Orijinalini görmek için tıklayınız : Silecek Tavsiyesi
BlackEmperor
08-09-2009, 23:31
***** yağmurlarda başladı eskiyen silecek lastiklerini değiştirme vakti geldi Tavsiyeleriniz nelerdir. birde yüksek hızda daha iyi cama basması için rüzgarlık takılıyor galiba silecek kollarına kullanan varmı? varsa orj silecek kollarına mı monte ediliyor yoksa komple kollarımı değiştirmek lazım.
kayaakin
08-09-2009, 23:35
muz silecek marka vette, ucları böle yeşil kapaklı :D cok memnunum
cmaxlardaki silecekler güzeldi bosch markaydı sanırsam garip yapısı sayesinde rüzgarla cama yapışıyor
orhansah
08-09-2009, 23:39
vette banana al sinan :D ben de alıcam çok yakında :D
BlackEmperor
08-09-2009, 23:42
sen al zaten kaç sene olmuş silecek kollarına kadar bitmiştir:p . bugün fark ettim gacır gucur ötüyor lastikler yeter artık düş yakamdan dercesine yarın bi sanayiye gidip bakam dediğin marka varmı diye.
Rüzgarlık için ne diyorsunuz?
kayaakin
08-09-2009, 23:45
sen al zaten kaç sene olmuş silecek kollarına kadar bitmiştir:p . bugün fark ettim gacır gucur ötüyor lastikler yeter artık düş yakamdan dercesine yarın bi sanayiye gidip bakam dediğin marka varmı diye.
Rüzgarlık için ne diyorsunuz?
vetteler oldukca kuvvetli tutunuyor cama , rüzgarlık kötü gözkmeyecekmi :S
düzünü bulmakda zor onların üstünde kesin bilmemne spor zart zurt yazacaktır :D
BlackEmperor
08-09-2009, 23:52
vetteler oldukca kuvvetli tutunuyor cama , rüzgarlık kötü gözkmeyecekmi :S
düzünü bulmakda zor onların üstünde kesin bilmemne spor zart zurt yazacaktır :D
heheh bide bunların ledlileri var şimdi gördüm
http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=21432151010#
bunda sport muport yazmıyo :)
muz sileceğimiz :D var da ,lastikleri eskidi maalesef.
Sadece iyi lastikleri nereden bulabiliriz? Nette yada Ankara da önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bende vette kullanıyorum çok memnunum.Benim tarafımdaki silecek'te rüzgarlık var.Aksesuar satan yerlerde bulunabilir faydalı bişey.ç
yok ya senin araba 5 yaşında olunca değiştirirsin sen:D:D
Getzinde typerında sileceklerini değiştirdim 2-3 gün önce..Getze silbak diye bi markanın silikon (muz) sileceklerinden taktım 5 para etmez 2 günde anlaşıldı :)
Typerda da valeo vardı 1 sene boyunca son nefesine kadar görevini çıt çıkarmadan yerine getirdiler..Tekrar valeo taktım temizliği ve sessizliği 10 numara..Fiyatları biraz pahalı diğerlerine göre ama bence kalite olarak en iyisi valeo..
YavuzNaz
09-09-2009, 13:25
normal metal ayaklı olan silecek kollarımı yeni tip araclarda bulunan flat sileceklerle değiştirdim kollar dahil biraz masraflı oldu ama bundan sonrası için hep flat kullanacağım gayet sağlıklı ve uzun ömürlü ;)
Vette JSV Racing üretimi ;)
Ben bosch alacaktım, euro ile fiyat verdikleri icin gittim baska bi marka aldım fena degil ama bosch yerini hicbiri tutmaz bence.
muz silecek çok kullandım ama bence en güzeli bosh marka klasik silecekler
bende de rüzgarlık yoktu eski sileceğinin yerine muz silecek takan bi vatandaşın silecek rüzgarlığını uyarladık gayet güzel oldu üzerinden bi bir kış bir bahar geçti sıkıntı yok ben sana muz önermem
bende bosch kullanıyorum muz modelden güzel siliyor ama hız arttıkça rüzgarlık olmadığı için sorun oluyor..
bende bosch kullanıyorum muz modelden güzel siliyor ama hız arttıkça rüzgarlık olmadığı için sorun oluyor..
bi aksesuarcı bulunur orjinal silecek yerine muz silecek takan vatandaşlardan kalan sileceklerden istenir itina ile yeni sileceğe uydurulur keyifle kullanılır :D
kayaakin
09-09-2009, 15:16
muz sileceğimiz :D var da ,lastikleri eskidi maalesef.
Sadece iyi lastikleri nereden bulabiliriz? Nette yada Ankara da önerebileceğiniz bir yer var mı?
kipada vardı :D oradan al bişi kafana göre :D
BlackEmperor
09-09-2009, 15:36
Bende vette kullanıyorum çok memnunum.Benim tarafımdaki silecek'te rüzgarlık var.Aksesuar satan yerlerde bulunabilir faydalı bişey.ç
işe yarayacağını tahmin ettiştim downforce arttığı için yol tutuşada katkısı vardır hem :hehe:
vette valeo bosch hangisini bulursam+silecek spoileri bu iş tamamdır :icon_tup::D
orhansah
09-09-2009, 17:28
yok ya senin araba 5 yaşında olunca değiştirirsin sen:D:D
e az kaldı işte :D
muz silecek vardı kola takılan klips kısmı plastikmiş kendi kendine kırıldı,şu anda bosch kullanıyorum onun klipsleri metal ve süper siliyor
BlackEmperor
09-09-2009, 22:33
muz silecek vardı kola takılan klips kısmı plastikmiş kendi kendine kırıldı,şu anda bosch kullanıyorum onun klipsleri metal ve süper siliyor
markası neydi ?
championun muzları klasıklerı gayet güzel.
