Orijinalini görmek için tıklayınız : EP3 TypeR Headers Seçimi
Siz olsaydınız hangisini alırdınız? Araçta sadece filtre , headers , catback ve Kpro olacak..
Buddy Club;
http://img3.imageshack.us/img3/853/buddyclubu.jpg
Spoon ;
http://img74.imageshack.us/img74/7658/spoon4221exhaustmanifol.jpg
Toda High Power;
http://img40.imageshack.us/img40/1374/todahighpower.jpg
fiyatina bagli bnce hepside gayet iyi duruyor. buddy clubla toda sanki daha iyi..
paran varsa tabiki Toda en iyisi...
filtre , headers , catback ve Kpro specler sadece buysa ben olsam todaya verceğim parayla dc alıp üstüne kalanla hafif jant alırdım daha hızlı olurdu :)
Bunların arasındanda toda en güzeli bence..Fİyatı 2.250 liraydı bi ara şimdiki fiyatını bilmiyorum.
bunların dışında,six sigma race k20 de en iyi headers zannedersm
bunların dışında; hytech, smsp, ssr üretimi header'larda güzel sonuçlar veriyor sanırım...
bu konuya da bir göz at istersen: http://www.ozhonda.com/forum/showthread.php?t=86873
filtre , headers , catback ve Kpro specler sadece buysa ben olsam todaya verceğim parayla dc alıp üstüne kalanla hafif jant alırdım daha hızlı olurdu :)
Bunların arasındanda toda en güzeli bence..Fİyatı 2.250 liraydı bi ara şimdiki fiyatını bilmiyorum.
1650 USD TR satış fiyatı almıştım zamanında , DC işin icine girince olay degisiyor benimki sadece kaliteli urunleri karşılaştırmak için :icon_tup:
Gonlum spoon dan yana TR de hiç yok sanırım .
bunların dışında; hytech, smsp, ssr üretimi header'larda güzel sonuçlar veriyor sanırım...
bu konuya da bir göz at istersen: http://www.ozhonda.com/forum/showthread.php?t=86873
Bakınıyorum abi para olayında haklısın o kadar bakınıp, gidip DC de alabilirim param yetmezse :D
bunların dışında,six sigma race k20 de en iyi headers zannedersm
http://www.sixsigmaracing.com/k4-2-1Stainless.htm
şöyle tüm markaların dyno karsılastırmalı testleri olsa super olacak :icon_tup:
not : yaw bu benim aradıgım ssr mış , kısaltması ssr oluyor :D:D
seko fantaziye gerek yok bu saydıgın specler için dc yeterli :) bak hazırda satılıyorken al :)
http://www.sixsigmaracing.com/k4-2-1Stainless.htm
şöyle tüm markaların dyno karsılastırmalı testleri olsa super olacak :icon_tup:
not : yaw bu benim aradıgım ssr mış , kısaltması ssr oluyor :D:D
USSR gibi :D :D
seko fantaziye gerek yok bu saydıgın specler için dc yeterli :) bak hazırda satılıyorken al :)
Kesinlikle haklısın, ben alana kadar sen 5 kez satarsın benim acelem yok :icon_tup:
Yurt dışında uzun araştırmalar sonucu, edindiğim bilgilerden bir miktar bahsedeyim sana..
Spoonu bi kere fayda- maliyet olarak en baştan ele.
SSR alabilmen hayal zaten, bu marka esasında tamamen custom aracın üzerinde(USAde) ve aracının speclerine göre bayağı uzun sürelerde yapılan ve sadece bu yüzden aralarında en çok güç alabileceğin headerstır. Sitesinde gördüklerin ise bir miktar seri imalatı yapılmış ve ticari amaçlı koyulmuştur (hangi spec olduğu için belli değil), zaten NA K20/K24 haricindede gereksiz denilebilir.
Toda ve Buddy Club performans olarak birbirine eşdeğer yine biraz yüklü araçlarda daha mantıklı ama kalite ve performans adına saydığın speclerde de alınır kesinlikle. Sadece BCRH ın verdiği tork 3-5 daha fazla ve az bi miktar daha ucuz..İkiside kaynak işçilik vs. kaliteli
DC aslında fayda-maliyeti en uygun ürün..NA olmadığın sürece sadece..
Çünkü yukarıdakilerin hepsi non-sequential dizimli runnerlara sahiptir. 1-4, 2-3 yani 4 silindirli bir motorun harketiyle aynı..DC de seq. yani 1-2, 3-4 tür..Buda verimsiz bir performansa sebep olmaktadır..
Seçime gelince ben zaten BCRH seçtim, sebebine gelince en başta JTCCda kullanılan DC5 Typer üzerinde geliştirilmesi ve onda kullanılan ile birebir aynı olması, biraz daha özel gibi geldi bana..TRde benim bildiğim olmaması ve çıkardığı garip sesler :)..
emrah type-r
04-09-2009, 09:58
Ole de dc yıne gusel ...
1,5 sene önceki halımı görür gıbıyım :D
hakan type-r
04-09-2009, 18:27
bu iyiydi can :D
_muhaRRem
04-09-2009, 19:02
üzerine basa basa diyorum.. ayarla haşır neşir olanlar az çok bilir. dc ile toda veya başka bi headersin cam açıları çok başkadır..herzaman kaliteli mal pahalı mal iyidir ve pahalı olmasınında hakkını sonuna kadar verir.
Sende ne var headers :D
var toda var toda ;)
Biliyom araç ile takas olurmu :D:D:D:D
seni kurtamıştım :) simdi sıra serkan da haha :)
Bulut Y.
04-09-2009, 23:06
dc iyidir öğrenci spec :)
paran yeterse tabiki de toda racing..
