Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar başında radyo dinlemek isteyenlere
Bilgisayar başındayken kendi arşivinden sıkılıp da benim gibi radyo dinlemek isteyenler için çok güzel bir program , sitelerle uğraşmanıza gerek kalmıyor. Uzun süredir kullanıyorum paylaşmak istedim :)
http://www.exaradyo.com/
Çok fazla yabancı müzik dinlemediğim için böyle bir arayış içerisine girmemiştim ama bunu öğrendiğimde iyi oldu :)
radyo fenomen'den baska dinlemiyorum gerektiginde ama iyi oldu bu da, tesekkurler Anil..
radyo fenomen'den baska dinlemiyorum gerektiginde ama iyi oldu bu da, tesekkurler Anil..
Bende genelde onu dinliyorum Tarık ama bazen sıkıldığım oluyor işte :) Önemli değil ne demek ;)
TricksTeR
29-08-2009, 23:26
best fm yada fenomen dinliyorum bende. gündüz olursa eğer helede 12-14 arası ise best fm ceyhun yılmz show gerçekten keyifli oluyor. tavsiye ederim ceyhun yılmaz shoow. :icon_tup:
www.di.fm ;)
benim ilacım bu siteymiş, tam aradığım bir şey gerçi hiç aramamışım snrım çünkü gayet global bir ismi varmış:)
listemdeki herkese gönderdim genelde herkes aynı tepkiyi verdi, bütün teşekkürleri burdan sana iletiyorum:o
aynen di fm baya iyidir kafana göre takılmak için tam
Ahmet Saraçoğlu
30-08-2009, 00:13
alıştığımız winamp tarzı güzel bi program...teşekkürler
lounge, 70s, hardstyle, artık pek download etmem heralde:P
gokhan-M
30-08-2009, 13:20
hem exa hem di iyiler;)..ama 18-20:00 arası powerfm diyorum BAY*J üstüne yok program için:D
PROMINENT
30-08-2009, 13:43
Saolun ya iyi oldu valla :)
EfeTopcu
30-08-2009, 15:06
teşekkürler , forever BEST FM :D
DogukanB
30-08-2009, 15:25
Fenomen maydonaz vizyon:) 2side yok burda onları nasıl ekleriz acaba
www.trance.fm
www.dbs.fm
www.pure.fm