Orijinalini görmek için tıklayınız : 5-6 Eylül AÖF Bütünlemeleri hakkında yardım..
Daha önceki yıllarda cıkmıs AÖF Bütünleme soru-cevaplarına ihtiyacım var.. AÖF nin kendi sitesinde hepsi var;ama indirilmiyor.. Pc basında da olmuyo bu iş,sürekli nete,foruma felan bakıyorum.. :D
Bana döküman olarak (pdf tarzı) indirebilecegim bi yer lazım.. Aranızda böyle siteler vs bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum.. Yada elinde hazır olupta bana yollayabilecek birileri.. :soru:
Simdiden tesekkurler..
nitrO_Oxide
02-09-2009, 16:34
http://www.murategitim.com/
http://www.acikogretimliler.com/
bunlar faydalı olur :)
::ZaFeR::
02-09-2009, 16:35
Orbit Downloader ile indirebilirsin...
Normalen hangi yayının kitapları ile çalışıyorsunuz.
bence hiç gerek yok eski sorulara sistem değişti artık :)
benim tavsiyem murat yayınları yardımcı kitapları ve aöf'nin kendi kitaplarında kenarda yazan ufak notlara çalışman ;)
nitrO_Oxide
02-09-2009, 16:45
bence hiç gerek yok eski sorulara sistem değişti artık :)
benim tavsiyem murat yayınları yardımcı kitapları ve aöf'nin kendi kitaplarında kenarda yazan ufak notlara çalışman ;)
valla sistemin değiştiği falan yok aynı style sorular gelio :)
http://www.murategitim.com/
http://www.acikogretimliler.com/
bunlar faydalı olur :)
paylaşım için teşekkürler.. ;):icon_tup:
valla sistemin değiştiği falan yok aynı style sorular gelio :)
bana nie denk gelmedi yahu :D bende kitaplardan kastırıyorum walla :eek:
ugurbora
02-09-2009, 16:56
gercekten sistem degistiyse yandık demektır okadarda soru ezberlemiştim : D
Tek ders var o da SPK, Allah yardım ederse geçicem. Hazır işteyken ben de bakayım şu linklerdeki sorulara.
Daha önceki yıllarda cıkmıs AÖF Bütünleme soru-cevaplarına ihtiyacım var.. AÖF nin kendi sitesinde hepsi var;ama indirilmiyor.. Pc basında da olmuyo bu iş,sürekli nete,foruma felan bakıyorum.. :D
Bana döküman olarak (pdf tarzı) indirebilecegim bi yer lazım.. Aranızda böyle siteler vs bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum.. Yada elinde hazır olupta bana yollayabilecek birileri.. :soru:
Simdiden tesekkurler..
hangi sinifinki lazım
nitrO_Oxide
02-09-2009, 22:12
bana nie denk gelmedi yahu :D bende kitaplardan kastırıyorum walla :eek:
yıllardır aynı şeyi söylüyorlar yok sistem değişcek yok aof nin e-öğrenme portalında sorular var zaten bidaha aynısını sorarlarmı falan bakıosun gene aynı sorular:D
Elimde bi ton soru var ama,bir çoğunun taranıp bilgisayara geçmesi gerekiyor.Birde hangi bölüm soruları yada kaçıncı sınıfın soruları.Eğer İşletme 3-4 soruları mevcut birebire AÖF'nin sitesinden alınma çıkmış sorular.İsteyen PM'den ulaşsın lütfen.
öf yeter gelsin bitsin şu sınav 1haftadır işede gitmiorum evde ders çalışmaktan sıkıldım hala önümde kitaplar açık beynim sulandı ya yeter be kolay sorarlar inşallah
nitrO_Oxide
02-09-2009, 23:15
öf yeter gelsin bitsin şu sınav 1haftadır işede gitmiorum evde ders çalışmaktan sıkıldım hala önümde kitaplar açık beynim sulandı ya yeter be kolay sorarlar inşallah
valla bütlerde nerde kıyıda köşede soru varsa onu soruyorlar inşallah kolay olur :o
focus musty35
02-09-2009, 23:23
arkadaşlar bıraz farklı bı soru olucak ama bu sene acık ögretıme kayıt yaptırcam işletme fakultesı eskısehır olarak gecıyor . harcı ne kdardır ve kayıt tarıhı ne zman baslıyor 4 yıllık bu arada :)
gambit49
02-09-2009, 23:27
yine geldi demi :D yaw of of
arkadaşlar bıraz farklı bı soru olucak ama bu sene acık ögretıme kayıt yaptırcam işletme fakultesı eskısehır olarak gecıyor . harcı ne kdardır ve kayıt tarıhı ne zman baslıyor 4 yıllık bu arada :)
Harç bedeli Eylül sonuna doğru belli olur ama tahmini 300 civarı olması lazım.Kayıtlarda aynı tarihlerde başlar.İyi takip et,bazen kayıt dosyası eve geç gelebiliyor.İstersen bi AÖF Bürosunu ara sor.Bence en güvenlisi bu...:D
focus musty35
02-09-2009, 23:29
tesekkurler ilgın ıcın saol ;)
tesekkurler ilgın ıcın saol ;)
Hatta sana telefonları AÖF Bürolarının,artık hangisi yakınsa sana onu arasın kardeşim.Ne demek bildiğim bi konuda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
İzmir/Konak
Tel:0232 441 92 45
489 97 72
İzmir/Bornova
Tel:0232 348 31 12
gambit49
02-09-2009, 23:36
yaw 70 almaliyim :D vizeyede girmedim okulla cakısmıstı:D
tolga900
02-09-2009, 23:41
iktisat bölümünde ciddi değişmeler var acaba ne yapılmalı :D çağdaş
hangi sinifinki lazım
1. sınıf.. Yaklasık 30 kere AÖF ye kayıt yaptırıp sildirdigim icin.. :D Zaten yanlıs bilmiyorsam 1. sınıf dersleri bütün bölümlerde aynı..
Normalde zaten Hacettepedeyim 6 senedir.. :D Ama orası bitmicek bu gidişle,askerlik icin en kötü ihtimalle AÖF yi bitirmem lazım.. :D
1. sınıf.. Yaklasık 30 kere AÖF ye kayıt yaptırıp sildirdigim icin.. :D Zaten yanlıs bilmiyorsam 1. sınıf dersleri bütün bölümlerde aynı..
Normalde zaten Hacettepedeyim 6 senedir.. :D Ama orası bitmicek bu gidişle,askerlik icin en kötü ihtimalle AÖF yi bitirmem lazım.. :D
msn ver elımde olan soruları sana yollayım çıkması muhtemel sorular war azcık
mertcan962
02-09-2009, 23:46
www.aofforum.com dan bir bak derim orada butun soru ve cvplar var
İstersen elimde bir ton döküman,özet,soru mevcut.Bi ara görüşüp verebilirim bu dökümanları.Onlar sayesinde mezun oldum valla. :D
msn ver elımde olan soruları sana yollayım çıkması muhtemel sorular war azcık
Yolladım pm den.. :icon_tup:
İstersen elimde bir ton döküman,özet,soru mevcut.Bi ara görüşüp verebilirim bu dökümanları.Onlar sayesinde mezun oldum valla. :D
Valla en kısa zamanda alsam senden süper olur.. :)
Bu arada diger yardımcı olan herkese de ayrıca tesekkur ederim..
Gelmedi bana bisey.. :S
verdiğin adres yanliş değilse gelmesi lazım mail attım:D:D şimdi bıtane daha atıyorum
Tamam geliyo.. :D Cok sagol simdiden..
Valla en kısa zamanda alsam senden süper olur.. :)
1.sınıftan kaç dersin var?Hani bütte geçebilirsen 2-3-4'ün bütün notlarını verebilirim yani.