Sende ne var headers :D
Dc var bende :D
seni kurtamıştım :) simdi sıra serkan da haha :)
Aynen yardımlarını esırgemedıgın için ayrıca tşkler ;)
Dc var bende :D
Aynen yardımlarını esırgemedıgın için ayrıca tşkler ;)
Kotu gun dostu headers baba aksakallı headers baba tolga :D
Evde ciddi sıkıntı var eşim bir taraftan annem bir taraftan kulis yapıyor araç ile ilgili:(
Toda alınmıstır terslik olmaz ise haftasonu takılır Greddy catback,aem cai ile beraber ..
kpro felan alıcakmısınız bu setup ıcın?
kpro felan alıcakmısınız bu setup ıcın?
Hayır simdilik dusunmuyorum :icon_tup:
nasıl olucak acaba dc lı bı typera gore cok merak ettım
nasıl olucak acaba dc lı bı typera gore cok merak ettım
Bir fark olmayacak pek sadece saplantı baska birsey degil bakarsın cai yi de degisirim sonra gruppe m ile sırası gelince..
toda ıle dc arasında barız hp farkı var. fark olmaması ımkansız.bızde headersımızı degısıyoruz bakalım oncesıyle sonrası farkı ne olucak merak konusu
yavuz364
02-02-2010, 17:41
Toda alınmıstır terslik olmaz ise haftasonu takılır Greddy catback,aem cai ile beraber ..
deneyemeden gitti stock type-r :)
//udqhu :)
deneyemeden gitti stock type-r :)
//udqhu :)
Gene deneriz sıkıntı yok yakın oluruz sanırım :icon_tup:
toda ıle dc arasında barız hp farkı var. fark olmaması ımkansız.bızde headersımızı degısıyoruz bakalım oncesıyle sonrası farkı ne olucak merak konusu
dyno eklerim bakarız ne verecekk..
Jam da Joker
02-02-2010, 17:49
Hayırlı olsun seko Yekta ile tekrar denersiniz aradaki farkı görürsünüz zevkli olur :)
Hayırlı olsun seko Yekta ile tekrar denersiniz aradaki farkı görürsünüz zevkli olur :)
yetecegini sanmıyorum ama yektaya , gorkem , job typer r vardı o gece hangisi artık denk gelirse merak ediyorum.
farkı gormek icin suan ki halimle tıpatıp aynı giden megane rs imiz var birde ilk onunla deniyecegim oradan cıkar ne oldugu ortaya.
Tsk ederim..
nihayet :D hayirli olsun
nihayet :D hayirli olsun
Saolasın su odemeleride yapayım parcaları takayım oh be diyecegim :D
Honda Type_R
02-02-2010, 18:10
serkanim hayirli olsun kardesim bende basladim bakalim ne olacak sen su headers i takda bi deenyelim yaw bende kpro takiyorum hafta sonu merak ediyorum ne olacaginada :)gececeksin tabikide farki merak ettigim icin soruyorum
serkanim hayirli olsun kardesim bende basladim bakalim ne olacak sen su headers i takda bi deenyelim yaw bende kpro takiyorum hafta sonu merak ediyorum ne olacaginada :)gececeksin tabikide farki merak ettigim icin soruyorum
sız eds ıle denemıstınız sanırım kpro takıyorsanız tekrar denersenız ıyılesmenızı gorursunuz
yavuz364
02-02-2010, 18:13
Gene deneriz sıkıntı yok yakın oluruz sanırım :icon_tup:
deneriz deneriz, maksat denemek :)
hayırlı olsun bu arada..
//udqhu
Honda Type_R
02-02-2010, 18:21
sız eds ıle denemıstınız sanırım kpro takıyorsanız tekrar denersenız ıyılesmenızı gorursunuz
evet denemistik ama bende hala stok egzos sistemi var ama yinede ne kadar fark kaldigini gormek lazimm
yetecegini sanmıyorum ama yektaya , gorkem , job typer r vardı o gece hangisi artık denk gelirse merak ediyorum.
farkı gormek icin suan ki halimle tıpatıp aynı giden megane rs imiz var birde ilk onunla deniyecegim oradan cıkar ne oldugu ortaya.
Tsk ederim..
hayırlı olsun :) denemek istersen haber verirsin seko görkemde bende geliriz :)
evet denemistik ama bende hala stok egzos sistemi var ama yinede ne kadar fark kaldigini gormek lazimm headers ve ara boru fıyatları yerlerde surunuyorken bence alın bu fırsatta
gözüm açık gitmem seko hıdır aldı sonunda :D
hayırlı olsun
Honda Type_R
02-02-2010, 19:02
headers ve ara boru fıyatları yerlerde surunuyorken bence alın bu fırsatta
zate ncat back aldim amerikada su anda abimde duruyo skunk2 aldim headersida ya skunk2 yada ssr dusunuyorum ama bakalim bi o kaldi kismet artik
hadi hayırlı olsun seko.
DC ile aradaki paranın ustune biraz daha koyunca Kpro alınıyordu ama ne bileyim NA olarak en onemli parcalardan biri headers diye dusundum belki dogru belki yanlış :)
short ram den cai ye gecelim dedim kar yagmaya basladı :)
racing3000
03-02-2010, 07:39
dyno eklerim bakarız ne verecekk..
hepimiz için faydalı bir paylaşım olur dyno gerçekten..
cupra_bkr
03-02-2010, 08:17
bence o kadar para verip bunlarla uğraşma.alcağın güçler belli hiç uğraşma charger yap ne bilim turbo kitler var 5 6 bin dolara bence atmosferik uğraşmanın anlamı yok tabi karar senin araç senin bu benim fikrim
8.000rpm
03-02-2010, 08:18
seko hayırlı olsun :)
dyno elbette farklı çıkacak ama sen esas üzerinde sadece short-ram olan typeR ' dan , aem cai + greddy catback + toda headers ' lı typeR haline geçişin yolda neler hissettirdiğini anlatmalısın...
bekliyorum şahsen... :)
bu arada ürünlerin kaliteleri on numara :icon_tup:
fsunnetci
03-02-2010, 08:20
O paralara Headers alıncağına K-Pro alınıp daha verimli bir hale gelebilir araç..Egzantrik ve emme manifoldu olmayan bir araçta Bahsedilen headerslar Cai filtre kitlerinin verdiği performansı verir ancak:rolleyes:
O paralara Headers alıncağına K-Pro alınıp daha verimli bir hale gelebilir araç..Egzantrik ve emme manifoldu olmayan bir araçta Bahsedilen headerslar Cai filtre kitlerinin verdiği performansı verir ancak:rolleyes:
Dogru soyluyorsun kpro ile toda daha verimli olur o zamanda 2.5" lık ara boru yerine 2.75" lik cekerdim zaten martta muayene var o zaman sokersem degisiklik yapabilirim bir boyle deneyelim.
birde meraklı biriyim ben kpro ile kurcalarken aracı kırarım filan sonra kahrımdan yaşayamam:D
dyno elbette farklı çıkacak ama sen esas üzerinde sadece short-ram olan typeR ' dan , aem cai + greddy catback + toda headers ' lı typeR haline geçişin yolda neler hissettirdiğini anlatmalısın...
Sen gelince bu tarafa benim aracı denemeye cıkarız banada bahane olur her zaman beklerim :icon_tup:
headers fılıtre eksoz tahmını bır rakam olarak 225 hp cıvarı bır sey cıkıcak aracın.
bırde sana tavsıyem tork damper al yoksa todanın basını yersın sonra cok uzulursun :)
8.000rpm
03-02-2010, 08:38
evet evet torque damper şart
toda olsun olmasın zaten her şekilde kullanmak gerek bence...
seko havalar bi adam olsa da güzel güzel çıksak denemeye :)
yoksa her haftasonu oradayım zaten :)
bırde sana tavsıyem tork damper al yoksa todanın basını yersın sonra cok uzulursun :)
Toda uzun sure kalmayacak Martta sokulecek zaten muayeneye giderken o zaman bakarım durumuna saolasın :icon_tup:
ıyıde serkan bu muayneye gıttıgımde bakıyım hımmm ılk aldıgım gunku gıbı hıc bır sey olmamıs olayı degılkı typerın motoru ters oldugu ıcın motorda kuvvetlı oldugu ıcın sen vıtes atıp gaza yuklendıgın zaman o motor ıster ıstemez sert darbelerde esnıcektır buda senın aracının zayıf olan yerınden buda nedır ya sanjıman kulagı yada headersın bogazlarından ozellıkler ılk 1 bogazdan kopartır buda ses yapar sonuc olrak bır emek verıyosun ve para harcıyosun ıslem gorumus bır headersmı daha cabuk satılır yoksa tertemız kullanılmısmı ben o headersı 6 ay kullandım nokta hatası yoktu ertanda aynı sekılde senın ıyılıgın ıcın soledım ben yınede kendın bılırsın 150 $ lık bır parca ısıne yarar cıkmasını bulursan daha hesaplı olur.
VTec_king
03-02-2010, 09:10
hayırlı olsun serkan
Bende Aem cai- Dc Headers - 63 lük iskender borular aldım
sonu orjinal kullanıcam bir süre
2 haftaya taktırırım bunları bakalım benim dyno ne vericek
karşılaştırırız
hayırlı olsun serkan
Bende Aem cai- Dc Headers - 63 lük iskender borular aldım
sonu orjinal kullanıcam bir süre
2 haftaya taktırırım bunları bakalım benim dyno ne vericek
karşılaştırırız
Ben eklerim sende ekle ..
8.000rpm
03-02-2010, 10:16
dynolardan sonra elimizde fena bi database olacak :)
greddy catback boru ölçüleri ne? 60lık mı?
VTec_king
03-02-2010, 10:46
paşada yaptıralım dynoları
8.000rpm
03-02-2010, 10:51
evet bence de , hepsi aynı yerde ölçülürse farkları - getirileri - götürüleri daha net görürüz...
zatene benimki de paşada yapılmıştı :)
dynolardan sonra elimizde fena bi database olacak :)
greddy catback boru ölçüleri ne? 60lık mı?
60 lık derken 2.5" yani 63 luk olması lazım genelde 60 lık 70 lik deniyor yada 76 lık.
Greddy yi daha gormedim bu arada merak ediyorum nasıl birsey :D
paşada yaptıralım dynoları
sorması ayıp ne kadar yaw dyno ??
evet bence de , hepsi aynı yerde ölçülürse farkları - getirileri - götürüleri daha net görürüz...
zatene benimki de paşada yapılmıştı :)
seninki hormonlu biraz :D
VTec_king
03-02-2010, 10:54
30-40 tl böle bişi hatırlıyorum
8.000rpm
03-02-2010, 10:56
o zaman çok büyük ihtimalle egemen'in arabasındakiyle boru çaplarınız aynı olacak
ama egemen oem son susturucu , sende greddy son susturucu olacak
ikinizde de aem cai olacak
headers ' lar farklı marka olacak haliyle :)
fer iki aracın da bu işlemlerden önceki dyno çıktıları da var...
ooooy....
al sana analiz işte...
