Orijinalini görmek için tıklayınız : ROT VTEC vs MINI COOPER S Roll
ROT_vtec
07-09-2009, 11:15
http://videos.streetfire.net/video/ROT-vtec-vs-MiNi-Cooper-S_705930.htm
maşallah
cupır s var cupır s var deyip fitili ateşliyim :D
Sierra Rs
07-09-2009, 11:20
rot zaten iyi giden bir vti diye biliyorum masallah :)
SekoLive
07-09-2009, 11:20
Maşallah
Vtec sanki öne sıçrıyor gibi frene basma yok dimi orda?
ROT_vtec
07-09-2009, 11:26
kupir standart mi? :)
kasnak yok..
Maşallah
Vtec sanki öne sıçrıyor gibi frene basma yok dimi orda?
Sonda cooper araç çıkınca bıraktı..
kasnak yok derken? :) sizin araba std mi?
masallah bu arada ikisine de :)
cooper manuel ve standarmı.?
coper ya stock ya sürücüde var veya vtec iyi gidiyor:icon_tup:
cooper boşsa iyi tutunmuş..
ROT_vtec
07-09-2009, 11:36
cooper manuel ve standarmı.?
manuel..2004 cooper..supercharge..arkadaş 180 hp civarı olduğu söyledi..
manuel..2004 cooper..supercharge..arkadaş 180 hp civarı olduğu söyledi..
masallah cok iyi yurumussun:)
nitrO_Oxide
07-09-2009, 11:42
Masallah :)
gsi_club
07-09-2009, 11:46
selimim aracinin masallahi var.iyi yürümüssün...
ROT_vtec
07-09-2009, 11:48
selimim aracinin masallahi var.iyi yürümüssün...
tşk ederim arkadaşım..istanbulda değilsin dimi..
gsi_club
07-09-2009, 11:49
tşk ederim arkadaşım..istanbulda değilsin dimi..
yok selim geçen hafta döndüm...
ROT_vtec
07-09-2009, 11:53
geldiğinde görüşmek üzere ozaman..;)
gsi_club
07-09-2009, 11:58
oldu selim.bu arada serhat arabasini yaptirmis fena gittigini duydum bir kalkin bakalim...sana pm attim.
ROT_vtec
07-09-2009, 12:17
vtec te neler var
Filtre-Egzos-Headers..
oldu selim.bu arada serhat arabasini yaptirmis fena gittigini duydum bir kalkin bakalim...sana pm attim.
Msnden devam ederiz..
focus musty35
07-09-2009, 12:26
cooper 180 hp se 17 hp fazlası var demektır kı buda ya chıp vardır yada komple egzoz ama cıkan seslerden ve gıdısten bellı standart.. iyi yürümemiş coper normal gıtmıs bzi izmirde kac defa denedık hıc bu sekılde sonuc olmadı hep coper en az 1 2 boy önde oldu vtı cok iyi gitmiş
serkan demir
07-09-2009, 12:54
maşallah vtı ye :)
ROT_vtec
07-09-2009, 12:56
cooper 180 hp se 17 hp fazlası var demektır kı buda ya chıp vardır yada komple egzoz ama cıkan seslerden ve gıdısten bellı standart.. iyi yürümemiş coper normal gıtmıs bzi izmirde kac defa denedık hıc bu sekılde sonuc olmadı hep coper en az 1 2 boy önde oldu vtı cok iyi gitmiş
2004 cooperS supercharger..163 değil,170 hp..2002 model 163 hp
Shadow_Dancer
07-09-2009, 13:05
Maşallah vti güzel yürümüş..
vtı güzel yürümüş maşallah
güzel mücadele olmuş kafa kafaya :)
focus musty35
07-09-2009, 13:12
2004 cooperS supercharger..163 değil,170 hp..2002 model 163 hp
daha önceden kac tane coper sahıbı oldun bılmıyorumda bız 4 tane coper sahıbı olduk aldık bındık sattık coper s 1.6 supercherge olarak 163 hp 1.6 turbo olarak 175 hp JCW Cooper S olarakta 218 hp var harıcı bir modeli bazı sitelerde 170 hp de yazıyor 160 hp de yazıyor mini nin fan klublerınde aracın motor performans katolounda 163 hp olarak tum dunyada bılınır . ruhsattada 163 hp yazar. 170 hp olsaydı zaten o derece yan yana gitmezdi streetfire coper s vs dıe aratırsan bızım vti larla denedım 3 5 tane vıdeo var farklı vtı larla görebilirsin
Sierra Rs
07-09-2009, 13:21
bir tane roll konusunda sorun cıkmasa dişimi kırıcam :)
edit: benim 2 konum var 2 sindede sorun cıkmadı :D
focus musty35
07-09-2009, 13:25
sorun cıkmadıkı bilgi paylasımı :)
bir tane roll konusunda sorun cıkmasa dişimi kırıcam :)
edit: benim 2 konum var 2 sindede sorun cıkmadı :D
yürümeyen arabların konularında sorun çıkmıyor dostum..
:D
focus musty35
07-09-2009, 13:33
yürümeyen arabların konularında sorun çıkmıyor dostum..
