Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisadan Slmlar
Merabalar...
İsim : Ozan
Soyadı : IŞIK
Aracım : Fiat brava sx 2000 model
Kan Gurubum : AB Rh+
Çok güzel bir site buradan güzel ve saglıklı bilgiler edinicegimi sanıyorum. Herkeze iyi forumlar :)
CeSaNCeEm
01-09-2009, 22:00
Hoşgeldin, keyifli forumlar...
Ahmetfikri
01-09-2009, 22:02
hoşgeldin ;)
hoşgeldin, manisa dedin okulların acılcagı aklıma geldi :/ (:
Ahmetfikri
01-09-2009, 22:09
hoşgeldin, manisa dedin okulların acılcagı aklıma geldi :/ (:
nereye geliyosun
nereye geliyosun
merkez....
Buyur gel dicem ama hiç gelme :D gençler için o kadar da iyi bi şehir değil heleki istanbuldan geliyosun sıkıntı cekersin :( gene iyi yere dusmussun. salihli turgutlu fln gitsen kafayı yersin ben turgutluda okudum bitti cok dandik yer :(
hoşgeldin hemserim :P
Hoşbuldum Hemşo :) sende mi manisalısın ankara yazıo ama :)
hoşgeldin ;)
Hoşbulduk :)
Hosgeldin ;)
Hoşbulduk :rolleyes:
Buyur gel dicem ama hiç gelme :D gençler için o kadar da iyi bi şehir değil heleki istanbuldan geliyosun sıkıntı cekersin :( gene iyi yere dusmussun. salihli turgutlu fln gitsen kafayı yersin ben turgutluda okudum bitti cok dandik yer :(
yok ya 3yıldır ordayım :( araç sayesinde manisada tanır herkes beni :p belki görmüşsündür elektronik lsd kapılı 106'm vardı
Hoşbuldum Hemşo :) sende mi manisalısın ankara yazıo ama :)
evet manisalıyım iş gereği ankarada oturuorum ailem falan herbişiim orda seviorum orayı :D tatillerde vırtta zırtta görürsen manisaya yolu düşen tek vti benim :icon_tup:
Ahmetfikri
01-09-2009, 22:55
yok ya 3yıldır ordayım :( araç sayesinde manisada tanır herkes beni :p belki görmüşsündür elektronik lsd kapılı 106'm vardı
lsdli 106mı rengi ne
evet manisalıyım iş gereği ankarada oturuorum ailem falan herbişiim orda seviorum orayı :D tatillerde vırtta zırtta görürsen manisaya yolu düşen tek vti benim :icon_tup:
o senmiydin yaw geçen bayramda falan gelmişti bi ara malta taraflarında çok gördüm
avatarımda gördüün aracsa ta kendisiyim :) ozman plaka 34 idi
lsdli 106mı rengi ne
quiksilver ;)
yasintezcan
02-09-2009, 00:27
hoşgeldin.
hoşgeldin kardeşim, keyifli forumlar...