaşında herneyse...
ben herseyı bılınclı alırım nıyetlendıysem arastırır ogrenır alır kullanırım satamak gerekırse satarım... 2 yıl once populermıydı :d ahaha en saglam populatıtesı oldudu zamanlar zaten 2003 2004 2005 senelerıdır...
tamam işte bend sorup ögrenmek için ugraşıyorum kavga etmeyi bırakırsan eger..
Bana kalırsa honda içinde geçerli. Bu arada aldığın araba şimdi ne kadar mesela bulsan kaça alırdın? Boyasız, hatasız, kazasız birde 63000 kmde. Ben soyleyim 30.000 ne yakın derdiniz herhalde. Yani o yıllarda klasik normal bir vtec 13 14 e gidiyordu. Senin ki temiz o parayı eder tabiki ama 2002 de daha 3 , 5 yasşında şimdi 10 ila 11 yaşında herneyse...
ben 02 senelerınde hıc gormedım 13 14 lere vtıların oldugunu . yıne 20ler 21 ler vardı fıyatlarda. suanda sahıbınden comda hatasız 99 vteı var 23 yazmıs arkadas bence 21 gıbı alınır. hıc bızaman vtec 13 14 lere ınmedı helekı fast furıusla alakalı olarak hıc fıyatı artmadı. 98 99 s14ler 12 13 14 ken drıftten sonra uctu fıyatı...
Konu anlamsız olmuş sanki :) O kadar etmiyorsa almayın madem fiyatı düşsün bu kadar basit.Düşmüyorsada vardır o fiyatları vermeye gönüllü arkadaşlar. He bana görede vtec'ler etmiyor o kadaro ayrı.Ama honda iyidir.Şanzıman yürüyen motor olarak mesela 2008 model bir civic hakkaten başarılı geliyor bana..
konuya dengesiz diyen arkadaşlar mesaj yazınca dengesiz olmuyolarmı :D konu açmayalımmı tartışma yaratmayalım mı :D
SekoLive
25-08-2009, 08:29
ve vtilarla ilgili gördüğüm birşey; plaka yapmamış vti yok, ya patates olmuş ya kral olmuş ortasına denk gelmedim :)
nadir olarak uzakta biryerlerde kalan vtilar hariç...
ikibin yilinda vtek icin niyetlendim, bursada satilik 99 vardi taklali olmasina ragmen 19un altina inmedi. bakimli vtek eskimiyor tek artisi budur ;)
bakimli derken oem yada kaliteli malzeme kullananlar icinm gecerli, acik yag koyanlardan bahsetmiyorum...
tüm vtilar 5000 tl olsun herkes rahatlasın bu mal bu fiyata satılıyo kabullenin artık
hem hb hemde sedan , hem aile ile hemde spor olarak kullanılan tek aractır.. sanırım ondan fiyatları yuksek , he birde modifiyeye en guzel cevap veren diyelım:)
ne dertli arabaymış alsan bi olay almasan ayrı olay zaten almayacaksan niye ikide bir konu açıyosun dostum bu malın fiyatı bu ya bi garip milletiz biz valla :D
ben 02 senelerınde hıc gormedım 13 14 lere vtıların oldugunu . yıne 20ler 21 ler vardı fıyatlarda. suanda sahıbınden comda hatasız 99 vteı var 23 yazmıs arkadas bence 21 gıbı alınır. hıc bızaman vtec 13 14 lere ınmedı helekı fast furıusla alakalı olarak hıc fıyatı artmadı. 98 99 s14ler 12 13 14 ken drıftten sonra uctu fıyatı...