:D
yürümeyen deılde genellikle hondanın 1 puan bile gerı düştüü konularda sorun oluyor cunku genellıkle forumdaki arkadaslar abiler hondacı o yüzden honda kesınlıkle gecılemez yan yana bile gidilemez sorunlar ondan oluo yoksa sorun falan yok arkadas coper s 170 hp oldunu söledı bende 163 hp oldunu söledım sorun olan bırsey yok bence ama üstüne gidilirse sroun olucak gıbı gozukuyo :rolleyes:
Sierra Rs
07-09-2009, 13:41
kamer konunun biri si & fiesta'ydı :D
ROT_vtec
07-09-2009, 14:06
yürümeyen deılde genellikle hondanın 1 puan bile gerı düştüü konularda sorun oluyor cunku genellıkle forumdaki arkadaslar abiler hondacı o yüzden honda kesınlıkle gecılemez yan yana bile gidilemez sorunlar ondan oluo yoksa sorun falan yok arkadas coper s 170 hp oldunu söledı bende 163 hp oldunu söledım sorun olan bırsey yok bence ama üstüne gidilirse sroun olucak gıbı gozukuyo :rolleyes:
sorun yok bilgi paylaşımı yapıyoruz elbette..cooperS'in tanıtımının yapıldığı sitelerde 2004 model 170 hp supercharger motor kullanıldığını ve son olarakta 207 RC lerdede var olan 175 hp turbo beslemeli motora geçildiğini belirtiyor ..hatta alıntı yapayım.. ''Eski Cooper S’e göre yeni modelde 5 HP daha fazla güç üreten 175 HP’lik bir motor kullanılmaktadır'';)
7 hp lik fark (170 e 163) ne kadar boy farkettirir?
7 hp lik fark (170 e 163) ne kadar boy farkettirir?
2002-2004 arası s 'ler 163 hp'dir.2005-2006 s'ler 170,daha sonrası ise 175 hp'dir..Makyajsız s'lerle makyajlılar arasında 7 hp'den fazla var fark var..Daha hafif krank kasnağı,daha kısa şanzıman oranı vesaire gibi..Stok olarak ikiside denendi 1.5 boy farkediyor 163 ile 170..
Videodaki araçlara maşallah oldukça denk gitmişler.
ROT_vtec
07-09-2009, 14:44
2002-2004 arası s 'ler 163 hp'dir.2005-2006 s'ler 170,daha sonrası ise 175 hp'dir..Makyajsız s'lerle makyajlılar arasında 7 hp'den fazla var fark var..Daha hafif krank kasnağı,daha kısa şanzıman oranı vesaire gibi..Stok olarak ikiside denendi 1.5 boy farkediyor 163 ile 170..
Videodaki araçlara maşallah oldukça denk gitmişler.
Paylaşımın için tşk ederim..
Güncel .
özelden cvpladım..
vtecburac
07-09-2009, 17:16
vtecın gecmesı lazım tamamen stock mınıyı dıye bılıyorum ama... rot vtec ve mını ıyı gıden araçlar maşallah
mini tamamen stock 180 hp olamaz yani 2004 S de 163 hp dir mininin sahibiyle msn de konuşmuştuk stock demişti aracı zaten stock olduğuda belli..
Maşaallah araçlara..
sc mını 163 hp evet stocksa normal bı sonuc:)
Serkan.S
07-09-2009, 18:08
7 hp için birbirinizi kırmayın. :)
Maşallah araçlara vti harika.
focus musty35
07-09-2009, 18:18
kac hp olduu hakkında hurafe cok kımı 170 de oluyor 180 de oluyor ama her ne olursa olsun 163 hp ötesi yok orjınai coper s 163 her iki aracada maşallah
mini tamamen stock 180 hp olamaz yani 2004 S de 163 hp dir mininin sahibiyle msn de konuşmuştuk stock demişti aracı zaten stock olduğuda belli..
Maşaallah araçlara..
niye bro 185 olanlar var stock da :D :D
05 oncesi 163hp sonrasi 170hp dir 07 den sonraki r56 kasalar ise 175hp dir :) aradaki 7 beygirden cok sanzuman oranlari etkiler zaten..
2 aracada maşallah zaten rot vti iyi giden bir vti sonuç normal bence...
valla her ıkı aracada masallah dıyemıcem aynı hacımlerde bırı atmosferık dıgerı sc li aynı yurumuslerkı vti ı suren arkadasımız cok hızlı vites degıstırmemıs o halde bıle aynı yuruyolarsa burda atmosferık olan aracı tebrık etmek gerekır...
KA®ANLIK
08-09-2009, 09:39
valla ben ilk önce araçlara MAŞALLAH diyerek başlayacağım ama,
benim çözemediğim bir olay var :D
korna...
Rolling lerde kaçıncı kornada basıyorsunuz ?
kornalar arasındaki zaman gitgide kısalıyormu, yoksa aynı mı kalıyor :D
bi videoda bakıyorum,
dıııt dıııt dıııt gayet güzel ki böyle bir video ya bir tane vardır ya 2 tane :D
bazı videolarda, dıııt dıt diyor ikisi yanı anda gazlıyor. 2 kornada...
bazısında, Dıııııııt dııt dıt diyor yine gazlıyor korna aralıkları AFAKİ bir şekilde değişkenlik gösterirken ikisi de yine aynı anda gazlayabiliyor,
yani aralıklar ve basma sayısı bu kadar değişkenlik gösterirken nasıl aynı anda basabiliyorsunuz, bence burdaki pilotaj vites değişiminden falan 10 gömlek daha iyi :D
aradaki iletişim, aradaki bağ gerçekten 10 numara, dıııt dıt... hııınnnnnn :D
myredline
08-09-2009, 10:25
evet o vıdeo cekıldıgı gece bende yuyudum mını ıle baya ıyı gıdıyo ama aynada nokta oldu ..
ROT_vtec
08-09-2009, 10:27
valla ben ilk önce araçlara MAŞALLAH diyerek başlayacağım ama,
benim çözemediğim bir olay var :D
korna...