:D
8.000rpm
03-02-2010, 10:57
seninki hormonlu biraz :D
hormon mormon nafile :)
ne kadar ezilecek benimki ben onu asıl merak ediyorum??? :soru:
VTec_king
03-02-2010, 10:58
sizinkilerin standart dynoları varmı en boş hallerindeyken?
Cimmeria
03-02-2010, 10:58
iki çekerler 40 tı sanırım
Benim var short ram ile atmosferik beslem 2005 ctr dyno verileri diye bir topic altında.
207 cıkmıstı ama dyno icin beklerken bende ufaklıgın yogurdunu yediriyordum araç 5-6 dak. rolantide calıstı sonra dynoya girdi :(
iki çekerler 40 tı sanırım
Saolasın ..
8.000rpm
03-02-2010, 12:14
benim boş dyno yok
gruppeM - toda ince conta
benim boş dyno yok
gruppeM - toda ince conta
Ben ümitliyim araç diri guzel bir sonuc cıkaracam gibime geliyor :icon_tup:
Benim var short ram ile atmosferik beslem 2005 ctr dyno verileri diye bir topic altında.
207 cıkmıstı ama dyno icin beklerken bende ufaklıgın yogurdunu yediriyordum araç 5-6 dak. rolantide calıstı sonra dynoya girdi :(
danino mu :)
danino mu :)
Hemde çilekli STI ın arka kanadına koyduk yiyoruz o arada AB vtec i calıstırdılar bizimki kafama cıktı korkudan ole de bir anımız var :D:D:D
8.000rpm
03-02-2010, 12:47
:D ufaklık bu yaşta egzozdu headersdı dynoydu paşaoğluydu öğreniyor :D
kulak tıkacı al bari , yazıktır :)
ben yüksekten aşağıya düştüm :) hiç birşey olmuyor merak etme erhancım, bi gruppem yetiyor huzuR diyelim kısaca ;)
hormon mormon nafile :)
ne kadar ezilecek benimki ben onu asıl merak ediyorum??? :soru:
doluyken eziyordu :) ama bence birileri ile dene erhan :) görürsün ne artısı var ne eksisi :)
seko hayırlı olsun...güzel parçalar :)
8.000rpm
03-02-2010, 13:18
seko ve egemen montajları bitirsinler , bi karnelerini alsınlar paşaoğlu'ndan :)
deniycez allahın izniyle :)
Dogru soyluyorsun kpro ile toda daha verimli olur o zamanda 2.5" lık ara boru yerine 2.75" lik cekerdim zaten martta muayene var o zaman sokersem degisiklik yapabilirim bir boyle deneyelim.
birde meraklı biriyim ben kpro ile kurcalarken aracı kırarım filan sonra kahrımdan yaşayamam:D
simdi stock halinle gidip muayeneni uzattir bence bekleme mart'a kadar zaten 1 ay var surada..sok-tak olmaz kafan rahat olsun..
son gune kadar beklemek gerekmiyor diye biliyorum muayene icin :)
pasoglu'nda;
tek olcum 50 lira.. dyno'dan inmeden 2 kez olcum yaparsan 80 lira.. inip binersen 2 sefer olur 100 lira..
indirim gelmediyse tabi, ki sanmiyorum..
seko ve egemen montajları bitirsinler , bi karnelerini alsınlar paşaoğlu'ndan :)
deniycez allahın izniyle :)
bende gelicem denicem :D
VTec_king
03-02-2010, 13:50
type r dyno day yapalım :))
Aklıma geldide benim akü bitik once bir akü alıp takayım yaw :)
Araç içi vibrasyon sizin için çok önemli değilse headers aldıktan sonra mutlaka Engine Torque Damper alın.
VTec_king
03-02-2010, 13:57
6 Mart cumartesi için sözleşsek mesela :)
Araç içi vibrasyon sizin için çok önemli değilse headers aldıktan sonra mutlaka Engine Torque Damper alın.
Araç içi vibrasyon ne demek oluyor bu damperi takınca aracın icinde vibrasyonmu olusuyor ?? Anlamadım ..
Motorun hareketini sağ taraftaki kuleye bağlanarak kısıtlıyor. O yüzden motorun vibrasyonu şasiye verilmiş oluyor , ayarlı onlar ne kadar sıkarsanız içeride o kadar vibrasyon oluyor rölantide :) Giderken falan bir sıkıntı yok.
Masaj koltuğu niyetine :)
8.000rpm
03-02-2010, 16:21
Araç içi vibrasyon ne demek oluyor bu damperi takınca aracın icinde vibrasyon mu olusuyor ?? Anlamadım ..
gazı diple-bırak veya üst devirde gaz kes tekrar gaz ver + vites değişim gibi hamlelerde motor o parça yüzünden ileri-geri esneme hareketini yapamayacağı için bütün etki aracın geneline yayılacak ve bu da vibrasyona sebep olacak...
type r dyno day yapalım :))
6 Mart cumartesi için sözleşsek mesela :)
6 mart cumartesi için parçalarınız takılmış olacak mı? sanırım serkan o haftasonu taktıracak parçaları :soru:
bende gelicem denicem :D
süpercırcır deil misin sen? geri viteste mi deniycen? :D
simdi stock halinle gidip muayeneni uzattir bence bekleme mart'a kadar zaten 1 ay var surada..sok-tak olmaz kafan rahat olsun..
son gune kadar beklemek gerekmiyor diye biliyorum muayene icin :)
pasoglu'nda;
tek olcum 50 lira.. dyno'dan inmeden 2 kez olcum yaparsan 80 lira.. inip binersen 2 sefer olur 100 lira..
indirim gelmediyse tabi, ki sanmiyorum..
evet kesinlikle muayene süresi bitmeden erken gidip stock haliyle muayene yaptırman ve sonra da takılacak parçalarla rahat rahat 2 yıl gezebilmen daha mantıklı...
ayrıca paşa'da dyno 50 olması lazım...
_muhaRRem
03-02-2010, 16:43
motor mount insert le birlikte engine tork dumper dahada güzel iş yapıyor ..
Araç içi vibrasyon ne demek oluyor bu damperi takınca aracın icinde vibrasyonmu olusuyor ?? Anlamadım ..
aracın ıcınde ses olusuyo ama bu ses senı cok fazla rahatsız etmez cunku komple eksoz sıstemı yaptıgın ıcın sadece rolentıde bıraz kılagını tırmalar tork damperın en onemlı olayı headersını zarar gelmesını engellıyo o yuzden arabanda pahalı bır headers varsa ya tork damper yada Innovative kulaklar ıkısınden bırı sart yoksa zamanla catlama yapar.
chiefkadir
03-02-2010, 17:05
Toda hayırlı oldun Seko.. Ben bıraz daha açmak ıçın SSR alacam mart nısan gıbı gelır herhalde.. Torque damper şart alıyorum bende :)
_muhaRRem
03-02-2010, 17:07
Toda hayırlı oldun Seko.. Ben bıraz daha açmak ıçın SSR alacam mart nısan gıbı gelır herhalde.. Torque damper şart alıyorum bende :)
motor mount insert unutma :)
gazı diple-bırak veya üst devirde gaz kes tekrar gaz ver + vites değişim gibi hamlelerde motor o parça yüzünden ileri-geri esneme hareketini yapamayacağı için bütün etki aracın geneline yayılacak ve bu da vibrasyona sebep olacak...
6 mart cumartesi için parçalarınız takılmış olacak mı? sanırım serkan o haftasonu taktıracak parçaları :soru:
evet kesinlikle muayene süresi bitmeden erken gidip stock haliyle muayene yaptırman ve sonra da takılacak parçalarla rahat rahat 2 yıl gezebilmen daha mantıklı...
ayrıca paşa'da dyno 50 olması lazım...
yakın zamanda ıstanbuldayım benım geldıgım bır gun bır bulusma ayarlıyalım hep beraber denıyelım :)
chiefkadir
03-02-2010, 17:13
motor mount insert unutma :)Onu aldım bro saol ;)
Benim terslik olmaz ise c.tesi takılmıs olur sonrasında vakit kalırsa dynoya gidebilirim ama zor.
Aç abi bol bol aç sanada hayırlı olsun :icon_tup:
[QUOTE=8.000rpm;1147632]
QUOTE]
yok yok daha vahim gorunce anlarsın :D
8.000rpm
04-02-2010, 07:32
hadiiii.... :):):)
ne yaptı ki tolga? :)
8.000rpm
04-02-2010, 07:38
orçun , senin gelmen hayırlı bi iş için olacak sanırım :) sen gel de hayırlısıyla , buluşma işi kolay :)
kadir abi ssr hayırlı olsun şimdiden :)
serkan , cumartesi buluşmaya vakit kalmaz , nerede taktıracaksın nevaleleri?
hadiiii.... :):):)
ne yaptı ki tolga? :)
yok be öle çıtırdan bişiler :D denicez dimi senle
8.000rpm
04-02-2010, 08:36
çıtır? :D
gizeme bak hele...!!!
orçun , senin gelmen hayırlı bi iş için olacak sanırım :) sen gel de hayırlısıyla , buluşma işi kolay :)
kadir abi ssr hayırlı olsun şimdiden :)
serkan , cumartesi buluşmaya vakit kalmaz , nerede taktıracaksın nevaleleri?
Benim c.tesi zora girdi p.tesi hesapta olacak para sanırım onumuzdeki hafta ici takılabilir yine bir sonraki haftaya kalıyor benim dyno vs. işlem :(
sebo style ile anlasmıstım parcaların takılması konusunda :icon_tup:
neyse aracı alacam diye 2.5 yıl bakındım bir hafta daha beklerim zaten aracı aldıgım gun salı idi ben helsinkiden cuma aksamı dondum bu aracı aldıgımdan beri sabır testiyle sınanıyorum hrld :)
8.000rpm
04-02-2010, 08:47
geç olsun temiz olsun
acele yok
:)
VTec_king
04-02-2010, 11:28
bende parçaları alalı 2 hafta oldu daha elime geçemedi hayırlısı ile cuma elimde olacak
6 mart diyorum dyno day için
1 ayımız var :)
8.000rpm
04-02-2010, 14:27
mantıklı :)
Ben takar cıkarım olmadı sizinle bir daha cıkarım ..
Burak VTEC
04-02-2010, 15:17
Seko hocam hiç bekleme Mart a kadar müsait en yakın zamanda git muayeneni yaptır.Söküp takmaya para verme de uğraşma da ;) .
8.000rpm
04-02-2010, 15:50
hakkaten serkan ,
herşey standartken muayeneyi bitir , çok mantıklı bi hareket olur
kimse niye erken geldin demez :D
chiefkadir
04-02-2010, 20:37
Aç abi bol bol aç sanada hayırlı olsun :icon_tup:
kadir abi ssr hayırlı olsun şimdiden :) Almadım henüz :) Mart nisan gibi paralanırsam Muharrem ve Reşitin yardımları ile alacaz inşallah :)
Almadım henüz :) Mart nisan gibi paralanırsam Muharrem ve Reşitin yardımları ile alacaz inşallah :)
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/31_49_130/products_id/287?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59a
abi cok para degil arayı açmadan devam derim:):icon_tup:
seko senle bi eşit kilo deneyelim şu header egzozu takmadan:)
_muhaRRem
04-02-2010, 22:22
http://sixsigmaracing.com/K-SeriesRSX.htm
bundan alcak kadir abi... fiatları orada yazıo ;)
seko senle bi eşit kilo deneyelim şu header egzozu takmadan:)
Yarın akşam bir ihtimal kaçabilirm:icon_tup:
http://sixsigmaracing.com/K-SeriesRSX.htm
bundan alcak kadir abi... fiatları orada yazıo ;)
Shipping ne tutar birde dusuk fatura ayarlayabilecekmisiniz?
