Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Marmaris - Antalya - Adana , Güzergah KM

seko
27-08-2009, 22:26
Kısmetse haftaya yıllık izindeyim sonraki hafta Salı sabaha karşı 3:00 gibi Marmaris e yola cıkacam , sabah seminer verecem 2 saatlik sonda Marmaris , İçmeler civarında sahada olacak oradan , Antalya byük ihtimal Konyaaltı Sealife da kalırım Salı gecesi , Salı tum gun Antalya ve Alanya civarı Salı gecesi Adana ya gecerim kalırım , Çarşama tum gun Adana ve akşam 16:00 civarı dönüş .
Şirket aracım Accent era crdi ama buyuk ihtimal 09 Vectra 1,9 cdti 150 otomatik ile cıkarım yola simdi sorum .
İstanbul - Marmaris nasıl gidilir en kestirme, rota, km , ort. kaç saat sürer ?
Marmaris - Antalya Konyaaltı kaç saat çeker kaç km dir ?
Antalya - Adana keza kaç km , kaç saat ortalama ?
Son olarak Adana - Istanbul kaç km , kaç saat ceker min.
Bilen arkadaslar paylasırsa sevinirm son olarak yolda aman şurası tehlikeli sakat diyeceginiz yerler olursa lutfen belirtin :icon_tup:
Teşekkür ederim..

gfb01
27-08-2009, 22:30
antalya adana 500 civarı
adana istanbulda 1000 civarı ankaraya kadar bıraz bozuk yollar toplamda 7 8 saatte gırersın

seko
27-08-2009, 22:32
antalya adana 500 civarı
adana istanbulda 1000 civarı ankaraya kadar bıraz bozuk yollar toplamda 7 8 saatte gırersın

Adana - Ankara kaç saat ? 500 km yolda hic otoban yokmu arada ?
Ankara - Istanbul gece kaç saat ceker biliyorum :icon_tup:

KMR2-GT
27-08-2009, 22:33
antalyadan adanaya kıyı yolundan gelıceksen kendını ıyı hazırlanamı onerrım öle bı yol yok:)

2 ve 3. vıtesle oynayıp duruosun.bın bılmem kaç viraj var

konya yolundan gelırsende 2 saat uzuor yol oda ters olur ama.

biz 270 km yı hızlı gıttık 6 saat surdu.anamurdan alanyaya kadar ortalama

metin01
27-08-2009, 22:34
var ortalama 250km otoban gerisi çift yol ama bozuk

seko
27-08-2009, 22:35
antalyadan adanaya kıyı yolundan gelıceksen kendını ıyı hazırlanamı onerrım öle bı yol yok:)

OK o zaman çarşamba antalyada yatar yola ole cıkarım diyecem ama bu sefer adana -ıst aynı gun cekilmez .
antalya - adana arası anlasıldı ekürüye verecez aracı :D

gfb01
27-08-2009, 22:36
Adana - Ankara kaç saat ? 500 km yolda hic otoban yokmu arada ?
Ankara - Istanbul gece kaç saat ceker biliyorum :icon_tup:

adana pozantı 90 km otoban sora yol bozuluyor tekrar otonban oluyor sorasında konya yoluna gırıyorsun burasıda bıraz uzun ve bozuk

seko
27-08-2009, 22:38

antalya - adana o kadar uzun ve kotu ise adanayı iptal eder ist a donerim daha sonra ucakla adana yaparım .
ama bu seferde sırf marmaris - antalya icin istanbuldan araba ile cıkmaya degmez dalaman oradan budget rent a car antalya araç teslim sonra uçakla istanbul daha rahat olabilir .
antalya - adana o kadarmı kotu yaw .

metin01
27-08-2009, 22:39
adana pozantı 110 km 110 biraz daha fazla olabilir yeni yapılan otoban,çıkışta ışıklardan sağa dön direk devam et ist kadar durma;);)

gfb01
27-08-2009, 22:39
antalya - adana o kadar uzun ve kotu ise adanayı iptal eder ist a donerim daha sonra ucakla adana yaparım .
ama bu seferde sırf marmaris - antalya icin istanbuldan araba ile cıkmaya degmez dalaman oradan budget rent a car antalya araç teslim sonra uçakla istanbul daha rahat olabilir .
antalya - adana o kadarmı kotu yaw .

