Orijinalini görmek için tıklayınız : Pug 106 S16 ~ Cit Saxo VTS MK1
http://www.streetfire.net/video/106-saxo-kardelii_703186.htm
106
13/61 Ayna mahruti , Peugeot Sport Chip , CRM Timing , 48 MM Duz Boru , Kazan ~ Filtre
Saxo
13/61 Ayna mahruti , Superchips , 45 MM Duz Boru , Egzoz , Filtre
2. Vites , +1 kisi ile Rolling ..
serdar ne pi herifsin burnunu ne karıştırıyorsun :D
45-48mm boru ne alaka uzunda sıkar aracı değiştir onu eski köye yeni adet getirmişsin:)
Maşallah kazasız belasız;)
bide bu crm\paşaoğlu timing ne oluyor biri bana açıklıyabilirmi :)
serdar ne pis adamsın lan sen burnun la kıcınla basınla oynuyorsun
ha bu arada sanada bılenıyorum haberın olsun
saksonun debriyajinda sorunmu var yoksa pedalmi gec birakiliyo anlamadim?
Niye bana bileniyorsun oglum , bilenecek baska adam mi bulamadin :p 2. Rutbeli Laz'a gir Goki ahaha :D
saksonun debriyajinda sorunmu var yoksa pedalmi gec birakiliyo anlamadim?
evet o benimde dikkatimi çekti? bide kaç devirde basıyorsunuz serdar düşük devir gibi geldi bana
Niye bana bileniyorsun oglum , bilenecek baska adam mi bulamadin :p 2. Rutbeli Laz'a gir Goki ahaha :D
bazı şom ağzını s...... p....... lerı sölemeden ben söleyım dedım bilenıyorum işte ;)
yok kanka 4500 rpm de gazliyoruz .. bende egzoz yok orjinal susturucu sadece onun egzoz sesi cikiyor .. sizin debriyaj kacirma muhabbeti 2'nin bittigi yerde araba sanki bayiliyormus gibi oluyor ondan takildiniz .. yaniliyorda olabilirim ;)
yok kanka 4500 rpm de gazliyoruz .. bende egzoz yok orjinal susturucu sadece onun egzoz sesi cikiyor .. sizin debriyaj kacirma muhabbeti 2'nin bittigi yerde araba sanki bayiliyormus gibi oluyor ondan takildiniz .. yaniliyorda olabilirim ;)
vites atmasi uzun ozaman ;)
evet o benimde dikkatimi çekti? bide kaç devirde basıyorsunuz serdar düşük devir gibi geldi bana
guc dusuk oldugundan 13/61i cevirmekte zorlaniyor olabilir mi?
Vitesi seri atmama konusunda haklisin .. 2 defa vites kollarini kirinca hizli aticam dige ister istemez cekiniyor ..
guc dusuk oldugundan 13/61i cevirmekte zorlaniyor olabilir mi?
13-61 için 4500 çok düşük devir 5000 bile güçsüz kalır.
5500 ~ 6000 rpm de de deneriz problem yok ;)
saxo sarıyormu debriyajımı baskısımı sorunlu acaba ? speclerine göre güzel yürüyor vts 2sinede maşallah
Hafif bi sarma var bi de 2 ye geçerken hafif bir bayılma. Ama kafa kafaya spec.
Hafif bi sarma var bi de 2 ye geçerken hafif bir bayılma. Ama kafa kafaya spec.
2'de Roll yapiyoruz dostum , 3'e atiyor ..
Pardon 3 e atarken diyecektim. İlk vites değişimi yani.
saxoda debriyaj problemi yok ama biraz fazla sarıyo 2 de oyüzden debriyaj kaçırıyo gibi görünüyo
guzel kardeslık olmus masallahh
çok güzel bir görüntü kafa kafaya güzel bir yarış olmuş
bu araçlar bi ananın iki oğlu gibi :D aynı bantta üretilmiş makineler video başlığında olduğu gibi kardeşler.
güzel deneme olmuş maşallah...
