Orijinalini görmek için tıklayınız : Osmaniye SSK hastahanesi !!
mechanıcer
04-09-2009, 19:42
Dun tatılden donen babam,acıl cılt bozuklugu nedenı ıle en yakını olan bu hastaneye gıtmıstır.acılde babamı goren bashekım yardımcısı neyın var dıe sorduktan sonra babamın cevabı olan tatılden geldım cıldım bozuldu yanıtına bashekım yardımcısının vermıs oldugu cevap ramazanda ne tatıli ? oruc tutmuyormusun ? namaz kılmıomusun ? alevımısın yoksa? sınırlenen babam odayı terk edıp baska bı doktora basvuruyor sagolsun ılglenıyor bayan doktor akabınde ıslemler bıttıkten sonra rapor yenıden o bashekım yardımcısı gavata sevkedılıyor.adamın cevabı karsıdan babamın geldıgını goruo ( ooooooo bektasıcı senmı geldın gene ) ve ardından babamın elındne zor alıyorlar ve temız sopa yıyor o.cocugu doktor..
sımdı sorarım;
sanana ***** sanane namaz kılıp yada oruc tutmayı yada tatıl ıcın sendenmı ız9ın alcaz.
sen hıpokrat yemını etmedınmı serefsızın evladı.
sanane ınsanların meshabınden davranısından..
orda yuce Ataturk resmı altında makamında oturuo bıde vatandas begenmıyor...
kabahat en ıyı doktor hocaları acıkta bırakıp kendı tarıkatlerınden olan bu serefsızlerı buraya oturtanlarda..
yarın bırde ben gıdıcem aynı sıkayetle bakalım bana nedıyecek???
kansu_ilhan
04-09-2009, 19:48
Baban adına çok üzüldüm geçmiş olsun :(
ama şuda bi gerçek burası türkiye herşey olabilir baban gereken cevabı vermiş layıkıyla ama senin gitmen de bi yönden iyi bi yönden kötü yarın sonucu yazarsan buraya merakta kalmayız hani bi söz vardır
İt ... Yemeğe Tövbe Eder mi?
Öncelikle geçmiş olsun..genelde tüm devlet kurumlarında var böyle modeller bugun ona yakın bi olayda yine bakırköy sigortalar kurumunda oldu yedigi dayakta iyi olmus aklı basına gelir umarım..
TolgaEsentepe
04-09-2009, 19:53
sana mı kalmış ulan töbe töbee
Emir_b16a
04-09-2009, 20:14
kardeşim çok geçmiş olsun
doktor hakkında yorum yapmıcam :mad:
Sierra Rs
04-09-2009, 20:16
babana geçmiş olsun,ağzını burnunu kırıp akan kanıyla orucunu bozucan o zihniyette adamın...
Babana geçmiş olsun umarım en yakın zamanda düzelir :(
doktora ise bunların hepsinin ayağına beton döküp denize atıcaksın ...
gokhan-M
04-09-2009, 20:20
onu makamındaki koltukta s....cen..bak hasta ayrımı din dil mezhep ayrımı yapıyor mu?:icon_tup:
onu makamındaki koltukta s....cen..bak hasta ayrımı din dil mezhep ayrımı yapıyor mu?:icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: kesinlikle katılıyorum
turbo&quattro
04-09-2009, 20:27
Inanasim gelmiyor yaw...Pes artik.
yuh ya nasıl boyle davranabılır anlamıs degılım bu adam kesınlıkle dayaklık !!!
babaya gecmıs olsun...
mechanıcer
04-09-2009, 20:48
eyw arkadaslar sagolun.bakalım yarın gorcem yuzunu.
Vacipdir, katiliyorum.
kesinlikle haklısın dostum.
babana geçmiş olsun. öyle zihniyettikler güzel ülkemi terk edip irana gitmesi gerek. sanane tutarım, tutmam. kaldıki sana mı tutorum allah rızası için tutuyorum. :ofk:
Emir_b16a
04-09-2009, 20:55
Vacipdir, katiliyorum.
katli wacip o örümcek zihniyetli nerden çıktığı kimden bilinmeyenin oğlunun !!!
Bende geçenlerde hastaneye gitmiştim, yanımda 80 yaşlarında bir amca vardı şikayeti; kulağının çınlaması ve titriyordu adam doktor bana bakarken sanırım yanındaki asistana gülerek bak kulağı çınlamış buraya gelmiş diye kikirdiyordu, artık hastanelerin cılkı çıktı, yardıma muhtaçlarla dalga geçmekten başka hiçbirşey yaptıkları.
öncelikle geçmiş olsun gokhan arkadaşımıza katılmamak elde değil
geçmiş olsun başhekim olmuş ama baya salakmış belki de birilerinin yandaşı olmuş oralara gelmiş olabilir bu tip insanlar daha halen bazı şeyleri akılları almak istemiyo heralde HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR
Ulan yuh artık ya Doktursun ulan doktur utan giydiğin önlükten terbiyesiz !.
Bizede tam tersi oldu doktor babamı oruç tutuyor diye fırçaladı. Geçmiş olsun kardesım acil şifalar
Babana geçmiş olsun Metin.
vede ellerine saglık babanın
Ben de dogma büyüme Ankarada yaşasam da Adanalıyım.. Köyümüz de Osmaniyeye 15 km uzaklıkta felan.. Kücüklügümden beri akraba ziyaretlerine gider-gelirim.. Malesef o yörenin insanları bu tarz seylerde söyledigin tavırları alıyorlar.. O yüzden haklısın söylediklerinde..
Cok gecmis olsun bu arada..
gokhan07
04-09-2009, 23:16
Geçmiş olsun.
Böyle doktorlar malesef var.
Soysuzun önde gideniymiş sinirlendim durduk yerde! Her tarafı doktor olsa ne olur adam olamadıktan sonra.
m.kaan46
04-09-2009, 23:22
başta geçmiş olsun.bizde tatildeydik ilk hafta.millette diyordu ramazanda tatil mi olurmuş da falanda..böle dili uzunlar çok bu millette.
Cok geçmiş olsun , doktora diycek birssey bulamıyorum.
Gerekenleri yazmıslar zaten.
Boost Up
04-09-2009, 23:41
Babana geçmiş olsun Metin.
vede ellerine saglık babanın
Tıpkısının aynısı diyorum ve +1:icon_tup:
onursumer
05-09-2009, 00:03
çok geçmiş olsun ya
boylelerine dayaktan fazlasını yapmak lazım ...
Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur kardeş.Doktor hakkında yorum bile yapmaya gerek yok ne m.l olduğu ortada.Ben senin yerinde olsam yada babanın doktorun hakkında şikayette bulunurdum ve hatta olayı AİHM kadar götürürdüm ki böyle tipler cezalarını çeksinler ve işleri olmayan konulara burunlarını sokmamayı öğrensinler.Tekrardan çok geçmiş olsun.
MUGENPOWE®
05-09-2009, 00:24
oo doktorun ben 7 sulalesını bektasıler kadar basına tas dussun oo oç nin töbe töbe gecmıs olsn kardes allah sıfa wersın babana
Geçmiş olsun kardeşim.
Yuhhh a.k. okuyunca çok oldum yakında milletin s...ktiklerinin seceresini tutup vergiye falan tabi tutucaklar
Gecmiş olsun ....
Doktorun orucuda bi yerine vurmuş heralde baya baya kaşıntı yapmış.
HüseyinTPL
05-09-2009, 02:17
hayatında belkide ilk defa gördüğü insana bunu söylebiliyorsa dayağı haketmiş...
SekoLive
05-09-2009, 08:23
metin geçmiş oLsun... böyle gavatların yüzünden türkiye yıllarca ayrımcılık yaşadı... böyle şerefsizlerde toplumu bölmeye çalışanların başında yer alıyor o kadar okumuş belli bi seviyeye gelmiş adam ama hala beyni basmıyormuş... böyle bir insanın doktor olmasını ve belli bi kurumda yetkili olmasını yadırgıyorum...
Day Walker
05-09-2009, 08:26
Metincim çok geçmiş olsun babaya selamlar ilet lütfen
doktor için bişey demiyorum :mad:
GKS TypeR
05-09-2009, 09:01
metin geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur babanda,
nasıl bi doktora denk geldiğini tahmin edebiliyorum,
sende benim o doktor hakkında düşüncelerimi tahmin et. :d
vtecburhan
05-09-2009, 09:10
gecmiş olsun kardesım
valla bızım burda butur seylerı normal görüyoruz bundan 8-9 yıl öncede ramazanda acık diye lokantanın bırını bombayla gümletmişlerdi
gercı bu yıllarda bırazdaha serbestlestı ama yıne de cok cok yadırganıyor butur seyler
döver döver sonrasında tabibler odasına bu dürzüyü şikayet ederdim.
