PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meguiars & Sonax

Killah
03-09-2009, 21:22
Arkadaşlar aracımın biri ki kaporta işi kaldı daha sonra da sıra temizliğe geliyor. Maddi olarak temizliğe ayıracak belli bir bütçem yok ne olsa verebilirim fakat arada kaldığım nokta şu iki marka. Daha önce hiç birisine gitmedim, size danışayım dedim. Sizce hangisi, ve nedenleri. Atıyorum Meguiars diyorsanız neden Sonax değil. Çok kafama takıldı, kendi kafamca iş yapmakta istemedim. Bostancı'daki Sonax veya Kızıltoprak Meguiars. İkisinden birisine götüreceğim artık sizin fikrlerinizi aldıktan sonra.

MiaMi
03-09-2009, 21:53
Yıllarca Sonax'a gitmiş bi araç kullanıcısı olarak.

1. Cinayet olayı Sonaxı bitirmiştir gözümde.
2. Meguiars'ın ürünleri daha kaliteli.
3. Meguiars işini ciddiye alıyorki reklamasyonu bedava uygulama yaparak gerçekleştiriyor.
4. Meguiars tan şikayet eden hiç duymadım.
5. Sonax uygulamalarında herzaman hare izi oluştu araçlarımda.

ACTPK
03-09-2009, 21:57
Meguiar's

Quality you can trust:icon_tup:
:):)

Sonax'a gitme aralarında oldukça fark var en basitinden M83le sonaxın en ince pastasını eline al meguiar's el kremi gibi sonax tebeşir tozu gibi gelir:)

sinan-s
03-09-2009, 22:03
Sonaxta çok iyi bence..

deniz
03-09-2009, 22:03
Meguiar's ürünlerinın hepsi cok kalıtelı..bız dukkanda daha evvel baska markalar kullandık ama meguiars gıbı degıllermıs : )

Killah
03-09-2009, 22:21

3. Meguiars işini ciddiye alıyorki reklamasyonu bedava uygulama yaparak gerçekleştiriyor.

Cinayet? Hiç bir bilgim yok vallahi bu konularda. Ama sağol çoğu kişi meg diyor zaten.

olcay_bora
03-09-2009, 22:24
kesin birinin arabasını ii temizlemediler adam kızdı bunlarda daldı topluca öldürdü :) beylikdüzüne yakın nerde var meg ??

MiaMi
03-09-2009, 22:25
Ne siz sorun ne biz anlatalım çok vahim bir olay o.

Killah
03-09-2009, 22:28
Cahilliğime ver, o hakan eron olayıydı şimdi baktım hafızamı yokladım da sonax ile ilgili olduğunu şimdi öğrendim.

Silverbullet
03-09-2009, 22:42
meguiarsı tek geciorum ozellikle stadın ordakini adamlar gercekten ozenle calısıolar,sahibi kerem die bi arkadas burda uyeligi vardır belki oda herkesle cok ilgili birisi sanada yardımcı olacaktır gittign zaman.

gsi_club
03-09-2009, 22:49
meguiarsin ürünlerini kullaniyorum.kendim memnunum.tavsiye ederim...

Eyüp
03-09-2009, 22:56
Meguiars gercekten bi baska oluyor kalite konusunda.

TarikS
04-09-2009, 00:41
Kiziltoprak Meg'e ic dis yikamayi 15 TL'ye yapiyorlar, o kadar ozenli ve detayli oluyor ki herkes 20 verip ustunu almiyor :D

Sonax'i hic bir zaman begenemedim, Meg'i gordukten sonra tabi :)

lucky Jackal
04-09-2009, 08:45
bu forumda sonax diyen bulamazsın herhalde :) 1 senedir full nano koruma yaptırıyordum sonaxta,yine bu senede öyle yapacaktım ancak arabanın kaportası ile ilgili başıma vahim bir olay geldi gittim meguiars'a ve bir daha arabayı yıkatmaya bile sonaxa gitmedim.al sana bir meguiars örneği kendi arabamdan,aşağıdaki topiği incele meguiars farkını görürsün :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=35201

Tunacan
04-09-2009, 09:16
Üstün oto daki meg'e detaylı iç temizlik için fiyat sordum 200TL motor koruma hediye ederim dedi. Ne diyorsunuz yaptırayımı?
Yok mu aramızda ankara'ya meg bayii açacak olan cengaver yaw :)

lucky Jackal
04-09-2009, 09:19
Üstün oto daki meg'e detaylı iç temizlik için fiyat sordum 200TL motor koruma hediye ederim dedi. Ne diyorsunuz yaptırayımı?
Yok mu aramızda ankara'ya meg bayii açacak olan cengaver yaw :)onun ustasını iyi bulmak lazm açmaya açılırda usta iyi olmadıktan sonra rezalet çıkabilir :D fiyatta bana 150 demişti birde istiyorsan ben arıyim kaçtı numarası pm den yolla bakim,indirim yaptırırz belki,araba neydi senin onuda yaz?

