Orijinalini görmek için tıklayınız : opel vectra 2.0 cd otom.vites-opel astra 1.6 sedan easytronic 2009 enjoy elagance
izmirlicem
12-09-2009, 16:04
mrb abiler arkadaşlar,opel vectra 2.0 16V b2 otom vites 2000 model cd,opel astra 1.6 sedan 2009 model enjoy elagance easytronic şanzıman.bu 2 araçtan yol tutuş,fren performansı konusunda hangisi daha iyi?opel vectranın süspansiyonu astraya göre yumuşak ama daha az yatıyo virajlarda vectra.astranınki daha sert ama virajda çok yatıyo ve arkayı bırakıyor biyere kadar çok bırakırsa esp topluyor.vectrada esp yoktu ama arkayı bırakmıyordu.astranın arkadan kayma sebebi ne sizce?birde astrada antipatinaj kapatılabliyomu?
CeM öZeR
12-09-2009, 21:30
2 sene önce Ankara eskişehir yolunda ümitköy istikametinde giderken arkadaşın astrayla büyük bi kaza atlatmıştık Allah korudu arkadaşın pilotajı sayesinde kurtulduk belkide bariyerlere girmekten ama astranın yol tutuş gibi bi kronik sorunu olduğunu orda görmüştüm.Şöyle söyleyim marka,model,yıl aralığı farketmez her zaman vectra astraya göre vectradır... Bu her marka için böyledir bir üst segment model eski bile olsa her zaman daha üstündür buna her zaman inanmışımdır. Mesela passat-golf,mondeo-focus ilişkileride buna örnektir :)
Bencede Vectra daha iyi..
VeNoM_35
12-09-2009, 22:19
araçların dışında birçok koşul var bahsettiğin duruma etki eden. asfalt durumu, sıcaklık, lastiklerin hava durumları, amortisör durumları vs...
esp sayesinde astranın daha iyi yol tutması gerekir normalde.
Mehmet Opc
12-09-2009, 22:21
Astra sedanlar kötü yol tutuyor diye biliyorum ama Hb twinportlar çok güzel yol tutuyor diye biliyorum benim altımda astra classic varken çok iyi yol tutuyordu beğeniyordum yani kolay kolay atmıyordu arkası attınmıda hemen topluyordu yani espye gerek bile yok tabi o senin kararın sedan alcagına hb al daha iyi 2000 model vectrayla 2009 model astra arasında dağlar kadar fark var donanım olarak 2000 model araba artık eskimiş yaşlanmıştır üst segmentinde olursa olsun alcaksan hb alcan ama astra alcan
Astra sedanlar kötü yol tutuyor diye biliyorum ama Hb twinportlar çok güzel yol tutuyor diye biliyorum benim altımda astra classic varken çok iyi yol tutuyordu beğeniyordum yani kolay kolay atmıyordu arkası attınmıda hemen topluyordu yani espye gerek bile yok tabi o senin kararın sedan alcagına hb al daha iyi 2000 model vectrayla 2009 model astra arasında dağlar kadar fark var donanım olarak 2000 model araba artık eskimiş yaşlanmıştır üst segmentinde olursa olsun alcaksan hb alcan ama astra alcan
Astra G'nin şasisini Lotusla beraber geliştirdikleri için yol tutuşu çok iyidir.
Vectra iyidir... Üst sınıf sonuçta. Sorunsuzluk bakımındanda yeni her zaman yeni.