Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRTUNING Kasım sayısı, sürprizleri beraberinde getiriyor.

trtuning_onur
22-10-2006, 14:07
TÜRKİYE’NİN MODİFİYELİ OTOMOBİL DERGİSİ BAYİLERDE

Kasım sayısında yer alan araçlardan ve konulardan oluşan fotoğraflar ile bir video clip hazırladık. İzlemek isterseniz aşağıdaki link’e tıklayabilirsiniz.

www.youtube.com/watch?v=UfOlWEotDIk

http://img122.imageshack.us/img122/76/trtuningkasimqe4.jpg

Türkiye’nin modifiyeli otomobil dergisi TRTUNING, Kasım ayında da sürprizlerle karşınızda. Tam 16 araç Kasım sayımızın sayfalarını süslüyor. Kapak aracımız olan Honda Civic’e sahip olabilirsiniz. Üstelik ücretsiz. Ayrıntılar derginin içinde yer alıyor. 1120 beygir gücündeki 1974 model Pontiac GTO, ürkütücü görünümüyle sizi oldukça etkileyecek. İstanbul Tuning Show 2006 fuarındaki gözde otomobillerden biri ve Alpine firmasının demo carı olan Alfa Romeo 147de bu ay sizlerle. Peugeot 206 XS, VW Kafer, Honda Civic, VW Golf V, Opel Tigra, Yeni Honda Civic Mugen, Mitsubishi Carisma, Peugeot 106 GTi, Renault Clio, Toyota Supra dergi içindeki araçlardan bazıları… BMW E46, kış lastiği ve direksiyon dosyaları otomobil ve modifiye tutkunlarının işine bir hayli yarayacak. Test köşemizde BMW 335 Ci, Peugeot 107 1.0 5K, Fiat Grande Punto 1.3 Multijet yer alıyor. Türkiye’de bir otomobil modifiye dergisinde ilk olan özel haber de oldukça ilginizi çekecek. Pimp My Ride programının yapımcıları West Coast Customs ile iletişimimizin ardından çıkan özel haberi bizler gibi tüm tunerlar’da uzun süre konuşacak. Otomobil ve modifiye dünyasından son haberler, RC bölümünde drift king S2000, sanal tuning, illüstrasyon bölümü, internet sayfaları, Honda Civic ve Pontiac GTO posterleri, GT Open’den haberler, İzmir’de düzenlenen drag yarışı, WTCC’den haberler, Türkiye’de bir ilk olan model otomobil bölümü (www.diecastturk.com iş birliğiyle), özel röportajlar ve fazlası TRTUNING kasım sayısında yer alıyor. Kasım sayısı aktivite sayfalarında tam 12 tuning forumu yer alıyor.

www.dreamcars.gen.tr
www.tuningpeugeot.com
www.egetuning.com
www.alfistiturkey.com
www.ophell.com
www.seatsportturkiye.com
www.cadde16.com
www.project01.net
www.sererhobby.com
www.trabzontuning.com
www.subaruimpreza.org
www.silvertuning.com

TRTUNING Kasım sayısı tüm bayilerde sizi bekliyor.

T R T U N I N G
www.trtuning.com.tr

Pugcu_Atakan
22-10-2006, 17:55
bu sayıyı aldım bikaç araba gzldi sade bi golf vardı o çok hoşuma gitti.

CTG
23-10-2006, 02:12
şansımızı denemek lazım 20 25 bin liraya filan satar mıyız o hondayı :Ç

trtuning_onur
24-10-2006, 12:52
şansımızı denemek lazım 20 25 bin liraya filan satar mıyız o hondayı :Ç

O senin kabiliyetine bağlı ama hiç sanmıyorm.

PaNeL
24-10-2006, 15:31
bencedee 25000 biraz fazlaa

emir
24-10-2006, 17:14
bu sayı güzel WCC ve ve amerikan kası varsa

trtuning_onur
01-11-2006, 15:18
WCC ve Ekrem Ekmenci'nin Pontiac GTO'su Kasım sayısında Emir bey.

Spawn
01-11-2006, 15:47
pontiac için alıcam dergiyi...

Alp
01-11-2006, 17:57
beyaz 206 çok hoşuma gitti....kapaktaki civic'te güzel...

vtec_mugen
01-11-2006, 18:31
beyler o turuncu civic 96 1.4 benim eski aracım siyah`dı iki kardeş geldiler ve benden aldılar arabayı ama hala ruhsat benim adıma istesem arabayı geri alırım ama ayıp olur olmaz öle şeyler bu hafta gidicem oraya 1 haftada almazlarsa üstlerine arabamı alıcam geri:):):)

trgy
01-11-2006, 18:36
beyler o turuncu civic 96 1.4 benim eski aracım siyah`dı iki kardeş geldiler ve benden aldılar arabayı ama hala ruhsat benim adıma istesem arabayı geri alırım ama ayıp olur olmaz öle şeyler bu hafta gidicem oraya 1 haftada almazlarsa üstlerine arabamı alıcam geri:):):)

eheheh komik bi durum nie almıolar üstlerine?

Eriador
01-11-2006, 18:44
TÜRKİYE’NİN MODİFİYELİ OTOMOBİL DERGİSİ deniliyor 1120 hp lik bi alet konuluyor ama kapak olmuyor işde bundan bu dergileri almıyorum nerde ucuz karbon fiber takan kapak ...

vtec_mugen
01-11-2006, 18:55
eheheh komik bi durum nie almıolar üstlerine?

ah bii bilsem valla ama bu haftada almazlarsa arabamı çaldılar dicem:D

trtuning_onur
03-11-2006, 20:14
TÜRKİYE’NİN MODİFİYELİ OTOMOBİL DERGİSİ deniliyor 1120 hp lik bi alet konuluyor ama kapak olmuyor işde bundan bu dergileri almıyorum nerde ucuz karbon fiber takan kapak ...

