Orijinalini görmek için tıklayınız : maslak sanayi torna işi?
cembozbey
09-09-2009, 00:13
arkadaşlar maslak sanayide torna işi yapan bilindik bi yer varmıs paşaoglu felan oraya yönlendiriyomus bu tarz işleri, ben volan taşlatıcam yerini ve ismini tam olarak bilmiyorum,bilen arkadaslarım var ama busaate rahatsız etmek istemiyorum telefonla sabah erkenden gitmem lazım bileniniz varmı?
bayram abiydi adı sanırım,btg nin alt sokağında son dükkan
cembozbey
09-09-2009, 00:22
bayram abiydi adı sanırım,btg nin alt sokağında son dükkan
dükan ismi veya blok bilgin varmı
valla sanayinin her yerini bildiğim için öle blok olarak filan öğrenmedim :)
2.kısımda ama onu söleyebilirim
utkuselamoglu
09-09-2009, 00:25
köşede bi yerde :) ama adresini bilmiyorum..
cembozbey
09-09-2009, 00:26
2. kısımda tornacı bayram şimdilk böle arıycam gibi gelio=) tesk ederim arkadaslar
en kötü sabah 8.30 da paşaoğluna uğra ordan yönlendirsinler bayramda o saatte gelir anca
2. kısımda tornacı bayram şimdilk böle arıycam gibi gelio=) tesk ederim arkadaslar
tam hatırladğım kadarıyla subaru servisi var yerkamıydı neydi ahtırlamıorum onu karşına aldığını düşün sağa doğru git ilerde göbek var ordanda karşıya geç bayır aşağı incek yol 1 değil 2.sol olması lzm gir sokağa sokağn en sonundaki dükkan ama bi altta olabilir o kadar bulurusn heralde :)
cembozbey
09-09-2009, 00:30
tam hatırladğım kadarıyla subaru servisi var yerkamıydı neydi ahtırlamıorum onu karşına aldığını düşün sağa doğru git ilerde göbek var ordanda karşıya geç bayır aşağı incek yol 1 değil 2.sol olması lzm gir sokağa sokağn en sonundaki dükkan ama bi altta olabilir o kadar bulurusn heralde :)
cok saol kardesim ilgine bulurum heralde
sunroofcenter var 2.kısımda onun ya bi alt ya da üst sokağında sonlarda..