Rolling lerde kaçıncı kornada basıyorsunuz ?
kornalar arasındaki zaman gitgide kısalıyormu, yoksa aynı mı kalıyor :D
bi videoda bakıyorum,
dıııt dıııt dıııt gayet güzel ki böyle bir video ya bir tane vardır ya 2 tane :D
bazı videolarda, dıııt dıt diyor ikisi yanı anda gazlıyor. 2 kornada...
bazısında, Dıııııııt dııt dıt diyor yine gazlıyor korna aralıkları AFAKİ bir şekilde değişkenlik gösterirken ikisi de yine aynı anda gazlayabiliyor,
yani aralıklar ve basma sayısı bu kadar değişkenlik gösterirken nasıl aynı anda basabiliyorsunuz, bence burdaki pilotaj vites değişiminden falan 10 gömlek daha iyi :D
aradaki iletişim, aradaki bağ gerçekten 10 numara, dıııt dıt... hııınnnnnn :D
Gerçekten korna konusu yarışın sonucuna çok etki ediyor..bunu ayarlamak bazen çok zor olabiliyor..
ilk başta roll yapacağın kişiyle 2 korna veya 3 korna diye anlaşıyorsun..
genelde korna yavaş çalınıyor fakat bazen arkadaki araçların sabrı kalmayıncaa,dıt dıt vıınn..:D
bence engüzeli korna yerine,el telsizi kullanmak.. :icon_tup:
ROT_vtec
08-09-2009, 10:37
evet o vıdeo cekıldıgı gece bende yuyudum mını ıle baya ıyı gıdıyo ama aynada nokta oldu ..
sizin aracınız clio sportmu,20 plakalı olan galiba..aynada nokta olan mini mi?:soru:
KA®ANLIK
08-09-2009, 11:20
Gerçekten korna konusu yarışın sonucuna çok etki ediyor..bunu ayarlamak bazen çok zor olabiliyor..
ilk başta roll yapacağın kişiyle 2 korna veya 3 korna diye anlaşıyorsun..
genelde korna yavaş çalınıyor fakat bazen arkadaki araçların sabrı kalmayıncaa,dıt dıt vıınn..:D
bence engüzeli korna yerine,el telsizi kullanmak.. :icon_tup:
korna tabiki çok fark ediyor,
erken basan çok avantajlı oluyor, vurgulamak istedğim nokta da bu esasında.
biz NADİREN de olsa arkadaşlarla denemeye çıktığımızda eşit aralıklarla tabiri caizse basarken sıkılarak :D basıyoruz kornalara, daha heyecanlı oluyor :}
Herkes bekliyor kornayı, ışıkların sönmesini bekler gibi :]
dııııııt dııııııt dıııııt
Gerçekten denk getirebilmek kalkışları da bir meziyet.
tebrikler :)
myredline
08-09-2009, 13:12
sizin aracınız clio sportmu,20 plakalı olan galiba..aynada nokta olan mini mi?:soru:
evet mını oldu.
ROT_vtec
08-09-2009, 13:24
evet mını oldu.
Aracın RS mi? birde neler var araçta öğrenebilirmiyim..
bende videonuz var arkanızdan sona kadar bastım..senin söylediğinle benim gördüğümün alakası yok..;)
myredline
08-09-2009, 13:30
evet aracım rc aracımda eksozdan başka hiç bişi yok
focus musty35
08-09-2009, 14:53
rc mi clio rs mı ?
vti le mini basmıyorken bastın sanırım sen baktın gelmiyorlar nokta oldu aynada öle sanırım :)
vti le mini basmıyorken bastın sanırım sen baktın gelmiyorlar nokta oldu aynada öle sanırım :)
yasin geldi kaçıııııııııııııın :D
vtecburac
08-09-2009, 14:59
sen sus konusma
focus musty35
08-09-2009, 15:00
katılıyorum :D zaten arkadasın avatar clio rs aracım rc dio
evet onuda gördüm rolling için özel bir konu lazım roll le başlamadan önce bir ön bilgi forumda konusu iyi olur aslında :)
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:02
y@sin gururuna yediremedinmi olm...
106 videolarını buldum bugün bnm PC de atıyım istiosan sana ...
GSI ı geçemediğin video, hem de Anadan doğma stock GSI hatırlıyormusun ? sende egzost flitre vardı bi de hafifletme :D hatırla hatırla... :D
zuhahaha bu kadarda üstüne gidilmezki adamın :D
evet gsi namını çok duyduk forumlarda yazılıyordu şöle geçer böyle geçer ama gsi da geçemedi bende geçemedim :D
gsi la şimdi deniyelim stock minim var ben 4 kişi sen tek ol :)
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:07
evet gsi namını çok duyduk forumlarda yazılıyordu şöle geçer böyle geçer ama gsi da geçemedi bende geçemedim :D
gsi la şimdi deniyelim stock minim var ben 4 kişi sen tek ol :)
GSI geçerdi de, MAL gibi kar zincirine varana kadar Rolling e gelirse olacağı o :D
Mini ye göre de GSI ımız var yasincim...
sıkıntı yok...
alırım aşağı :D
y@sin gururuna yediremedinmi olm...
106 videolarını buldum bugün bnm PC de atıyım istiosan sana ...
