Orijinalini görmek için tıklayınız : proxes px4 yada t1R kullanan varmı ?
aracıma lastik alıcam toyo proxes px4 yada t1R aynıymış bildiğim kadaryla t1R yeni desenmiş sadece bu lastklerden kullanan varmıdır vtı'da 195/50/15 yada 205/50/15 düşünüyorum gerçi 205 olarak bu modelde üretlmemiş baska marka olucak 205 dersem
yardımlarınızı bekliyorum.
195/50/15 t1r ben kullandım cok ıyı tavsiye ederım ıslak kuru guzel
470 lira gibi fiyat aldm ben burda uygunmudur acaba
Cimmeria
14-09-2009, 18:27
ben bridgestone potenzadan sonra aldım daha uygun olduğu içi fiyatı açıkçası potenza kadar iyi değil tabiki ama fiyatına göre iyidir
slowmotion
14-09-2009, 19:35
195/50/15 toyo t1r arkadaşlar arasında 3 takım aldırdım 1takımda ben kullanıyorum. kurudaki performans fiyatına göre çok iyi, ıslakta birçok markadan iyidir. ama mükemmel değil tabiki. tanesi 100lira takım ve balans dahil... ben tavsiye ederim. alırken üretim tarihine bakmayı unutma.
nakayama
14-09-2009, 19:49
Çok iyi bir lastik bende aldım 3000 km dir kullanıyorum yol tutuşu vs. gayet iyi 90 tlye almıstım tanesini.
ahmet3425
14-09-2009, 19:50
195/50/15 olculerinde T1 R ben aldım 440 tl. bursa icin uygun bi fiyat.
bende t1r kullaniyorum 3 -4 aydır, gayet güzel. genel olarak memnunum.
ben tanesini 100tl/5 taksit almistim.. nakitte biraz daha iyi fiyata alınabilirdi 90 gibi mesela :)
bende şuan potenza var arada uçuk bi fiyat olmasa gene potenza alırım
proxesede iyi dediler fiyatta makul geldi potenzaya göre yarın gidip alıcam artık
çok teşekkürler
Vtec-SEDAN
14-09-2009, 20:27
ben yaklaşık 8000km kullandım, fiyat ve performansı tatmin edicidir..
9000 km dir kullanıyorum hemen hemen 40 yanak herhangi bir balon vs. olmadı lastikte. Yol tutuşuda gayet güzel.
15.000 KM Kadar kullandım. yıpranma olayı az uzun ömürlü bir lastik. balon falan yapmıyor. Islakta çok keyifli bir lastik ıslakta resmen güven veriyor. çok menun kalmıştım. fiyat / performans açısından birçok lastiktende üstün bence T1R
michelin pilot sport ps2 nin yanında nasıldır t1r??
R_Kaptan
15-09-2009, 11:07
gönül rahatlığıyla alıp kullan ben 3 senedir kullanıyorum problem yok 195/55/15T1R.
Bursa'dan x-treme volkandanmı alacaksın bu fiyata banada pm atarmısın nerden alacağını fiyat bayabi iyi..
kanashibari
15-09-2009, 11:46
Arkadaşlar peki buna alternatif cf1 olabilir mi sanırım biri h serisi diğeri v serisi ama yönlü lastik istemiyor sorun olur mu diye endişeleri var ilker' in (kendisi yazmamı istedi :) )
t1r guzel kardeş tavsıye ederim:) ama asıl merak ettıgım kumho mx mı t1 r mı:D
Kesinlikle T1R Japon malı lastikten şaşmam.
kanashibari
15-09-2009, 17:16
Karar verildi arkadaşlar siparişide verildi diye biliyorum T1R1 alıyoruz.
bugün T1R aldım taktık arabaya ama araba gezme yapıyor yeni oldğundanmıdır bilmem.
sizde bu sorunu yaşadınızmı?
Balans ayarı olmadığındandır bence biraz oturunca düzelir.
bugün T1R aldım taktık arabaya ama araba gezme yapıyor yeni oldğundanmıdır bilmem.
sizde bu sorunu yaşadınızmı?
Lastiğin ebatları nelerdir.
slowmotion
16-09-2009, 16:14
Arkadaşlar peki buna alternatif cf1 olabilir mi sanırım biri h serisi diğeri v serisi ama yönlü lastik istemiyor sorun olur mu diye endişeleri var ilker' in (kendisi yazmamı istedi :) )
cf1 2.sene sonunda, t1r 3sene sonunda sertleşip çatlıyor. bence en iyi tercih senin kararın t1r. cf1 bizim opelde var memnun değilim
Balans ayarı olmadığındandır bence biraz oturunca düzelir.
balans yapıldı
balans ayarının gezmeyle ne alaksı vardır ?
lastiğin ebatları nelerdir.
195/50/15 ....
195/50/15 ....
olması gerektiği ebatta. entresan bişey diyemeyeceğim bi ara ön takımı amortisörü yayı vs.vs. kontrol etmekte fayda olabilir.
Rot ayarına baktır bencede.
Lastiğin V desen olmasından kaynaklanıyordur ?
İstanbul'da bu lastikten uygun fiyata alabileceğimiz yer bilen varmı acaba ??
slowmotion
16-09-2009, 18:15
lastiğin üzerindeki kauçuk tabaka aşınana kadar gezinme yapar, dikkat etmek lazım
lastiklerin yönleri doğru mu?
olması gerektiği ebatta. entresan bişey diyemeyeceğim bi ara ön takımı amortisörü yayı vs.vs. kontrol etmekte fayda olabilir.
ön takımda amortisrde hiç bir sorun yok potenzalrla hiç bi sıkıntı yoktu t1Rı taktıntan sonra basıma geldi bu olay ilerleyen günlerde sorun devam ederse satılık t1R var :)
Su anda parasini hak eden hatta daha fazlasini veren lastiklerden biri bence T1R. Kumho, Michelin PS, potenza kullandim, en son T1R aldim. 320ci aracimda cok guzel performans aldim. Kuruda isindigi zaman cok basarili keza islakta da guven veriyor. En guzel yani da kalibi. 245 benim arka lastikler ama sanki 235 gibi yanak var muazzam duruyor yani.
İstanbuldan alabileceğim yer tavsiye edecek yokmu ??