Ben en son ingiltere den gruppem i 2 parça kutuda shipping ini yarı yarıya indirmiştim bahara kaldı:D
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/161/products_id/370?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59a
1075 usd parcalı oldugundan shipping abartı tutmaz:icon_tup:
çıkışı 1-2 ve 3-4 seklinde :beuj:
Yarın akşam bir ihtimal kaçabilirm:icon_tup:
ok müsait olursan ararsın :)
VTec_king
05-02-2010, 13:19
oyy headerslara bak hele :)
para var huzur var:P
abı sen ssr alıcam dıyosun ama bu adamlar baya uzun termın verıyorlar bır dıger konu arabanın uzerındekı setupa gore haberın olsun sana 7 hafta derlerse sasırma :) zaten bu headersın ozellıgı tamamen arabanın uzerınde setuplara gore ozel üretmelerı.
abı sen ssr alıcam dıyosun ama bu adamlar baya uzun termın verıyorlar bır dıger konu arabanın uzerındekı setupa gore haberın olsun sana 7 hafta derlerse sasırma :) zaten bu headersın ozellıgı tamamen arabanın uzerınde setuplara gore ozel üretmelerı.
+1 bence aracının set up ını istediklerini veya yapmayı planadıklarını guzel bir sekilde ifade etmen gerekiyor kit terzi usulü birseyler cıksın ortaya :icon_tup:
diger turlu toda hrld bulunabilecek en iyi alternatiflerden biri idi diye dusunuyorum pekte fazla farklı duymadım:)
buddy club vs toda nasıl olur acaba dyno verileri olarak ??
toda hepsınden daha pahalı he sımdı burdakı olay su ıslevı ıyı olanı secmek onemlı todadan cok memnundum 76 lık ara boru varken ınanamıyacagın bır ses cıkıyo haberın olsun :)
toda usa da tercih edilmiyor. buddy club, kidd racing veya ssr da fiyat performans açısından güzel toda nin sıfırından önce tercih edilebilecek ürünler.
8.000rpm
05-02-2010, 15:05
ssr terzi işi yapıldığı için ikinci elde satarken yeni sahibinin specleri de önem kazanıyor
ya da iki gün sonra spec değişmeyeceksin , yıllar boyunca aynı specte kalacaksın ki headers'ın verimi hep üst düzeyde kalsın
toda nın ismi cok guzel itiraf ediyorum o yuzden aldım :)
BMK TypeR
05-02-2010, 15:45
seko kadır abıye alcagımız benım aldıgım heders bu senın verdıgın speed star ep3 cıvıc si ler 160hp lerı ıcın bıızm typerlara dc5 hedersı gerekıyo oda assagıda lınkı sıx sıgma racıngle cıvatasına kadar aynı:)
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/34_69_138/products_id/190?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59a
seko kadır abıye alcagımız benım aldıgım heders bu senın verdıgın speed star ep3 cıvıc si ler 160hp lerı ıcın bıızm typerlara dc5 hedersı gerekıyo oda assagıda lınkı sıx sıgma racıngle cıvatasına kadar aynı:)
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/34_69_138/products_id/190?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59a
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/34_69_138/products_id/368?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59a bu sanırım abi.
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/34_69_138/products_id/368?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59a bu sanırım abi.
bu artı 200 usd da ss farkı sıkısmış araya:D
chiefkadir
06-02-2010, 01:11
http://www.speedstar-racing.com/store/catalog/product_info.php/cPath/34_69_138/products_id/190?osCsid=24fd6de2fbbb3507d58c556b203fd59aReşıt bunu delmeyelım 1.2mm mış :D
Almadım henüz :) Mart nisan gibi paralanırsam Muharrem ve Reşitin yardımları ile alacaz inşallah :)
trteslım 1000 usd lıkmı kanka :D
chiefkadir
06-02-2010, 02:03
trteslım 1000 usd lıkmı kanka :D:hahaha: Günü geldimi bakacaz adaletıne:)
Bunun aynısını birebir iskendere yaptırmanın maliyeti nedir?
chiefkadir
10-02-2010, 00:09
Bunun aynısını birebir iskendere yaptırmanın maliyeti nedir?Maliyetten ziyade kaç ayda yapar onu tartışak bro :D
yarın takılacak insallah foto ceker eklerim ..
VTec_king
10-02-2010, 10:17
dynoya cıkıcakmısın taktırdıkdan sonra serkan?
toda usa da tercih edilmiyor. buddy club, kidd racing veya ssr da fiyat performans açısından güzel toda nin sıfırından önce tercih edilebilecek ürünler.