GSI ı geçemediğin video, hem de Anadan doğma stock GSI hatırlıyormusun ? sende egzost flitre vardı bi de hafifletme :D hatırla hatırla... :D
zuhahaha bu kadarda üstüne gidilmezki adamın :D
aracın rengi füme mi ?
ben 4 kişi alıcam daha ne başka gsi ları söylüyorsun hatta 5 olalım no sıkıntı :)
ben demiştim kaçın diye yasin yine başladı gider yapmaya :D:D:D
GSİ cı kendi kaşındı olgam benim zaten forumda roll gibisi yok :D
vtecburac
08-09-2009, 15:10
hayırdır yasın ferraimi aldın da haberimiz yok arkana bide vagon tak istersen
olgam derken:ofk:
hayırdır yasın ferraimi aldın da haberimiz yok arkana bide vagon tak istersen
hee gsi geçmek için ferro siparişi verdim başka arabalar geçemiyormuş :)
vtec cigerli , cooper s olması gerektigi gibi yurumus ...bu durumda vti ı tebrik ederim...
vtecburac
08-09-2009, 15:19
vtı nın senın dedıgne gore gecmesı lazım deılmıydı yasın stock mınıyı?
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:19
aracın rengi füme mi ?
aracın rengi füme gibi dursada orjinalinde sedefli koyu kahverengi... :)
ben 4 kişi alıcam daha ne başka gsi ları söylüyorsun hatta 5 olalım no sıkıntı :)
olm ben de diyorumki sana, sen tek kişi ol ben 3 kişi olayım GSI ile, rengi biraz açık gelebilir ama GSI ın :D
o zamanlarda da öyle diyordun, GSI kaşındı yok öyle yok böyle... sonuç hüsran oldu hatırla yasincim :)
Doğru yolu buldun sonunda :D
vtec filtre egzoz headers diye biliyorum gidişide güzel ROT n EH sword vti vs bu şekilde gidiyor hemen hemen öle düşünüyorum stock cooper S de güzel gitmiş ben bu durumda cooper S tebrik ederim :)
vtı nın senın dedıgne gore gecmesı lazım deılmıydı yasın stock mınıyı?
bizim stock minimiz geçiyor FB 106 la hatta bu videodaki gibi olmuyor 106 öne atlıyor 3 den sonra mini öne çıkıyor FB 106 la seninde denemişliğin var az çok bilirsin nasıl gittiğini..
geçilsem hüsran olurdu gsi a ama geçilmedim geçmiş gibi konuşma asabımı bozma hala inakr ediyorsun benmi sana iki tane yarma bagaj dolu gel dedim ala ala :)
vtecburac
08-09-2009, 15:23
bu vıdeodakı stock dedıgınız mınıyle musade varsa bıde ben denemek ıstıyorum vıdeodakı seklıyle oynanmadan?
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:25
geçilsem hüsran olurdu gsi a ama geçilmedim geçmiş gibi konuşma asabımı bozma hala inakr ediyorsun benmi sana iki tane yarma bagaj dolu gel dedim ala ala :)
Asabın bozulunca ne oluyor arkadaşım ?
200 den sonra yürümüyorki arabanız, bizim makinalar ordan sonra yürüyor... 250 ye kadar yolu var, ama 106 olmuyor oralarda da :D:D:D
Kaldı ki, bak iyi hatırlattın iki tane 50 şer kilodan adam oturmuşşsunuz arabaya, biz 2 yarma dediğin gibi,
aramızda 300kg fark vardı be..
ona rağmen 200 e kadar STOCK GSI ı geçemedin...
Senin için hüsran olmuş olması lazım nitekim önceki konuşmalarında STOCK GSI ı her türlü STOCK 106GTI ayırır diyordun...
sen STOCK değildin ama GSI stock du ;)
vtecburac
08-09-2009, 15:25
bizim stock minimiz geçiyor FB 106 la hatta bu videodaki gibi olmuyor 106 öne atlıyor 3 den sonra mini öne çıkıyor FB 106 la seninde denemişliğin var az çok bilirsin nasıl gittiğini..
ur106yla mınıyıde gorduk benle ur uda gormuslugun var yasın:)
ok bende gelıorum ızlemeye:)
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:26
adamla bi kavga edemedik arkadaş :D
kavgadan roll doğdu :]
ooooo yeeaah
vtecburac
08-09-2009, 15:27
Asabın bozulunca ne oluyor arkadaşım ?
200 den sonra yürümüyorki arabanız, bizim makinalar ordan sonra yürüyor... 250 ye kadar yolu var, ama 106 olmuyor oralarda da :D:D:D
Kaldı ki, bak iyi hatırlattın iki tane 50 şer kilodan adam oturmuşşsunuz arabaya, biz 2 yarma dediğin gibi,
aramızda 300kg fark vardı be..
ona rağmen 200 e kadar STOCK GSI ı geçemedin...
Senin için hüsran olmuş olması lazım nitekim önceki konuşmalarında STOCK GSI ı her türlü STOCK 106GTI ayırır diyordun...
sen STOCK değildin ama GSI stock du ;)
ya arkadasım bu konu neden actıgınız anlamadım bahsettıgın deneme yapılalı 2 sene gectı nerdeyse ne gerek var nıe acıldı bu konu?? burdakı konu mını = vtec 106 nerden cıktı gsı nerden cıktı?
Fb 106 sizin gsi ları hepinizi sıraya dizdi sen denemedin hatta fb olmaz dediniz yürüdü gsi ların hepsinede sorun var cart curt mantar yürümez falan dediniz senlede denesin şimdi filtreni egzozunu yap hatta yanınada ben otururum senin dengeleriz bagajında boş olsun ben 50 kg yum evet ama yanımdaki adam 75 kg du o gece uydurma :)
vtecburac
08-09-2009, 15:28
hatta EH AB deneyelim miniyle stock ama:)
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:29
ya arkadasım bu konu neden actıgınız anlamadım bahsettıgın deneme yapılalı 2 sene gectı nerdeyse ne gerek var nıe acıldı bu konu?? burdakı konu mını = vtec 106 nerden cıktı gsı nerden cıktı?
Yasine sormak lazım onu valla...
