Orijinalini görmek için tıklayınız : Park Sensörü ve Bluetooth
Buğra A.
03-09-2009, 23:33
Park sensörü yaptırmak istiyorum.Bu konuda gerçekten kaliteli ve iyi işçiliği olan Anadolu yakasında bir yer var mı?
Ayrıca araç içi bluetooth kitleri hakkında bilgide almak istiyorum.Hangi marka ve hangi modelini taktırmak gerekir?
Bu iki iş için önerebileceğiniz yerler var mı?Yarın mümkünse halletmek istiyorum.
VteC_MaNiaC
04-09-2009, 00:06
Araç nedir buğra ona göre yorun yapalım :)
Buğra A.
04-09-2009, 00:16
Şahin SLX kanka.Tüplü :)
Bostanci'da SVS'de Jeep G.Cherokee'ye one ve arkaya sesli ve isikli sensor taktirmistik, tamponlar siyah boyaliydi, sensorler takildiktan sonra orijinal gibi durmustu :) 1 sene kadar da hic problem cikarmadi..
On park sensoru hep acik oldugundan yagmurda karda da otmeye baslaginidan acma kapama dugmesi de koydurmustuk sonradan..
Buğra A.
04-09-2009, 00:55
Tam olarak adresi nedir?Tuning Piyasa diye bir sitesi vardı sanırım.
Tam olarak adresi nedir?Tuning Piyasa diye bir sitesi vardı sanırım.
Bostanci Koprusu'ndan yukari Sanayi'ye gidiyormus gibi cikiyorsun, sanayiye girmeyip isiklari duz geciyorsun, sag'a sanayi tabelasindan girer girmez solda kaliyor..sagda Meguiar's var kar$iliklilar..
anıl turan
04-09-2009, 09:25
bluetooth kitlerini ben arastirmistim bir ara en cok kafama yatan parrot olmustu...
iphone uyumlu ve mp3 playerini veya iphone dan takip muzik dinleyebiliyorsun telefon gelincede muzigi kendiliginden kapatip gorusmeni yapabiliyorsun...
http://www.parrot.com/tur yanliz yaklasik 2 aydir turkiyeye gelmiyor sanirim ne aradigim satis noktalarinda ne de sahibinden, gittigidiyor.com gibi sitelerden bulamadim...
Buğra A.
04-09-2009, 09:40
Parrot biraz tuzlu gibi ama çok kaliteliymiş.Bugün ilk olarak SVS'ye uğruyorum daha sonrasında da Parrot'u araştırıcam.
anıl turan
04-09-2009, 09:43
Parrot biraz tuzlu gibi ama çok kaliteliymiş.Bugün ilk olarak SVS'ye uğruyorum daha sonrasında da Parrot'u araştırıcam.
evet mağzalarda satılan pahalı ama sahibinden.com da satan mağzalar sıfırını yarı fiyatına veriyorlardı
Hadi bakalım yavaş yavaş olur :D
Tepe Nautiliusun karşısındaki Acoustic'i tavsiye ederim. Fiyatı ortalamanın biraz üzerindedir ama işçilik ve kalite kusursuzdur.
Ferhat_V
04-09-2009, 10:03
ben bluetooth tavsiye etmem eski arabamda vardı yanında arkadaş eş dost birisi olurken telefonda karşındakinin söylediğini arabada herkez duyuyor..tek başına kullanıyosan sürekli sorun olmazda mesala kız arkadaşın yada annen aradığında söylediklerini bütün arabadakiler duyuyor..
