Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : A sütununa gösterge pod'u

mrtcn
11-09-2009, 15:41
A sütunundaki orjinal parçayı alıp aşağıdaki parçayı kullanarak en alttaki hale getirecek Ankara'da biryer arıyorum
http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/43000302/Images/1/dualpillarpod.jpg

http://www.nomadracing.com/catalog/images/A1007.jpg

Bunu neresi yapar, ne kadara yapar, bilgisi olan varmı?

Rstmania
11-09-2009, 16:01
polyesterci yada plastik kaynakçılar halleder...

FaBeRgE
11-09-2009, 16:04
fifty tuning sanırım fiber işinde iyi. Bu arada aracınız nedir 307ye yaptıran arkadaşım vardı 100tl ye mal olmuştu

Tayfun-E30
11-09-2009, 16:06
herhangibi bi fiberci yapar orjinal parçayı mundar edeceksen macun çeke çeke kendin bile yapabilirsin... ayrıca sahsi görüsüm hiç hoş olmuyorlar...

mgnPower
11-09-2009, 16:15
fiberci degilde plastikciler cok daha iyi halleder. sasmazda ostimde ivedikce bi dunya yer var. bildigim cok iyi tanidigim bi iki yer onerirdim ama tarif edebilecek konumda degilim. yada adres telefon olarak bilmiyorum isim oldugunda arabam kendiliginden gidebiliyor oralara o yuzden adres bilgisi zayif.

mrtcn
11-09-2009, 19:44
fifty tuning sanırım fiber işinde iyi. Bu arada aracınız nedir 307ye yaptıran arkadaşım vardı 100tl ye mal olmuştu

aracım impreza, fiber değilde plastik işinde iyi olan biryer lazım :(

mrtcn
11-09-2009, 19:46
herhangibi bi fiberci yapar orjinal parçayı mundar edeceksen macun çeke çeke kendin bile yapabilirsin... ayrıca sahsi görüsüm hiç hoş olmuyorlar...

kendim epoxi ile de yapabilirim ancak vaktim malesef hiç yok. benimde şahsi görüşüm hiç hoş olmadığı yönünde ancak ne yazıkki başka yerim kalmadı. orta pod dolu, gauge cluster'ın önü dolu, ihtiyacım olmasa koymazdım ancak mecburiyetten koyuyorum

mrtcn
11-09-2009, 19:49
fiberci degilde plastikciler cok daha iyi halleder. sasmazda ostimde ivedikce bi dunya yer var. bildigim cok iyi tanidigim bi iki yer onerirdim ama tarif edebilecek konumda degilim. yada adres telefon olarak bilmiyorum isim oldugunda arabam kendiliginden gidebiliyor oralara o yuzden adres bilgisi zayif.

abi sen uygun olduğunda, hatırladığında tarif edebilir misin ya da işin düştüğünde beraber yol üstünde beni yönlendirebilir misin?

2 aydır yaptıracağım an'ı bekliyorum.. :eek: