Orijinalini görmek için tıklayınız : LPG ustasi tavsiyesi
turbo&quattro
16-09-2009, 21:40
Gelecek ay bir aylik TR'ye gelecegim.Her geldigimde minimum 1000km yaptigim icin odedigim benzin parasi artik koymaya basladi.Cozum LPG diyorum ve tanidik bildik guvenlir bir usta ariyorum.
Cevrenizde tanidik bildik,isini guzel ve makul fiyatlarda yapan tercihen zavolli yada teleflex takan usta varsa adres yada telefon no paylasabilirmisiniz?
Aracim 1999 model a4 1.8 t&q...Hatta marka tavsiyeleriniz varsa dusunebilirim.
Tesekkurler.
mgnPower
16-09-2009, 21:43
zavolliyi esgec. vialli var ama cok pahali degmez kisa sureli kullanmaya... teleflex yanisira lovato olabilir ama konya yapili olan diil tabiki. onuda ankarada damla otogazda bulabilirsin. TR distributoru ve avrupada siralamalarda basarili dereceleri var. ayni zamanda iscilik montaj kalite ve garanti konusunda tahmin edemeyecegin kadar hassas ve titizler. ama bu dedigim yer ankarada tabiiki. yine ankarada teleflex taktirabilecegin iki adres var ikisinide oneremiyorum ne yazikki.
abicim ostimde kayra otogaz var gitmeni tavsiye ederim
abi teleflex en sorunsuz ve performanslı sistemdir.brc falan onun yanında hikayedir.diğerlerine göre biaz daha pahalıdır fakat buna değer
brc yetkili servisi mavi denizler iki 3.20 bitanede 3.16 yaptırdık sıkıntısız bir çok bayide sıfır araçlara orda bağlatıyorlar(Hyundai, Tan oto ford, vs.) ben tavsiye ederim eğer karar verirsende yardımcı olurum
turbo&quattro
16-09-2009, 22:56
Tavsiyeler icin tesekkurler....
Istanbul'dayim Ankara degil..Ona gore tavsiyede bulunabilirmiyiz:)
mgnPower
16-09-2009, 23:20
valla ankaraya bekleriz o zaman. dev ekranda uydu keyfi lcd ekranda sinirsiz internet masaj koltugunda diledigince masaj uzanip tv izleme kitap okuma ve muzik aleti calarak vakit gecirme esliginde sinirsiz icecek ikramida cabasi bunun yaninda 1450 lira 12 taksit sinirsiz garanti birebir degisim ve iade garantiside dahil lovato yeni taktirdim ara ara gidip bekleme salonunda vakit geciriyorum :D
turbo&quattro
16-09-2009, 23:29
Nasil biryermis yaw orasi:)
gambit49
16-09-2009, 23:37
aracin turbo beslemeli bir arac o yuzden direk prins derim s70 t5 de kullanıorum cok memnunum sehir neresi ankara da memduh usta var ozzirve otogaz
yavuz364
16-09-2009, 23:47
ben daha dün CNG yaptırmak için bi yere gittim, gitmişken LPG de sordum 950TL bi de taksit yapıyorlar, baya bi konuştuk işini baya bilen birisiydi.. atiker yapıyorlar , www.ekolpg.com dan bakabilirsin, atiker iyimidir kötümüdür bilmiyorum ama ikitelli bağcılar sanayi sitesinde, daha önce de yaptırmadım kalitesini de bilmiyorum sadece adam ilgiliydi ve bilgiliydi :) ya gelirken amerikadan CNG sistemi getirebilir misiniz ?? ben, burda LPG taktırayım sizin araca, siz de bana CNG kiti getirin oradan :) (tüp hariç) olmaz mı ?
turbo&quattro
16-09-2009, 23:51
atiker takacagin son marka olsun mumkunse:)
mgnPower
16-09-2009, 23:52
atiker kesinlikle tavsiye edilmeyen bir urun bankada kac arkadasim taktirdiysa ittir kaktir kavga dovus geri sokturduler. kullanmadim kullananlarin yalancisiyim. s60t5'de brc kullaniyoruz daha once pug 605 2.0T'de brc ve lovato kullandim honda civicde ve su anki mitsudada lovato taktirip kullandim. halende kullaniyoruz hepsini.
Nasil biryermis yaw orasi:)
beklemeyecegin kadar guzel bi yermis. TR distiributoru zaten direk fabrikadan halka italyadan direk montaj ambalajlar etiketli ve yaninda aciliyor. montaj ve iscilik ilgi bilgi on numara. servise sordum taktiracam diye onlarda direk burayi tavsiye etmisdi zaten.
turbo&quattro
16-09-2009, 23:54
Valla Ankara cok zor yaw.Zaten birkac haftalik geliyorum sanayilerde vs ugrasmak zaten zor ustune birde Ankara imkansiz gibi..Yiende tesekkurler.
mgnPower
16-09-2009, 23:56
Valla Ankara cok zor yaw.Zaten birkac haftalik geliyorum sanayilerde vs ugrasmak zaten zor ustune birde Ankara imkansiz gibi..Yiende tesekkurler.
gel sen beni dinle :D bende oyle diyordum iki saatlik isin var sabahdan gel oglene geri yola cikarsin ayarin montajin herbiseyin tam olarak :D benim montaji 4 kisi toplamda hersey dahil 2 saat 10 dakikada evin yolunu tutmusdum. birde guzel ayarlamislarki 32 kurusdan 19 kurusa dustu yakitim. biraz daha alisayim lpg'ye dahada az yaktirabilirim. cekisi dustumu diyenlere artti diyorum cunku daha rahat ve huzur icinde gaza ykleniyorum artik :D :D :D
turbo&quattro
18-09-2009, 17:07
guncellllllllllllll
guncellllllllllllll
Yusuf eger BRC dusunursen ankarada mocan otogazla az bucuk tanisikligim var.
kendi kullandigim dahil pek cok arac icinde gitmisligim var, hem sorunsuz hemde kaliteli iscligi vardir, simdiye kadar sorun hic yasamadim, yasayana da rastlamadim.
Karar verirsen arabayi sabahtan versen aksama teslim ediyor
Simdiki arabamda prins var, o da cok guzel ama az kullandigin icin o kadar marsraf edilmez derim.
turbo motorlarda prins iyidir ya lüks araçların çoğu prins kullanmakta...
free-hifi
03-04-2013, 13:53
Bütçe sıkıntın yoksa Prins hocam hangi ilçedesin ?
free-hifi
03-04-2013, 13:55
Çetinsay Otogaz | İstanbul
Yetkili Kişi : Ramazan Çetin
Adres : Bostancı San. Sit. Menekşe Sk. No:3/A
Telefon : 0216.574 97 33
Fax : 0216.575 11 90
E-posta : cetinsayotogaz@hotmail.co
Low-Rider
03-04-2013, 14:26
4 sene önce açılmış konuya tavsiye veriyorsunuz pes vallahi