SVS Tuning'e yerine çok daha iyi iş yapan yerler var. Yani iyi bir yer değil orası.
serkan demir
04-09-2009, 10:48
ben bluetooth tavsiye etmem eski arabamda vardı yanında arkadaş eş dost birisi olurken telefonda karşındakinin söylediğini arabada herkez duyuyor..tek başına kullanıyosan sürekli sorun olmazda mesala kız arkadaşın yada annen aradığında söylediklerini bütün arabadakiler duyuyor..
işte o kötü bi durum :D ama herzaman kullanmak zorunda değilsin istersen devre dışı bırakbiliyorsun.zaten bluetooth un kapalıysa devreye girmiyor. bence her araçta olması gereken çok kullanışlı bi özellik:)
bugra yaptırdıktan sonra fiyatlar ve kullanışu hakkında bilgi yazarsan sevinirim:)
VteC_MaNiaC
04-09-2009, 13:33
Şahin SLX kanka.Tüplü :)
peki o zman
Buğra A.
04-09-2009, 17:02
Hadi bakalım yavaş yavaş olur :D
İnşallah kanka.
evet mağzalarda satılan pahalı ama sahibinden.com da satan mağzalar sıfırını yarı fiyatına veriyorlardı
O tip uğraşmak istemiyorum.Montajla daha iyi olur sanırım her şey.
Tepe Nautiliusun karşısındaki Acoustic'i tavsiye ederim. Fiyatı ortalamanın biraz üzerindedir ama işçilik ve kalite kusursuzdur.
Evet Evren abi.Orasını baya tavsiye eden oldu.İsmini versem indirim söz konusu olmaz mı acaba?
Yok,tek oluyorum genelde araçta.Kız arkadaşım olsa bile genel olarak bütün hayatımı biliyor.Bir sorun olacağını sanmıyorum.Zaten özel bir görüşme olasılığında da iptal edilebiliyor diye düşünüyorum :soru:
SVS Tuning'e yerine çok daha iyi iş yapan yerler var. Yani iyi bir yer değil orası.
Bugün oradaydım.Pek ilgilenmediler Symbol ile gittiğim için sanırım :) Geri döndüm.
işte o kötü bi durum :D ama herzaman kullanmak zorunda değilsin istersen devre dışı bırakbiliyorsun.zaten bluetooth un kapalıysa devreye girmiyor. bence her araçta olması gereken çok kullanışlı bi özellik:)
bugra yaptırdıktan sonra fiyatlar ve kullanışu hakkında bilgi yazarsan sevinirim:)
Tabi :)
peki o zman
:D Kızma hemen be :(
bluetooth olayı çok kullanışlı..
araç kullanırken elinde telefonla konuşup da trafiği rezil eden insanlar sinir bozucu:)
bende park sensörü tavsiye etmem yağmur veya su deyince sapıtıyordu bizim araçtaki..
Buğra A.
04-09-2009, 17:48
Type-R'da kullandım park sensörünü.En ufak bir problem yaşamadım :)
Buğra bi Acoustic ten fiyat al bence..Değerli bi arabaya yaptırıyosan gözün kapalı oraya verebilirsin.
Boost Up
04-09-2009, 18:44
Tecrübeyle sabittir:D:D
Ferhat_V
04-09-2009, 22:32
Yok,tek oluyorum genelde araçta.Kız arkadaşım olsa bile genel olarak bütün hayatımı biliyor.Bir sorun olacağını sanmıyorum.Zaten özel bir görüşme olasılığında da iptal edilebiliyor diye düşünüyorum
görüşme anında iptal edemiyorsun diye biliyorum bende hat kapanıyo ??
diyelim annen aradı özel bişey söyleyecek söylenmemesi gereken bişey aile arası herşey olabilir çünkü o yüzden dedim ben kullanışsız diye..
Evet Evren abi.Orasını baya tavsiye eden oldu.İsmini versem indirim söz konusu olmaz mı acaba?
Murata ismimi ver, yapar birşeyler :)
Park sensörü yaptırmak istiyorum.Bu konuda gerçekten kaliteli ve iyi işçiliği olan Anadolu yakasında bir yer var mı?
Ayrıca araç içi bluetooth kitleri hakkında bilgide almak istiyorum.Hangi marka ve hangi modelini taktırmak gerekir?
Bu iki iş için önerebileceğiniz yerler var mı?Yarın mümkünse halletmek istiyorum.
