Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane RS & SAXO VTS DRAG Antalya

onursoytam
07-09-2009, 18:12
Megane RS = stock
SAXO VTS = çip + filitre egzost

ilk video biraz fazla uzun olmuş son 20 saniyesinde araçlar geçiyor düzeltme fırsatım olmadı kusura bakmayın.

http://videos.streetfire.net/video/VTS-Megane-RS-Drag_705969.htm

http://videos.streetfire.net/video/VTS-Megane-RS-Drag-2_705974.htm

fatiii
07-09-2009, 18:17
400 de iyi yürüyen ve kilo olarakta hafifletilmiş bi saxo ya göre normal bi sonuc.

megane o kiloyla kalktım sarmaktan kurtuldum yurudum diyene kadar saxo alır gider,nitekimde ole olmus.

iki aracada massallah.

onursoytam
07-09-2009, 18:59
400 de iyi yürüyen ve kilo olarakta hafifletilmiş bi saxo ya göre normal bi sonuc.

megane o kiloyla kalktım sarmaktan kurtuldum yurudum diyene kadar saxo alır gider,nitekimde ole olmus.

iki aracada massallah.

koltuklarım ve kapı döşemelerim takılı .... megan hiç sarmıyor sadece biraz ağır kalıyor :)

Selman
07-09-2009, 19:06
Maşallah saxo'ya. Ama beklenen bir sonuç gibi Rs ağır çünkü.

fatiii
07-09-2009, 19:17
koltuklarım ve kapı döşemelerim takılı .... megan hiç sarmıyor sadece biraz ağır kalıyor :)

normal lastiklerle sarmıyosa megane ı bi ustaya götürsünler derim..

koltuklarda takılıysa helal iyi yurumuşsun.

seko
07-09-2009, 19:18
Uzerinde sadece 17" ultraleggera olan 225 ps - 330 nm dynolu RS tarzı bir aracı ben gecemiyorum Vts geciyor tebrik ederim:)

onursoytam
07-09-2009, 19:24
Uzerinde sadece 17" ultraleggera olan 225 ps - 330 nm dynolu RS tarzı bir aracı ben gecemiyorum Vts geciyor tebrik ederim:)
emn olmak için 3 kere dedik zaten acaba aracımı kaldıramadılar diye şöför üde değiştirdik sonuç aynı ..... stock typer olsa denicez ama burda kısıtlı biraz :)

onursoytam
07-09-2009, 19:26

koltuklarda takılıysa helal iyi yurumuşsun.arabasını tanıyan birisi kaldırır ise sarmaz gayet başarılı kalkış yapıldı

seko
07-09-2009, 19:26
emn olmak için 3 kere dedik zaten acaba aracımı kaldıramadılar diye şöför üde değiştirdik sonuç aynı ..... stock typer olsa denicez ama burda kısıtlı biraz :)

Şöyle bir 60-220 deneyince nasıl oluyor merak ettim ??

seko
07-09-2009, 19:27
arabasını tanıyan birisi kaldırır ise sarmaz gayet başarılı kalkış yapıldı

tanıma ile alakalı degil ne yaparsan yap sarar imkan yok sarmamasına :icon_tup:

onursoytam
07-09-2009, 19:28
roll de typer ıda benide eze eze geçer hertürlü

seko
07-09-2009, 19:29
roll de typer ıda benide eze eze geçer hertürlü

OK dir :icon_tup:

onursoytam
07-09-2009, 19:32
OK dir :icon_tup:roll de turbo farkını ortaya koyuyor valla :)

seko
07-09-2009, 19:52
roll de turbo farkını ortaya koyuyor valla :)

Cok fark olmuyor merak etme sen ;)

onursoytam
07-09-2009, 19:53
Cok fark olmuyor merak etme sen ;)
diğer konuya itinaden konuşiorsan eet :)

som306
07-09-2009, 21:02
ewet 3 kere denedik aynı sonuç.