onursoytam
26-08-2009, 09:36
her iki aracada maşallah
mami_makinen
09-06-2010, 10:05
serdar ne pi herifsin burnunu ne karıştırıyorsun :D
45-48mm boru ne alaka uzunda sıkar aracı değiştir onu eski köye yeni adet getirmişsin:)
Maşallah kazasız belasız;)
bide bu crm\paşaoğlu timing ne oluyor biri bana açıklıyabilirmi :)
kanka zaten crm boyle bı araba yapmadı ..yanlıs yazılmıs
mami_makinen
09-06-2010, 10:07
106
13/61 Ayna mahruti , Peugeot Sport Chip , CRM Timing , 48 MM Duz Boru , Kazan ~ Filtre
Saxo
13/61 Ayna mahruti , Superchips , 45 MM Duz Boru , Egzoz , Filtre
2. Vites , +1 kisi ile Rolling ..
106 crm ye gelmemıs ama denızlı de yapılmıs yanlıslık ıcın kusura bakmayın
106 crm ye hıc gelmedı yanlıs yazılmıs galıba ...crm tymıng yazılmıs
hehhh herseyden sorumlu devlet bakanımızda geldı zaten :D:D:D
mami_makinen
09-06-2010, 10:16
hehhh herseyden sorumlu devlet bakanımızda geldı zaten :D:D:D
kanka tamam duzlettım arac denızlıde yapılmıs suat la alper orda chıp tymıng yapmıslar haberım yok..bana haber vermemısler parayı cebe ındırmısler:D:D
kanka tamam duzlettım arac denızlıde yapılmıs suat la alper orda chıp tymıng yapmıslar haberım yok..bana haber vermemısler parayı cebe ındırmısler:D:D
:D:D:D
sukı bu ınsaata dıye ucakla antalyaya gıden adam beklenır walla :D
Reis şanzumanı söyledilermi onuda cebe indirmesinler :D
Sabah sabah ne güldüm bee
Serdar maşallah jantlar halen 306 gti jantı değilmi ?
Serdar maşallah jantlar halen 306 gti jantı değilmi ?
yok ben satmadan once jantlarida baskasina satmistim :) aldigim duyumlara gore arabanin eski hali ile alakasi yokmus..
mannerboy
09-06-2010, 16:09
13-61 için 4500 çok düşük devir 5000 bile güçsüz kalır.
kafama şu takıldı 61/13:4,69 aşırı bi kısa defransiyele çıkıyor karşılığı 5000 rpm neye göre güçsüz kalıyor kısa oranı çevirmek daha basit değilmi araba zaten max kaç km hız yapıcakki bu defransiyelde :soru:
PPR engineering
09-06-2010, 16:24
iki araçta cok ii yürümüş maşALLAH.ancak 106 gti dez avantajlı 306 gti jantıyla yürümüş..şanzumanı 14/60 yapmış :D:D
Goki benden daha uzun senelerdir 106 kullaniyor , 13-61 benden daha once kullandi ama 5000 devir gucsuz falan kalmiyor .. yani 106 konusunda benden daha tecrubeli ama bende kullandigimi soyluyorum yok oyle bir olay. 5000 devirde kompressor'u doldurup gazladiginda gucsuzmu degilmi anliosun zaten tam deviri yuksek guc bandindasin zaten hemen ceviriyor ust vitese attiginda devir bandin yine yukarilarda kaliyor , avantajli o nedenle .
Ve suki alper denizli'ye geldiklerinde tek yaptiklari sagolsunlar timingti .. sanziman , chip icin zamaninda Kop42 kankosuma cok tesekkur ettim zaten.
mannerboy
09-06-2010, 17:00
şöyle biraz daha kurcalıyım :) birisinde orijinal def var birisinde 13/61 2side 2000 devirde bassa 2. vites specler aynı tüm metal aşınmalarıda aynı kabul etsek tüm varsayımlar aynı hangisi güçsüz kalıyor orijnialmi 13/61 mi
Ya mantik basit hangisinin cevirmesi daha kolay kisayi mi uzunu mu ? that's it ! :D
mannerboy
09-06-2010, 17:19
Ya mantik basit hangisinin cevirmesi daha kolay kisayi mi uzunu mu ? that's it ! :D
tamam aynı mantıktayız :) bana tuhaf gelen 13/61 in üst devir muhabbeti
İki Aracada Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler Güzel Denemeler Olmuş :)
ıkı aracada maşallah güsel yürümüşler YP 106 306 jant lar la degıl orjınallerle bassa önde olurmuş
Selcuk_RoL
12-06-2010, 10:07
güzel deneme ama 1. belli değil:)
güzel deneme ama 1. Belli değil:)
aynen kanka