YALIM
04-09-2009, 09:20
İzmir'de neden yok bu Meguiars? Neden kimse düzgün bir Meg uygulama merkezi açmaya yeltenmiyor?

Tunacan
04-09-2009, 09:20
2782222 telefon dan 6 yı tuşlucan. Ben sedat bey'le görüştüm. ilgilenirsen sevinirim valla. :) teşekkürler...

lucky Jackal
04-09-2009, 09:26
2782222 telefon dan 6 yı tuşlucan. Ben sedat bey'le görüştüm. ilgilenirsen sevinirim valla. :) teşekkürler...araba neydi? bi arıyim bakalım sedat'ı :D

Tunacan
04-09-2009, 09:40
arabam astra G HB.

16v
04-09-2009, 10:48
Arkadaşlar önemli olan ürün kadar uygulamayı yapan kişidir.Türkiyede oto kuaförcü sıkıntısı yasanmaktadır.Sonax kadar piyasada meguiars uygulama merkezi olsa meguiarsın sonuda sonax gibi olur.

XoR
04-09-2009, 11:19
Arkadaşlar önemli olan ürün kadar uygulamayı yapan kişidir.Türkiyede oto kuaförcü sıkıntısı yasanmaktadır.Sonax kadar piyasada meguiars uygulama merkezi olsa meguiarsın sonuda sonax gibi olur.

Çok doğru bi yaklaşım

Kalifiye eleman sıkıntısı zaten var üstüne bide 132132132 tane Sonax açılınca kalitesi kötüleşti.

Ben arabamı yıkamacıya vs hiç götürmezdim hep kendim yıkardım, Meguiars ile tanışana kadar :D Ben hiç bişey söylemeden 102mm egsozu içini temizledikleri gün eevt işte bu demiştim :)

I love Bakırköy uygulama merkezi :icon_tup:

ACTPK
04-09-2009, 11:22
İzmir'de neden yok bu Meguiars? Neden kimse düzgün bir Meg uygulama merkezi açmaya yeltenmiyor?

Ben Meguiar's malzemeler kullanan iki yer biliyorum birinin işçiliğide çok iyidir çok iyidir. Yardımcı olabilirim eğer isterseniz.

mgnPower
04-09-2009, 12:48
onceki haftalarda uzerine japon dokulen tayyari gordukden sonra cumartesi gunu bende gittim ustun oto meg'e. kimse ilgilenmedi ne biri buyrun dedi ne biri niye geldiniz dedi nede kimse bisii sordu. girdim bakindim bakindim bakindim tam cikarken biri yanasti neye baktiniz dedi. meg varmis burada fiyat alicaktim dedim. tik ses yok sonrasinda... verdim veristirdim koydum koyusturdum dondum ciktim gittim.

mertacar
04-09-2009, 12:53
Ben Meguiar's malzemeler kullanan iki yer biliyorum birinin işçiliğide çok iyidir çok iyidir. Yardımcı olabilirim eğer isterseniz.

izmirdeki yerleri soylıyebılırmısın?

em!R
04-09-2009, 13:00

izmirdeki yeri bende ogrenebilirmiyim?

mmustu
04-09-2009, 13:04
izmirde kısa süre sonra bizde uygulamaya başlayacağız eşrefpaşa tarafında

em!R
04-09-2009, 13:06

hayırlısı olsun... ne zaman düşünüyorsunuz? tarih bellimi?

mmustu
04-09-2009, 13:08
teşekkürler kendi namıma konuşmuş gibi olmayayımda :D sizlerinde tanıdığı e21 turbo mustafa kardeşimin beynini yedim zaten yıkama var 1 aya kadar olacak inşallah.

em!R
04-09-2009, 13:09
teşekkürler kendi namıma konuşmuş gibi olmayayımda :D sizlerinde tanıdığı e21 turbo mustafa kardeşimin beynini yedim zaten yıkama var 1 aya kadar olacak inşallah.

evet valla güzel olur tekrar hayırlısı olsun haberleri bekliyoruz...

