Orijinalini görmek için tıklayınız : tasarımcı arkadaşlar
arkadaşlar mersinde yapılacak olan bi gıda fuarına katılacagız her sene oldugu gibi ama stand için bu sene daha dikkat cekici bişey düşünüyoruz yerimiz 3 tarafından koridor geçen bi yer çizim yapabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyoruz stand ayçiçek yagı üzerine olacak arkadaşlar.. yardım edebilecek olanlara şimdiden cok teşekkür ederim
kayaakin
06-09-2009, 23:36
arkadaşlar mersinde yapılacak olan bi gıda fuarına katılacagız her sene oldugu gibi ama stand için bu sene daha dikkat cekici bişey düşünüyoruz yerimiz 3 tarafından koridor geçen bi yer çizim yapabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyoruz stand ayçiçek yagı üzerine olacak arkadaşlar.. yardım edebilecek olanlara şimdiden cok teşekkür ederim
Hacettepe , görsel iletişim grafik tasarım okuyorum.
Nasıl yardımcı olabilirim daha detaylı pm'den anlatabilirseniz cok daha iyi olur.
overblack
06-09-2009, 23:39
fuar için hazır stand kiralayan,kuran,tasarım yapan firmalar var.ayrıca verdikleri faturayıda gidere işleyebilirsiniz.böyle bir firmadan yardım alman daha profesyonelce olur.hemde başın ağrımaz
zaten giderleri kosgeb karşıladıgından bi sorun yaşamıyoruz ancak o firmalara da istedigimizi yaptırabilmek için bi tasarım cıkartmak lazım o yüzden yardım istedim yinede teşekkür ederim
Mikrop_Ali
07-09-2009, 00:19
burda iletişim bilgileri yaptıgımız calısmalar vs hepsi mevcut Mesut Bayram fuar işi yapıyo beni söylerseniz hallederler http://www.3dtekniktasarim.com/
orhan adım