som306
07-09-2009, 21:04

sağlam şoför kaldırdı herşeyi ile rs'i.ağır tabiki rs yavaşlığı orda:icon_tup:

Gokalp-M
07-09-2009, 21:08
güzel denemeydi rs çok ağır kalıyor..:D

som306
07-09-2009, 21:12
köpek gebermezse iyi ha zusauhduashd:D

Göktürkm
08-09-2009, 13:16
köpek gebermezse iyi ha zusauhduashd:D

:D o değilde 2. kalkışta videoyu çekerken dikkat etmemiştim kuzen nasıl zıplaya zıplaya geliyo aradan yarıldım ya

yiit
08-09-2009, 13:26
bitir şu drag muabbetini onur artık senden başka yapan yok :D roll roll roll

Renç
08-09-2009, 14:52
RS...ESP kurbanı.... bu arabayla drag yapan geçilmeye mahkumdur;)

vts çok güzel maşallah, allah içinize sindirsin...

Antalyalogy
08-09-2009, 15:43
bitir şu drag muabbetini onur artık senden başka yapan yok :D roll roll roll

+207 roll istiyoruz onurcum artık.. ;);)

onursoytam
08-09-2009, 16:07
+207 roll istiyoruz onurcum artık.. ;);)

son jubileyi megane RS ile yaptım artık.. Rolling e devam :D

som306
08-09-2009, 18:14
:D o değilde 2. kalkışta videoyu çekerken dikkat etmemiştim kuzen nasıl zıplaya zıplaya geliyo aradan yarıldım ya
hashahhah elinde pet şişe :D

gsi_club
08-09-2009, 18:38
vts ye masallah...

Alper D.
08-09-2009, 20:08
RS...ESP kurbanı.... bu arabayla drag yapan geçilmeye mahkumdur;)

vts çok güzel maşallah, allah içinize sindirsin...

:icon_tup::icon_tup: bir spor araba üretiyosun ve 50 kmh dan sonra esp kapatılmıyo garip bi araba gerçekten megane daha 1.vitesi bitirmeden küt esp devrede:D saxoya maşallah tekrar.

levent
08-09-2009, 22:42

tc baya kısıyo megane ı ;)

serdar_07
08-09-2009, 23:08

evet ya kolbastı oynaya oynaya gelio valla hahahahaha:hahaha:

ysy
11-09-2009, 16:39
forumda ki herkese selamlar...

megane RS in standart modlu aracın sahibi benim ve drag ta sonucun böyle olmasıda normal aracımın nerdeyse 2 katı agırlıkta ve ben 1 vitesi sararak geçirdim sarmamasıda mümkün degil.

ayrıca uyanık arkadaşımız ne kadar ısrar etti isemde roll yapmaya yanaşmadı.

böylecede maksatının ne olduguda ortaya çıkmış oldu kendisine yakıştıramadın sokak agzıyla bide sarmadı yok şöför muhabbeti yapıyor kabahat bende ki muhattap aldım.

maksatımız eglenmekti ama nereye gelmiş mevzu......
eglendiysen ne mutlu sana tebrik ederim Rs geçtin : ))))))

ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi nitekim typer cı arkadaşımda bunu belirtmiş zaten.

sıkıysa roll e gel bide orda video çek ekle bu sayfaya.

elpadre
11-09-2009, 20:34
massallahhh araclaraa saxo basarılıı

yiit
11-09-2009, 20:40

megane RS in standart modlu aracın sahibi benim ve drag ta sonucun böyle olmasıda normal aracımın nerdeyse 2 katı agırlıkta ve ben 1 vitesi sararak geçirdim sarmamasıda mümkün degil.

böylecede maksatının ne olduguda ortaya çıkmış oldu kendisine yakıştıramadın sokak agzıyla bide sarmadı yok şöför muhabbeti yapıyor kabahat bende ki muhattap aldım.

ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi nitekim typer cı arkadaşımda bunu belirtmiş zaten.

konuda herhangi art niyetli yazılmış hiçbişey yok herkesin yazdığı tek şey rs ağırlığına yenik düşmüş bu kadar keşke drag yerine roll yapsanızda pilotajdan çok arabaların gidişini görsek anlasak :)

USTAaa
11-09-2009, 21:15
yapın o zaman:heyoo::D

yiit
11-09-2009, 21:18
bencede yapın tabi ya :slomo:

dragon07
11-09-2009, 21:37
sakatlıgım geçti organize olucaz roll geceleriyle devam ederiz inş :D

fatiii
11-09-2009, 21:47
arkadasın yazısıylada megane ın ne kadar sarmamıs oldugunu ögrenmis olduk :)

225 hp turbo bi aracı orjinal jant lastikle sıfırdan sardırmadan kaldıracak birinide tanımıyorum zaten..

neyse megane cı arkadasım eminim sırf bu video yuzunden hemen uye oldun,herseyde bi hayır vardır video sayesinde uye oldugun bu siteden eminim kendin icin yararı olacak cok sey ogrenirsin..

videoyuda kafana takma zaten burdaki hemen hemen herkez iki aracında ne oldugunu biliyolar.bunu zaten yorumları iyi okuyarak anlayabilirsin:icon_tup:

tekrardan hosgeldin :)

USTAaa
11-09-2009, 22:16
sakatlıgım geçti organize olucaz roll geceleriyle devam ederiz inş :D

otur len oturduğun yerde...............:mad:

onursoytam
12-09-2009, 14:00

abicim magane RS yi kötülüyeci bir kelime ağzımdan çıkmışmı veya buraya yazılmışmı benim tarafım dan, dikkatlice okursan görürsün sokak ağzı filan demişsin sana hiç yakışmıyor güzel bi muhabbet ortamında deneyelimmi dediler güzelce denemelerimizi yaptık niye böle sinirleniyorsunki anlamadım deneme yaptığımız yerde senin araban hakkında kötüleyici cümle kuruldumu sen kendin dedin sürücüyü değiştirelim diye değiştirdik kalkışta fayda etmiyor bunda sorun yokki niçin böle yazdın anlamadım ayrıca Rolling sence mantıklı olurmu 225 hp 300 tork a karşılık 136 hp 155 tork VTS

maksatımız eğlenmek ti demişsin..

illa sen geçincemi eğleniyorsun geçsekte geçilsekte eğlenmesi biliyoruz bunda bi sorun yok bizde

ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi yazmışın...

niçin böle hırs yapiyorsun anlamıyorum biz seninle abi kardeş gibi eğlenerek denemelerimizi yaptık niye böle bi tavır yapmışsın onuda anlamadım

onursoytam
12-09-2009, 14:07
otur len oturduğun yerde...............:mad:
:):):):):):)

ahmet-t
12-09-2009, 17:05
3 tur mu komıklık olmasın turbo arabaya atmoısferık araba kıyaslıosunuz rolıng dıosunuz onurcum ben kabul edıyorum bu megane cı arkadasımız ortaya guzel bır ıdda koyarsa senın saxo ıle rolıngde yaparız ama yarıstıgımıza degmelı bı ıdda olsun ucunda

onursoytam
12-09-2009, 17:16
illede roll derlerse çeşitli makinalarımız mevcuttur, kapımız sonuna kadar açık bizde rolling den bol bişey yok....

Göktürkm
12-09-2009, 18:16

sinan abi aramıza hoşgeldin fakat senden hiç böyle bi tepki beklemezdim açıkcası, onur benim en samimi arkadaşım senin arabanla denemesinede ben vesile oldum. denediğimiz gün hiç bi sorun yoktu denemelerimizi yaptık.hepberaber dedik araba ağır oldugu için kalkışta saxoyu geçemiyo ama roll de geçer.sokak ağzı felan yazmışsın olmamış. "kabahat bende ki muhattap aldım"demişsin madem öyle bende seni muhattab felan almam bundan sonra kelimeleri biraz seçerek yaz. onur senin ne arabana *** attı nede şöförlüğüne. rollde 3tur demişsin tur derken neyi kastettin :soru: tur diye bi tabir ilk defa duyuyorum.

