Orijinalini görmek için tıklayınız : Lancercı Polis Dayı @Adana :)
Bu gece saat 1 civarlarında sahur yapmak için arkadaşlarla Özaldaki Mcdonaldsa gidioduk tam doğalparkın orda çevirme vardı. sağa çek dedi bizide çevirdi. sonrasındaki konuşmalar hondacı polis misali hoşuma gitti paylaşmak istedim :D
Polis -Ehliyet Ruhsat lütfen..
ben-buyur abi..
polis -bi sorgulatacam biraz bekleyin..
polis Dayı-kaç model bu?
ben-2005 abi
polis Dayı-otomatik mi?
ben-manuel abi
polis Dayı-memnunmusun bari?
ben -memnunum abi
polis Dayı-bendede bunun 2004ü var.otomatik ama benimki.
ben-sen memnunmusun abi?
polis Dayı-10 numara araba yaaa ses yok :cool:
polis-egzostu farklı bunun ama ses çıkmıo nedense :beuj:
polis Dayı- benm arabadan bu yaa cezamı yazacan bide ;)
polis-yaa ben bunların yeni kasasına hastayım
polis Dayı-hiç deme yaa bi bakıosun snra dönüp bidaha bakıosn onlara
polis-önleri çok haşin duruo yaa tam köpekbalığı yapmışlar :D
polis Dayı-arkasıda güzel yaa
polis Dayı-gecen ondan bitane radara girdi yeni kasa 180le yakaladık adamı. otoban cıkısında ogs den cıktı.
ben-iyi para cezası yemstr ozman:eek:
polis-adam dediki yavasladım gişelere gelrken 240 la geliodum 180e indim dedi.
polis Dayı-antepten geliomus.
polis Dayı-bizimkilerde yaparmı ya okadar:soru: sende ekstra bişeler varmı?
ben- abi filtre var bi
ekip arabasındaki polis uzaktan seslenir- Selimcan bey evrakları alın.
ekip arabasına gittim ehliyet ruhsatı aldm geri arabaya dönerken bizim polisin yanına gittm
ben-abi ben gidiorm kolay gelsin size bişi diomusnz?
polis Dayı-Hissettir..
ben-Hissettirr ??
polis Dayı-Hafiften:cool:
ben-eyvallah abi :D
1. viteste biraz filtre sesi duyurdum ve devam ettim :D İstanbuldaki Hondacı polislerden sonra böle bişi olması şaşırttı beni :D polis dayının HİSSETTİR lafı öldürdü beni zaten :D :D
Djalican
27-08-2009, 12:14
Kesin bunlar anlasmalı bişiler yaptılar...güler yüzlü olup içimize sızacaklar wuhahahahaha :D :D :D :D
kesin bunlar anlasmalı bişiler yaptılar...güler yüzlü olup içimize sızacaklar wuhahahahaha :d :d :d :d
+9999 :) :):):)
ahahaha hakıkaten ılgınc komedı olmus :D bole trafık polıslerını ailecek sevior ve izliyoruz :D
Alperen-B
27-08-2009, 12:17
ekip otosunun plakasının sonu kaçtı bi de hangi arabaydı :D:D
focus musty35
27-08-2009, 12:18
hissettirrrr :D benımde önda plaka yok hep aynı yerde cevırıyorlar dıorum bı bayan arkadas carptı dustu en sonunda polıs dedı mustafa adını bıle ezberledık yenı yalan bul abıcım dıe gülduk hep bareber hayırlı aksamlar dedı saldı :D
SekoLive
27-08-2009, 12:19
zamanında alayı tofaşcıydı polislerin :D :D
mgnPower
27-08-2009, 12:24
bi yunus uygulamasindada benim yeni kasa lanceri evo zannedip icini disini mundar etmislerdi lan bildigin lancer bu evo degilmiski diyip yollamislardi sonradanda :D :D :D
kesin bunlar anlasmalı bişiler yaptılar...güler yüzlü olup içimize sızacaklar wuhahahahaha :d :d :d :d
:d:d:d:d........
by_hayali
27-08-2009, 12:30
beni durdurduklarında genellikle bu arabanın markası ne olum nerden aldın bunu diyolar :D
EfeTopcu
27-08-2009, 12:31
bi yunus uygulamasindada benim yeni kasa lanceri evo zannedip icini disini mundar etmislerdi lan bildigin lancer bu evo degilmiski diyip yollamislardi sonradanda :D :D :D
puhahahahahaha gürol abi harika yaa :D
by_BuRoCk
27-08-2009, 12:31
hissettirrrr :hahaha::hahaha::cokgreen:
Bahadır'ın Adana'da polisler üzerinde bıraktığı etkiler bunlar :D
Hissettir.
Bi türkü söyle.
