Orijinalini görmek için tıklayınız : Cevrenizde is arayan varsa eger...
mgnPower
10-09-2009, 13:00
HIZMETLI KADROSU ICIN :
25 yasini doldurmamis(18.09.1984 tarihinden sonra dogumlu olmak) lise veya dengi bir okuldan mezun olmamak (ilkokul veya ortaokul mezunu olabilir en fazla)ve askerligini komando olarak yapmis birilerini taniyorsaniz ve is ariyorsa yada mevcut isinden daha iyi sartlarda bir ise gecmek niyetinde olan birilerini biliyorsaniz gorev yaptigim banka hizmetli kadrosunda eleman alimi yapacak. basvuru icin gerekli bilgiyi ihtiyac olmasi dogrultusunda net olarak bildirebilirim.
BURO GOREVLISI KADROSU ICIN :
Onlisans programlarinin adalet ,banka ve sigorta yonetimi , bankacilik , bankacilik ve sigortacilik , bilgi yonetimi , bilgisayar destekli muhasebe , bilgisayarli muhasebe ve vergi uygulama , bilisim yonetim , buro yonetimi , finans , finans muhasebe , genel isletme , halkla iliskiler , iletisim ve halkla iliskiler , insan kaynaklari , is idaresi , isletme , maliye , muhasebe , ofi s teknolojileri ve yonetimi , personel yonetimi , sigortacilik , uluslararasi ticaret , buro yonetimi ve sekreterlik , buro yonetimi ve yonetici asistanligi , turizm ve otel isletmeciligi bolumlerinden mezun olmak (Onlisans olacak lisans mezunlarinin basvurulari kabul edilmeyecek.)
2008 KPSS'den 80 ve uzerinde KPSSP93 puani almis olmak
son basvuru tarihi itibari ile 28 yasindan buyuk olmamak (18.09.1981 ve daha sonra doganlar.)
erkek adaylar icin askerligini yapmis olmak.
emresener
10-09-2009, 13:04
Bu konu sadece ankaralılarımı ilgilendirio Banka gerçi ama İstanbul ise tavsiye ediceğim kişiler olucaktır.
mgnPower
10-09-2009, 13:10
gorev yeri ankara ne yazikki ankarada calisabilecekler varsa olur ama.
by_BuRoCk
10-09-2009, 14:36
gürol kaç kişi alınacak?
Serencebey
10-09-2009, 14:39
25 yasini doldurmamis(18.09.1984 tarihinden sonra dogumlu olmak) lise veya dengi bir okuldan mezun olmamak (ilkokul veya ortaokul mezunu olabilir en fazla)ve askerligini komando olarak yapmis birilerini taniyorsaniz ve is ariyorsa yada mevcut isinden daha iyi sartlarda bir ise gecmek niyetinde olan birilerini biliyorsaniz gorev yaptigim banka hizmetli kadrosunda eleman alimi yapacak. basvuru icin gerekli bilgiyi ihtiyac olmasi dogrultusunda net olarak bildirebilirim.
beni alsınlar kac para maas verıorlar :D
guvenlık ıcınmı lazımmıs?
mgnPower
10-09-2009, 16:18
gürol kaç kişi alınacak?
40 kisi alinacak. ama kriterler cok dusuk oldugundan basvurular saniyorum cok dusuk. yani hem 25 yasini doldurmamis hem komando olarak askerlik yapmis hemde hic bir lise ve dengi okuldan mezun yada ogrenci olmayacak sekilde araniyor.
beni alsınlar kac para maas verıorlar :D
guvenlık ıcınmı lazımmıs?
yok hizmetli olarak alinacak. ama biliyorsun bizim bankanin durumunu disarida cok buyuk artilari oluveriyor :D ayrica uni ve lise diplomani iptal ettir askerligide komando olarak yapti diye goster gel :D manyakmisin olm sen ne isin var. kpss den 80 ustu alanlar icin ayri bi alim soz konusu bu arada.
Serencebey
10-09-2009, 16:54
yok hizmetli olarak alinacak. ama biliyorsun bizim bankanin durumunu disarida cok buyuk artilari oluveriyor :D ayrica uni ve lise diplomani iptal ettir askerligide komando olarak yapti diye goster gel :D manyakmisin olm sen ne isin var. kpss den 80 ustu alanlar icin ayri bi alim soz konusu bu arada.
Ulan komando mezunu hizmetliyi napacaklar bunlar :D
Onlarda kafayı yediler :D
ahmet3425
10-09-2009, 18:17
hepsini anladımda askerliğini komando olarak yapmıs olayını anlayamadım:)
guvenlikci falan mı olacaklar?
Yiğit Ş.
10-09-2009, 18:20
samanlıkta iğne ara :D
Mikrop_Ali
10-09-2009, 18:37
nasıl bi temizik işi bu?
nasıl bi temizik işi bu?