ıyıdır kanka ;)
http://i50.tinypic.com/2duxsph.jpg
http://i46.tinypic.com/kaspd3.jpg
az once aldım todayı bagajda geziyor "for racing use only " yazısı iç gıcıklayıcı :)
dynoya cıkıcakmısın taktırdıkdan sonra serkan?
c.tesi gidemiyorum araca gore sundurma yapacam c.tesi tum gun bugun agacı kestirdim c.tesi sabahtan baslarım yapımına araca parca alınca degere bindi bari bir sundurma yapayımda kirlenmeden dursun :D
8.000rpm
10-02-2010, 15:55
hadi hayırlı olsun :)
emegi gecen arkadaslara tesekkur yazımı ve listemi hazırlıyorum yarın buyuk gun:)
8.000rpm
10-02-2010, 21:10
heyecan yaptım yahu :)
yaptın mı rezervasyon? uludağ resimleri çekicez mi? :D
heyecan yaptım yahu :)
yaptın mı rezervasyon? uludağ resimleri çekicez mi? :D
baba kalın geldi yaw tek gece kimse almıyor alanda 800tl diyor kafayı yemisler gittin geldin derken 1000tl+ olur o işvazgectim:(
haftasonu arabaya garaj yapacam bu arada sizin otel full cekiyor haberin ola:icon_tup:
8.000rpm
10-02-2010, 21:20
sadece bizimki değil bütün oteller fullemiş uludağ'da
yap bakalım garajı :) gelince bakıcam nasıl olmuş :)
Hayırlısı olsun headersın gerçekten çok farklı olucak aracın,ki zaten kaliteli mal almışsın iyide yapmışsın, sona 76lık bişeyler takmanı tavsiye ederim, Zevkini çıkarmaya bak;)
ıyıdır kanka ;)
http://i46.tinypic.com/kaspd3.jpg
Sırf headers fotoları görünce bile bir kez daha Typer alma hevesim kabardı..Yine alsam, yine buddyclub alırım, farklıydı bayağı:(
76 lıgı takalı cok oluyo bız :)
VTec_king
11-02-2010, 09:10
serkan haberleri bekliyoruz senden :)
76 lıgı takalı cok oluyo bız :)
Arkadaş daha takamadım demişti;)...Taktıysada iyi yapmış
Montaj ok dir bilal saolsun 7 ye kadar yardım etti ozellikle egsoz custom oldu biraz:)
ilk izlenim altlar bosalmadı beklledigim kadar, lastik zafiyeti bas gosterdi 2-3 deyince sarmaya baslıyor..
spiralin sesi uyuz etti karakteristik bir ses oldu ama pek sevemedim.
Hersey 10 numara oldu icime sindi special thanks to B.Aktepe diyorum o kadar..
aracın kaderi yarınki denemede cıkar ortaya duruma gore izin alıp dyno yapabilirim..
B.Aktepe
11-02-2010, 21:10
iyi günlerde keyifle kullan serkan :) maşallah tekrardan.
8.000rpm
12-02-2010, 06:51
her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun :)
canavar kendine gelmiş anlaşılan :D
maaşallah :)
headers-kat iptali sonrası arıza ışığı durumu nedir?
oh be kurtulduk sonunda :D
her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun :)
canavar kendine gelmiş anlaşılan :D
maaşallah :)
headers-kat iptali sonrası arıza ışığı durumu nedir?
Yakmadı :D
oh be kurtulduk sonunda :D
Daha yeni basladı kabus, yaklasık 6 saat senin araca bakınca moralim bozuldu bizimki camurlu seninki çil çil yatıyor kuzu gibi :D
otobandan sekerpınara geldim simdi diyecegime abartıyorsun denebilir ama aracın kaderi degisti 5 i bitiriken nazlanan arac cok rahatladı 6 ya alıncada eskisi gibi yerinde saymıyor o daha da guzel oldu :)
yanlız biraz hızlanıca stock yaylar - lastikler ve frenler su koyverdi gibi geldi.
Su spiralin sesinide kesersek bu iş tamadır..
he birde cai den dolayı artık short ram gibi ses gelmiyor ki ben o sesi cok severdim ..
ogleden sonra işleri toparlarsam pasaogluda 5 e kadar dynoya arac alıyorsa gidebilirim ama donuste kopru trafigine kalmak istemem ciddi ciddi merak ediyorum ne oldu acaba :)
otobandan sekerpınara geldim simdi diyecegime abartıyorsun denebilir ama aracın kaderi degisti 5 i bitiriken nazlanan arac cok rahatladı 6 ya alıncada eskisi gibi yerinde saymıyor o daha da guzel oldu :)
yanlız biraz hızlanıca stock yaylar - lastikler ve frenler su koyverdi gibi geldi.
Su spiralin sesinide kesersek bu iş tamadır..
he birde cai den dolayı artık short ram gibi ses gelmiyor ki ben o sesi cok severdim ..