2. sınıf istatistik-muhasebe uyg-iktisat teo
ile ilgili çıkması muhtemel vs. tarzında sorular varsa bende alabilirmiyim :)
slowmotion
03-09-2009, 00:22
www.aofforum.com
tolga900
03-09-2009, 00:23
teori için çook geç 3 gun yetmez diğerlerine yuklen :)
1.sınıftan kaç dersin var?Hani bütte geçebilirsen 2-3-4'ün bütün notlarını verebilirim yani.
5 ders kaldı ya.. :( 3 tanesi 46-47-48 :ofk:
Bakalım,gecebilirsem haber vericem sana.. :D Sagol..
2. sınıf istatistik-muhasebe uyg-iktisat teo
ile ilgili çıkması muhtemel vs. tarzında sorular varsa bende alabilirmiyim :)
Msn'ini PM atarsan gönderiyim İktisat Teorisini.
5 ders kaldı ya.. :( 3 tanesi 46-47-48 :ofk:
Bakalım,gecebilirsem haber vericem sana.. :D Sagol..
Ok Msn'imi PM atıyorum o zaman sana.Ordan haberdar edersin.Önemli değil.
www.aofforum.com
teşekkürler orayı gayet güzel sömürdüm :) varsa başka alabilirim çünkü sadece soru çalışarak girmeyi planlıyorum
MuratCokol
03-09-2009, 00:39
teori için çook geç 3 gun yetmez diğerlerine yuklen :)
Nasıl bir ders bu ya :mad:
3'ten dersim Yok 2'den iktisat Teorisi kaldı bi veremedim gitti :beuj:
benimde vize 50 final 36 iktisattan.şuan biraz baktım aöf eöğrenmeden büt denemesi yaptım 55civarı falan ama yinede çıkmış vs soruları ezber yapıp şansımı deneyeyim diyorum :)
Nasıl bir ders bu ya :mad:
3'ten dersim Yok 2'den iktisat Teorisi kaldı bi veremedim gitti :beuj:
teoriye dün gece başladım dersane kitabından çalışıyorum sabaha kdr biti sorularıda çözdüm kolay bence :)
herkese bol şans.2 dersim kaldı,muhasebe denetim ve girişimcilik verirsem ki vercem mezun olup askere gitcem.
MuratCokol
03-09-2009, 12:41
teoriye dün gece başladım dersane kitabından çalışıyorum sabaha kdr biti sorularıda çözdüm kolay bence :)
Valla bende bakıyorum ama biraz karışık geliyor bana.
Çıkmış Soruda Pek fazla sormuyorlar bu dersten.
Hayırlısı artık. Herkese Başarılar şimdiden
MuratCokol
03-09-2009, 12:42
benimde vize 50 final 36 iktisattan.şuan biraz baktım aöf eöğrenmeden büt denemesi yaptım 55civarı falan ama yinede çıkmış vs soruları ezber yapıp şansımı deneyeyim diyorum :)
Vallaha 2 Senedir Full çıkmış soru ezberleyip gittim(Final+ Büt) Çıkan soru sayısı max 4-5'tir. Bizzat Canlı Örnek :D
MuratCokol
04-09-2009, 22:26
Son Çırpınışlar :D
Herkese Başarılar
herkeze başarılar yarın öğlen gircem ben bakalım ak la kara meydana çıkıcak 12haftadır evde ders çalışıyorum :)
artık önemsemiyorum açıköğretim yarın giricem geçsemde askere gidicem geçmesemde :)
emir_hks
04-09-2009, 22:31
Haftasonu herkese başarılar :)
evet 2 gün ne olacağını göreceğiz. 3 dersten giriyorum 1inden geçsem 4.sınıfa geçeceğim insallah bu sene geçerim:)Herkese başarılar.
herkese başarılar bıtsınde rahatlayalım artık şu ızdırap
herkese başarılar bıtsınde rahatlayalım artık şu ızdırap
Hakkaten ya..
Herkese başarılar şimdiden haftasonunki sınavlarda.Umarım giren herkes başarılı olurda kafaları rahatlar...:D
SekoLive
05-09-2009, 08:52
Şu saatlerde hepiniz sınavdasınız allah yardımcınız olsun ...... Geçipde gelin ;)
ugurbora
05-09-2009, 09:31
cıkan sorulara calısma teknıgı cooookkk gerılerde kalmıs artık bugun iice anladım benden tavsıye bu sekılde calısmak bosuna vakıt kaybı
Ferhat_V
05-09-2009, 09:33
sabah okulun önünde kalabalık vardı diyorum ne iş :D
allah kolaylık versin geçersiniz inşallah ..
nitrO_Oxide
05-09-2009, 09:35
son 4 saat ve ben hala burdayım :D
Herkeze başarılar arkadaslar :)
Girdik geri geldik büte 3 ders vaqrdı birinie kesin vermem gerekiyor araştırmalarıma göre..
2'ye atlamam için aynı sınıftan 2 kere kalan kişilerin askerlik tecilini okul kaldırıyormuş askeriyeye yazı göndererek askeriye çağrılmassan oku diyormuş.. Herşeyi geçtim bitirmek istiyorum umarım 1 derste olsa verir alttan kalan derslerle 2ye geçerizde önümüzdeki sene daha güzel olur herşey..
Herkese başarılar..
Bu arada 2 hafta sürüyormuydu bütlerin açıklanması arkadaşlar tam hatırlamıyorumda?
Girdik geldik öğleden sorna bidaha girecem bakalım :) herkese başarılar çok sıcak bide hava fena :)
sorularmı bıze gırdı bızmı onlara gırdık gorecez yarında gırelım:D dımı tymu
Girecez girecez yarında kaçarı yok full sınav :D
fasterhan
05-09-2009, 10:32
merak ettigim bir konu var belki bilen biri cıkar....şimdi ben 2 sınıfım ama altdan dersim var...1 sınıfıda 2 senede gectim....eger şimdi altdan dersleri veremezsem yani 1 sene daha kalırsam okuldan mı atılcam (2 sene kalanın okuldan kaydı silinir diye bişey duymustumda ) yoksa seneye yine harcı yatırıp 2 den yine altdan kalan derslerimle devam mı etcem...:confused:
(2 sene kalanın okuldan kaydı silinir diye bişey duymustumda )
yok boyle bise benim 3. Yilim bi sorun yasamadim atmadilarda sadece askerlik sorunu cikiyor egerki asker ihtiyaci warsa 3. Yilinda goturuyorlar ihtiyac yoksa bise demiyorlar askerlik sorunu olmayanlar icin bise olmaz aof 7 yil hak weriyor bu 7yil icinde mezun olmak lazim
sorular nasıl arkadaslar?öğleden sonra bende gircem kısmetse.
merak ettigim bir konu var belki bilen biri cıkar....şimdi ben 2 sınıfım ama altdan dersim var...1 sınıfıda 2 senede gectim....eger şimdi altdan dersleri veremezsem yani 1 sene daha kalırsam okuldan mı atılcam (2 sene kalanın okuldan kaydı silinir diye bişey duymustumda ) yoksa seneye yine harcı yatırıp 2 den yine altdan kalan derslerimle devam mı etcem...:confused:
Açıköğretimde ebediyen okuyabilirsin. Harcını yatırman kafi. ( 7 yıl olayı kalktı sanırım, öyle birşey okumuştum geçenlerde )
Ancak, askerlik problemin varsa 2 sene üst üste kalırsan açıköğretim tecil işlemini gerçekleştirmiyor, direk askere alınıyorsun.
walla biraz kazık gibi geldi tabi çalıçmamanında etkisi vardır genel muhasebe,genel matematik zordu hukuka giriş kolaydı
benimde muhasebe denetim var inş.kazık sormamışlardır gerci calıştım 16 soru yapmam yetiyor.herkese bol şans
Açıköğretimde ebediyen okuyabilirsin. Harcını yatırman kafi. ( 7 yıl olayı kalktı sanırım, öyle birşey okumuştum geçenlerde )
Ancak, askerlik problemin varsa 2 sene üst üste kalırsan açıköğretim tecil işlemini gerçekleştirmiyor, direk askere alınıyorsun.