Kadiköy\Modifiyepit.
karsiyakaliozi
07-09-2009, 09:56
tel kitinde parrot en iyisidir butun araçlarımda kullandım bilen bir yere montaj yaptırmak önemlidir parrot türkiye destek anlamında cok yetersizdir ama cihazlar yıllardır tr de baya kullanan ve teknik ozelliklerine hakim montajcılar var son olarak kesinlike e-baydan alın derim 1/3 fiyatın alınabilir garantısı olmayabilir ama sorun da cıkarmaz ben hiç yaşamadım şimdiye kadar selamlar
Araç kiti Olarak Parrot Kullanıyoruz.Alan Her Müşterimizde memnun ;
Bir modeli var full özellikli USB ,İPOD ,İPHONE, AUX yapıyor. 2.2" ekranı var aynı zamanda araç kiti full fonksiyonlu bişey
http://www.parrot.com/tur/runler/parrot-mki9200
Özellikli bişey istersen bu gayet güzel olur.
Yardımcı olurum msnden sanaa:)
Buğra A.
07-09-2009, 11:27
Osman'cım,kardeşim benim.Çok paradır bu ya :)
tel kitinde parrot en iyisidir butun araçlarımda kullandım bilen bir yere montaj yaptırmak önemlidir parrot türkiye destek anlamında cok yetersizdir ama cihazlar yıllardır tr de baya kullanan ve teknik ozelliklerine hakim montajcılar var son olarak kesinlike e-baydan alın derim 1/3 fiyatın alınabilir garantısı olmayabilir ama sorun da cıkarmaz ben hiç yaşamadım şimdiye kadar selamlar
İzmir'de kim takar bunu peki düzgün bir şekilde?
Osman'cım,kardeşim benim.Çok paradır bu ya :)
Özelliklerine göre çokda pahalı değil 270Euro
Buğra A.
07-09-2009, 18:20
Uygun söyledin valla Osman :) Diğer modellerinden yok mu elinde peki?
CK3100 modeli var ekranlı araç kiti 179 euro
Buğra A.
11-09-2009, 17:21
Müsait olduğum zaman arayacağım seni.
Konu hortlatayım, yeni başlık açmayayım dedim. :)
İzmir'de BMW e90'a Parrot mki9200 taktırabileceğim bir yer var mı? Yetkili satıcı Volcar gözüküyor ama BMW ile uğraşırlar mı bilemiyorum?
karsiyakaliozi
11-01-2011, 12:08
Konu hortlatayım, yeni başlık açmayayım dedim. :)
İzmir'de BMW e90'a Parrot mki9200 taktırabileceğim bir yer var mı? Yetkili satıcı Volcar gözüküyor ama BMW ile uğraşırlar mı bilemiyorum?
dostum ksk de andıran var hüseyin siyah 207 rc li özay yolladı de yardımcı olur işçiliği iyidir
Andıran Elektronik
Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Orhan Şaik Gökyay Cad. 1834 Sk.
No: 1/B 35600 Karşıyaka / İzmir - Türkiye
Tel: 0 (232) 372 85 72 - 0 (232) 365 32 59
işler yogun olur randevu almadan gitme
servislere taktırma pek anlamazlar :)
bunu aracın içinde bilmeyen biri varsa mutlaka uyarın!!!bluetoth vardır diye, megane'la giderken telefonun çaldığını farketmeden bu siteye üye arkadaş,bayan bir müşterime bariz bir şekilde küfür etmiştir.Ayı :D
Tepkiside ulan megane'a bluetooth koymuslar :D
bunu aracın içinde bilmeyen biri varsa mutlaka uyarın!!!bluetoth vardır diye, megane'la giderken telefonun çaldığını farketmeden bu siteye üye arkadaş,bayan bir müşterime bariz bir şekilde küfür etmiştir.Ayı :D
Tepkiside ulan megane'a bluetooth koymuslar :D
ahahhahahaha
arabamın en sevdiğim yanı, hiç telefonu eline almak gerekmiyor aramak gerekse bile
benim suçum yok, reno dan beklenmedik bi hareketti :D