Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : hep araba arada futbol.. basket nolacak ?

douu
10-09-2009, 14:55
arkadaşlar milli futbol takımının başarısızlıgı hepimizi üzdü haklı olarak evet ama bi yandanda beni şahsım adına cok sevindiren bi olay var basketbol milli takımımız nazar degmesin mükemmel oyunlarıyla ilk turda 3 maçınıda kazanarak grup lideri oldu ve 2. tura bunun avantajıyla başlayacak aldıgımız galibiyeti yabana atmamak lazım kadro oturmuşlugu olarak oyuncuların bireysel yetenekleri olarak bizden daha üstün olan litvanyayı onların seyircilerinin cogunluk oldugu bi maçta yenmek bulgaristana fark atarak ders vermek ve en önemliside turnuvanın ev sahibi olan polonyayı 7000 seyircisinin önünde ders vererek 18 sayıyla yenmek gerçekten gögüslerimizi kabartan bi olay olmalı.. mükemmel oyunları için 12 YÜREKLİ ADAM'A binlerce teşekkür şahsım adına..

nitrO_Oxide
10-09-2009, 14:56
Helal olsun 12 dev adama :icon_tup:

futbolcularda biraz onlara çekse ne olurdu :)

DB18a2
10-09-2009, 14:59
arkadaşlar milli futbol takımının başarısızlıgı hepimizi üzdü haklı olarak evet ama bi yandanda beni şahsım adına cok sevindiren bi olay var basketbol milli takımımız nazar degmesin mükemmel oyunlarıyla ilk turda 3 maçınıda kazanarak grup lideri oldu ve 2. tura bunun avantajıyla başlayacak aldıgımız galibiyeti yabana atmamak lazım kadro oturmuşlugu olarak oyuncuların bireysel yetenekleri olarak bizden daha üstün olan litvanyayı onların seyircilerinin cogunluk oldugu bi maçta yenmek bulgaristana fark atarak ders vermek ve en önemliside turnuvanın ev sahibi olan polonyayı 7000 seyircisinin önünde ders vererek 18 sayıyla yenmek gerçekten gögüslerimizi kabartan bi olay olmalı.. mükemmel oyunları için 12 YÜREKLİ ADAM'A binlerce teşekkür şahsım adına..

çok doğru heres futbolla ilgileniyor kimse basketbolla ilgilemiyor futbolla ilgileniyorlarda noluyo helala olsun 12 dev adama

CnR CAN
10-09-2009, 15:59
arkdaşlar şahsen ben basketbol sporunu futboldan daha çok seviyorum ..futboldaki a millilerimiz bizi biraz üzdüler ama nazar değmesin basketboldaki millilerimizin başarısı takdire şayandır.

umut01
10-09-2009, 22:31
12 dev adama başarılar.

gokhan-M
11-09-2009, 04:42
I LOVE THİS GAME :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

TEBRİKLER İRİ KIYIM ARKADAŞLARA:D:bravo:

orhansah
11-09-2009, 07:37
çok iyi başladık, helal olsun hepsine.

ayrıca elenen yüreksizlere 3-4 tam sayfa ayırıp bu yürekli basketbolcularımıza yarım sayfa ayıran tüm basılı medyaya da uyuz oluyorum.

Burak İ
11-09-2009, 13:13
Evet herşey futbol olmuş . MİLLİ duygu ise hepsine aynı destek olmalı . HElal olsun 12 DEV ADAMA.

SONE-R
11-09-2009, 13:15
ispanyaya karşı başarılar dilerim milli takımımıza...

dragon07
11-09-2009, 13:18
fultboldada hiç bişiy bitmiş degil bi umut var :D