Sierra Rs
10-09-2009, 12:22
valla sabah eşantiyon 2 tane muz taktım mis gibi siliyor 0 ses :)
markası neydi ?
fk sanırım...
JumboAli
13-09-2009, 06:34
Vette Tak derım Bıde Taktırırken Sılegec suyunun ıcıne Portakal aromalı bı sıvı dokuolar Her Su Fıskırttıgında Arabanın ıcı portakal kokuo Tam 1 senedır kullanıorum Izmır yamuruda Fenadır yagmaz yagmaz yagdımıda 4gun kesılmez. cok memnunum tavsıye ederım. 45 mıılyona almıstım
DN. Butun yaz Toz sildim Tozu anında sılıo ız yapmadan.
Vette Tak derım Bıde Taktırırken Sılegec suyunun ıcıne Portakal aromalı bı sıvı dokuolar Her Su Fıskırttıgında Arabanın ıcı portakal kokuo Tam 1 senedır kullanıorum Izmır yamuruda Fenadır yagmaz yagmaz yagdımıda 4gun kesılmez. cok memnunum tavsıye ederım. 45 mıılyona almıstım
DN. Butun yaz Toz sildim Tozu anında sılıo ız yapmadan.
Nerden aldıgını öğrenebilirmiyim? veya nerede bulabilirim bu fiyata?
benımde sıleceklerı degıstırmem lazım ancak benım aracın sıleceklerı bı entresan hem boyut hemde sılme gorewı acısından serwıs dısında tam uygun nereden bulabılırım araca uygun?
bosch iyi idi ama swf diye bir fransız işi kullanıyorum şuan . ilginçtir çok daha iyi siliyor. ve üzerinde logosu var. değişme zamanı gelince sararıyor. ben opel garaj dan almıştım. alan diğer kişilerde çok memnun.
vette banana kullanıorm cok ıyı
pekı nerelerden temın edebılırız bu markaları ve uyumlu olur mu araclarımıza kesın kes?
http://www.hepsiburada.com/vette-gold-banana-silecek-660-mm/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otsv1001300003563#tablnk
HEPSI Buradada var ama tanesı 21 lıra fılan denıo cok deılmı:S..yoksa normalmı? takım fıyatı deıl galıba o..
JumboAli
13-09-2009, 15:33
Nerden aldıgını öğrenebilirmiyim? veya nerede bulabilirim bu fiyata?
Karsıyaka Gırne caddesının Cıkısında Aksesuarcılar var orda bulabılırsın
gambit49
19-09-2009, 20:40
cmaxlardaki silecekler güzeldi bosch markaydı sanırsam garip yapısı sayesinde rüzgarla cama yapışıyor
boschun banana tipi silecekleri onlar
Muz tipleri güzel..Marka olarak MTEC alıcaksın..
muz sılecek alcam tavsıye eden varmı hondaya ebat nedır:)
VeNoM_35
19-09-2009, 21:49
benim de almam lazım, izmir toplu alalım:)
benim de almam lazım, izmir toplu alalım:)
sahıbınden comda vardı 1o ytl tanesı muz
Güncel
swf bosch vette valeo vs vs ?
darkmoon
21-10-2012, 08:29
ben rbw mi öyle bir şey almışdım bmw ye tüv onaylı iş görüyor bir yıl oldu
benim orjinallerinde yapısı bozuldu heralde ,bosch aerotwin aldım suanlık güzel siliyor.arka tarafa da orjinal markanın lastiğini taktılar swf.
orjinali de önler valeo arkalar swf.2010 audi a3
ben kipadan tanesi 5 tl den olmak üzere carub aldım gayet iyi siliyo yani :D
bosh aero twin var, memnunum...
Yiğit G.
18-01-2017, 19:02
arkadaşlar sileceklerin sadece lastik kısmı değişiyor mu ? Bizim minilerin orjinal silecekleri spoilerli... Şimdi baktım google dan mini cooper silecek diye hiçbiri orjinal değil.Bozmak istemiyorum şimdi , borusanda falan bunun orjinali uçuk fiyattır.O yüzden bende sadece lastik kısmı değişir mi diye düşündüm ? Değişiyorsa piyasa da kim yapıyor bilen var mı ?
http://i.hizliresim.com/qjD4nZ.jpg
arkadaşlar sileceklerin sadece lastik kısmı değişiyor mu ? Bizim minilerin orjinal silecekleri spoilerli... Şimdi baktım google dan mini cooper silecek diye hiçbiri orjinal değil.Bozmak istemiyorum şimdi , borusanda falan bunun orjinali uçuk fiyattır.O yüzden bende sadece lastik kısmı değişir mi diye düşündüm ? Değişiyorsa piyasa da kim yapıyor bilen var mı ?
http://i.hizliresim.com/qjD4nZ.jpg
Degismiyor bildiğim kadarıyla benm bmw ninkide spoilerliydi belkide ayni silecektir bulamadığım icin muz takip gectiydim ilk etapta bende killanmistim spoiler olayi sorun olur mu diye ama 200+hizlarda bile sorun olkuyordu 2 sene kullandım. orijinallik bozulmasin diyorsaniz arayip bulunabilir ama fiyat olarak yüksek olacağını düşünüyorum