O zaman şöyle bir soru sorayım..
Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokul (2 yıllık) öğrencisiydim.. 2004 girişliydim.. 4 sene devam ettim ancak 4. senemde ikinci üniversite olarak açık öğretim sosyal bilimler (2 yıllık) kayıt oldum..
Ardından ilk senem başladı 4. senemde sakarya ünide devam ediyorud ama gitmiyordum.. Akabininde açıkta 1 senem bitti ve 8 dersin 5'ini verdim ve kalan 3 dersin 1 dersinden büttede geçemeyince bu seneye kaldım. Tabi açıktaki 1 senemin sonunda sakarya üniden kaydımı sildirerek açığı birinci üniye aldırdım.. Ve 1. sınıfın 2. yılında yani geçtiğimiz kışın başında birinci üniye geçtiğim bir kağıt ve formla askerlik şubesine gittim ve tecil işlemi yaptırdım. Çünkü bu tür geçişlerde kendimiz gitmemiz gerekiyormuş.. 2011'e kadar tecil oldum yani..
Bu sene devam etti ve yine girdiğim 3 dersten büte kaldım.. 1 ders vermem gerektiğini birkaç ay önce öğrendim. Askerlik tecil hakkım iptal edildiğini. Şimdi sorum;
Eğer geçemessem aynı sınıftan 2 sene okuyamıyıcağımdna (Araştırdığım kadarıyla) askerlik tecilim kalkıcak mı? Daha doğrusu 2011'e kadar ki tecilim ne olacak? Açıkçası 1dersten geçersem önümüzdeki sene hepsini vericeğime inanıyorum ve +2 okumak istiyorum..
Fikirleriniz nelerdir arkadaşlar..?
muhasebe denetim dersinin en kolay soruları sanırım bu yıl soruldu.hayırlısıyla mezun oldum diyebilirim.umarım diğer arkadaslarında iyi gecmiştir.hayırlısıyla aralıkta askere gidiyorum(:
Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokul (2 yıllık) öğrencisiydim.. 2004 girişliydim.. 4 sene devam ettim ancak 4. senemde ikinci üniversite olarak açık öğretim sosyal bilimler (2 yıllık) kayıt oldum..
Ardından ilk senem başladı 4. senemde sakarya ünide devam ediyorud ama gitmiyordum.. Akabininde açıkta 1 senem bitti ve 8 dersin 5'ini verdim ve kalan 3 dersin 1 dersinden büttede geçemeyince bu seneye kaldım. Tabi açıktaki 1 senemin sonunda sakarya üniden kaydımı sildirerek açığı birinci üniye aldırdım.. Ve 1. sınıfın 2. yılında yani geçtiğimiz kışın başında birinci üniye geçtiğim bir kağıt ve formla askerlik şubesine gittim ve tecil işlemi yaptırdım. Çünkü bu tür geçişlerde kendimiz gitmemiz gerekiyormuş.. 2011'e kadar tecil oldum yani..
Bu sene devam etti ve yine girdiğim 3 dersten büte kaldım.. 1 ders vermem gerektiğini birkaç ay önce öğrendim. Askerlik tecil hakkım iptal edildiğini. Şimdi sorum;
Eğer geçemessem aynı sınıftan 2 sene okuyamıyıcağımdna (Araştırdığım kadarıyla) askerlik tecilim kalkıcak mı? Daha doğrusu 2011'e kadar ki tecilim ne olacak? Açıkçası 1dersten geçersem önümüzdeki sene hepsini vericeğime inanıyorum ve +2 okumak istiyorum..
Karışık bir durum.
Geçen sene 8 dersten 5 ini verip 3 dersle sınıfta kaldın. Bu sene 3 dersten en az 1 tanesini veremezsen bir üst sınıfa geçemezsin ve gene sınıfta kalırsın. 2 defa üst üste sınıfta kaldığın için de askerlik probleminin oluşması muhtemel.
Bu arada yarın tek ders SPK'ya giriyorum. Geçmiş 3 senenin ara deneme sınavlarında 36'da 32-33 çıkarıyorum. Final sınavlarında ise 36 soruda 26-29 arası. Almam gereken puan ise 50, 18 soruya tekabül ediyor. Umarım aynı performansı yarında gösterir mezun olurum.
2Fast4Me
05-09-2009, 14:59
Orda bi yanlışlık olması lazım.Aynı sınıfı 2 kez okuyabiliyorsunuz,ancak 2.kez kaldığınız zaman sorun çıkıyor diye biliyorum
tek dersten girdim bugün muhasebe uyg. e-öğrenmedeki denemelerde yetenden fazlasını çıkartıyordum ama bu sefer çok ciddiye aldığımdanmıdır nedir netteki denemelerle çok alakasız geldi
muhasebe denetim dersinin en kolay soruları sanırım bu yıl soruldu.hayırlısıyla mezun oldum diyebilirim.umarım diğer arkadaslarında iyi gecmiştir.hayırlısıyla aralıkta askere gidiyorum(:
aynen bencede kolaydı:) yarında spk var bakım ıns oda kolay olur ya.
aralıkta bende gıdecem kardeş mezun olursam bı bakan aynı yere düşeriz:D
KSK-VTEC
05-09-2009, 20:43
Türk vergi sistemin dersim var tek ders ne önerirsiniz geçmiş sorular çıkıyormu yoksa zıçtıkmı
yasintezcan
05-09-2009, 20:49
Türk vergi sistemin dersim var tek ders ne önerirsiniz geçmiş sorular çıkıyormu yoksa zıçtıkmı
geçmiş sorulara bi bak ,mutlaka soru yakalarsın abi:)
MuratCokol
05-09-2009, 22:14
Vize ve Finalde Baya Bi Çıkmış Soru çıktı
( 03-08 ) Final Ve bütlere bakmanı tavsiye ederim ;)
Benimde türk vergi sistemi var çıkmış sorulara bakıyorum insallah bişeyler çıkar yarında yaparız. Birde lanet olası finansal yönetim var:(
muhasebe uygulamaları asrın en kolay sınavıydı bi dahada öle sorular sormazlar geçtik inşallah ticaret hukukuda fena değildi onuda verdik sanrım yarına kaldı yor ile ite :)
nitrO_Oxide
06-09-2009, 00:37
bi büt dönemini daha atlattık :D
hukuk soruları fena değildi umarım şıklar doğrudur :D
aynen bencede kolaydı:) yarında spk var bakım ıns oda kolay olur ya.
aralıkta bende gıdecem kardeş mezun olursam bı bakan aynı yere düşeriz:D
inş.kardeşim aralıkta askeriz bugunde girişimcilik var benim,başarılar;)
Kalan iki sınavımıda verdim geldim:)hakkımızda hayırlısı insallah 4.sınıfa geçebilirim bu sene:D
Bana patladı sanırsam.. :D
Sierra Rs
06-09-2009, 11:25
14.30 da yönetim ve org. sınavına giricem hic gidesim yok :(
olm sen sımdıden cık anca varırsın:D
ben yalan oldum barı sen gec kanka ...
emir_hks
06-09-2009, 16:07
her sınıfı çifter çifter gidicem anlaşılan :p :)
onurdemir
06-09-2009, 16:13
Benim için aof bitmiştir :D Bu iki günkü bütünlemelere gitmedim. Bundan sonra da kayıt olmam. Zaten mezun olsamda dolabımda durmaktan başka bir işe yaramayacak.
Sierra Rs
06-09-2009, 18:17
tek dersten girdim bütünlemeye gecsemde 3üm gecmesemde ama insallah gecmisimdir de seneye ugrasmam bıktım usandım valla aöf stresinden..
mertcan962
06-09-2009, 19:10
dostum nasıl gecti sınavın.yönetim organizasyonu cok kolay sormuslardı gecmiş yılların aynısı idi..
olm sen sımdıden cık anca varırsın:D
sen ne yaptın nasıl gecti ortak?
