Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : turbo revize

coskan
10-09-2009, 15:58
bı ıkı gun ıcınde turbomu sokturcem yuksek ıhtımal revıze edılcek gıbı duruyo ıstanbulda bu ısı ıyı yapcak yer neresı yada revıze olduktan sonra saglıklı olurmu sızce cunku genelde revıze edıldıkten kısa sure sonra tekrar aynı problemı yasarsın dıyenler oldu bu konuda pek bı fıkrım yok acıkcası sızce nası olur

coskan
10-09-2009, 15:59
ek olarak arabayı aldıgımda bıkac kaynakta bkd motorlarda gt1749 kullanıldıgını okumustum bunun tamır takımı varmıdır kolay bulunurmu acaba

grkm
10-09-2009, 16:00
problem nedir coşkaN?

STP
10-09-2009, 16:00
topkapıda meshur bır usta vardı ama adını hatırlamıyorum suan, bırde anadol yakasında cörüt turbo dıye bır yer var. orası orjınal ekıpmanla yenıleme yapıyor.

http://www.corutturbo.com/

coskan
10-09-2009, 16:02
problem nedir coşkaN?

yav kat ıptalınden sonra hatta burda da konu acmıstım sadece sıkısık trafıkte ve yarım debrıyajda falan olmak kaydıyla kısa surelı beyaz yanı bıldıgın mavı beyaz yag dumanı atıyorum hatta sıcaklarda daha cok ortaya cıkıo yaz tatılınde yolda otobus soforu durdurmustu hatta :) o skılde ama herzman yada tamgaz suruslerde kesınlıkle yok zaten duman atmaya basladıktan snra gazı kokluorum pof dıe atıo ve duman bı sure kesılıo aradık taradık bı turlu bulamadık tek care turboyu sokup elle kontrole geldı yuksek ıhtımal revıze gıbı gzukuo sorun bu :)

coskan
10-09-2009, 16:03
problem nedir coşkaN?

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=30497 bu da actıgım konu hatta

coskan
10-09-2009, 16:04
topkapıda meshur bır usta vardı ama adını hatırlamıyorum suan, bırde anadol yakasında cörüt turbo dıye bır yer var. orası orjınal ekıpmanla yenıleme yapıyor.

http://www.corutturbo.com/

sabahtan turboyu sokup gotursem aksama hallolurmu acaba bılıomusun arabayı yatırmak bı gece de olsa bana cdden buyuk problem oluyo cunku :(

STP
10-09-2009, 16:05
telefon edersen bılgı alabılırsın benım bılgım yok sure konusunda

coskan
10-09-2009, 16:15
telefon edersen bılgı alabılırsın benım bılgım yok sure konusunda

bıraz once konustum 1-2saat sadece tamır takımı 150 mıl egrı cıkarsa 400 dedı ıı heralde :) orjınal tamır takımı ve problem cıkmayacagını soledı :)

STP
10-09-2009, 16:19
guzel rakam ve sure. garantı kagıdında elınde oldumu sorun olmaz

egeturbo
10-09-2009, 20:20
Turbo revize işlemi kesinlikle önerilen bir işlemdir.Turbo tamir takımında kolaylıkla bulunlabilecke bi tamir takımı oyüzden problem yaşamassın.Ama orjinal tamir takımı olduğu sürece bi problem yaşamsassın.Sana istanbulda Cörüt turboyu tavsiye etmişler gayet ii bi firmadır eğer gidersen Ege Turbo arda dersen Ersan bey sana yardımcı olacaktır.

coskan
10-09-2009, 20:36
Turbo revize işlemi kesinlikle önerilen bir işlemdir.Turbo tamir takımında kolaylıkla bulunlabilecke bi tamir takımı oyüzden problem yaşamassın.Ama orjinal tamir takımı olduğu sürece bi problem yaşamsassın.Sana istanbulda Cörüt turboyu tavsiye etmişler gayet ii bi firmadır eğer gidersen Ege Turbo arda dersen Ersan bey sana yardımcı olacaktır.

aradım zten ellerınde de varmıs pazartesı sabahtan sokturup goturcem yaptırcam ınsallah tesekkurler ısım ıcın ersan beye selamını ıletırım :)

VteC_MaNiaC
10-09-2009, 23:47
Ball Bearing yani bilyalı turbolarda tamir olmuyor diye biliyorum ama yanlış biliyo olabilirim tabi :)

senna
10-09-2009, 23:58
olurda biraz pahalı olur

egeturbo
16-09-2009, 19:39
problemini çzdüler mi banada kanat sordular