Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic TypeR vs Bmw m5
cok bılen arkadasım kımın sacmalıdıgını kımın komık oldugunu burda kendı gozlerınle goruceksın ve dıceksınkı ayıp etmısım...ummadık tas bas yarar tersı olursa burda nasıl yazıcaksın onu dusun bır de buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma....
dostum senin ne video çektiğin yada kiminle denediğin ilgilendirmezki adamı m5 binmiş ve konunun saçma ve komik olduğu söyleniyor gayette doğru
o taş başı flan yaramaz yani o iş hikaye biraz
dostum senin ne video çektiğin yada kiminle denediğin ilgilendirmezki adamı m5 binmiş ve konunun saçma ve komik olduğu söyleniyor gayette doğru
o taş başı flan yaramaz yani o iş hikaye biraz
benım arabama bınmısmı sor bakalım.
deathofacar
21-09-2009, 11:59
şu tyype r la şu m5 60-230 ne olur diye konu aç ondan sonra da yorum yapılınca 20 sayfa tantana olsun. orçun kardeşim kusura bakma ama sen mayın döşüyosun yere. denedik ve sonuçta şu oldu diye açsaydın daha ziyade tebrik edilirdin gibi geliyor bana. ne olur diye sorarsan millet de şu olur diye yorum yapar. yanlışmı...
edo typer
21-09-2009, 11:59
ya konu cok uzatıldı kılıtlenmesı bu bayram gunu hayırlıdır;) orcun m5le vıdeo cker yayınlar. gectım dıosa gecmıstır. m5 yurumuodur yuruodur kımse bılemez. m5ın normal sartlar altında gcmıs olması gerekır. ama gecememısse yada yurumuosa orcun napsın gz mı kessın? varsa denemek ısteyen m5 orcuna solesın orcunda denesın. hondacı olarak bunları yazdık uzatmaya gerek yok. yenı heyecanlı bırı cıkmıs yapıstırıcı fln demıs. ben bos konusmam menzıl dısında o vtandas bısey yazmıyorum ama mod arklardan rıca edıyorum herkes terbıyesını takınsın...
Day Walker
21-09-2009, 12:00
ne hondaymış be :)
+9999999 :d
edo typer
21-09-2009, 12:01
şu tyype r la şu m5 60-230 ne olur diye konu aç ondan sonra da yorum yapılınca 20 sayfa tantana olsun. orçun kardeşim kusura bakma ama sen mayın döşüyosun yere. denedik ve sonuçta şu oldu diye açsaydın daha ziyade tebrik edilirdin gibi geliyor bana. ne olur diye sorarsan millet de şu olur diye yorum yapar. yanlışmı...
aynen ole abı. dun orcuna soledım konu acma vıdeo cek koy dıe. yapmıs bı hata.
benım arabama bınmısmı sor bakalım.
dostum araban hızlıdır tebrikler emeğin için ama gerçekler başkadır biz k24 de gördük seninki hiç tahmin edemiceğimiz bi araba olmasa gerek
mesela k24 le ile karşılaştırma yapılasa ona bişi diemem m5 kadar gidiodu sanki belki az bişi geçebilirde ama onu bile kestiremiorum
bu arada aracın 270 hp mi zamanında ist da bg typer avrdı 265 hp dynosu vardı sanırım yanblış hatırlamıosam ne kadar hızlı olabilirsin ondan 15-20 boy hızlımısındır?
aynen ole abı. dun orcuna soledım konu acma vıdeo cek koy dıe. yapmıs bı hata.
kankacım video çekilse nolcakki herkes aynı semttemi oturuo hemen deneyelim bizim m5 e binmiş görmüşlüğümğz var zibil gibi typerda görmüşlüğümüz var
yani biz bildiğimiz gördüğümüzü sölüyoruz öle bişi olamz demek hakkımız deilmi kankacım eğer nolur bu deneme die konu açılıdysa
halen 4 slindir getirsin diyenler var bmw için:D konu dışı bi mesaj olucak ama biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yazın bişeyler. bak bi üst mesajda kocaman fotografı var 4 slindir m makinasının.
honda fanatiğiyim ama m3 e30 Sport Evolution binmek isterim :)
edo typer
21-09-2009, 12:10
dostum araban hızlıdır tebrikler emeğin için ama gerçekler başkadır biz k24 de gördük seninki hiç tahmin edemiceğimiz bi araba olmasa gerek
mesela k24 le ile karşılaştırma yapılasa ona bişi diemem m5 kadar gidiodu sanki belki az bişi geçebilirde ama onu bile kestiremiorum
bu arada aracın 270 hp mi zamanında ist da bg typer avrdı 265 hp dynosu vardı sanırım yanblış hatırlamıosam ne kadar hızlı olabilirsin ondan 15-20 boy hızlımısındır?
cem dun ben soledm m5ler e46 m3lerden daha sorunlu dıe. orcunda sorunluydu deıldı dıe bı ıddıada bulunmuyor. o aksam m5cı arkadasın tutumuna taw olmus. cıvıcle mı denıcem demıs. haklı arabası duzgun olsa yada bu ısten anlasa desın. ama nolmus orcun sokmus lafı agzına. bazı kısılrde ole araclar var kı bu tıplere mustahak dıo ınsan. altındakı aracın sorunlarından bı haberler. sonra gecılıncede bı masum bakıyorlar;) dedıgm gıbı orcundakı tek suc vıdeo cekmeden konu acması. ama yarıs oncesı kafa kagıdı ısteyemez dımı? adam 443 hp demıs cıvıcle mı denıcem demıs orcunda duzgun sanmıs. keske bnde olsaydımda cıvıcı gosterseydım dıorum suan:D
o bg typer 265 hp degıl 259 hp dynosu vardı ondan ne kadar hızlıyım asıl bu konunun sonu yok cunku araba sokuldu bıttı gıttı ama m5 ıle denedık ben bunu buraya ne olur dıye yazdım herkez vıdeo ıstedı gecen seferde vıdeo koymıcaktık sole solıım vıdeo kesın cekıcez araba burdaymıs ama vıdeo cekıldıkten sonra yıne yorumlar aynı olucak m5 yurumuyo yada basmıyo yada bozuk olucak ben bole yorumlar yapılıcagını basından dusunemedım o yuzden konu actım ama vıdeo olmadıgı ıcın sanırım yanlıs anlasıldı neyse vıdeoda cekerız en kısa zamanda.
edo typer
21-09-2009, 12:14
kankacım video çekilse nolcakki herkes aynı semttemi oturuo hemen deneyelim bizim m5 e binmiş görmüşlüğümğz var zibil gibi typerda görmüşlüğümüz var
yani biz bildiğimiz gördüğümüzü sölüyoruz öle bişi olamz demek hakkımız deilmi kankacım eğer nolur bu deneme die konu açılıdysa
yaw kankam suan herkes haklı:D soru sorulmus herkes yorum yapar halıyle:D vıdeo olsaydı en fazla m5ın vanos bozuk denırdı:D kı soyluyorum bellı bı hıza kdr typer one cıkar neden cıkar 60da m5 cok bos typerın en sewdıgı yer. ama yarıs 230da mı bıter? benım ıcın bıtmez;) yanı m5 bozukta olsa en gec 250de yakalar gecer. ızmırde yollar musaıt oldugu ıcın bız mınımum 260a kdr sıkıyoruz. ama 200de baktık arada 10 boy var bırakırız gerek yok dıe. yada 260da at bası gıdıoz nereye kdr gıdebılırsek basarız.
deathofacar
21-09-2009, 12:14
civicle mi deniycem muhabbetini zamanında çeşme otobanın da bir 911 turbo cu bizim yüroya yapmış :) sonrada yüro ona konulu yapmıştı. ancak şu varki mesela ben olsam hayatta civicle denemezdim :)
honda fanatiğiyim ama m3 e30 Sport Evolution binmek isterim :)
lütfen kalbimi kırıyosun abi benim teke neyine yetmiyo :D
edonun arabaya kıçımı yasladım bi 20 bg de ordan geldi de :D
o bg typer 265 hp degıl 259 hp dynosu vardı ondan ne kadar hızlıyım asıl bu konunun sonu yok cunku araba sokuldu bıttı gıttı ama m5 ıle denedık ben bunu buraya ne olur dıye yazdım herkez vıdeo ıstedı gecen seferde vıdeo koymıcaktık sole solıım vıdeo kesın cekıcez araba burdaymıs ama vıdeo cekıldıkten sonra yıne yorumlar aynı olucak m5 yurumuyo yada basmıyo yada bozuk olucak ben bole yorumlar yapılıcagını basından dusunemedım o yuzden konu actım ama vıdeo olmadıgı ıcın sanırım yanlıs anlasıldı neyse vıdeoda cekerız en kısa zamanda.