Bildiğin temizlik heralde :D
DogukanB
10-09-2009, 18:47
22 - 23 yaşında askerliğini diyarbakır köy karakolunda komando olarak yapmış bir arkdaşım var. Askerden geleli 1 ay olmadı daha. Ne gibi bir iş? Nerede çalışacak? (Yer olarak) Bunları mail yoluyla öğrenebilirmiyim? Özel mesaj atmayı denemeyin alamıyorum. DogukanB@live.com
temizlik ve komando? anladım sanırım :)
Mikrop_Ali
10-09-2009, 21:54
komando dadı vardı oyle bi eleman mı lazım size:)
mgnPower
10-09-2009, 22:03
temizlik isi demedimki hizmetli isi dedim. merkez bankasinda hizmetli kadrosunda is yapacak. beden gucu onemli oldugundan buna engel olan bi rahatsizligi olmamasi ve sadece komando olarak askerlik yapmis olmasi gerekiyor.
mgnPower
10-09-2009, 22:04
22 - 23 yaşında askerliğini diyarbakır köy karakolunda komando olarak yapmış bir arkdaşım var. Askerden geleli 1 ay olmadı daha. Ne gibi bir iş? Nerede çalışacak? (Yer olarak) Bunları mail yoluyla öğrenebilirmiyim? Özel mesaj atmayı denemeyin alamıyorum. DogukanB@live.com
yarin is yerine gittigimde sabahdan mail olarak atarim tum detaylari.
iş yeri prensibi olarak farklı detaylar istenebilir .
Bunda garip bişey yok ...
Yönetim kurulu bu tür işler için Askerliğini Şerefli Türk Ordusunda zor şartlarda tamamlamış sivil hayatta işsiz kalmış komandoları istihdam etmek istiyor bile olabilir .
Sonuç itibariyle işveren aradığı detayda bunu belirttiyse ona göre birini arıyor demektir .
PROMINENT
10-09-2009, 23:34
buğra gel girelim senle :)
buğra gel girelim senle :)
kriterlerimiz uymuyoki :D
PROMINENT
10-09-2009, 23:39
ayarlarız birşeyler bu kadar çevre var yeni bir yaşam kuralım kendimize 0 imkan 0 olanak :)
mgnPower
11-09-2009, 08:33
buro gorevliside alimi yapilacakmis arkadaslar. kriterleri tutan varsa muracatlar basladi.
Onlisans programlarinin adalet ,banka ve sigorta yonetimi , bankacilik , bankacilik ve sigortacilik , bilgi yonetimi , bilgisayar destekli muhasebe , bilgisayarli muhasebe ve vergi uygulama , bilisim yonetim , buro yonetimi , finans , finans muhasebe , genel isletme , halkla iliskiler , iletisim ve halkla iliskiler , insan kaynaklari , is idaresi , isletme , maliye , muhasebe , ofi s teknolojileri ve yonetimi , personel yonetimi , sigortacilik , uluslararasi ticaret , buro yonetimi ve sekreterlik , buro yonetimi ve yonetici asistanligi , turizm ve otel isletmeciligi bolumlerinden mezun olmak (Onlisans olacak lisans mezunlarinin basvurulari kabul edilmeyecek.)
2008 KPSS'den 80 ve uzerinde KPSSP93 puani almis olmak
son basvuru tarihi itibari ile 28 yasindan buyuk olmamak (18.09.1981 ve daha sonra doganlar.)
erkek adaylar icin askerligini yapmis olmak.
Gürol abi hizmetli kadrosundan işe girip farklı bir kadroya geçme şansımız olurmu ?
mgnPower
11-09-2009, 10:37
ilkogretim mezunu isen olmaz saniyorum ama disaridan liseyi bitirebilirsin mesela devamindada bi aof patlatip degisiklik olabilitesi olabilir.
mgnPower
11-09-2009, 13:15
kimsenin yakini tanidigi kendisi vs. gibi bi is arama sureci yasayan bildigi biri yokmu yaaa ? vasifli vasifsiz iki durumdada is var burada. yazili mulakat yok bu sefer bildigim kadari ilede sadece sozlu mulakatla ise baslayacaklar gerekli evraklari getirmeleri durumunda hemde.
gürolum torpilli birini alırlar sanırım.. akp'li, badem bıyıklı, kumaş pantolon ve beyaz gömlekli ama kravatsız ;) dini bütün bir arkadaşı alırlar..
mgnPower
11-09-2009, 13:22
yok sonerim yok bu ooyle diil bu sefer onlar daha iyi makamlara geliyorlar bu seferki normal vatandas aradiklari o yuzdende konuyu buraya acmakda cekince gormedim.
umarım sen haklı çıkarsın ;) biliyorsun adamlar her dala her yöne yayılıyorlar...
mgnPower
11-09-2009, 13:31
bu alimi biz bile duyduysak emin ol zaten farkli bisii olmaz. biz duymadan yuzlerce insan ise basladi mesela. o zaman sen hakli olurdun :D
mgnPower
16-09-2009, 00:16
kimsenin ise ihtiyaci yok sanirim ? ? ?