ACTPK
04-09-2009, 13:10
Biri Kavuklar plazada Opel Chevrolet Citroen ve Nissanın yan yana olduğu Ankara asfaltındaki yerlerinde yani. Oranın İşçiliği hakkında bi fikrim yok ama malzeme aldıkları yeri biliyorum devamlı alınıyormuş orası için. Bir diğer yerde kendi arabama yaptırdığım yer. Forum Bornova ve 2. sanayiye giden yolda 2. sanayi tarafında Kimyacılar sitesi var. Orada İZCar diye biryerin içerisinde ayrı bir bölüm olarak var. Bunun gibi bi kaç tane daha yerleri var ama diğerleri nerede bilmiyorum. Sahibinin ismi Deniz. Telefon numarasını PM ile gönderiyorum. Çok iyi ilgileniyorlar uygulamadan sonra arayıp sormuştu memnun kaldınmı? Bi sıkıntın olursa getir hallederiz falan diye. Yaptıkları referans araçlarda baya güzel.

SekoLive
04-09-2009, 13:10

hayırlı olsun mustu abi ;)

em!R
04-09-2009, 13:12
Biri Kavuklar plazada Opel Chevrolet Citroen ve Nissanın yan yana olduğu Ankara asfaltındaki yerlerinde yani. Oranın İşçiliği hakkında bi fikrim yok ama malzeme aldıkları yeri biliyorum devamlı alınıyormuş orası için. Bir diğer yerde kendi arabama yaptırdığım yer. Forum Bornova ve 2. sanayiye giden yolda 2. sanayi tarafında Kimyacılar sitesi var. Orada İZCar diye biryerin içerisinde ayrı bir bölüm olarak var. Bunun gibi bi kaç tane daha yerleri var ama diğerleri nerede bilmiyorum. Sahibinin ismi Deniz. Telefon numarasını PM ile gönderiyorum. Çok iyi ilgileniyorlar uygulamadan sonra arayıp sormuştu memnun kaldınmı? Bi sıkıntın olursa getir hallederiz falan diye. Yaptıkları referans araçlarda baya güzel.

Çok tşk ederim saolasın.

mmustu
04-09-2009, 13:17
hayırlı olsun mustu abi ;)

bro benlik bişi yok aslında adamın kafasına vuruyorum burayada özellkle yazdım iyice gaza gelsin diye mis gibi tükkanı var meg uygulamıyo olacak iş değil ahauhauah

SekoLive
04-09-2009, 13:19
bro benlik bişi yok aslında adamın kafasına vuruyorum burayada özellkle yazdım iyice gaza gelsin diye mis gibi tükkanı var meg uygulamıyo olacak iş değil ahauhauah

abi takip ettiğim kadarıyla sonax (out) Meguiars (in) daha iyisi çıkana kadar bunu uygulamalı hem izmirde de çok yokmuş...

karsiyakaliozi
04-09-2009, 13:54

dostum araya girdim kusura bakma nerde bildiğin yer mag malzemesi kullanan özelden yazabilirsin tesekkur ederim

se®k@n
04-09-2009, 14:19

Katılmamak elde degil..

Sonax artık her köse basındaki yıkamacılar gibi oldu bence her bakımdan..

TünayK
04-09-2009, 14:20
meguıars a dılım donmuyor o yuzden sonax...

Killah
04-09-2009, 14:29
meguıars a dılım donmuyor o yuzden sonax...

Hahaha :hahaha::hahaha:

R.I.P
04-09-2009, 14:33
ürünleri kendin alarak uyguladığını düşünürsek ve meguiarsı konuya dahil etmezsek sonax piyasadaki markaların çoğundan gayet iyidir güvenilirdir.ama sonax-meguiars kıyaslamasında tabiki meguiars

TünayK
04-09-2009, 14:43
Hahaha :hahaha::hahaha:

meküres, magıras, meugles(kı buda yunan tanrısı ısmı gıbı) gıbı cesıtlerı var soylerken:D

karsiyakaliozi
04-09-2009, 14:45
izmirde sonax dan baska alternatif yok malesef meg olsa bence cıddı iş yapar ozellike ksk de olsa tadından yenmez

nitrO_Oxide
04-09-2009, 14:48
Meguiar's tartışmasız :)

M3CSL
04-09-2009, 14:50
meguaris ama sonaxin cilali sampuanida gayet iyi bnce:D