Sierra Rs
06-09-2009, 19:52
dostum nasıl gecti sınavın.yönetim organizasyonu cok kolay sormuslardı gecmiş yılların aynısı idi..
sen ne yaptın nasıl gecti ortak?
valla benim tek dersti çalısmakta icimden gelmedi basit ders olunca daha zor veriyorum :) ama gecerim sanırım sonuclara baktım aklıma gelenlerden bile 16 17 net cıkıyor.
2 kez aynı sınıfta kalınca sadece askerlik için problem mi çıkıyor yoksa okuldanda atılıyormuyuz?
Okul tecilini yapmıyor, yapmadığı içinde askere alınıyorsun.
Sierra Rs
06-09-2009, 19:58
okuldan atılma yok yaş ve tecil sorunun var ise askere alınıyorsun.
Kötü bi durummuş insallah bu sene geçerimde tecil işi falan çıkmaz:D Yaş sorunum yok gerçi daha hiç tecil ettirmedim kendim.
bugünkü sınav biraz kazıktı sanki istatistik ve iktisat teorisi :)
bide yeni kanun çıkmış dio bürolar diyelim ki 1.sınıfta kaldın tekrar ettin ve 2.sınıfa geçtin eğer 2de ilk senende yine kalırsan artık direk alıyolar diye duydum dorumudur bilen varmı?
Sierra Rs
06-09-2009, 20:09
öyle bisey varsa herkes kalır askere alınır sanmam öyle bir sey olacagını :)
fasterhan
06-09-2009, 21:48
bide yeni kanun çıkmış dio bürolar diyelim ki 1.sınıfta kaldın tekrar ettin ve 2.sınıfa geçtin eğer 2de ilk senende yine kalırsan artık direk alıyolar diye duydum dorumudur bilen varmı?
öyleyse bittik demektir daha dogrusu bittim :confused:
sınavlarımız çok ters banada muhasebe uyg. çok zor iktisat bi nebze daha kolay gelmişti :D
onurdemir
06-09-2009, 22:44
Okul tecilini yapmıyor, yapmadığı içinde askere alınıyorsun.
Okula devam edilebiliyor. Bende aynı durumlar olduğunda sormuştum. İstersen 10 sene kal bizim için problem yok ama askeriye el koyuyor sana demişlerdi.
mertcan962
06-09-2009, 23:01
wallaha 3 sene aynı sınıfı okuyan var.askere de götürmediler henüz ve yaşınıda coktan gecti...
MuratCokol
06-09-2009, 23:45
Sonunda verdim İktisat Teorisini :D
Çıkmıs Sorulardan da Cıktı az çok.
Karışık bir durum.
Geçen sene 8 dersten 5 ini verip 3 dersle sınıfta kaldın. Bu sene 3 dersten en az 1 tanesini veremezsen bir üst sınıfa geçemezsin ve gene sınıfta kalırsın. 2 defa üst üste sınıfta kaldığın için de askerlik probleminin oluşması muhtemel.
Açıkçası cumartesi uygarlık tarihine girdim süper geçmedi kötüde geçmedi.. soruları bekliyorum açıklansın kontrol edicem 15-16 net gerekiyor..
Pazar ise cumartesi gecesi stres yaptım ve 3'e kadar çalıştım Davranış bilimlerine.. Sonra yattım 2 telefon kurmama rağmen saatide yanlış görerek okulun oraya gittimki ne göreyim saat 9:35 olmuş.. Almadılar iyice uyuz oldum çok moralim bozuldu desem yeridir bütün hepsi boşa gitmiş oldu ve böyle sakattayken maalesef tek derse kaldım ve davranış bilimleri gibi çalışmamıştım uygarlığa da :S.. İktisadı hiç söylmiyorum bile pazar günü olan 2 dersten birisiydi davranıştan sonra..
Uzun lafın kısası baya keyfim kaçtı şimdi daha bir stres oldum bakalm hayırlısıyla ne olacak..
İlgi alakana teşekkürler..
OFFTOPİC: arkadaşlar bu sene ÖSS girmemeiş bir öğrenci şimdi açıköğretime başvurabilir mi_?
SekoLive
07-09-2009, 15:33
OFFTOPİC: arkadaşlar bu sene ÖSS girmemeiş bir öğrenci şimdi açıköğretime başvurabilir mi_?
A) Hayır...
Vursada açıkta kalır ;)
Sonunda verdim İktisat Teorisini :D
Çıkmıs Sorulardan da Cıktı az çok.
Toplam 6 dersten girdim 5 dersin çıkmış sorularına çalışdım :D hiçbiri çıkmadı :D
maxpower
07-09-2009, 15:44
başka bi ünide öğrenciyse sınava girmeden başvurabilir
aöfnin 2. üni diye bi programı var
nitrO_Oxide
07-09-2009, 15:53
Cıkan sorulara cevaplarıyla birlikte bakabildiğimiz bi yer varmı ?
Sierra Rs
07-09-2009, 16:36
sınavdan 2 gün sonra aöf sitesinde soru cevap acıklanıyor nitro.
Geçmiş olsun herkese :) bakalım sonuçlar nolacak :D
blueedeep
07-09-2009, 17:00
soru ve cevaplar a.ıklandı arkadaşlar e-öğrenme de. ben geçtim iktisat teorisinden 80 geliyo inşallah. artık son sınıfım. inşallah herkesin gönlünce olur
nitrO_Oxide
07-09-2009, 20:16
sınavdan 2 gün sonra aöf sitesinde soru cevap acıklanıyor nitro.
saol kardesim ben postu yazdım sora arkadas link gonderdi :D
e-öğrenmeden bakabilirsiniz :icon_tup:
ben tam soruları hatırlamıorum ama sanırım geciorum ucu ucuna :D
Sierra Rs
07-09-2009, 20:26
rica ederim,ya ben baktım 50 alıyorum ortalamama 48 düsüyor seneye kaldı bu ders.
ben bulamadım e-öğrenmede nereye bakmam gerek?
Aynen bende bulamadım nereye bakıcaz
nitrO_Oxide
07-09-2009, 21:55
e-öğrenme portalından
oturum ac
ordan fakülte sec kısmına sınav sonuçları yapın ondan sora dönemleri secin
Ya bu arada Eylülün sonunu bulurmu arkadaşlar sonuçların açıklanması sizce?
***** durumumdan ötürü maalesef stres içersindeyimde..
ugurbora
11-09-2009, 22:30
Ya bu arada Eylülün sonunu bulurmu arkadaşlar sonuçların açıklanması sizce?
***** durumumdan ötürü maalesef stres içersindeyimde..
senın askerlık problemınmı var ?