Gaza geliyor hemen. gazcı adam. :Deli:
vtecburac
08-09-2009, 15:30
Fb 106 sizin gsi ları hepinizi sıraya dizdi sen denemedin hatta fb olmaz dediniz yürüdü gsi ların hepsinede sorun var cart curt mantar yürümez falan dediniz senlede denesin şimdi filtreni egzozunu yap hatta yanınada ben otururum senin dengeleriz bagajında boş olsun ben 50 kg yum evet ama yanımdaki adam 75 kg du o gece uydurma :)
ya yasın sende uzatma ya taa ne zamankı mevzu kapatın bıtsın
EH AB mini varmı gelen evt:)
bana yazan sizsiniz olum miniye taktın illa geçebilirsin vti olarak farketmez bu videodaki stock mini gayet güzel yürümüş filtre egzoz headers lı vti le bu şekilde gitmesi iyi tebrik ederim Eh vti de tebrik ediyim hatta :)
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:32
FB standartmı len :D
vtecburac
08-09-2009, 15:32
stoc dıe belırtte abı delmesınler bızı:D
vtecburac
08-09-2009, 15:33
listeye GSI da eklendı EH AB GSI vermı deneyen GSI??:)
doru kendınden gucsuz arabalarla denıyip sevınmek ıstıyenler cıkabılır:)
250den önce bırakanın xenonu patlasın:)
yarın aksamsa bende gelirim izlemeye arabam geliyor sabah:rolleyes:
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:36
kim neyle deniyor onu anlamadım yasinin Mini ise ben almıyım :D
vtecburac
08-09-2009, 15:36
kim neyle deniyor onu anlamadım yasinin Mini ise ben almıyım :D
senle ben denıoz:D
yarın aksamsa bende gelirim izlemeye arabam geliyor sabah:rolleyes:
yok bu akşam rolüm geldı sahneye cıkmam lazım:D
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:37
senle ben denıoz:D
o nerden çıktı lan :D
yok bu akşam rolüm geldı sahneye cıkmam lazım:D
soktun sokusturdun yurucekmı araba :hahaha:
vtecburac
08-09-2009, 15:38
o nerden çıktı lan :D
yasının egsozlu fıltrelı 106sıyla yan yanaydım ben ha o ha ben farketmez:D
FB standartmı len :D
adam da bir fazla chip var o kdr kpro falan yapmadı 106 a o kdr farketmiyor merak etmeyin :)
burak gsi lara söyleyinde bagajı falan boş gelsinler sizede 50 kg falan derler zaten..
oyum EH den yana gsi nerde :)
mor yaz mor :D
varsa stock 207rc de gelebılır aynı motormuş mınıyle:)
mor vtecte pusuya yatmıs bekliyor...yaz hadı yaz..:D
edit: yazmıs:hahaha:
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:41
maksat RENK katalım madem öyle,
hep aynı arabalar ROLL yapıyorsunuz bende farklı bir video izlerim sırf kendim için.
he bu arada aracım yasinle denediğimizden biraz farklı, sonra yanlış anlaşılma olmasın. ;)
Ne olduğu belirsiz saçma sapan bir chip:Deli:, KN Kutu içi filtre ve de son susturucu değişik o kadar :]
mor vtecte pusuya yatmıs bekliyor...yaz hadı yaz..:D
edit: yazmıs:hahaha:
:cokgreen::cokgreen:
doru kendınden gucsuz arabalarla denıyip sevınmek ıstıyenler cıkabılır:)
hızlı miniler gelmez zaten filtre egzoz headers vti ler yavaş kalıyor :)
videodaki stock mini yi geçemiyor vti ler hee ama pardon cooper Supercharger dı hp falan bakmıyoruz :) aşırı besleme sınıfı :)
vtecburac
08-09-2009, 15:43
maksat RENK katalım madem öyle,
hep aynı arabalar ROLL yapıyorsunuz bende farklı bir video izlerim sırf kendim için.
he bu arada aracım yasinle denediğimizden biraz farklı, sonra yanlış anlaşılma olmasın. ;)
Ne olduğu belirsiz saçma sapan bir chip:Deli:, KN Kutu içi filtre ve de son susturucu değişik o kadar :]
daha ıyı benım ıcın bıraz zevk olsun kafa kafaya gıdınce zevklı olmuyo:D
adamı hasta etme :D
vtecburac
08-09-2009, 15:43
mor yaz mor :D
morun adeti geldi suan bakımdan sonra morda gecıcek ıcraata ıns:D
adamı hasta etme :D
benide hasta ediyor bu sword usta suçum ne :)
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:44
burak gsi lara söyleyinde bagajı falan boş gelsinler sizede 50 kg falan derler zaten..
oyum EH den yana gsi nerde :)
ulan yasin sen varya sen...
yandan kasnaklı benım arabam senın arabanı gecer muahbbetı yapma bana:)
ama geçer abi yapıcak bişey yok :D
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:46
Çok enterasan bi başlık oldu bu :D
ulan yasin sen varya sen...
Al sana gaz olum işte direk olayın içinde olmak daha zevkli değilmi :D :hahaha:
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:48
Al sana gaz olum işte direk olayın içinde olmak daha zevkli değilmi :D :hahaha:
MSN i de kapattı adi...
olm gaz dedikte insan da bu kadar gaz olmazki ÇAT dediniz yine rolling... :D
ne zaman bu arada ?
