Orijinalini görmek için tıklayınız : tır firması için
olcay_bora
07-09-2009, 19:21
sizlerden bir ricam olacak benim kayınpeder uluslar arası çalışıyordu. varnak çağatay temel transport gibi firmalarda çalıştı. en son çalıştıgı firma ayrılmasını istemiyordu. ama kayınpeder begenmediği için o firmayı çıkmak istedi. bu sefer sorun yarattılar pasaportunu fln vermediler daha bir sürü sorun. referans olarak yeni gittiği firmalarda da ... firması adını vermek istemiyorum engel çıakrtacak şeyler sölüyorlar. yıllardır bu işi yapıyor ve güvenilecek biri oysaki. sizlerin tanıdıgınız firmalar varsa bir iş imkanı saglayabilirseniz çok memnun olurum.
Geçmiş olsun tez vakitte iş bulur inşallah. .Pasaportunu yırtma veya aldıkları vize sayfalarını kopartma gibi şeyler yapmışlarsa emniyete veya yırtılan vize sayfasının mühürünü taşıyan ülkenin konsolosluğuna şikayette bulunabilir. Bizimde tırımız var fakat şimdilik şöför ihtiyacımız yok. Ama arayan olursa muhakkak haberdar ederim.
Ahmet_28
07-09-2009, 22:47
gitsin direkt emniyete şikayet etsin o firmayı .pasaportunu hangi erkek aldıysa onun bi dötünü kessinler.kayınpederin benden daha tecrübelidir ancak böyle bişey yapmaya hakları yok polise gitsin bende tır şoförüyüm
gitsin direkt emniyete şikayet etsin o firmayı .pasaportunu hangi erkek aldıysa onun bi dötünü kessinler.kayınpederin benden daha tecrübelidir ancak böyle bişey yapmaya hakları yok polise gitsin bende tır şoförüyüm
nereye çalışıyosun hocam? Ben 2 haftadır bizim araçla Bulgara gidiyorum.
savcılığa gidip firma hakında suç duyurusunda bulunsu iyi bir tazminat v.s. kazanır ama iyi ve sizi satmayacak bir avukata ihtiyacınız var
emresener
07-09-2009, 23:27
Horoz'a bi sordurayım moruk.. ben sana diorum le şenere yakın dolaş die.
Boost Up
07-09-2009, 23:31
Bir kaç yıl sonra benimde tır şirketim olacak inşallah:D
olcay_bora
08-09-2009, 01:02
saolun arkadaslar aklınızda bulunsun inş bi iş çıkar. avukata verdi zaten firmayı avukat sağlam ve bizi satmaz ama karşı tarafta baya bi kuvvetli sonuçta artık ne zaman sonuçlanır allah bilir
olcay_bora
18-09-2009, 16:22
Horoz'a bi sordurayım moruk.. ben sana diorum le şenere yakın dolaş die.
emre horozla bir görüşür müsün bayram geldi hala iş bulamadı sana zahmet bayram üstü sevap olcak valla
emresener
19-09-2009, 21:19
emre horozla bir görüşür müsün bayram geldi hala iş bulamadı sana zahmet bayram üstü sevap olcak valla
Moruk geçen Selde çok arkadaşı olduğunu anladım pederin. bi daha sorcam ;) sende bi kiracı bul artık şu daireye:D baban daha çok ilgilenir oldu daire ile