eger oyleyse sana bıraz acıklama yapıyım ıcın rahatlasın tabı bu yasınada baglı.simdi ben bu sınavdan gecemezsem eger 2. kere kalmıs olucam yanı askerlık problemı dogucak tecılımde bu sene bıtıyor.bunu iice detaylı ogrenmek ıcın baya bı ugras sonucu askerıyede ust duzey bırıne ulasıp konustum. eger yasın 29 a cok yakın degılse yanı 25 ve altıysa kesınlıkle sana 2 sene tecıl verıyolar ama okuldan kaydını sıldırmek sartıyla . yanı okuldan kaydını sıldırıp 2 sene daha tecıl alabılıyosun bu kesın bır bılgıdır eger gıttıgın askerıye olmaz oyle sey derse ki bunu yapan cok yer var baska bı askerıyeye gıdıp durumu anlat onlar bılgılerını fax gecıp halledıyolar.anlıyacagın yasın 25 cıvarıysa stres yapman gereken bısey yok
eger oyleyse sana bıraz acıklama yapıyım ıcın rahatlasın tabı bu yasınada baglı.simdi ben bu sınavdan gecemezsem eger 2. kere kalmıs olucam yanı askerlık problemı dogucak tecılımde bu sene bıtıyor.bunu iice detaylı ogrenmek ıcın baya bı ugras sonucu askerıyede ust duzey bırıne ulasıp konustum. eger yasın 29 a cok yakın degılse yanı 25 ve altıysa kesınlıkle sana 2 sene tecıl verıyolar ama okuldan kaydını sıldırmek sartıyla . yanı okuldan kaydını sıldırıp 2 sene daha tecıl alabılıyosun bu kesın bır bılgıdır eger gıttıgın askerıye olmaz oyle sey derse ki bunu yapan cok yer var baska bı askerıyeye gıdıp durumu anlat onlar bılgılerını fax gecıp halledıyolar.anlıyacagın yasın 25 cıvarıysa stres yapman gereken bısey yok
2.kere kalınca goturmuyorlar arkadaşlar benım 1sinifta 3yılım we hala kımse goturmedı askerıyeyle alakası war egerkı asker ıhtıyacı warsa gotururler yoksa herturlu kagıt gıdıyor askerıyeye okuldan
2 sene aynı sınıfta kalırsanız 3 sene teycil hakkınız olmuyor... Açık öğretim teycilinizi yapmıyor. Zaten kendi kitapçığında olsun, belirli kaynaklarda olsun bu belirtilir.
BU durumda yaşını geldiyse yoklama kaçağı durumuna düşüyorsunuz...
Normalde bağlı oldğunuz karakol evinize telefon eder, askerlik yetcil belgesiyle başvurmanız için.
Siz de şubeye kağıt almaya gittiğinizde teyciliniz olmadığı söylenir size. En kısa sürede aksere alnırsınız. Ya da memurun sizi yönlendirmesi ile ilk devre ile gidersiniz.
Adres değişikliği yaşadıysanız ya da ikametgahınız başka yerde görünüyorsa, size polis ulaşamaz... Siz de teyciliniz olduğunu sanarsınız.
Okuma hakkınız devam eder...!!! Ama askerlik şubesine giderseniz, acı gerçekle karşılaşırsınız.
Yoklama kaçağı oldğunuz GBT de gözükmez, ancak karakol işlemlerinden ortaya çıkar.
Nerden biliyorsun bunları derseniz...
Güle oynaya gezdiğimiz dolşatığımız 2 arkadaşımı aynı şekilde askere yolladım :)
ugurbora
12-09-2009, 10:45
arkadaslar bu dedıklerınız dogru fakat benım zaten 3 yıllık tecılım vardı kendı yaptırdıgım o bu sene doluyordu birde uzerıne aynı sınıfta 2 kere kalırsam cıddı bır askerlık sorunuyla karsılasıyordum bu yuzden cok arastırdım bunu yası 25 cıvarı olan herkez okuldan kaydını sıldırıp 2 sene daha tecıl ettırme hakkına sahıp bu yuzden askere alırlar korkusuyla yasamanın manası yok olay su 3. kere aynı sınıfa devam etmeyıp okuldan kaydınızı sıldırıceksınız gıdıp 2 sene tecıl alıcaksınız sonra tekrardan öss ye gırıp okula baslıcaksınız bana gorevlı kısılerın dedıgı aynen bu sekıldedır
kayıt yenileme tarihleri ve katkılar açıklandımı biraz baktımda aöfte göremedim? birde büt.ler ne zaman açıklanabilir?
3.hafta cuma gunu saat 17:05 te açıklamaları lazım :D
3.hafta cuma gunu saat 17:05 te açıklamaları lazım :D
haftaya cuma 17:05 i heyecanla bekliyorum o zaman :D peki kayıt yenilemeler ne zamandı
Yaş 23 kasımda 23'ü tamamlayıp 24'ten gün alıcam..
2007 kasımda sakarya üniversitesi'nden (3. yılım devam ederken ancak ben gitmezken) açık öğretime ikinci üniversite olarak yeni kayıt yaptım sosyal bilimler 2 yıllık bölümüne..
2008 kasımda da sakaryadan kaydımı sildirdim.. Yani 4. yılım dolarken kaydımı sildirdim. 4.5 senede zaten okul otomatikman kayıdı siliyordu ancak ben 2008'in kayıt yenilemesinde hakkımı kullanarak sildirdiğim için birinci üniversiteye aynı bölümdne atladım ve devaqm ettim ve bu sene geçti..
2007-2008'de 8 dersten 5'ini verdim.. 3 ders kaldı.. Bütte de 1 dersten 48le geçemedim..
2008-2009'dan ise kalan 3 derse ara sınav ve finale girdim ve yine aynı dersten 48le kaldım ve büte girdim.. (Bu ayrıca sinirimi bozdu)
Yalnız geçen girdiğimiz bütte cumartesi tek dersten girerken pazar iki dersten giricektim. Cumarteside sorun yok ama pazar günki davranış bilimleri ve iktisada giriş dersinin olduğu sınava bir talihsizlikten ötürü giremedim. Kaçırdım desem yeridir ve şansımı iyice düşürdüm..
Şimdi be nşansımı düşürmeme rağmen 1 derstne geçemezsem 2 sene aynı sınıf tekrarından kalıcam sizinde söylediğiniz gibi.. Tecilimide ikinci üniversiteden birinci üniversiteye geçtiğimde 2008 kasımda kendim ellerimle zeynep kamilde okuldan belge alarak gittim ve yaptırdım.. 2011'e kadar tecilli gözüküyorum. Aslında bir nevi ben kendim okulu sebep göstererek tecil ettirdim ve tecil ettirirken şubede okulla şube arasındaki belgeleri siz ulaştırıcaksınız bir belge alıp doldurtacaksınız dediler ve yaptım. Demek istediğim okul sebepli tecil oldu ama okul bundan sonra herhangi bir uzamada sadece tecili birinci üniversiteye geçtiğimden otomatik yapacaktı. İkinci üniversiteyken otomatik yapmıyormuş biz gidip belgelerle yapıyormuşuz.. Neyse durum bu bu şekilde tecilimi yaptırdım ve açık öğretimde de durum bu. Bu bir dersten kalırsamda nasıl olucak bilmiyorum kafam iyice karıştı..
Kusura bakmayın biraz karışık olmuş olabilir ama sırayla yazmaya çalıştım..
Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..
Sınav sonuçları ne zaman açıklanır ?
Sierra Rs
28-09-2009, 08:47
cuma günü.
nitrO_Oxide
28-09-2009, 08:48
cuma günü.
insan yavaş yavaş söyler :D
kayıtlar başladı sonuçlar açıklanmadı :D
İnşallah herkes sınıfı geçer :)
sonuçlar bugün açıklanacak geçen cuma açıklanmadı bayram tatilinden dolayı rüyalarıma giriyo artık
Sierra Rs
28-09-2009, 08:53
oo bugün mü :D kaldıgımın haberi geliyor :D kayıt icin napıyorduk 3 senedir hala ögrenemedim :)
acıklansın artık rahat rahat uyuyalım yaaaa(:
bide hemen askere gitmek için başvurcam hiç uuyuyamıycam:D
o deil aöf okurken 2.bi aöf yazabilyozmu bilen varmı?kalırsak önlem alalım ek kontenjandan :D
nitrO_Oxide
28-09-2009, 08:59
İst unv de okurken sınavsız 2. unv diye birşey vardı kayıt olmustum ben.Örgün oğretimde varsa aof dede vardır bence :)
valla beyler bi öğrenin şu işleri canııızı yirim :D yoksa bu gemi kalkar bu sefer :D
örgünde var ama açıkta olmayabilir tam emin değilm.Olmadı bi 2.yıllık yazıp kayıt yaptırıp gitmiycem maksat tecil etsin tabi bunlar kalırsam ki planlar :) ama kalmazsamda yazmam lazım baska sınıfta kalma hakkım yok 3e geçersem 6.senem olcak aöf de kalma hakkım kalmıyor :D
Absinthé
28-09-2009, 09:06
Ya ben 2şer 2şer gidiyorum 2. sınıftayım.