MSN i de kapattı adi...
olm gaz dedikte insan da bu kadar gaz olmazki ÇAT dediniz yine rolling... :D
ne zaman bu arada ?
hemen bu akşam :D
vtecburac
08-09-2009, 15:50
ozelden atarız sana yagmur yagmadıgı bı gun
esrf sen geçersin :) ben deneme yapmıyorum zaten usta yanlış anlaşılmasın bir anda sırf b gsi olan alçak arkadaş yüzünden böyle bir konu oldu :)
ROT_vtec
08-09-2009, 15:50
+ROT .. ama demedi demeyin benim denediğim mini stock değil..:D
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:51
ozelden atarız sana yagmur yagmadıgı bı gun
okdir kardeşim,
o zaman yasini gazlamaya devam ediyim ben nasıl olsa bu hafta yağmurlu :D
senin arkadaşın değilmi bu hasan ölmez nasıl stock değil adam stock diyor hatta bana msn den soruyor kasnak filtre falan yapsak diyor ? ne var S te sence ?
vtecburac
08-09-2009, 15:53
valla o gun selım senın yanındada mının sahıbı stock dedı sen bıse demedın
ROT_vtec
08-09-2009, 15:55
senin arkadaşın değilmi bu hasan ölmez nasıl stock değil adam stock diyor hatta bana msn den soruyor kasnak filtre falan yapsak diyor ? ne var S te sence ?
valla o gun selım senın yanındada mının sahıbı stock dedı sen bıse demedın
ikinizede özelden yazıyorum..;)
neyse mininin stock olduğu anlaşılmıştır sanırım...
sahibide üye oldu gelince yazar kendisi zaten biraz gıdıklarız miniyi sonra tekrar deneriz vti lerle..
KA®ANLIK
08-09-2009, 15:57
esrarengiz MINI :D
_muhaRRem
08-09-2009, 16:03
bu 5 kişi akımının lideri benim :)
yesss kıskandım bende yapıcam :D
KA®ANLIK
08-09-2009, 16:05
GSI beyaz olsa sorun değil de ... GSI ım beyaz değil :D
araya bi 106 serpiştirsek :D
sword topspeed yapalım mı çok merak ediyorum kadranları deviriyosunuz ya :)
yapalım derken:)
5.vites 1000 devir :hehe:
benide çağırın mutlaka roll olursa
yapalım derken:)
2. vites 3. kornada gaz pedalına basıyoruz son hızı görene kdr yapın gökhan la roll açıklayıcı yazıyım dedim :)
KA®ANLIK
08-09-2009, 16:18
2. vites 3. kornada gaz pedalına basıyoruz son hızı görene kdr yapın gökhan la roll açıklayıcı yazıyım dedim :)
3. korna ise iyi de, genelde 2 bitmiyor gazlarken :D
3. korna ise iyi de, genelde 2 bitmiyor gazlarken :D
basanlara söyle sende herşeyi benden alıntı yapıyorsun ala ala :D
sword ustam la girme aramıza :)
myredline
08-09-2009, 16:19
katılıyorum :D zaten arkadasın avatar clio rs aracım rc dio
cnm yanlıslık olsu sende bazen yaparsın dımı ..:D
myredline
08-09-2009, 16:21
Aracın RS mi? birde neler var araçta öğrenebilirmiyim..
bende videonuz var arkanızdan sona kadar bastım..senin söylediğinle benim gördüğümün alakası yok..;)
o zamn koy sıteye vıdeo larıda herkeezz gorsun senın gormen bısı degıstırmıyo arkadasım atıp tutma halk karar versın
askerlık yaramış sana zehir gıbısın:)
KA®ANLIK
08-09-2009, 16:21
YASİNDEN ALINTI:
TAMAM Len :]
videodaki mini stock o kadar :)
hadi çıkıyormuyuz vtec ciler :) topspeed yapalım kadranları devirin :D
hadi çıkıyormuyuz vtec ciler :) topspeed yapalım kadranları devirin :D
sen kımın yanına gelıon :)
_muhaRRem
08-09-2009, 16:23
gökinin arabası 106 olsa keşke..Bildiğin 109 olmuş araba :)
vtecburac
08-09-2009, 16:24
tüm vtec motorlu araçlar hadi typerler gökiye kulak verin:)
sen kımın yanına gelıon :)
senle denicem sen king değilmisin ehueheu
tüm vtec motorlu araçlar hadi typerler gökiye kulak verin:)
dayak yiyen çocugun abisini çağırması gibi olmuş :hehe:
senle denicem sen king değilmisin ehueheu
King mi? ateşleme ortalığııııı :D
tamam 200-250 basarız :)
ufff 250 mi :eek::eek::eek:
Eray Yümsel
08-09-2009, 16:26
tamam 200-250 basarız :)
ben varım nerde basıyoz :D
vtecburac
08-09-2009, 16:27
dayak yiyen çocugun abisini çağırması gibi olmuş :hehe:
hehehe ole kanka yapacak bıse yok o zaman hadı 107 ler gelın kadarn devırelım:D:hahaha:
H22Power
08-09-2009, 16:28
hava biraz yağışlı ama canım sıkkın hertürlü varım ben akşam düzelir muhakkak varmı gelen?
ben varım nerde basıyoz :D
sen Vectra v6 yı geç ilk önce ahahahaha
Eray Yümsel
08-09-2009, 16:29
ben anca vtec geçebiliyom moruk :D
King mi? ateşleme ortalığııııı :D
herkese veriyorum coşkuyu gazı :D tamam dır bu akşam rolling olur ben evde olurum ahahahahaha
ROT_vtec
08-09-2009, 16:29
o zamn koy sıteye vıdeo larıda herkeezz gorsun senın gormen bısı degıstırmıyo arkadasım atıp tutma halk karar versın
ben sana özelden güzelce anlattım durumu ama buna rağmen senin şu uslubun yanlış..mini nin senin aynanda nokta olması için sadece filtre olmaması gerekir aracında..;)
eğer rot 68 ise bizim buranın aracı cooper da dny 70 ise hasan abinin arabası
umu_vtec
08-09-2009, 16:35
ne 5 i olum arabada bende varım beni bi kişimi sayıosun 6 diceksin :D
myredline
08-09-2009, 16:40
ben sana özelden güzelce anlattım durumu ama buna rağmen senin şu uslubun yanlış..mini nin senin aynanda nokta olması için sadece filtre olmaması gerekir aracında..;)
bende sana ozelden guzelce cvp ladım sende olan vıdeo yu koyda hep beraber bakalım kardesım yok aracmdada sadece egzos var fıltre var buyun gelın su anda exra bıseye gerek duymuyom sende bılıyosun.