Büro Adres ve Telefonları
--------------------------------------------------------------------------------
Türkocağı Cad.No:17,
Kat 2-3 Cağaloğlu 34440 İstanbul
Tel: (0 212) 514 02 92 - 3 hat
GSM:0533 502 13 84
GSM:0533 502 13 83
E-posta:istabip@istabip.org.tr
İç Hatlar:
Hekimlik Uygulamaları: 124
İşyeri Hekimliği: 115
Muhasebe: 126
Fax: (0 212) 513 37 36
Kadıköy Büro: Rıhtım cad.Misaki Milli Sk. İdil Han No:4 Kat:3 34714 Kadıköy/İstanbul
Tel: (216) 349 73 04 GSM: (532) 711 76 51
Silivri Temsilciliği
Alibey Mah. Aziz Sk. Gülsor Pasajı No:51 K:2 Silivri
TEL: 0212 727 88 50
Tabip Odası temsilcisi Dr. Fethi BOZÇALI (GSM: 0532 473 58 82 )
Çalışma Saatleri
Cağaloğlu: Hafta içi: 09.00-19.00 Hafta sonu: 09.00-13.00
Kadıköy Büro: Hafta içi: 10.00-18.00
evren dinde zorlama yoktur ama bu zorlama din seçimi tercihi konusundadır. bir kişi ağzıyla müslümanım diyorsa bu kişiyi islamın emir ve yasaklarına uymak konusunda zorlmak caizdir.
http://www.enfal.de/soru11.htm
"Kisaca "Dinde ikrah yoktur" demek, "Din tercihinde zorlama yoktur" demektir. Kendi istegi ile ilahi hukukun egemenligi altina giren birinden bu hukuka uygun davranmasini beklemek, hatta maruf çerçevede zorlamak mümkündür. "
bu arada arkadaşımıza geçmiş olsun...
Ben bu linkte, Kur'an-ı Kerim'den, insanları dini konularda zorlamayla ilgili bir ayet okuyamadım... Başkalarını veya toplumu etkileyecek davranışlarla ilgili zorlamalar veya cezalandırmalar ayrı bir konu... Verdiği iki örnek de toplumu etkileyen konulardan. Zekat vermemek ve savaşa katılmamak... Hz. Peygamber (S.A.V.) savaşa sebepsiz katılmayanlara az bile tepki göstermiş ve affediciliğini yine göstermiş, her toplumda vatan haini diye yargılanıp idam edilirdi bu kişiler.
Bu aradai babanızın ellerine sağlık fazlasıyla haketmiş "doktor bey". İşte kadrolaşma böyle bir şey :mad:
Çok geçmiş olsun, Tıp Fakültesi yerine imam hatip okumuş anlaşılan.
Aşırı alkol alan bir arkadaşı acille Ankara'da bir devlet hastanesine götürmüşler, arkadaşın aşırı alkolden o halde olduğunu duyan birkaç kişi arkadaşı orada darp etmişler.
mechanıcer
05-09-2009, 16:14
arkadaslar herkese tesekkurler. baba ıyı sadece cılt kasınması var suan okadar...
ltfn kımse dın ırk muhabbetıne gırmesın herkesın kendı ınancı kendıedır.benım ıcın onmelı olan T.C vatandası (GERÇEK!!) olması yeterlıdır,kımsenın hıc bıseyı kımseyı ılgılendırmes kımsenınde haddi degıl sorgulama...
unutmayınız tanırının hepımız ıcın bır planı var.kımse canını sıkmasın.. tekrar tesekkurler dıleklerınız ıcın.
çok geçmiş olsun babanın eline koluna sağlık ... :ofk:
SULTANOGLU
05-09-2009, 17:14
geçmiş olsun, babanın ellerine sağlık. bu ayrımı yapan şerefsiz doktora az bile....
agzını yuzunu dagıtsaydınız yawsagın...
kansu_ilhan
05-09-2009, 19:23
arkadaslar herkese tesekkurler. baba ıyı sadece cılt kasınması var suan okadar...
ltfn kımse dın ırk muhabbetıne gırmesın herkesın kendı ınancı kendıedır.benım ıcın onmelı olan T.C vatandası (GERÇEK!!) olması yeterlıdır,kımsenın hıc bıseyı kımseyı ılgılendırmes kımsenınde haddi degıl sorgulama...
unutmayınız tanırının hepımız ıcın bır planı var.kımse canını sıkmasın.. tekrar tesekkurler dıleklerınız ıcın.
hastaneye gittin mi ;):D
ali_utku
06-09-2009, 19:03
Ne ararsın Tanrı ile aramda? Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda,
Başı açığa niye türban sorarsın!
Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet:icon_tup:
mertcan962
06-09-2009, 19:08
kardes gecmiş olsun.böle o.ç hala var işte ayrım yapan! gerekeni yakışanı yapmıssın.eline koluna saglık pederin.
mstpower
06-09-2009, 19:11
boyle serfsizleri doktor yapıorlar gecmiş olsun kardes
coolvtec
06-09-2009, 19:21
dayağa karşıyıma ama adam haketmiş, ellerine sağlık babanın. sen gidecek olursan gizli kameraya çek, televizyona ver, ya da youtube vs...