ogleden sonra işleri toparlarsam pasaogluda 5 e kadar dynoya arac alıyorsa gidebilirim ama donuste kopru trafigine kalmak istemem ciddi ciddi merak ediyorum ne oldu acaba :)
hadi güle güle kullan :)
nefis :)
gözlerim yaşardı :D Hayırlı olsun seko
TechTurkey etkisi diyebilir miyiz bu olaya
hadi hayırlı olsun seko... :)
gözlerim yaşardı :D Hayırlı olsun seko
Gel birgun bakalım begenecekmisin yarın tum gun bahcede garaj yapacam ugra istersen :)
TechTurkey etkisi diyebilir miyiz bu olaya
Yok tamamen Yekta etkisi :D Şaka bir yana 1 sene stock binmek buyuk hataymıs ogrendim :icon_tup:
fıd type r
12-02-2010, 09:55
ssrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
8.000rpm
12-02-2010, 10:18
seko bugün gitme paşaya , cuma trafiği fena olur dönüşte
6 ya attığında yürümeye devam etmesi konusunda eşinin yorumunu alman lazım , dalga geçtiği günlerin anısına :D
yay verelim yere iyi bas :D ama önce girişteki o betonu biraz törpülemen lazım :) yan keskiyle iki çekiç darbesine bakar :D
cai dışarıdaki insanlara yarayacak , senden daha güzel dinleyecekler :)
gelişmeleri abartmıyorsun , headers+cai+egzozla typeR karakter değiştiriyor gerçekten :)
fena heveslendirdin , bakalım ben ne zaman vazgeçicem stock'tan :D
tekrar hayırlı olsun , güle güle kullan :icon_tup:
Seko hayırlı olsun. Umarım beklediğin gibi olmuştur. İnsanın aracı sorunsuz hızlandı mı keyfi de yerine geliyor be :)
seko bugün gitme paşaya , cuma trafiği fena olur dönüşte
6 ya attığında yürümeye devam etmesi konusunda eşinin yorumunu alman lazım , dalga geçtiği günlerin anısına :D
yay verelim yere iyi bas :D ama önce girişteki o betonu biraz törpülemen lazım :) yan keskiyle iki çekiç darbesine bakar :D
cai dışarıdaki insanlara yarayacak , senden daha güzel dinleyecekler :)
gelişmeleri abartmıyorsun , headers+cai+egzozla typeR karakter değiştiriyor gerçekten :)
fena heveslendirdin , bakalım ben ne zaman vazgeçicem stock'tan :D
tekrar hayırlı olsun , güle güle kullan :icon_tup:
Otopark girisine sen c.tesi de niyetlendin baktım alet edavat olsa sen dalacak gibi duruyordun :D haeders tan dolayı egsoz zaten biraz alcaldı simdi bile sabah ses geldi inceden yayla askıda kalırım kesin :icon_tup:
Seko hayırlı olsun. Umarım beklediğin gibi olmuştur. İnsanın aracı sorunsuz hızlandı mı keyfi de yerine geliyor be :)
Bekledigim gibi oldu gercekten fark ediyormus derlerdi inanmazdım sıkıntı yok gibi duruyor ilk izlenimler bunlar..
VTec_king
12-02-2010, 10:42
Serkan Hayırlı olsun Kazasız belasız diyelim tekrardan
Seninle Bu haldede denemek istiyorum sonra cai ve egzozu taktıkdan sonrada
bakalım kaç boy fark edicek :)
Serkan Hayırlı olsun Kazasız belasız diyelim tekrardan
Seninle Bu haldede denemek istiyorum sonra cai ve egzozu taktıkdan sonrada
bakalım kaç boy fark edicek :)
Bir aksam denk gelirsek deneriz ben gelecem derim gelemem sonra sattı geldi olmasın ***** her zaamn cıkamıyorum :icon_tup:
Illaki bir ara denk geliriz ama :)
BMK TypeR
12-02-2010, 11:13
bende stok egsozla gelıyım denemeye:) kırmzı tayyarla
VTec_king
12-02-2010, 11:30
reşitin canı sıkılmış :)
8.000rpm
12-02-2010, 11:51
eski günlerin hatırına :)
_muhaRRem
12-02-2010, 12:10
http://img713.imageshack.us/img713/495/dc5header1000.jpg (http://img713.imageshack.us/i/dc5header1000.jpg/)
Kırmız beyaz gri fark yapmaz denk gelirsek herkesle herseyle denerim :D
VTec_king
12-02-2010, 12:14
serkan almış gazı tamamdır bu iş :)))))
serkan almış gazı tamamdır bu iş :)))))
yaklasık 1 yıldır ep3 um var gaz biri olsaydım alır almaz yuklerdim stockken de herkesle denerdim simdide denerim yarın obur gun 10K usd ı verir aracımı turbolarsam yine denerim :icon_tup:
kişisel tatmin icin filtre egsozlu headers lı type r a gerenk yok ben ne oldugumu gayet iyi biliyorum :rolleyes:
8.000rpm
12-02-2010, 12:32
typeR typeR'ı geçse ortaya "keyif"ten başka bişey çıkmaz bence
typeR typeR'ı geçse ortaya "keyif"ten başka bişey çıkmaz bence
Baba biz ona senfoni diyoruz :D
Haftasonu yagmurlu imiş ben artık hop oturup hop kalkarım :D
8.000rpm
12-02-2010, 12:38
haftaya güzel olacak bak :)
bi de bu hadiseye katılacak mısın?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=46446
konuyu görmedim deme :D
VTec_king
12-02-2010, 12:40
yaklasık 1 yıldır ep3 um var gaz biri olsaydım alır almaz yuklerdim stockken de herkesle denerdim simdide denerim yarın obur gun 10K usd ı verir aracımı turbolarsam yine denerim :icon_tup:
kişisel tatmin icin filtre egsozlu headers lı type r a gerenk yok ben ne oldugumu gayet iyi biliyorum :rolleyes:
Serkan Aynı düşünceye sahibiz
Bende 8 sene vti a bindim en fazla taktığım şey headersdır görsellikle bile ilgilenmedim
almış gazı derken arabanı dahada sevmişsin son yapılanlardan sonra onu demek istemiştim :)
seko minibüs yolunda basarsan küfür ederim peşinen söylim :D
Honda Type_R
12-02-2010, 18:35
serkanim hayirli olsun cok merak ediyorum bi gorusemedik hee sen 1 sene bindin ben 2,5 sene bindim stok daha yeni basladim bende :)
Gel birgun bakalım begenecekmisin yarın tum gun bahcede garaj yapacam ugra istersen :)
Yok tamamen Yekta etkisi :D Şaka bir yana 1 sene stock binmek buyuk hataymıs ogrendim :icon_tup:
:D :D hayirli olsun seko gule gule kullanirsin insallah :)
_muhaRRem
12-02-2010, 19:48
Banada alo de abi ortak kullanırız :)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=305315614027&saved
Tumsekten tumsege elde telefon ile cuma izlenimlerim:D
seko yinemi camın açık :D
sohbet için genel sohbet konusunu kullanın