Orijinalini görmek için tıklayınız : fan sorunsalı
depresif
15-09-2009, 01:51
merhaba öncelikle,
206 1.6 benzinli aracım var. fan 98 derece devreye girmekte. ama bana bu rakam çok geliyor bunu biraz daha aşağı çekebilir miyim? mesela sağlıklı şekilde 90derecede açmasını nasıl sağlarım?
teşekkürler şimdiden.
depresif
15-09-2009, 14:05
yokmu yardımcı olcak :) ?
ben kendi aracımda içeriye direk düğme bağlattım.istediğim zaman açıyorum.
Sierra Rs
15-09-2009, 14:20
aracında fan müşürü var mı? ben yok diye biliyorum ; o yüzden daha aşağıda acmasını sağlayamazsın.
kendin içeriye anahtar çektir müşür yoksa müşür varsa düşük müşür bağlayarak yapabilirsin
utkuselamoglu
15-09-2009, 14:56
kendin içeriye anahtar çektir müşür yoksa müşür varsa düşük müşür bağlayarak yapabilirsin
+++++++++++1
depresif
15-09-2009, 16:21
fan müşürü var. daha düşük müşür temin etmem lazım öle mi?
sanayide sorduğumda beyinli ve fan müşürlü araçlarda fanı düğmeye bağlatmak sakıncalı falan dediler ne kadar doğru?
iyi biri yaptıktan sonra probglem olmaz eğer aynı marka düşük müşür bulursan takabilrsin uymayabilr çünkü şekli vs
utkuselamoglu
15-09-2009, 16:48
fakat bu seferde radyatör değiştirmessen büyütmessen fanın her zaman açık kalabilir eğer radyatör yetersiz ise genelde düşük derece kullanmak fanı radyatör de varken güzel olur diğer türlü fanın her zaman açık kalır gündüz sıcagında özellikklen ve fan aşırı çalışmaktan bi süre sonra bozulada bilir... Ama bozulcagını genede sanmam..:)
Bence müşürü yenilemende fayda var..
aracın 16 valfmı?
senın aracına düğme baglanmaz aynı sorun arkadasımdada war .
arac dırek arıza verır dıyolar kıme sorsak sanayıde
depresif
15-09-2009, 17:28
en iyisi müşür arayım ben kendime. :) dizel 206da fan kaçta açıyor bilen varmı arkadaşlar?
Sierra Rs
16-09-2009, 07:15
aracında fan müsürü var ise söktür eline al üstünde dereceleri yazar parcacıları dolaş düşük değerli olanını al :)