Antalyalogy
12-09-2009, 18:47
Roll yapacak araç arayan RC var..:D:D:D

som306
12-09-2009, 19:12

Ah Sinan abi yanlış anlamışsın tüh:Dne güzel ogün çıktık yola gezdik.arayada yarışı soktuk öylesıne:Değlendik ama ne güzel.gazlamaya devammm hathat:icon_tup::D

som306
12-09-2009, 19:13
hoşgeldin abi foruma:DRS fotolarıda ekle bir ara valla:D

ysy
12-09-2009, 19:40
arkadasın yazısıylada megane ın ne kadar sarmamıs oldugunu ögrenmis olduk :)

225 hp turbo bi aracı orjinal jant lastikle sıfırdan sardırmadan kaldıracak birinide tanımıyorum zaten..

neyse megane cı arkadasım eminim sırf bu video yuzunden hemen uye oldun,herseyde bi hayır vardır video sayesinde uye oldugun bu siteden eminim kendin icin yararı olacak cok sey ogrenirsin..

videoyuda kafana takma zaten burdaki hemen hemen herkez iki aracında ne oldugunu biliyolar.bunu zaten yorumları iyi okuyarak anlayabilirsin:icon_tup:

tekrardan hosgeldin :)

hoşbulduk arkadaşım,

arkadaşımız ne demek istedigimi anlamış ve gerekli açıklamayı yapmış kendisine teşekkür ediyorum.

ysy
12-09-2009, 20:04
sinan abi aramıza hoşgeldin fakat senden hiç böyle bi tepki beklemezdim açıkcası, onur benim en samimi arkadaşım senin arabanla denemesinede ben vesile oldum. denediğimiz gün hiç bi sorun yoktu denemelerimizi yaptık.hepberaber dedik araba ağır oldugu için kalkışta saxoyu geçemiyo ama roll de geçer.sokak ağzı felan yazmışsın olmamış. "kabahat bende ki muhattap aldım"demişsin madem öyle bende seni muhattab felan almam bundan sonra kelimeleri biraz seçerek yaz. onur senin ne arabana *** attı nede şöförlüğüne. rollde 3tur demişsin tur derken neyi kastettin :soru: tur diye bi tabir ilk defa duyuyorum.

benim seninle sorunum yok severim seni.
agır oldugu için geçemiyecegini sizde bilyordunuz bende reklam yapmak için mi bu videoyu eklediniz. rollde yapıp o videoyuda aynı konuya ekleseydiniz daha güzel bir konu olmazmıydı.

ben roll deki videoyla bir konu açsam oda hemen bende darg ta geçerdim ama darg yapmadı dese. bende araç hafif geçerdi beni diye geçiştirsem nasıl olurdu. OLMAZDI
tabi ki...

1-araba sarmadı dedi (aracıma ... )
2-sarmadı diyen arkadaş başka bir mesajında iyi şöför sardırmadan kaldırır da dedi.( bana ... ) tekrar oku mesajları bu kelimeler var mı yok mu_

ysy
12-09-2009, 20:09
illede roll derlerse çeşitli makinalarımız mevcuttur, kapımız sonuna kadar açık bizde rolling den bol bişey yok....

bu mesajın benim ne kadar haklı oldugumu ve neden sadece drag videosunu ekledigini bir defa daha kanıtlıyor......

roll için başka bir araç : )))) süpersin....

seko
12-09-2009, 20:54
bu mesajın benim ne kadar haklı oldugumu ve neden sadece drag videosunu ekledigini bir defa daha kanıtlıyor......