Benim ne zaman tecil hakkım biter? :D
2.sınıfta 2 kere çakarsan biter :)
örgünde var ama açıkta olmayabilir tam emin değilm.Olmadı bi 2.yıllık yazıp kayıt yaptırıp gitmiycem maksat tecil etsin tabi bunlar kalırsam ki planlar :) ama kalmazsamda yazmam lazım baska sınıfta kalma hakkım yok 3e geçersem 6.senem olcak aöf de kalma hakkım kalmıyor :D
ya bro 8 yıldır aöf deyim her sene farklı bölüm yeni kayıt :D
bu sefer sınavlara falan çalıştım barii bi sene olsun 2. sınıfa geçeyim :D
ama olmazsada kayıt yenileme hakkın var bu bölümdeki ilk senem :D ama tecil ederlermi bilmiyorum :D
o yüzden sağlam kazığa bağlamak lazım işi :D
nitrO_Oxide
28-09-2009, 09:10
Ya bu dönemin 2. harc parası nezaman yatırılıyordu :beuj:
Absinthé
28-09-2009, 09:12
2.sınıfta 2 kere çakarsan biter :)
o zaman şuanda bitti çünkü bütden kesın kaldım :byebye:
ya bro 8 yıldır aöf deyim her sene farklı bölüm yeni kayıt :D
bu sefer sınavlara falan çalıştım barii bi sene olsun 2. sınıfa geçeyim :D
ama olmazsada kayıt yenileme hakkın var bu bölümdeki ilk senem :D ama tecil ederlermi bilmiyorum :D
o yüzden sağlam kazığa bağlamak lazım işi :D
inşallah geçersin broo bende çok kastım geçmem lasım 5ders var 3ünü versek geçicez.2tanesini kesin geçtimde diğer 2si tam sınırda kaldı.
Bölüm değiştirmeyle tecil yapıyolar onu biliyorumda simdi 2nin sonuna gelmişim tekrar dön 1e olmaz bea matematiği verdim o kdr 5 sene uğraştım :D senin durum ne olur bilmiom yaş fenalarda :D:D:D
o zaman şuanda bitti çünkü bütden kesın kaldım :byebye:
öss ye girdiysen hemen ek kontenjandan bişeyler yaz sonuçlar belli olduktan sonra yada okula git bölüm değişikliği yap tekrar birden başla muştunun yaptığı gibi :hehe:
ya bro şu matematik olmasa okumaya niyetliyimde çok moralimi bozuyo o yüzden konsantre olamıyorum :D
yoksa ohooo :D
Absinthé
28-09-2009, 09:15
öss ye girdiysen hemen ek kontenjandan bişeyler yaz sonuçlar belli olduktan sonra yada okula git bölüm değişikliği yap tekrar birden başla muştunun yaptığı gibi :hehe:
Girmedim işte sıkıntı orda :agbe:
Tek ders sanat tarihi... oda 1 den geliyor böyle işin dominique yaaaaaaa:D
hahaha 5 sene uğraştım bu sene verebildim ancak matematiği tam 15 sınava girdim bro :hehe: sonradan anladım ki çok kolaymış şimdide sözel yapamıyorum :hihih::hihih::hihih:
nitrO_Oxide
28-09-2009, 09:28
Ya bu dönemin 2. harc parası nezaman yatırılıyordu :beuj:
. :beuj:
. :beuj:
nisan olması gerekiyor ya da şubat tam hatırlamıyorum
ya şu konuyu guncel tutmayın allah rızası ıcın:D
ya şu konuyu guncel tutmayın allah rızası ıcın:D
hahahahahha :)
mgnPower
28-09-2009, 12:20
peki butler ne zaman aciklaniyor ?
nitrO_Oxide
28-09-2009, 12:22
peki butler ne zaman aciklaniyor ?
sonuçlar bugün açıklanacak geçen cuma açıklanmadı bayram tatilinden dolayı rüyalarıma giriyo artık
:icon_tup:
Peki bütler açıklandıktan sonra okuldan çıkış belgemizi nasıl alabiliriz,hemen veriyolar mı...Askere başvurucam aralık dönemine yetişirmi sizce?
Bugünmü açıklanıyor bütler? Henüz açıklanmamış görünüyor.
mgnPower
28-09-2009, 13:10
bende merak icindeyim bakalim. ne zaman acklanacaksa bilgim yok benimde.
Sonuçlar açıklandı,hayırlı uğurlu olsun...
nitrO_Oxide
28-09-2009, 14:11
Geçmişim şükür :)
ehehe gırmeyınce hepsınden kalıyosun dogal olarak sımdı mesaj geldı :D
SekoLive
28-09-2009, 14:12
Açıklanmış... Hadi hayırlısı herkese
mezunnnnnnn oldummmmmmmmmm :D:D:D:D::D
Absinthé
28-09-2009, 14:13
Edit :
DERS AS YS BS BAŞARI
1074 - UYGARLIK TARİHİ 33 33 47 43 K
Gene bakmayarak girdiğim tek dersten sınıfta kaldım....
muhasebe denetim 90 girişimcilik 77 artık askere gitme zamanı.inş.herkes gecmiştir.
inkilap hiç bakmadan 70 almışım istatistik hiç bakmadan 62 iktisat teo. ve muhasabe uyg çalışarak girdim onlarda 72 60 gelmiş geçmişim girdiklerimi :)
by_hayali
28-09-2009, 14:16
kalmışım bu türk vergi sistemi dersini açanında yapaında :(
sonunda bitti... muhasebe denetimi 90 & girişimcilik 83
lem turgay benden kopyamı çekdin???
açıklandı bakamıyorum :s korkudan telefona geldi bide sildim direk :D
sonunda bitti... muhasebe denetimi 90 & girişimcilik 83
lem turgay benden kopyamı çekdin???
ahahahahha galiba öyle olmuş:D:D:D:
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 47 47 53 51 G
hehehe... Takıntısız bitti 3...
abi çıldırıcam el ayak titriyo korkudan bakamıorm telefona gelen mesajları sildim biraz sakinleşmem lasım
abi çıldırıcam el ayak titriyo korkudan bakamıorm telefona gelen mesajları sildim biraz sakinleşmem lasım
kanki sakin ol yaa gecmişsindir inş.:rolleyes:
Bizde yusuf abiyle girmeye çalışıyoruz :D
DERS AS YS BS BAŞARI
1007 - GENEL MATEMATİK 73 42 - 51 G
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 53 43 63 60 G
2061 - TİCARET HUKUKU 43 43 57 53 G
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 42 44 53 50 G
2063 - KAMU MALİYESİ 60 70 - 67 G
2064 - İSTATİSTİK 38 23 8 17 K
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 25 36 44 38 K
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 60 53 - 55 G
Geçtim 3ümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm askerlikten yırttım yine 4ayak üstüne düştüm hahahahhahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D
DERS AS YS BS BAŞARI
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 47 70 - 63 G
1410 - HUKUKA GİRİŞ 47 60 - 56 G
2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 47 37 43 44 K
2061 - TİCARET HUKUKU 50 40 23 31 K
2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 50 58 - 56 G
2063 - KAMU MALİYESİ 57 50 - 52 G
2064 - İSTATİSTİK 65 50 - 55 G
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 28 56 54 G
2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 57 53 - 54 G
Geçtim 3ümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm askerlikten yırttım yine 4ayak üstüne düştüm hahahahhahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D
işte bu yaaaa tebrik ederim kanki:icon_tup:
işte bu yaaaa tebrik ederim kanki:icon_tup:
sağol kankam sen naptın tek dersi yolluyozmu askere seni :D
sağol kankam sen naptın tek dersi yolluyozmu askere seni :D
gectim kanki mezunum artık askere hazırlık yapcam:D:D:D
oh oh süper :D
bu arada davranış diye çıkmış ilk baştaki ders ama ben onu 3sene once verdim :D matematik olcaktı o aöf de kafayı yedi :D
1007 - GENEL MATEMATİK 73 42 - 51 G
Tek dersten büte kalmıştım. 2 sene üst üste kalmamıştım, problem yoktu ama bitsin istiyordum. Stres yapmıştım ciddi ciddi. Almam gereken not 50'ydi. Bütün yaz deli gibi çalıştım, haftasonları c.tesi ve pazar dershaneye gittim.