Bu adam kapak olmuş bunu bırak gibi tepkiler:D
Kesin bunlar anlasmalı bişiler yaptılar...güler yüzlü olup içimize sızacaklar wuhahahahaha :D :D :D :D
Pzoahauah Olabilir vallah :D :D :D
Serencebey
27-08-2009, 13:19
Sen dua et hissettir demiş :)
Titret deseydı gorurdum seni :)
ıyımıss hıssetterı hıssettırseydın sende puahahhahahaha :)
Benımde başımdan geçen küçük bir dialog;
Etiler den yeni yapılan zincirlikuyuya bağlanan yolda çevirmeye girdim,polisler geldi ses var görüntü eh işte fln diyolar duyuyorum konusmaları neyse yaklaştılar camı actım iyiakşamlar ehliyet ruhsat fln verdik,eksik yok bendede herşeyim tamam dimi memur bey dedim değil dedi artık esprimi yaptı naptı siz karar verin bağlantıya bakın verdiği cevaba bakın,
Arabayı modifiye yapmayı biliyosunuz ceset torbası taşımıyosunuz oldumu şimdi dedi hönkk die kaldım,gülerek sölediği için iyi geceler memur bey iyi geceler size dedim hissettirerek kayboldum :) :):D:):D
Sızmış bile olabilirler. Serencebey´den şüpheleniyorum ben mesela.:soru:
Serencebey
27-08-2009, 14:40
Sızmış bile olabilirler. Serencebey´den şüpheleniyorum ben mesela.:soru:
Alırım aklınızı :D
CallMeInsane
27-08-2009, 14:49
aynen aynen
Alırım aklınızı :D
:puha:
10 karakter
SerdaR A.
27-08-2009, 16:23
her bölge karakoluna bi brian occoner tayin ediceklermiş :D
Djalican
27-08-2009, 16:54
Wuhahahahahahahaha :D:D:D:D:D dadadaadda :eek::eek::eek::eek:
polisinde içinde varmış yani söylenecek söz yok bütüb polislerde böle HİSSETtirse kenidini bize :))))
alakasız olacak ancak Ankara'da neden araçta ceset torbası bulundurmak zorunlu?
Djalican
27-08-2009, 18:06
Ankara için geçerli bi kural deil...bütün türkiye için geçerli..yangın söndürücü boyunluk fener kıl tüy falan soruolar bazen..arabada olması gereken demirbaşlar listesi var...
mgnPower
27-08-2009, 18:09
her yerde gecerli bu benim arabamda mevcut. izotermal ortu diyede gecebiliyor kibar adi :D
_muhaRRem
27-08-2009, 19:17
bu güne kadar 3 kere çevirmeye girdim. ve 2sinde polisler yapıştırda ses duyalım dedi :) bu tarz polisler çok var aslında.özellikle yunuslar honda hastası
hissettir bu lafı tutttum :D
ajan bunlar ajan kanmayın :D içimize sızmaya çalışyolar huahuzhauz :D
::ZaFeR::
27-08-2009, 19:53
bu güne kadar 3 kere çevirmeye girdim. ve 2sinde polisler yapıştırda ses duyalım dedi :) bu tarz polisler çok var aslında.özellikle yunuslar honda hastası
CBR serisinden olsa gerek : )
Tayfun-E30
27-08-2009, 20:07
yeşilköydeki polislerle tanışıktım bir zamanlar bi tana yaşlıca bi tane vardı baba diyodum o bi spin atta gel görüm derdi el freni çektirirdi bana :D...
:D:D Katılıyorum
:D :hahaha: kesinlikle
B.Battal
27-08-2009, 23:49
uahsudhuha :D hissettir :D fetişistmidir nedir
hissettir bu lafı tutttum :D
tutulmicak gibi deil yeni laf "hissettir " :D
ewet bende tuttum hissettir :):)
geçen babamı çevirmişler tahminimce aynı ekip:D senin oğlan vardı öttürüyodu demişler:cool:
geçen babamı çevirmişler tahminimce aynı ekip:D senin oğlan vardı öttürüyodu demişler:cool:
Eee ?
10krktr
Eee ?
10krktr
normal kontrolmüş okadar evrak kontrolü ceza yok...ha bide filmleri sök bidahakine baglarız demişler...
Cihan Çizmeci
28-11-2009, 16:44
Hissettir Puahaha :D :D Orasına çok güldüm
Benzer bişey benim başıma geldi.Biraz muhabbetinde sonunda çalıştığım yerin
sahiplerinin baya tanındık insanlar olması nedeniyle polislerle sıkıntı yaşamadım :)
Ben eksozsuz bu araçlardan tad alınmıo ses lazım dediğimde polis bana
Filtre tak oda güzel ses verio dedi bende abi bendede var ama bunlardan o kadar filtre
sesi alınmıo dedim.Polis o zaman "o" civic'lerden al onlardan kaç tane durdurdum sesten
bakıorum bakıorum bişey yok arabada dio :D :D Yarılmıştım :)
normal kontrolmüş okadar evrak kontrolü ceza yok...ha bide filmleri sök bidahakine baglarız demişler...
O açıdan sormadım, aylar sonra konuyu bunun için mi hortlattın ?
KCANN_220
28-11-2009, 22:21
beni durdurduklarında genellikle bu arabanın markası ne olum nerden aldın bunu diyolar :D
dostum bıde bnı dusun sen rengı mat olunca hıc sallamıorlar ' rengı baya solmus boyat bunu yaa' seklınde cumleler duyuorum polıs amcalardan..D:Dgecen on sısler bnm sarı acık unutmusum cewırdı bnı bunlar ne dedı orjınal dedım abı dedemın arabası ara sıra kullanıom dedım..:D:Dbellı zaten dıor nası bı araba bu boyle dıor..:hahaha::hahaha:
:AyıraAyıraGülenSurat:
olcay_bora
28-11-2009, 22:40
BİZİM JANDARMA TRAFİKLER BÖLE ama polisler bölgede sinek uçurtmuo baya matrak olmuş stres yapmıo insan öle polis olunca
Tuning055
28-11-2009, 22:56
bizede rast gelse:D:D
VTec_king
29-11-2009, 02:13
gecenin 3:30 unda durdurup bu kaç model nasıl yaptın bunu diye soran polisler bile var memleketimizde şaşırmıyorum artık