Orijinalini görmek için tıklayınız : DVD+GPS+Bluetooth Komple Sistemler
asmisinsan
14-09-2009, 12:40
merhaba
ekteki linkteki gibi bir urun almak istiyorum ancak yurticinde cok pahali yurtdisindan gelirken ise gumruge takilma sorunu var.
Daha once alip aracina monte eden oldu mu acaba. Nissan Qashqai arac icin dusunuyorum. Bir de aracin garantisi iptal olurmu orjinal radyo cd calar yerine bunlar takilirsa.
Tskler...
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1513
mgnPower
14-09-2009, 12:54
biz ne dersek bos garanti icin en guzeli bakimlarina goturdugun servis ile gorus. ben temsayla gorustum bozulur dedi azizoglu getir biz kaktiralim en kazigindan nakit para hemde garantisi bozulmaz dedi seref oto'da seref abi taktir ne istiyorsan sorun olmaz garanti falan bozulmaz dedi tanidikdan dolayi olsa gerek. bi sorun olursa gel yoksa ne istiyorsan onu yap dedi eyvallah dedik bizde :D
bu arada bayram öncesinde ve sonrasındaki 1 aylık sürede gümrükten geçiş sınırının 300 avro veya 400 $ olduğunu biliyorsundur umarım .
edit: tabiki bu grubun fiyatı geçer ama sen bu civarlarda bir fiyat gösterebilirsen karşı tarafla anlaşıp, gümrükte sorun çıkmaz.
biz ne dersek bos garanti icin en guzeli bakimlarina goturdugun servis ile gorus. ben temsayla gorustum bozulur dedi azizoglu getir biz kaktiralim en kazigindan nakit para hemde garantisi bozulmaz dedi seref oto'da seref abi taktir ne istiyorsan sorun olmaz garanti falan bozulmaz dedi tanidikdan dolayi olsa gerek. bi sorun olursa gel yoksa ne istiyorsan onu yap dedi eyvallah dedik bizde :D
Şeref abi hiç bir şey bozmaz diyor zaten :D
mgnPower
14-09-2009, 18:14
Şeref abi hiç bir şey bozmaz diyor zaten :D
benim icinde onemli olan onun demesi zaten yoksa kim takar temsayi. :D adamlara onbin defa mail attim islerine gelmeyince ne cevap ne bisii tik yok baslarda cok memnun ettiler sonra koyverdiler o yuzden kim takar temsayi :D
yurtdışından gelirken nasıl bir sorun teşkil ediyor bu ünteyi birlikte getirmek.? faturası düşük gösterildiği taktirde pek sorun cıkarmaz gibime geliyor.veya hediye şeklinde gelse yinemi sorun cıkartır?
onursumer
14-09-2009, 19:08
garantisinin bozulucağını sanmıyorum anca bu unite takıldıktan sonra unite veya montajı yuzunden oluşan bi problemi garanti dahilinde onarmazlar okadar
zaten herşey servisin insiyatifinde benim yaylarım vs hepsi serviste takıldı :D
şimdi yeniden inceledim bu meretleri valla sıkı alet yapmışlar helal olsun. fiyatını getirmesini bilmem ama niye buralarda yok bunlardan. fiyatını göremedim yalnız ..
deeperblack
15-09-2009, 04:32
2006 senesinde TR ye ithalatını bir firma yapmıştı. Ürünün eski modellerini çokça kullanıp montajını yaptık. Mekanikleri ve okuyucu kafa dışında çok fazla sorun çıkartmyordu ama açıkçası geçen zamanda ne kadar kaliteli hale gelmiştir pek bir fikrim yok.
Şahsi fikrim biraz daha fazla para verip daha kaliteli cihazlara yönelmenizdir.(Alpine - Pioneer gibi)
Arıza durumunda takılan cihazın sökülmesi takılması + servisi v.b. şeyler çok can sıkıcı oluyor keza yeni araçlarda teybi sökmek için bütün torpido sökülüyor.
biraz konu dışı ama merak ettim qasqhai den memnunmusun?
Ben bu cihazın all-in-one versiyonunu kullandım.tv'den gps'e çift sd kart okuyucusundan bluetooth handsfree'ye kadar dolu bi cihazdı..Fiyatı çok uygun ama kaliteside ona göre tabi..Bir pioneer alpine kalitesinin yanına gelemez ama özelliklerinin hepsi tıkır tıkır çalışıyordu 8 ay boyunca sonra sattık..
bu arada bilgi geldi senin verdiğin ürün için sitede fiyat yazmamışlar
Dear Oytun
Thanks for choosing our hot sales model W2-D769N http://www.witson.com/view_pro.php?id=1513
The price of W2-D769N with GPS (no map included) is USD245.00/unit
the shiping cost by DHL is USD135.00
Any question, just let me know.
Regards,
Bob
yani 380$ kargo dahil tutuyormuş, düşük fatura keserler böylece gümrüğede girmez, youtube de baktım baya kullanan paylaşan var sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten çıkarsada çok pahalı birşey değil :)
edit. kargo fiyatını 2 adet için sormuştum yani yarısı desek bu ürün kargo dahil ~315$ tutuyor
asmisinsan
15-09-2009, 12:43
biraz konu dışı ama merak ettim qasqhai den memnunmusun?
oytun araç arkadaşımın gayet memnun şimdilik
bu arada bilgi geldi senin verdiğin ürün için sitede fiyat yazmamışlar
Dear Oytun
Thanks for choosing our hot sales model W2-D769N http://www.witson.com/view_pro.php?id=1513
The price of W2-D769N with GPS (no map included) is USD245.00/unit
the shiping cost by DHL is USD135.00
Any question, just let me know.
Regards,
Bob
yani 380$ kargo dahil tutuyormuş, düşük fatura keserler böylece gümrüğede girmez, youtube de baktım baya kullanan paylaşan var sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten çıkarsada çok pahalı birşey değil :)
edit. kargo fiyatını 2 adet için sormuştum yani yarısı desek bu ürün kargo dahil ~315$ tutuyor
fiyat iyi ama kargo öhhh.. marsa yolluyorlar sanki
bu arada konu dışı bir cevap ; qashqai gitmiyor.. gidemiyor.. hantal. hele 1.5 dizel 105 bg. bunun dışında koltuklarda falan iç mekan işçilik sux. ama araba dıştan cayenne e benziyor o apayrı. bu arada arka koltukta oturanın kafası tavadan rahat değer..illa alınacaksa 5 kollu jant ve üzüm siyahi renk