sahil tarafından geze geze gelırsen sureklı vırajlardan gececeksın çok kotu keskın heran otobus uçurumdan uçabılır yanı konya trafından gelırsen 120km kadar yol uzuyor

seko
27-08-2009, 22:40
adana pozantı 90 km otoban sora yol bozuluyor tekrar otonban oluyor sorasında konya yoluna gırıyorsun burasıda bıraz uzun ve bozuk

KOnya ya kadar iyi kotu biliyorum subatta istanbuldan sabah yola cıktım 11 de nevsehir de toplantıya girdim 4 te cıktım ankaraya geldim oradan istanbula 12den once evdeydim konya yolu kulu makarsına kadar biliyorum oradan sonrasıda cok kotu degildi demekki simdi pek iyi degil .

seko
27-08-2009, 22:41
sahil tarafından geze geze gelırsen sureklı vırajlardan gececeksın çok kotu keskın heran otobus uçurumdan uçabılır yanı konya trafından gelırsen 120km kadar yol uzuyor

Duz olsunda uzun olsun sorun degil kaç saat çeker uzun yoldan antalya - adana ?

PROMINENT
27-08-2009, 22:43
adana ankara duble yol sözde ama cidden bozuk bir anda arabayı kaptırabiliyorsun öyle hatlar var...adana pozantı yeni otoban yapıldı aslında güzel bu adanada çekilen videonun olduğu otoban bir sürü tünel var..
adana ankara 5 5.5 saatte girersin aslında boş oluyor ama gece geliceksen zor..
karanlık...
ben niğde üzerinden indim adanaya dahada doğrusu mersine hayattan bıktım..
gerçekten o yollar kötü gündüz git..
ben gece yolculuğunu çok severim ama cidden bıktırdı...

seko
27-08-2009, 22:45
adana ankara duble yol sözde ama cidden bozuk bir anda arabayı kaptırabiliyorsun öyle hatlar var...adana pozantı yeni otoban yapıldı aslında güzel bu adanada çekilen videonun olduğu otoban bir sürü tünel var..
adana ankara 5 5.5 saatte girersin aslında boş oluyor ama gece geliceksen zor..
karanlık...
ben niğde üzerinden indim adanaya dahada doğrusu mersine hayattan bıktım..
gerçekten o yollar kötü gündüz git..
ben gece yolculuğunu çok severim ama cidden bıktırdı...

gece otoban degilse yuksek hızda gidemiyorum .
misal ankara sabah gitmem ile gece gitmem arasında 15 dakika oynuyor :(

douu
27-08-2009, 22:49
adanaya konya üzerinden gelirsen 120 km yol uzun ama yaklaşık 3 saat daha erken gelirsin.. adana antalya arası 560 kmdir ve yaklaşık olarak 10 saat sürer.. yol cok bozuk çünkü.. adana istanbul 890 km net.. adana ankara arasında toplam olarak 180 km otoban var otobanın bittigi yerden itibaren duble yol oldugu için tehlike yok ankaraya kadar gece gidersen bas gündüz mutlaka radar olur.. sormak istedigin ekstra şeyleri sorabilirsin

PROMINENT
27-08-2009, 22:51
gece otoban degilse yuksek hızda gidemiyorum .
misal ankara sabah gitmem ile gece gitmem arasında 15 dakika oynuyor :(

ozaman o duble yola hiç girme gece derim otobanda bile ışık yok dağların arasından iniosun adanaya ..

ahmetbaha-drs
27-08-2009, 22:52
İstanbul-Marmaris arası ortalama 11 saat arası sürer minimum..Eğer Yenikapı-Bandırma feribotuna binersen 2 saatlik gemi yolculugundan sonra performanslı sekilde kullanırsan 6-6.5 saatte Balıkesir-Manisa-İzmir,Aydın,Muğla üzerinden gelebilirsin..Muğla'dan sonra baya virajlı bir yol var yalnız..Marmaris'tende Antalya'ya 3 saatte filan varırsın.Hayırlı Yolculuklar..:):)

seko
27-08-2009, 22:53
antalya - adana karıstırdı acıkcası tırsdım .
marmaris- antalya yapıp kesip istanbula donebilirim.