Hocam sen niye bosuna canını sıkıyorsun yaw ??
Saxo nun nasıl gittigini Meggy nin nasıl gittigini herkes biliyor duruma gore saxo gecebilir yeri gelir rs gecer .
sonucta bu iki arac tamamen baska sınıf araclar ara sıra bole durumlar olur.
Bu arada rs i sarmadan kaldıran babayigitede tebrikler :D

ahmet-t
13-09-2009, 01:11

ben sızınle seve seve saxo ıle rolıng yapabılırım ıstersenız

emretorlak
13-09-2009, 09:45

Bence biraz hırslarından arın, ondan sonra bu gibi keyifli aktivitelere yönel. Tüm yazılarını okudum her biri birbirinden gergin ve sürekli bişeyleri ıspatlamaya çalışıyorsun.

Sen bilmiyormuydun gülle gibi arabanın 1000kg. ın altındaki bir aracı dragda geçemeyeceğini? Şimdi bu agresif yazılar neden?

Bu sitedeki herkez rs in nasıl bir araç olduğunu senin kadar biliyordur.Bu yüzden megane rs'i savunmana gerek yok. Saxo vts'in Megane rs'ten daha hızlı bir araç olduğunu zanneden varsa da bırak bu şekilde düşünmeye devam etsin.

onursoytam
13-09-2009, 10:08

bu işi iice zevk alarak deneme yapmaktan çıkardınız..sence Turbo 225 hp 300 tork ile atmosferik 136 hp 155 tork bi araç ile roll de dengelimi oluyor....

Göki,ZD
13-09-2009, 10:10
RS'ler çok komik arabalar gerçekden.

Ne zaman yürücek bu Clio-Megane RS ler :hahaha:

onursoytam
13-09-2009, 10:18
benim seninle sorunum yok severim seni.
agır oldugu için geçemiyecegini sizde bilyordunuz bende reklam yapmak için mi bu videoyu eklediniz. rollde yapıp o videoyuda aynı konuya ekleseydiniz daha güzel bir konu olmazmıydı.

ben roll deki videoyla bir konu açsam oda hemen bende darg ta geçerdim ama darg yapmadı dese. bende araç hafif geçerdi beni diye geçiştirsem nasıl olurdu. OLMAZDI
tabi ki...

1-araba sarmadı dedi (aracıma ... )
2-sarmadı diyen arkadaş başka bir mesajında iyi şöför sardırmadan kaldırır da dedi.( bana ... ) tekrar oku mesajları bu kelimeler var mı yok mu_

sarmadı demem size argo kelime kullanmış gibi tepki vermen gereksinimini mi uyandırıyor.. ( sokak ağzı) filan demen
gösterir misin hangi mesaj ımda yazmışım (sana) senin hakkında iyi şöför sardırmadan kaldırır dediğimi....

Tugral
13-09-2009, 10:19
benim aracımlada saxoyu kaldırsak adam alır gider. Kalkmıyor cünkü rollingde ben giderim. Bunu bile bile drag yapıyorsamda videolardan gücenmem bariz belli birşey sonuc cünkü. Ama rollingde her türlü giderim var dersen; var atmosferik 1.6 araçlar. Getirirsin deneriz onlarda gecer bu iş ciğerle kebapla olmuyor maddiyata bakıyor arabana yatırdıklarına bakıyor

onursoytam
13-09-2009, 10:30
benim aracımlada saxoyu kaldırsak adam alır gider. Kalkmıyor cünkü rollingde ben giderim. Bunu bile bile drag yapıyorsamda videolardan gücenmem bariz belli birşey sonuc cünkü. Ama rollingde her türlü giderim var dersen; var atmosferik 1.6 araçlar. Getirirsin deneriz onlarda gecer bu iş ciğerle kebapla olmuyor maddiyata bakıyor arabana yatırdıklarına bakıyor

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

seko
13-09-2009, 10:33
RS'ler çok komik arabalar gerçekden.