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 60 60 - 60 G
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 67 47 - 53 G
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 43 70 - 62 G
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 67 60 - 62 G
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 50 39 72 65 G
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 43 53 - 50 G
4202 - GİRİŞİMCİLİK 50 70 - 64 G
4232 - TÜRK DİLİ 65 45 - 51 G
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 80 73 - 75 G
Ve sonuç olarak 72 alıp geçtim :D Ya kasım ya nisan askerim
Umutlarımı seneye saklıyorum :) bu sene yine aynı yerdeyim :D
banada askerlık yolu gozuktu:)
53 50 - 51 G
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 50 54 - 53 G
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 43 73 - 64 G
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 47 37 67 61 G
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 36 44 58 51 G
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 47 63 - 58 G
4202 - GİRİŞİMCİLİK 57 40 70 66 G
4232 - TÜRK DİLİ 70 55 - 60 G
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 53 37 60 58 G
hayırlı olsun kamer :)
herkez adına sevindim geçenlere tebrikler :) geçemeyenler sıkmasın canını 5.senemizi bitirdik anca 3e geldik azim edin arkadaslar herkeze basarılar şimdiden :)
hayırlı olsun kamer :)
herkez adına sevindim geçenlere tebrikler :) geçemeyenler sıkmasın canını 5.senemizi bitirdik anca 3e geldik azim edin arkadaslar herkeze basarılar şimdiden :)
saol kardeş teşekkürler:) sanada kolay gelsın hemen geçer inş.:)
::ZaFeR::
28-09-2009, 15:58
bizim bölümün sonuçlar daha açıklanmış değil...
3'e geçtim herkes için hayırlısı olsun ...
Aynı sınıftan 2. kere bütte kaldım ve gerçekten çalışmama rağmen moraller sıfır..
Şimdi bilgi alıp ne gibi bir şansım var öğrenicez ve ileriye bakıcaz.. Ancak devam etmek istiyorum ben kesinlikle..
Birkaç sayfa geride yazmıştım durumumu fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
Aynı sınıftan 2. kere bütte kaldım ve gerçekten çalışmama rağmen moraller sıfır..
Şimdi bilgi alıp ne gibi bir şansım var öğrenicez ve ileriye bakıcaz.. Ancak devam etmek istiyorum ben kesinlikle..
Birkaç sayfa geride yazmıştım durumumu fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim..
kacak takılcaksın stress yapma,bir çok öğrenci var ve okumaya devam ediyorlar.
kacak takılcaksın stress yapma,bir çok öğrenci var ve okumaya devam ediyorlar.
Kaçak takılmak istemiyorum..
Bir aslı astarı illaki vardır gibime geliyor..
Kendi tecil hakkımıda kullanmadım aslında.. Okuldan belge alıp götürerek 2. üniden 1.üniye geçişte geçen sene tecil ettirdim..
Acaba kendi 3 senelik tecil hakkımı kullansam sorun olur mu..
açık öğretim fakultesi her sene kasım ayında askeriyeye tecil yollar.Kaçak takılma gibi bi şansın yok gelip sınavdan alıyorlar.
Askeri şubede tanıdığın varsa onu sok araya.Kasımdan sonra bi süre pek dolanmamaya dikkat et ortalıkta.Ocak ayında git tecil için şubeye okuyorum de tecil etmek istiyorum de oukldan terk belgesi isteyip tecil yaparız diyicek sen deki bana 2010 kasım a askerlik yazın de bu seneyi ancak o şekilde geciştirebilirsin çünkü.Ne yap ne et kabul ettirt ters davranma şubedekinlere ama.2010 dada kaldığın derslere çalış 3e geç otomatikman kasımdaki askerliğin kalkar okul tecil yollar geçtiğin için.Başka çaren yok şuan.
Yada bu sene öss ye girdiysen ek kontenjandan tekrar açık öğretim tercihi yap ama ilk once aöf den kaydını sildirmen gerekir.Buda 1.sınıftan tekrar başlaman demek şuanda başka çaren yok.Yaşın kaç?Daha once hiç muayneye gittin mi?
Absinthé
28-09-2009, 16:37
DERS AS YS BS BAŞARI
kaldım gene...
her sınıfı 2 şer kerede geçtim...
Bu senede 2. defa kaldım.
aynı sınıfı 3. defa okuyacagım tek dersden :) beni alırlarmı askere? Kaçak spec mı olucam yoksa?
DERS AS YS BS BAŞARI
kaldım gene...
her sınıfı 2 şer kerede geçtim...
Bu senede 2. defa kaldım.
aynı sınıfı 3. defa okuyacagım tek dersden :) beni alırlarmı askere? Kaçak spec mı olucam yoksa?
aynı sınıfta 2 kere kaldıysan tecil göndermiyor okul.yukarı dediklerim senin içinde geçerli malesef.
başkan yeni bir bölümde 1. sınıf 1. senem ve yne kaldım :D ben şimdi kayıt yenilesem gene öğrenci oluyorum dimi :D
Boost Up
28-09-2009, 16:44
başkan yeni bir bölümde 1. sınıf 1. senem ve yne kaldım :D ben şimdi kayıt yenilesem gene öğrenci oluyorum dimi :D
Okumanın yaşı yoktur derler abi, dersin çok istekliyim, hevesliyim :hehe:
oluyosun hacı oluyosun hahaha :hahaha: ama yaş sınırını bi sor aldın başını gidion gelip almasınlar evden :hahaha:
oluyosun hacı oluyosun hahaha :hahaha: ama yaş sınırını bi sor aldın başını gidion gelip almasınlar evden :hahaha:
oo şitt bide o var dimi yaş sınırı ne ki acep millet 60 ında hala üni okuyo :D
ardanın dediği gibi okumanın yaşı yoktur spec :D
walla şaka bi yana bi sor onuda sakata gelme :D ben son anda yırttım 4ayak üstüne düştüm yine 3e geçtim son anda :hihih:
DaRkNeSs-
28-09-2009, 17:06
Tek dersten büte kalmıştım. 2 sene üst üste kalmamıştım, problem yoktu ama bitsin istiyordum. Stres yapmıştım ciddi ciddi. Almam gereken not 50'ydi. Bütün yaz deli gibi çalıştım, haftasonları c.tesi ve pazar dershaneye gittim.