Selamün aleyküm Arkadaşlar Yeni üye oldumm anca onaylanmasını bekledim
bende sana ozelden guzelce cvp ladım sende olan vıdeo yu koyda hep beraber bakalım kardesım yok aracmdada sadece egzos var fıltre var buyun gelın su anda exra bıseye gerek duymuyom sende bılıyosun.
Kardeş mrb ogün farkındaysan biz rotla 4 5 kere denedik benim araba çok ısındı yanıyordu artık balatalar bile ateş atıordu ve ben 2 kişiydim yanımdaki adam 90kilo arabam 1.250kilo sen yanaştın deniyelim dedin tek kişiydin araban tahmini 900kilo ve avantajlısın ilk denemeiz önce kalktın öndeydin ikincide 2vites önde oluosun 3.cü viteste burun çıkartıorum öle 4de filan durduk zaten ama illa benii nokta etiğini idda ediorsan cumartesi günü deneriz benim arabam full stoc filitre dahi yok ama beni yine nokta etmen imkansız...
Selamün aleyküm Arkadaşlar Yeni üye oldumm anca onaylanmasını bekledim
Hoşgeldin üstadım tanışma topici aşsaydın daha güzel olurdu :icon_tup:
Boşver bu kadar stres yapma oluyor böyle sözler,kalp kırmadan incitmeden hertürlü anlaşırıız :icon_tup:
SAYGILAR.
hatta EH AB deneyelim miniyle stock ama:)
Bizde rot la onu konuşmuştk bende denemek istiyordum sizle müsait oldugmuz bir gün öle eğlencesine çıkarız denemiş oluruz.
vtecburac
09-09-2009, 02:15
Kardeş mrb ogün farkındaysan biz rotla 4 5 kere denedik benim araba çok ısındı yanıyordu artık balatalar bile ateş atıordu ve ben 2 kişiydim yanımdaki adam 90kilo arabam 1.250kilo sen yanaştın deniyelim dedin tek kişiydin araban tahmini 900kilo ve avantajlısın ilk denemeiz önce kalktın öndeydin ikincide 2vites önde oluosun 3.cü viteste burun çıkartıorum öle 4de filan durduk zaten ama illa benii nokta etiğini idda ediorsan cumartesi günü deneriz benim arabam full stoc filitre dahi yok ama beni yine nokta etmen imkansız...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
myredline dostum ogün hatta sizin tayfadan 41 plaka vts vardı oda geldi yanıma dediki deniyelim tmm dedim oda 2 de 3de önddeydi ve onda kısa filan varmış. tekti ben 2 yine. ama 3ün sonu bye bye yapıorum aradan 1 gün geçti demiş rot vteci cooper si işte boy boy geçtim nokta oldular bende duyunca çağırdık gel deniyelm yok ben öle birey demedim dedi kıvırmaya başladı olmaz denicez dedik denedik 2tane videom var elimde yani öle bir boy atmıyıyorum yani rahmanlar ataşehir arası kilometre kadar fark oluo gerek yok böle şeylere biz işin eğlencesindeyiz sen geçmişsin ben geçmişim sorn deil ama abartmaya atmaya gerek yok.
biz işin eğlencesindeyiz sen geçmişsin ben geçmişim sorn deil ama abartmaya atmaya gerek yok.
Söyleyecek söz yok .;):icon_tup:
vtecburac
09-09-2009, 02:17
myredline dostum ogün hatta sizin tayfadan 41 plaka vts vardı oda geldi yanıma dediki deniyelim tmm dedim oda 2 de 3de önddeydi ve onda kısa filan varmış. tekti ben 2 yine. ama 3ün sonu bye bye yapıorum aradan 1 gün geçti demiş rot vteci cooper si işte boy boy geçtim nokta oldular bende duyunca çağırdık gel deniyelm yok ben öle birey demedim dedi kıvırmaya başladı olmaz denicez dedik denedik 2tane videom var elimde yani öle bir boy atmıyıyorum yani rahmanlar ataşehir arası kilometre kadar fark oluo gerek yok böle şeylere biz işin eğlencesindeyiz sen geçmişsin ben geçmişim sorn deil ama abartmaya atmaya gerek yok.
sen sen ol video çek koy hasan kardeşim polemik olmaması için yapacagın tek cozum yolu;)
Videolar var burak dostum en ufak boylu olanı koydum onuda hayatta koymam yani ama sırf öle dediği için koydum..
vtecburac
09-09-2009, 02:31
Videolar var burak dostum en ufak boylu olanı koydum onuda hayatta koymam yani ama sırf öle dediği için koydum..