ALdık selçuk aldık 13.5 a vtec aldık 2003 senesinde arka 2 çamurluk ve şaseler değişik sağ ön şase değişik 96 gümüş hb almıştık. 1-2 tane hasarlı ucuz görünen vtec hemen o senelerde vtecler 13-14 tü psikolojisini koyuyor insana. halbuki hep yüksekti fiyatları
bilinen gerçek belli vteclerin piyasası düşmedi uzun bir sürede düşmeyecek biliyorum. Ama klasik kedi uzanamadığı ciğer olayına dönüyor bkz BEN! :D bende senelerdir aranırım ama bütçe ayarlaması yapamadık dizele kandık kaldık şimdi yine aramalardayım ama görecez bakalım.
nie pahalı lan bu vtecler!!! :D
ALdık selçuk aldık 13.5 a vtec aldık 2003 senesinde arka 2 çamurluk ve şaseler değişik sağ ön şase değişik 96 gümüş hb almıştık. 1-2 tane hasarlı ucuz görünen vtec hemen o senelerde vtecler 13-14 tü psikolojisini koyuyor insana. halbuki hep yüksekti fiyatları
bilinen gerçek belli vteclerin piyasası düşmedi uzun bir sürede düşmeyecek biliyorum. Ama klasik kedi uzanamadığı ciğer olayına dönüyor bkz BEN! :D bende senelerdir aranırım ama bütçe ayarlaması yapamadık dizele kandık kaldık şimdi yine aramalardayım ama görecez bakalım.
nie pahalı lan bu vtecler!!! :D
kardesım sana tavsiyem vti alıcaksan motoru bıtık olsun kendi bildiğin sekilde topla ondan sonra için rahat etesin... sıktığın zaman ulan acaba biyerden bişey olurmu dememek için... ben sağlam vti da alsam motorunu mutlaka acardım. sohctakı gıbı.
SOMEONESPECIAL
25-08-2009, 09:08
Param olsa her renginden alırım koyarım garaja... Ama sedan olacak :icon_tup:
Yeşil:D Füme, beyaz, kırmızı, lacivert :heyoo:
kardesım sana tavsiyem vti alıcaksan motoru bıtık olsun kendi bildiğin sekilde topla ondan sonra için rahat etesin... sıktığın zaman ulan acaba biyerden bişey olurmu dememek için... ben sağlam vti da alsam motorunu mutlaka acardım. sohctakı gıbı.
Aynen abi geçen fatihlede aynı şeyi konuşuyorduk zaten o yaşta arabayı alırken motorunu açacakmışsın gibi almak lazım he illa kötü çıkmaz motor hondadır en nihayetinde ama bugün değilde yarın açacakmışsın gibi alacaksın bence.
tek arac alacak kapasıten varsa aracının ıyı gıtmesını ıstıorsan en ıyı cözum vtı bukadar basit vergısı dusuk yakıtı makul yağ değişimi yada tune harıc ustaya göturdüğümü pek hatırlamam e gidişi ***** karşılaştırıldığı arabalar 2litre yada turbo :)
yanı esas neden b16a2 kısaca bu motor yada muadılı bu rakamlara yenı kasalarda olmadığı ıcın arz talep meselesi.
Absinthé
25-08-2009, 10:43
Ayrıca ilanını ne kadar pahalı yazarsan araban o kadar temiz olur , giderli olur =))
modify34
25-08-2009, 11:27
vti daki motor dünyada en iyi modifiye kaldıran motordur. bakkalda bile parçasını bulmak mümkün...:)
Caneration
25-08-2009, 11:39
valla ben de aldım güzel de bir para verdim,gocunmadım da 11 yaşındaki araca o kadar para verdiğime,bu yıllardır konuşulan ama sonuçlanmayan bir konudur çok gereksiz olmuş açıkçası...
tek arac alacak kapasıten varsa aracının ıyı gıtmesını ıstıorsan en ıyı cözum vtı bukadar basit vergısı dusuk yakıtı makul yağ değişimi yada tune harıc ustaya göturdüğümü pek hatırlamam e gidişi ***** karşılaştırıldığı arabalar 2litre yada turbo :)
yanı esas neden b16a2 kısaca bu motor yada muadılı bu rakamlara yenı kasalarda olmadığı ıcın arz talep meselesi.
bu kadar basit işte bak ne güzel acıklanıyomuş tşk ettim kardeş.. bende demiyorum vtec 10000 lira olsun diye arkadaşlar ne kadar içerleyen adam varmış bi arabayı illaki almak içinmi konuşmak lazım soruyoruz tartışıyoruz güzel cevaplar verelim nolur.. sword gibi imhotep gibi güzel cevaplar..