Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Kangoo Immobilizer Sorunu?
Araba anahtarı tanımıyor ve Immobilizer ışığı hızlı bi şeklide yanıp yanıp sonuyor ve arabayı calıstırmam için anahtarın ustundeki merkezi kilit duğmesine basılı tutarak kontağı çeviriyorum ve araba anahtarı oyle tanıyor bu sorun bi kaç aydır vardı ama son bi kaç gündür iyice sorun olmaya basladı...
izmirde bunu yapacak neresi var? :)
VteC_MaNiaC
03-09-2009, 20:49
akü kutup başını bi sök biraz bekle tak düzelebilir belki :)
olmadı :) gecenlerde akü sökmüştük zaten ondan sonrada sorun aynı şekilde devam etti :)
anahtarın içindeki bobin veya epromdan olabilir aynı sorun benimde başıma geldi anahtarın düşmesinden kaynaklanıyo ben Anakarada 80 tl ye yaptırmıştım
Hmm bana İzmirde bunu yapacak biri lazım :)
Bu arada sağol :)
anahtarın içindeki chip immonun yani düşmeden dolayı yerinden çıkıyo onu alıp tekrar yerine oruttun düzelicektir..hatta yolda kalırsanız içindeki chipi çıkarıp kontağı açmadan kontağa tutup öyle çalıştırın :)
Hmm anladım bi yarın bakayım ben gündüz gözüyle :) genelde dediğim gibi merkezi kilit düğmesine basılı tutarak kontağı acıyorum anahtar oyle tanıyor arabayı :)
Sağol teşekkür ederim bu arada :)
kangolarda çok başımıza geliyor muhtemelen dediğim gibi çözülücektir :)
initial-D
03-09-2009, 23:20
olmadı :) gecenlerde akü sökmüştük zaten ondan sonrada sorun aynı şekilde devam etti :)
fiorinonun aküsü sökülüp takıldı
teyp kodu sordu
camların otomotik inip kalkma özelliği gitti
yol bilgisayarına müdahale edilemez hale geldi
bikaç gün sonra hepsi birer birer düzeldi.hastalık gibi:)belki düzelir seninkide:)
bencede pile de bi bak
pili gecen hafta değiştirdim :)