seko
27-08-2009, 22:55
İstanbul-Marmaris arası ortalama 11 saat arası sürer minimum..Eğer Yenikapı-Bandırma feribotuna binersen 2 saatlik gemi yolculugundan sonra performanslı sekilde kullanırsan 6-6.5 saatte Balıkesir-Manisa-İzmir,Aydın,Muğla üzerinden gelebilirsin..Muğla'dan sonra baya virajlı bir yol var yalnız..Marmaris'tende Antalya'ya 3 saatte filan varırsın.Hayırlı Yolculuklar..:):)

arabalı feribot yalova - izmir : 3:45 dakika
sabah 9 - 10 gibi marmaris dedim ben icimden toplam 7 saat abartmısım biraz :)

ahmetbaha-drs
27-08-2009, 23:06
Evet Marmaris yolu biraz uzundur ama zor bi yol degil Muğla'dan sonrasına kadar..İçmelerde nereye(otel v.s) geliceksiniz?

carpediem
28-08-2009, 07:11
antalya - adana karıstırdı acıkcası tırsdım .
marmaris- antalya yapıp kesip istanbula donebilirim.

.................................

seko
28-08-2009, 08:00
Evet Marmaris yolu biraz uzundur ama zor bi yol degil Muğla'dan sonrasına kadar..İçmelerde nereye(otel v.s) geliceksiniz?

marmaris merkez mariç belbire gelecem marmaris ve civarında sahada bakıncam iş ile ilgili.buyuk ihtimal kalmam..

Tugral
28-08-2009, 08:33
marmaris antalya yoluda aynı sekilde bol virajlıdır sahilden gelirsen. Manzarası güzeldir ama yorar. Aynı sekilde yukardan gelmeni öneririm antalyaya 5 saate rahat girersin

seko
29-08-2009, 21:00
Ucak ile dalaman oradan arkadaslar alaacak marmaris aksam yine dalamandan istanbul birgun ara verip antalyaya yine ucak yapacam diger turlu tatil donusu pert olurum gibime geliyor herkese tesekkurler bir sonraki haftada adana - mersin yaparım kısmetse .

tunch
29-08-2009, 21:39

+1 dunyanin en rezalet yolu,aracini seven birisiysen yol calismasi olan yerlerdede canin yanabilir,ben yeni geldim antalyadan bi daha gitmem imkansiz o yoldan.

deniz
29-08-2009, 21:45
valla Allah uzun yol soforlerıne kolaylık versın cok zor : ) ılk kez bukadar km yı tek basıma yaptım ist-bodrum gıt gel 1700 km arada gezmelerde var tek sofor 10 saate geldım bugun molalarda ıcınde : ) yollar berbat heryerde calısma var dıkkat edın..

kansu_ilhan
29-08-2009, 21:56
adanadan konya makasına kadar otoban ordan korkunuz olmasın kony makasından angaraya kadar yol calısması var ama o kadar vahım bı yol degıl ama genede dıkkatlı olmak lazım;)
ankaradan sonra zaten serbest
ha unutmadan pozantı gıselerınde gorevlıye sor yenı otobana nasıl gırebılrım dıye tam bırlestırmedıler yolu cunku adana konya makası arası 8 yada 9 tunel gormen lazım otoban ıcınde;)
en son otoban cıkısından ıtıbaren bı 70 80 km arabayı dınlendır polıs beylerle muhabbet etmek zorunda kalmazsın ;)

ahmetbaha-drs
29-08-2009, 22:08
Ucak ile dalaman oradan arkadaslar alaacak marmaris aksam yine dalamandan istanbul birgun ara verip antalyaya yine ucak yapacam diger turlu tatil donusu pert olurum gibime geliyor herkese tesekkurler bir sonraki haftada adana - mersin yaparım kısmetse .
Dalaman-Marmaris Arası 1 saat 45 dakika'da filan gelirsiniz maksimum..En mantıklısı 1 gün için o kadar yol çekilmez.