:) eyw yorumun için. Ama gidip bu dergiyi almışsın. Çünkü Pontiac GTO kapakta yer alıyor :)

Eriador
03-11-2006, 21:09
kapakta yer alıyo ayıp olmasın diye diğerine göre 1/4 poz :)

Low-Rider
04-11-2006, 22:32
kusura bakmayın ama trtuning'in en kötü sayılarından biri bence
dergide yer alan araçlar için söylüyorum bunu
sırf hi-fi ye ayrılmış bir sayı gibi

trtuning_onur
21-11-2006, 15:31
kusura bakmayın ama trtuning'in en kötü sayılarından biri bence
dergide yer alan araçlar için söylüyorum bunu
sırf hi-fi ye ayrılmış bir sayı gibi

Dergi içinde her ay aynı standartta araç kalitesi tutulamaz. Demek istediğim şu ki bir ay müzik sistemli araçlar çok olur bir ay body kit li bir ayda motor modifiyeli. Bu aslına bakarsanız biraz da şansa kalıyor. Yalnız benim dikkatini çekmeyi istediğim bir nokta var dostum... Dergi içinde yer almaya başlayan konular hiç bir tuning dergisinde yok. Biz araç doldurmuyoruz. Konuda işliyoruz. İnsanlar artık hep aynı araçları görmekten sıkıldılar. Farklı şeyler görmek istiyorlar. Senin X derginin forumunda devamlı aktif biri olduğunu varsayarsak böyle bir çıkış yapmanda gayet doğal dostum ;) Diğer dergide de Modena tamponlu araçlardan başka birşey çıkmıyor. Bunun hakkında ki yorumunu merak ediyorum...

Low-Rider
21-11-2006, 18:17
diğer dergi çok iyi demiyorum ben,ne trtuning ne tuningturkiye çok iyi,birbirlerine yakın görüyorum ben.her ay çıkan modena tapmonlu araçlardan banada gına geldi katılıyorum o konuda.

Ben hiçbir derginin forumunda yazmıyorum,karıştırdın heralde yada aynı nikle yazan başka biri var,devamlı yazdığım yer bu burası,nadir olarakta yazdığım diğer site tuningturkey.com ama tuningturkey dergisiyle bi alakası yok bildiğim kadarıyla o siteninde.

trtuning_onur
22-11-2006, 12:48
diğer dergi çok iyi demiyorum ben,ne trtuning ne tuningturkiye çok iyi,birbirlerine yakın görüyorum ben.her ay çıkan modena tapmonlu araçlardan banada gına geldi katılıyorum o konuda.

Ben hiçbir derginin forumunda yazmıyorum,karıştırdın heralde yada aynı nikle yazan başka biri var,devamlı yazdığım yer bu burası,nadir olarakta yazdığım diğer site tuningturkey.com ama tuningturkey dergisiyle bi alakası yok bildiğim kadarıyla o siteninde.

Nickler aynı karıştırmış olabilirim kusura bakma. Ben diğer dergi kötü de demedim yanlış anlaşılmasın. Her derginin tarzı farklıdır. Sonuçta bu dergilerin hazırlık aşamalarında olmayan bu işin nasıl olduğunu bilemez. Bir ay çok iyi olur bir ay kötü olur. Kasım sayısının kötü bir dergi olduğuna inanmıyorum. Teker teker her okuyucuyu mutlu etmenin imkansız olduğunu düşünüyorum. Kimi müzik sistemli araç görmek ister kimi body kitli kimi performans modifiyeli araçları... Neyse ben susim Aralık sayısı kapıda malumunuz :) Umarım Aralık sayısını okuduktan sonraki yorumlarını da yazarsın... Teşekkürler eleştrileriniz için...

CC+
22-11-2006, 13:18
Ben emege saygı dıyorum ılk basta

Ben yurtdısında yasan bırı olarak soluyorum artık turkıyede kalıtelı ısler cıkıyor bazen cıddı ısler cıkıyor Tunıng dergılerının yazı yazabılmesı ıcın 3 -5 kısının araba cıkarması yeterlı degıl bu ınsanlar malzeme yaratmaya hatta tesvık kolu bıle olusturmaya calısıyorlar herkesın gonlunde yatan aslanı cıkartabılmesı ıcın ınsanlara yardımcı olmaya calısıyorlar

bence aynı seylerı gormekten sıkıldıysak bunları yapanlarıda bulmak arkadasım sen ne yapıyosunu baska arabalar yapaya calısarak deneyelım

turkıyede dıger dunya ulkelerıne gore bır arac almak modlamak daha uygunda kalabılıyor ıtalya fransa gıbı

ben fazla uzatıp konuyu catallastırmıycam mod meselesı ılk once gonul para gıbı seylere bakıyor bılıyorum en cok maddı konuya ama unutmayalım kı hıc bır dunya ulkesınde hadı be ustacım dıyıp araba yaptırılmıyor

ben bu dergıcı arkadasları canı gonulden kutluyorum ıgneyıde kendımıze cuvaldızıda kendımıze batıralım dıyorum daha cok dusunelım dıyorum

ıyı forumlar

Eriador
22-11-2006, 13:23
turkıyede dıger dunya ulkelerıne gore bır arac almak modlamak daha uygunda kalabılıyor ıtalya fransa gıbı

daha kolay olduğu için millet dışardan parça getiriyo ? burdaki vergilerden haberiniz yok galba ?

yabancı ülkelerde gerek araç gerek parça fiyatlarına bakınca içim gidio burda burda herşey çok daha pahalı