PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn Yeni Sürüm Sorunu ?

Burak İ
18-09-2009, 01:41
Live messenger 8.0 kullanıyordum taki yeni sürüm kullanmayı pc önerene kadar ... Fakat karşıdan yükleme yapmam için msn in sitesine bağlandığım da hata veriyor yeni sürümü yükleyemiyorum . Hiç bir şekilde yeni sürüm kabul etmiyor pc. Nette de araştırdım bir çok kişi de bu sorun varmış ama çözümüne ulaşamadım .Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.:beuj:

_cAgdAsH_
18-09-2009, 01:44
windows installer'ın yeni sürümünüde 3.1 olması lazım indirip pc nizde calstırın problmler arasında buda var genelde belkı ısınıze yarar

Burak İ
18-09-2009, 01:52
Onu da bulamıyorum oda hata veriyor :S anlamadım bu işi ben .

onursumer
18-09-2009, 02:54
messenger i pc den komple kaldırıp

http://download.live.com/?sku=messenger

adresinden indirip kurmayı dene istersen ;)

elastico
18-09-2009, 03:07
aynı sorun 3 gündür bendede var format bile attım düzelmiyor ya güncelle diyeceksin güncelleme bittiginde hata verecek yada güncelleme diyeceksin bu seferde msn e hiç giremiyeceksin. 3 gündür msn fx kullanıyorum mevburiyetten. bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin.

Mutu
18-09-2009, 03:13
Alışamadım ben bu yeni msn'e ya :) Boşver hiç kullanma daha iyi :P

mrtngn
18-09-2009, 03:14
Arkadasımın pc'dede yeni sürüm yükleniyor...Oturum acılıyor,açıldıktan 10 sn sonra kendiliğinden kapanıyor...2 gündür bende kafayı yemiş durumdayım...

BAK
18-09-2009, 12:08
Live messenger 8.0 kullanıyordum taki yeni sürüm kullanmayı pc önerene kadar ... Fakat karşıdan yükleme yapmam için msn in sitesine bağlandığım da hata veriyor yeni sürümü yükleyemiyorum . Hiç bir şekilde yeni sürüm kabul etmiyor pc. Nette de araştırdım bir çok kişi de bu sorun varmış ama çözümüne ulaşamadım .Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.:beuj:

aşagıdaki linke tıkla kendi pcnee göre sürümünü seç sonra otomotık oluyor..
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=tr

Ahmetfikri
18-09-2009, 12:13
zorla yenisini yüklettiler bendede msni açınca mailleri tıkladığımda br.msn.com sitesine bağlanıyor şifre falan istiyor girince tekrardan türkçe oluyor bu olayı şifre mifre sormadan direk nasıl halledebilirim

nakayama
18-09-2009, 12:15
ben 8.1 kullanıyorum hala mutluyum :D

onursumer
18-09-2009, 12:59
zorla yenisini yüklettiler bendede msni açınca mailleri tıkladığımda br.msn.com sitesine bağlanıyor şifre falan istiyor girince tekrardan türkçe oluyor bu olayı şifre mifre sormadan direk nasıl halledebilirim

explorer in gozatma geçmişini temizleyip denersen sorununu çozebilir ;)

Burak İ
18-09-2009, 15:13
aşagıdaki linke tıkla kendi pcnee göre sürümünü seç sonra otomotık oluyor..
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=tr

messenger i pc den komple kaldırıp

http://download.live.com/?sku=messenger

adresinden indirip kurmayı dene istersen ;)

Sorun da bu zaten oradan hata veriyor sayfa açılmıyor :)

FT106
18-09-2009, 15:20
msn 8.5 i yükleyin.ben öle yaptım çözüldü sorunum :)

Onurkk06
18-09-2009, 15:47
arkadaşlar uyumluluğu 2000e getirin devam

FT106
18-09-2009, 15:59
o lanet olası uyumluluk bir bende çalışmadı :D

MELİH
19-09-2009, 11:20
Alışamadım ben bu yeni msn'e ya :) Boşver hiç kullanma daha iyi :P

bencede eski sürümünü kullanmanı öneririm çok sıkıcı olmuş stresten başka yaptıgı bişey yok

merve
19-09-2009, 11:26
komple kaldırıp 2009 için yenilenmiş halini yüklersen problem çözülüyor.. bende anlamadım bi bilgisayarımda benimde hata verdi öyle yaptım düzeldi.. bitanesindeyse hala eskisini kullanıyorum.. neye göre anlamadım..

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=windows-live-messenger&lid=1795

ben bunu yükledim mesela düzeldi..

Emir_b16a
19-09-2009, 11:31
eski sürümü sil baştan yenisini yükle bnde çalışıo

SiMaO
19-09-2009, 15:38
Arkadaşında dediği gibi bnm vistada uyumluluğu değiştirdim düzeldi :)
yolunuda yazayım bilmeyenler için....
İlk Önce Msn de Çıkış Yapın Bilgisayarım:C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne girin oradaki msn işaretine sağ tıklayın özellikler diyin üst menüdeki uyumluluk seçeneğine tıklayın ... daha sonra bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini tıklayıp 2000 windowsu seçinson olarak uygula tamam diyin ve msni eski kullandığınız sürümde kullanmaya devam edin

Alican
19-09-2009, 22:32
İlk Önce Msn de Çıkış Yapın Bilgisayarım:C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne girin oradaki msn işaretine sağ tıklayın özellikler diyin üst menüdeki uyumluluk seçeneğine tıklayın ... daha sonra bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini tıklayıp 2000 windowsu seçinson olarak uygula tamam diyin ve msni eski kullandığınız sürümde kullanmaya devam edin

Dediğini yaptım ama yıne aynı tas aynı hamam

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

GKS
19-09-2009, 22:58
eskisinden ne farkı varki?

Absinthé
19-09-2009, 23:01
Yeni sürümü yükledim kişi listem yok ortada :) deliricem..

SiMaO
19-09-2009, 23:14
Dediğini yaptım ama yıne aynı tas aynı hamam

Ben bugun laptop aldım baglanıcaktım yeni sürüm istedi hata felan verdi ondan sonra dediğim şekilde yaptım eski sürüm ile takılıyorum...

Alican
20-09-2009, 00:01
Ben bugun laptop aldım baglanıcaktım yeni sürüm istedi hata felan verdi ondan sonra dediğim şekilde yaptım eski sürüm ile takılıyorum...

masa ustu ve noteboka dun format attım komple butun dısklere msn calısmadı ama ne hıkmettır bılınmez nette bır yerde combofiks kurun acılmayan msnlere dıye bır yazı buldum be combofıksı çalıstırdım sorunum ıkı makınadada duzeldı :S

elastico
20-09-2009, 00:05

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KAÇ GÜNDÜR İÇİM BUNALMIŞTI MSN FX DEN :d:icon_tup: