PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avea her yöne sınırsız!

Buğra A.
29-08-2009, 19:35
Arkadaşlar,tarife içerisinde olanlara ufak bir uyarı da bulunmak istiyorum.Aylık 10.000dk olan sınır 3.000dk'ya çekilmiş,haberiniz olsun.3.000dk aşımından sonra ise dakikası 12kr'dan ücretlendirilecekmiş.

Geçmiş olsun.

buraek4
29-08-2009, 19:41
annem bu tarifedeydi tarifeyi değiştirmişler ama öyle bir değiştirmişlerki diğer hatları arayamıyodu trkcell e geçti :D:D

Buğra A.
29-08-2009, 19:41
Çok pardon düzeltiyorum.Avea'da ki salak kadın yanlış anlatmış,tekrar aradı,konuştuk ve özür diledi.

75 farklı numarayla sadece 10.000 dk konuşabiliyormuşuz.Eğer 75 kişiyi aşılırsa tarife otomatik olarak 3.000 dk sınırlamasına dönüyormuş.

sertac1
29-08-2009, 19:45
AYLIK 65 TL SABİT ÜCRETLİ OLAN TARİFE ABONESİNE, 350 TL FATURA GÖNDEREBİLEN TEK DOLANDIRICI ŞİRKET!

AVEASI OLANLAR, TAVSİYEM KAPATMANIZDIR.

tanıdıgıma 350 TL gelmiş

imhotep
29-08-2009, 19:46
ben turkcelle geçiyorum...zaten sktumunu aveası çekmio hiçbir yerden...

turkcellden mesaj geldi..5000 dk turkcellilerle , 1000 dk her yone 59 tl... dıtdıt dınındın:D

mrtngn
29-08-2009, 19:59
Hepsi dolandırıcı yaa...Tarife hakkındaki bütün olayları acıklamıyolar milleti her sekilde düdüklüyolar...

Arkadasımda türkcell faturalı var 35 TL(yanlısım olmasın),her yöne 1200 dakika konusma hediye...

mustafa-u
29-08-2009, 20:23
13 yıllık turkcellciyken aveanın sınırsız tarifesine geçmiştim ama bu hafta bu olaydan sonra bu sefer vodafone zıpladım bakalım ne olacak...

aveanın yaptığı tamamen saçmalık 75 farklı numaradan sonrasına 3000 dk ve dk başı 12 krş hesabı başlatmışlar....ben esnafım ve ayda değil 75 ayrı numara yeri geliyor günde 20-30 farklı numara arıyorum o yüzden vodefonenun vodefon ve sabit hatlarla sınırsız diğer operatörlerle 1000 dk 50 ytl tarifesine geçtim..bundan sonra kimden daha iyi daha kaliteli ve uygun hizmet alırsam ona geçeceğim..

Dragger
29-08-2009, 20:27
ben turkcelle geçiyorum...zaten sktumunu aveası çekmio hiçbir yerden...

turkcellden mesaj geldi..5000 dk turkcellilerle , 1000 dk her yone 59 tl... dıtdıt dınındın:D

Herkesi bekleriz :D

Eriador
29-08-2009, 20:29
Turkcelle bağlan hayata

Bağlan Turkcelle hayata

Hayata bağlan Turkcelle

:P

VteC_MaNiaC
29-08-2009, 20:41
İyi Mobil Operatör Yoktur. Sadece Kötünün İyisi Vardır.

Cahit Okan Everest

BU sözüm tarihe geçsin ahaha :)

Buğra A.
29-08-2009, 20:45
İyi Mobil Operatör Yoktur. Sadece Kötünün İyisi Vardır.

Cahit Okan Everest

BU sözüm tarihe geçsin ahaha :)

Sen alemsin ya :)

VteC_MaNiaC
29-08-2009, 20:47
kanka boşa okumadık memlekete bi hediyemiz olsun :D

MertS
29-08-2009, 20:53
Turkcelle bağlan hayata

Bağlan Turkcelle hayata

Hayata bağlan Turkcelle

:P

:icon_tup:

egeturbo
29-08-2009, 21:05
AYLIK 65 TL SABİT ÜCRETLİ OLAN TARİFE ABONESİNE, 350 TL FATURA GÖNDEREBİLEN TEK DOLANDIRICI ŞİRKET!

AVEASI OLANLAR, TAVSİYEM KAPATMANIZDIR.

tanıdıgıma 350 TL gelmiş

aynı şekilde bizede bi ton soktular faturada .Size şöyle anlatayım ek olarak kendime ait birde avea kontorlü hattım var.9 yıl kadar önce almıştım.Ve ilk mobil öğrencilerdendi.Tarifemi değiştirmişler + geçen 150 knt yükledim hiç abartmıyorum toplasanız 20 dk lık konuşma yapmadım hep avcea numaraları aradım suan knt 1 .
Hattımı değiştirmeye karar aldım bir daha aveamı töbe töbe uzak dursun her şey bi mazeretleri var

akucukdogan
29-08-2009, 21:14
Pazartesi günü avea her yöne sınırsız tarifemi iptal ettiriyorum...

Nalet olsun aveaya...

kansu_ilhan
29-08-2009, 21:31
huzur turkcell de :D

utkuselamoglu
29-08-2009, 21:32
adamlar haber vermeden kafalarına göre nasıl yapıoylar bunu :)

egeturbo
29-08-2009, 21:45
aramıda turkcell in böyle kampanyalarını kullanna varmı varsa bilgilendirebilirmi

utkuselamoglu
29-08-2009, 21:50
limon diye ibşi var bütün yonlare 1000 dk ilen 5000 dk lık bi olay.. aylık 50 60 tl bişi olması laızm.

can_ksk
29-08-2009, 22:13
aramıda turkcell in böyle kampanyalarını kullanna varmı varsa bilgilendirebilirmi

arda ben turkcell'e transfer oldum:cool:, çok yakında yardımınıza gelirim;)

searock///
29-08-2009, 22:24
ya sacma sapan ısler bunlar bende sınırsız tarıfedeyım ama 120 tl den assagı hıc faturam gelmıyor

utkuselamoglu
29-08-2009, 22:30
turkcell i öneririm avea dolandırıyor valla bizim tanıdıklarımız da da var sabit ücret olayı yalan devam lı fazla geliyor ama turkcell de böle bişi yok..

kansu_ilhan
29-08-2009, 22:51
en kötü ihtimalle haftada iki gün tüm turkcellılerle bedava konuşuyorsun :D:D:D

utkuselamoglu
29-08-2009, 22:52
en kötü ihtimalle haftada iki gün tüm turkcellılerle bedava konuşuyorsun :D:D:D

evet öle de bişi var yani... ama bi iş yaramıyor mesela hangi gün öle olucagı belli olmuyor bazı durumlarda yada hafta sonu veriyolar mesela işin oluyo o gün hiç kimseylen konuşamıyosun bi işe yaramıyor ama genede çok avantajlı turkcell..

kansu_ilhan
29-08-2009, 22:55
evet öle de bişi var yani... ama bi iş yaramıyor mesela hangi gün öle olucagı belli olmuyor bazı durumlarda yada hafta sonu veriyolar mesela işin oluyo o gün hiç kimseylen konuşamıyosun bi işe yaramıyor ama genede çok avantajlı turkcell..

aslında o günleri bi kereye mahsus olmak üzere değiştirilebildiğini duymuştum ama sonuçta iyi oluyor yüzyğze edemediğin muhabbeti telde ediyorsun :D

utkuselamoglu
29-08-2009, 22:56
aslında o günleri bi kereye mahsus olmak üzere değiştirilebildiğini duymuştum ama sonuçta iyi oluyor yüzyğze edemediğin muhabbeti telde ediyorsun :D

telegfonda muahbbet iyi de adamda kulak kalmıyor:)) kulagı geçtim kolum yoruluyo bazen :) turkcell e geçicek arkadaşlara birde bluetooth kulaklık almalarını öneririm...

kansu_ilhan
29-08-2009, 22:57
telegfonda muahbbet iyi de adamda kulak kalmıyor:)) kulagı geçtim kolum yoruluyo bazen :) turkcell e geçicek arkadaşlara birde bluetooth kulaklık almalarını öneririm...

+1 derim işte buna ben:D:D:D
sende o sıkıntıları yaşamış gibisin;)

gfb01
30-08-2009, 00:08
Bireysel Faturalı HerYöne Özgürlük Tarifesi’nde

Önemli Değişiklikler!!!

Değerli iş Ortaklarımız,

27 Ağustos 2009 tarihi itibariyle, Bireysel Faturalı HerYöne Özgürlük tarifesinin aylık yurtiçi 10.000 dakika konuşma sınırı kaldırılacak olup, tarife artık aylık süre sınırı olmadan kullanılabilecektir. Fakat makul kullanım esasları kapsamında ve bu esaslara ilişkin şartlara ek olarak HerYöne Özgürlük tarifesi ile bir fatura dönemi içerisinde aranan farklı telefon numarası sayısının 75’i aşması ve aynı fatura dönemi içinde yurtiçi her yöne toplam arama süresinin 3000 dakikayı geçmesi halinde, ilgili fatura dönemi sonuna kadar abonelerin yurtiçi her yöne yaptıkları sesli aramalarının dakikası KDV ve ÖİV dahil 12 Kr üzerinden ücretlendirilecektir. Bunun dışında halihazırda bu tarifeye kayıtlı aboneler için tarifenin aylık sabit ücretinde herhangi bir değişiklik olmayacak, KDV ve ÖİV dahil 67 TL olarak uygulanmaya devam edecek, Tarifenin aylık ücreti yeni aboneler için ise KDV ve ÖİV dahil 77 TL olacaktır.

Yapılan Revizyon Sonrası Bireysel Faturalı HerYöne Özgürlük Tarifesi Detayları:

• 27 Ağustos 2009 itibariyle Tarifeye yeni kayıt ve geçişlerde aylık ücret KDV ve ÖİV dahil 77 TL’dir (Aktivasyon talebi 27 Ağustos 2009 tarihi öncesi alınmış olsa dahi, aktivasyon işlemleri 27 Ağustos tarihi sonrası tamamlanmış abonelerimiz için de uygulanacak aylık tarife ücreti KDV ve ÖİV dahil 77 TL’dir).

• 27 Ağustos 2009 öncesi tarifeden faydalanmakta olan aboneler için tarifenin aylık ücreti KDV ve ÖİV dahil 67 TL olarak devam edecektir.

• Tarifenin aylık yurtiçi 10.000 dakika sınırı kaldırılmıştır.

• Fakat Avea tarafından belirlenen ve abonelere duyurulan makul kullanım esasları kapsamında ve bu esaslara ilişkin şartlara ek olarak; bu tarifeye kayıtlı abonelerin ilgili fatura döneminde toplam yurt içi arama sürelerinin 3.000 (üçbin) dakikayı geçmesi ve aynı fatura dönemi içinde ilgili hattan aranan farklı telefon numarası sayısının 75’i (yetmişbeş) aşması halinde yapılacak yurt içi aramaların dakikası KDV ve ÖİV dahil 0.12 TL üzerinden ücretlendirilecektir.

• Tarife kapsamında yeralan ücretsiz aramalar yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına, ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını, görüntülü aramaları kapsamamaktadır.

• Bu tarifeden tarife değişikliği yolu ile yararlanmak isteyen mevcut Avea aboneleri ile daha önce Avea numarasını bir başka işletmeciye taşımış olup da bu tarifeye Numara Taşınabilirliği yoluyla kaydolmak isteyen abonelerden, tarifeye kayıt işlemi karşılığında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖİV dahil 67 TL ücret alınacaktır.

• Diğer işletmecilere ait numaraları taşıyarak ya da yeni abonelik tesis ederek bu tarifeye kaydolan abonelerden geçiş ücreti alınmaz.

• Tarife kapsamında konferans görüşme servisi kullanılamayacaktır. Tarife FCT cihazları ile kullanıldığı takdirde ve/veya tarife kapsamında Konferans görüşme servisi kullanılması halinde, Avea'nın ilgili hattı görüşmeye kapatma hakkı saklı kalmak kaydıyla, cihazın kullanıldığı hattın sahibi olan abonenin faturasına 1.500 TL tutarında cezai bedel yansıtılacaktır.

• Mevcut taahhütname güncellenmiş ve Infodealer Haberler bölümüne eklenmiştir. Tarifeye kayıt olacak olan tüm yeni abonelerin de mutlaka taahhütname imzalaması gereklidir.

• Aboneler DAKIKA yazıp 6000'a göndererek, bu fatura döneminde toplam kaç dakika konuştuklarını öğrenebilirler. Dakika sorgulama servisinin kullanım bedeli 2 SMS/sorgu'dur.

• Bir fatura döneminde toplam yurt içi arama süresi ile birlikte aranan farklı telefon numaralarının sayısını öğrenmek için KULLANIM yazıp 6000'e SMS gönderilmesi yeterlidir. Kullanım sorgulama servisinin bedeli 2 SMS/sorgu'dur

Bilgilerinize sunarız.

gelen mail boyledır sızlerlede paylaşim

Berkan
30-08-2009, 00:21
Hepsi dolandırıcı yaa...Tarife hakkındaki bütün olayları acıklamıyolar milleti her sekilde düdüklüyolar...

Arkadasımda türkcell faturalı var 35 TL(yanlısım olmasın),her yöne 1200 dakika konusma hediye...

aynen bu tarifedeyim heryöne 35 tl 1200 dk 45 tl 1500 dk kamu calısanı emekli vs olan varsa ailede yapısın direk

avea hat bikere aldım 3 ay kullandım kapanıyo edio illahlah ettim kırdım attım

LightSide
30-08-2009, 00:23
Ben bu operatorlerın ısıne aklım ermıyor.Turkcell Diger operatorlerle 5 dak 2 kontor tarıfem. 3 dak konusuyorum 7-8 kontor gıdıyor. :)

Onuralp
30-08-2009, 00:32
Herkesi bekleriz :D

Ben geçerim buna... :D

tarantino
30-08-2009, 00:43
adamlar hem tarifeyi düşürüyorlar hem de iki taraflı sınır koyuyorlar
75 numara geçerse cartttt
3000 dk geçerse carttt
vay be ne güzel istanbul
kaç kişiyle görüşmüşüm bakalım 6000 e sms gönder 2sms carttt
kaç dk görüşmüşüm 6000 e sms gönder 2 sms cart

GOKTAN
30-08-2009, 01:35
bi turkcell'e transferde benden ilk tatilimde aveamı kapatıp turkcell'li olucam...böyle saçma birşey olamaz....

Hamster
30-08-2009, 02:07
bi turkcell'e transferde benden ilk tatilimde aveamı kapatıp turkcell'li olucam...böyle saçma birşey olamaz....

Turkcell rules...:icon_tup:
Her zmn her yerde,tamam biraz kazık mazık ama en iyisi bence...

utkuselamoglu
30-08-2009, 09:40
+1 derim işte buna ben:D:D:D
sende o sıkıntıları yaşamış gibisin;)

öle zamanlar oluyoki çok konuşan arkadaşlar biliyorlardır:) kulakta geçiçi uyuşma oluyor kolda his kaybı:) allah korusun valla konuşuyoruz ediyoruz da araştırmalar beyne ciddi zararlar verdigini söylüyorlar kanser riski varmış... aslında tümüylen kullanmasak çok daha sağlıklı ve insan ömrü açısından pek çok dakika kendi yararımıza eklenecektir herhalde:)))

kansu_ilhan
30-08-2009, 09:50
öle zamanlar oluyoki çok konuşan arkadaşlar biliyorlardır:) kulakta geçiçi uyuşma oluyor kolda his kaybı:) allah korusun valla konuşuyoruz ediyoruz da araştırmalar beyne ciddi zararlar verdigini söylüyorlar kanser riski varmış... aslında tümüylen kullanmasak çok daha sağlıklı ve insan ömrü açısından pek çok dakika kendi yararımıza eklenecektir herhalde:)))

kendi adıma çok denedim ama olmuyor bırakamıyor insan resmen eksiklik hissediyor çok konuşma meselesine gelince saatlerce konuşan varmıdır ki ben en fazla yarım saat ondan sonra cümlelerden anlam çıkaramıyorum:D:D

YavuzNaz
30-08-2009, 11:55
aynı mesajı bende aldım bu aveanın bu tarz hatları kontrol altında tutabilmesi için yapılmış bir olay oldugunu söylediler yani telefonla satış yapan ticari amaçla kullananların önüne gecebilmek lakin 75 numara günde 2 farklı numaraya tekabül ediyor şahsi kullanımda bile bu rakam çok az :) bakalım daha sonra neler çıkacak

GuNeS
30-08-2009, 16:07
kitabına göre dolandırıcıık