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 60 60 - 60 G
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 67 47 - 53 G
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 43 70 - 62 G
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 67 60 - 62 G
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 50 39 72 65 G
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 43 53 - 50 G
4202 - GİRİŞİMCİLİK 50 70 - 64 G
4232 - TÜRK DİLİ 65 45 - 51 G
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 80 73 - 75 G
Ve sonuç olarak 72 alıp geçtim :D Ya kasım ya nisan askerim
53 50 - 51 G
mezunlar arasına beni de yazın :D
8 yıllk açıköğretim maceram nihayet mezun olarak son buldu :) :) şu anda çoook rahatlamış durumdayım dünya batsa vız gelir :D
darısı bitiremeyenlerin başına :)
turgay len aöf nin yaptığı mezuniyet törenlerine mi katılsak napsak :D
bu arada 2. sene kalan bi arkadaş vardı
ben de 4. sınıfı 3. senemde verdim
bunun için askerlik şubede tanıdık birini bul o sana yardım edecektir
bana demişti ki okuldan bi belge gibi bişey al,
sonra ocak ayında gel uzun dönem gidecekmiş gibi muayeneni ol ( DİKKAT!! ocak ayından önce gidip muayeneni ve işlemlerini yaptırırsan şubat ayındaki celple uzun dönem askere gidersin,o yüzden ocak ayı ortasından sonra muayeneye gitmelisin)
sonra da otur derslere çalış ve sınıf atla,tecil etmeye devam edecek
tabi 7 senede mezun oluyo olman lazım yoksa tecil gene etmiyor. öğrencilik haklarını kaybediyosun
ben bu şekilde yaptım ve 8. senemi kaçak durumuna düşmeden bu şekilde bitirdim
şimdi kısa dönem için tekrar muayeneye giricem :)
kısa dönem askerlik için başvuru tarihi 14 ekim son gün yeni mezunlara duyurulur(:
gidelim can,yüzsüz spec:D:D:D:D
53 50 - 51 G
spk yı sınırda geçmişin :)
4 sene 1e dewam ama takır takır geçecem bundan sonra hiç bakmıyodum tek dersten kaldık .....:S
kısa dönem askerlik için başvuru tarihi 14 ekim son gün yeni mezunlara duyurulur(:
gidelim can,yüzsüz spec:D:D:D:D
askerlık ıyıdır gıt gıt
wining is wining falan :D :D
herkese geçmiş olsun ,ben 2 ye devam :)
askerlerede konvoyu yaparız artık :D
Gene kaldım 3. sınıfta iki yıldır 3teydim seneye gene 3teyim Allah nasip ederse:D askerliği kendim tecil ettirecem artık:)
açık öğretim fakultesi her sene kasım ayında askeriyeye tecil yollar.Kaçak takılma gibi bi şansın yok gelip sınavdan alıyorlar.
Askeri şubede tanıdığın varsa onu sok araya.Kasımdan sonra bi süre pek dolanmamaya dikkat et ortalıkta.Ocak ayında git tecil için şubeye okuyorum de tecil etmek istiyorum de oukldan terk belgesi isteyip tecil yaparız diyicek sen deki bana 2010 kasım a askerlik yazın de bu seneyi ancak o şekilde geciştirebilirsin çünkü.Ne yap ne et kabul ettirt ters davranma şubedekinlere ama.2010 dada kaldığın derslere çalış 3e geç otomatikman kasımdaki askerliğin kalkar okul tecil yollar geçtiğin için.Başka çaren yok şuan.
Yada bu sene öss ye girdiysen ek kontenjandan tekrar açık öğretim tercihi yap ama ilk once aöf den kaydını sildirmen gerekir.Buda 1.sınıftan tekrar başlaman demek şuanda başka çaren yok.Yaşın kaç?Daha once hiç muayneye gittin mi?
PM attım ilgilenirsen sevinirim..
mezunlar arasına beni de yazın :D
8 yıllk açıköğretim maceram nihayet mezun olarak son buldu :) :) şu anda çoook rahatlamış durumdayım dünya batsa vız gelir :D
darısı bitiremeyenlerin başına :)
turgay len aöf nin yaptığı mezuniyet törenlerine mi katılsak napsak :D
bu arada 2. sene kalan bi arkadaş vardı
ben de 4. sınıfı 3. senemde verdim
bunun için askerlik şubede tanıdık birini bul o sana yardım edecektir
bana demişti ki okuldan bi belge gibi bişey al,
sonra ocak ayında gel uzun dönem gidecekmiş gibi muayeneni ol ( DİKKAT!! ocak ayından önce gidip muayeneni ve işlemlerini yaptırırsan şubat ayındaki celple uzun dönem askere gidersin,o yüzden ocak ayı ortasından sonra muayeneye gitmelisin)
sonra da otur derslere çalış ve sınıf atla,tecil etmeye devam edecek
tabi 7 senede mezun oluyo olman lazım yoksa tecil gene etmiyor. öğrencilik haklarını kaybediyosun
ben bu şekilde yaptım ve 8. senemi kaçak durumuna düşmeden bu şekilde bitirdim
şimdi kısa dönem için tekrar muayeneye giricem :)
hadı bakalım ıns rahat yaparsın sende askerlıgı ıns:)
ya en cok ondan korkuyodum dualarım kabul oldu:D 1 soruyla kalsaydım aglardım:D
Ben kalmısım.. :D
Gecen ve mezun olan herkese hayırlı olsun.. :D
bu arada yeni başlayacak fln varsa çevrenizde söyleyin böyle bi illete hiç bulaşmasınlar...
slowmotion
29-09-2009, 11:19
bende sınıfta kalan kervanındayım, kayıtlar nezaman acaba ?
Sportivo
29-09-2009, 11:33
vize lere sarhoş girmiştim sabaha kadar rakı içtikten sonra
finallere girmedim zaten şırlan tırnma yarışında direktördüm
bütünlemelere de sarhoş girdim vizelere ayıp olmasın diye :)
1 ders hariç digerlerinden geçmişim :)
slowmotion
29-09-2009, 11:43
hadı bakalım ıns rahat yaparsın sende askerlıgı ıns:)
ya en cok ondan korkuyodum dualarım kabul oldu:D 1 soruyla kalsaydım aglardım:D
kamer hayırlı olsun :)
tender06
29-09-2009, 12:05
sonunda buda bitti :)
bugun aksaraydaki büroya gittim,askerlik için mezun olduğuma dair kağıt alıyım diye ama öyle bir kağıt vermiyorlarmış.sonra halıcıoğlundaki askerlik şubesine gittim,kısa dönem başvuru tarihide yokmuş yani aralıkta gitmek için son bir tarih falan yokmuş.evrakları n zaman tamamlarsak o zaman başvurabiliyormuşuz.buarada 20 gün sonra diplomaları verceklermiş.
Bugün beşiktaş bürosuna gittik,bizede bir hafta on gün içersinde diplomanızı alırsınız dediler...Onun dışında çıkış belgesi tarzında birşey vermiyorlarmış...Askerlik için son başvuru tarihi olarakta 10 ekim diyende duydum 31 ekim diyende...diplomalar çıksın hayırlısıylada askerlik başvurusu bir şekilde yapılı...
4.sınıflar için kayıt yenileme aralık ayındaymış,diğer sınıfları sormadım...
DaRkNeSs-
29-09-2009, 18:52
bu arada yeni başlayacak fln varsa çevrenizde söyleyin böyle bi illete hiç bulaşmasınlar...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Bugün beşiktaş bürosuna gittik,bizede bir hafta on gün içersinde diplomanızı alırsınız dediler...Onun dışında çıkış belgesi tarzında birşey vermiyorlarmış...Askerlik için son başvuru tarihi olarakta 10 ekim diyende duydum 31 ekim diyende...diplomalar çıksın hayırlısıylada askerlik başvurusu bir şekilde yapılı...
4.sınıflar için kayıt yenileme aralık ayındaymış,diğer sınıfları sormadım...
Hayırdır abi askere yolculukmu var artık :)
Hayırdır abi askere yolculukmu var artık :)
Birader için sordum,ben yüksek yapıyorum daha 1 senem var,projeyi vermezsem 2 senem bile olabilir :D
4. sınıf işletme bölümü not ve dökümanlarını isteyen varsa yollayım, bikaç gün sonra aöf temizliği yapacağım :D
birinci sınıfta ders calısmayınca sanırım 4 dersten kaldım , kayıt yenilemem gerekiyor. Tarihler ve prosedürler nedir ??
istatistikten 47 puanla mezun olamadım
istatistikten 47 puanla mezun olamadım
Yapma yaw...
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009 30 Ekim 2009
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009 22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.
by_hayali
05-10-2009, 12:32
4. sınıf işletme bölümü not ve dökümanlarını isteyen varsa yollayım, bikaç gün sonra aöf temizliği yapacağım :D
yolla yolla :D bitirdin tabi rahatsın :)
aynen, hani son günlerde bi huzur deyimi varya herkesin kullandığı. şuan aöf bitmesinden başka huzur olamaz...