ben sana bıse solummu hasan bu vıdeo muhabbetıne takılan adamla denemıcem kankan daha olsa koycan kardesım bunu zevk ıcın yapmıyormuyuz gecsen nolcak gecılsen nolcak deneyen arabalarda sorun yoksa vıdeoyu yapıstırcan bunda abest bıse yok aksam gelıp evde ızlıcen bızde burda tartısıcaz bu sıtenın amacı ne yoksa tatlı atısmalarda olucak elbet ama video işin güzel yanı artık bunu aşalım, aşamayanlar için söylüyorum:icon_tup:
Evet Haklısın İşte kimi istiyor kimi istemiyor.
gsi_club
09-09-2009, 03:50
sizin konuyu az çok duydum.brz iletisim anlasmazligi olmus aranizda anladigim kadariyla.neyse duyduguma göre bu hafta sonu hepiniz çikiyormusunuz o zaman hersey belli olur.sonuçta bu zevk için yapilan sey kimin arabasi o gün iyi ise o geçecektir.geçen insanlar birbirlerine brz takilirlar güler geçilir olur böyle seyler.hepiniz iyi insanlarsiniz.hepinizin birbirinden güzel arabalariniz var.neyse fazla uzatmayayim hepinize keyifli gazlamalar dilerim.gönül isterdiki sundan 2 hafta önce yapin rolling gecesini bende aranizda olayim hepberaber gazlayalim ama ne yazikki döndüm.seneye insallah hep beraber gazlariz :D
myredline
09-09-2009, 10:11
olur kardes hava ıyı olsun yeterkı denerızz bana uyar
myredline
09-09-2009, 10:16
[QUOTE=coopers;860753]myredline dostum ogün hatta sizin tayfadan 41 plaka vts vardı oda geldi yanıma dediki deniyelim tmm dedim oda 2 de 3de önddeydi ve onda kısa filan varmış. tekti ben 2 yine. ama 3ün sonu bye bye yapıorum aradan 1 gün geçti demiş rot vteci cooper si işte boy boy geçtim nokta oldular bende duyunca çağırdık gel deniyelm yok ben öle birey demedim dedi kıvırmaya başladı olmaz denicez dedik denedik 2tane videom var elimde yani öle bir boy atmıyıyorum yani rahmanlar ataşehir arası kilometre kadar fark oluo gerek yok böle şeylere biz işin eğlencesindeyiz sen geçmişsin ben geçmişim sorn deil ama abartmaya atmaya gerek yok
neyse cumartesı gorusuruzz ok
myredline cumartesi hava yağmurlu olsa bile sizin çocuklar bizim mekana hep gelio haftaiçi bile sende gel onlarla hem muhabbet ederiz hemde deneriz sıkıntı yok yani ok
aLperTunga
09-09-2009, 16:18
ne oluyor burda ya ben konuya bayaa uzak kaldım..hasan naberr?
Onur typer
09-09-2009, 16:30
masallah supper bı rollıng
ne oluyor burda ya ben konuya bayaa uzak kaldım..hasan naberr?
saol alper senden naber ne olsun sizin gebzeliler yine vts gibi konuşmaya başlamışlar bu seferde clio rs kardeşimiz demiş miniyi nokta ediyorum filanda öle bi konuşma olmuş öle bi sıkıntı yok muhabbet sohbet işte
aLperTunga
10-09-2009, 00:55
valla haberim yok benım öle muhebbetlere biliyon ben girmiyorum.belkide rs in sahibi öle bişey sölememiştir sen yinede bi onunla birebir konuş derim öle konuşacak birine benzemiyor pek..
yok konuştuk hallettik knlka
listeye GSI da eklendı EH AB GSI vermı deneyen GSI??:)
var var bekle biraz hele sen :)
vtecburac
10-09-2009, 01:38
var var bekle biraz hele sen :)
ehuehuehueh şaka yapmıştım melihcim hatta sen hariç yazmıştım:D senin o 188hp lik 204 nm torkluk aracınla denemenin anlamıyok canım:icon_tup:
ehuehuehueh şaka yapmıştım melihcim hatta sen hariç yazmıştım:D senin o 188hp lik 204 nm torkluk aracınla denemenin anlamıyok canım:icon_tup:
deme şöle ayıp :)
aLperTunga
10-09-2009, 02:06
burak cumartesi ur gelıyor dimii?
beyler cuma günü yağmnurlar 2katı artıcakmışş ne yapcazz yaa
vtecburac
10-09-2009, 04:32
burak cumartesi ur gelıyor dimii?
bılmıyorum alper geledebilir gelmeyedebilir:(
masallahh guzel deneme olmus :D
cumatesı sel gelıyor ist anadolu yakasına haberlerde söyledı
cumatesı sel gelıyor ist anadolu yakasına haberlerde söyledı
aynen cuma günü yağmur 2katı artıcakmış ne yapcaz yaa ufffff :cool:
Juggernaut
10-09-2009, 14:17
Bugün yağmur yok sanırm.
Eray Yümsel
10-09-2009, 14:25
Bugün yağmur yok sanırm.
oww sms alındı auehuaehua ben gelirim :D
golf GT varsa cepten ulasin lutfen :p
Juggernaut
10-09-2009, 15:46
Olursa bizde geleriz golf gt ile büyük ihtimalle:)
şu an günlük güneşlik hava gayet iyi
Future_King
10-09-2009, 16:03
bu gece saat 23.00 sularında yağmur bekleniyormuş.
ama yağmazsa geliriz tabi
dua edin yağmasın artık bölge bölge yağıo dün maltepe sahilden caddeye doğru gidiorum maltepe sel felaket caddeye girdim kupkuruydu belli olmuyo :):):)
akşam 9 gibi birşyler yaparsanız gelebilirim bende :)
Eray Yümsel
10-09-2009, 16:18
evet 9 gibi herkez mc te olsun hemen çıkalım iftar üstü yollar boş oluyo.
ben gelirim yer ve zamanı pm lesin