Ne zaman yürücek bu Clio-Megane RS ler :hahaha:

Megane RS iyidir bakma sen videolara kullanınca seversin en azından araba gibi araba:D

seko
13-09-2009, 10:35
Bu arada rs in 400 mt gecisi 15 sn vts in nedir bu hali ile ?
Sarsada yurumeye basladıktan sonra rs in yakalaması lazım keza ikinci videodaki sese gore vts cokta iyi vitesleri bitirmiyor.

onursoytam
13-09-2009, 10:38
Bu arada rs in 400 mt gecisi 15 sn vts in nedir bu hali ile ?
Sarsada yurumeye basladıktan sonra rs in yakalaması lazım keza ikinci videodaki sese gore vts cokta iyi vitesleri bitirmiyor.
hiç ölçmedim....yine 14 ile 15 saniye olabilir

seko
13-09-2009, 10:41

15 sn altı cok ciddi bir sure:icon_wack

onursoytam
13-09-2009, 10:44
15 sn altı cok ciddi bir sure:icon_wack
megan 15 sn diyince olabilir dedim..

Göki,ZD
13-09-2009, 10:47

16-16.500 gibi süreler olucaktır.

onursoytam
13-09-2009, 10:48
16-16.500 gibi süreler olucaktır.doğrudur kanka

seko
13-09-2009, 10:52
16-16.500 gibi süreler olucaktır.

stock zaten o sure degimi??

Göki,ZD
13-09-2009, 10:55
stock zaten o sure degimi??

fbrika verilerine pek takılmamak gerek.

seko
13-09-2009, 11:00
fbrika verilerine pek takılmamak gerek.

dergi olcumlerindede benim aracın 14,9-15-15,1 cıkıyordu fabrika veriside o sure.

Göki,ZD
13-09-2009, 11:03
dergi olcumlerindede benim aracın 14,9-15-15,1 cıkıyordu fabrika veriside o sure.

dergilerden kaldır kafanı gerçekler ile yüzleş artık.:)

seko
13-09-2009, 11:07
dergilerden kaldır kafanı gerçekler ile yüzleş artık.:)

Sen daha iyi bilirsin:icon_tup:

_muhaRRem
13-09-2009, 12:15
vites geçişleri çok aralıklı geldi bana saxoda ?

M3CSL
13-09-2009, 12:35
cok ıyı tutan bı pıstte ıyı kaldırılırsa rs gene yurur gıbı gelıo.. en fazla 1de gerıde kalır 400m dedıgın yer 150 160a yakın hız yaparsın burda..
ıngılterede r26lar gercı lsd var onlarda 6 kusur sn yaptılar 0-100de testlerde....(saglıklı rs ıcın konusuyorum)

som306
13-09-2009, 12:59
cok ıyı tutan bı pıstte ıyı kaldırılırsa rs gene yurur gıbı gelıo.. en fazla 1de gerıde kalır 400m dedıgın yer 150 160a yakın hız yaparsın burda..
ıngılterede r26lar gercı lsd var onlarda 6 kusur sn yaptılar 0-100de testlerde....(saglıklı rs ıcın konusuyorum)
Bu RS çok temiz ve sağlıklı.Maşallahı var övülür yani:Dama tabi saxoda ciyerli..beklenen bi sonuçtu yani.

VVTL-i
13-09-2009, 19:59
güzel deneme

cenk
13-09-2009, 21:26
araçlara maşallah

drag da stock RS in agırlığı falanda düşünürsek normal sonuç olmuş,

onursoytam
14-09-2009, 08:27
vites geçişleri çok aralıklı geldi bana saxoda ?

eet çok aralık var orjinal şanzuman vites atma araları çok uzun

illegal
14-09-2009, 08:47
saxo beklenen ve göstermesi de gereken performansı sergilemiş maaşallah diyorum...:icon_tup:

Dookan
15-09-2009, 01:49

megane agır kalmaz onurcum test verisi belli olan bi araç yani o sonuçta...yinede helal gusel yurumussun