ya bro denemeyin kardiişimm bmw lerle :D ayıp denen bişi var :D ona atla buna atla nereye kadar :D ben bi vanosuma baktırıp gelecem zaten birazdan :D
bak senın bu yazdıgım sımdı dogru yorumunu yapıyosun benım burda hosuma gıtmeyen asagılayacı tarz yok ıste gulunc duruma dusuyosun yok ıste mıllet sana guler nasıl bole bır sey olabılır sacmalama gıbı laflar bunlar bence hos degıl.
bak senın bu yazdıgım sımdı dogru yorumunu yapıyosun benım burda hosuma gıtmeyen asagılayacı tarz yok ıste gulunc duruma dusuyosun yok ıste mıllet sana guler nasıl bole bır sey olabılır sacmalama gıbı laflar bunlar bence hos degıl.
ya ben seni anlıorum benimde hoşuma gider typerım olsa m5 geçmek illaki güzel bişeydir gördüğüm kadarıyla hiçbir mesajında kabul etmemişsin normalde m5 in geçmesi gerektiğini biz zamanında bindik anıl arkaşımızın sayesinde kaç kişi m5 e binip gazlamıştırki
yani bilen insanlara biraz komik gelio senin araban komik diel maşşalahı var arabanın sadece m5-typer biraz komik geliyor
bilmiorum anlatabildimmi
edo typer
21-09-2009, 12:20
civicle mi deniycem muhabbetini zamanında çeşme otobanın da bir 911 turbo cu bizim yüroya yapmış :) sonrada yüro ona konulu yapmıştı. ancak şu varki mesela ben olsam hayatta civicle denemezdim :)
aynen kası gozu segırmeye basladı sonradan:D o lafın ustune gece 2de 70 km yol gıttık denemek ıcın:D alpet 95 oktan:D bıde nasıl denıcez demıstı arkadas 100-300 dedık:D sızın araba 300 yapıomu demıstı:D sonra kendısı 305le gıderken bızım hala gıttıgımızı fark etmıstı acı olmustur emınım:D
aaa bıde sonradan camı actım sen onden bas bız ARKANDAN basalım dedım yuzsuz gıbı basmıstı bıde:D 997 turbo techart stg 3:D
edo typer
21-09-2009, 12:22
edonun arabaya kıçımı yasladım bi 20 bg de ordan geldi de :D
hayırlı gunlerde kullan kardesımm:D
erdem çok heyecanlı gördüm seni :D
lütfen kalbimi kırıyosun abi benim teke neyine yetmiyo :D
ya bro denemeyin kardiişimm bmw lerle :D ayıp denen bişi var :D ona atla buna atla nereye kadar :D ben bi vanosuma baktırıp gelecem zaten birazdan :D
abı anlatamıyorum benım ole bır ıstegım yoktu gecenın suprızıydı ayhan abıyle denemek ıstedı m5 sahıbı yasıda vardı yanındada esı vardı sanırım ozdın abıde senın rakıbın typer demıs bızde denedık oda cok sasırdı ındıgımızde araban turbomu dedı bana ıstanbulda cok deneme yapıyolarmıs fılan falan arabası arızalımıydı arızasızmıydı bılemıyorum ıkımızde ıkı kısıydık ole denedık ınan bana ona atla buna atla degıl ole bır sey haddımızede degıl gecılmıcek araba yoktur ben herkezle denıyorum sorun yok ılla sununla deneyım bununla deneyım onu geceyım bu benı gecer bununla denemıyım lafı cıkar demıyorum o gun m5 vardı onunlada denedık bır arkadasım vardı 106 sı vardı deneyelımmı dedı onunlada denedık kı aracın sahıbıde tebrık ettı ozdın abıde ben sonucu bılıyordum zaten dedı ben m5 sahıbıne dedımkı aracın kac hp 443 hp dedı 400 de dıyebılırdı yanı.
kanka bi sefere mahsus bişey miydi bu yoksa her ssürmede bi 20 hp veriyomu :D
edo typer
21-09-2009, 12:25
erdem çok heyecanlı gördüm seni :D
heyecan derken kanka?:D sende bı 30 40 hp yolla bana bayram sekerı nıyetıne:D
edo typer
21-09-2009, 12:27
kanka bi sefere mahsus bişey miydi bu yoksa her ssürmede bi 20 hp veriyomu :D
kanka dılek agacı mısalı gel bıseyler bagla:D fullrace manıfold baglayabılırsın:D soz hayırlı ısler ıcn kullanılcak:hahaha:
Sen hiç 443 hp"lik bir arabaya bindin mi?
Biraz alıngan olduğundan okuduğum kadarıyla + parantez için de soruyorum yanlış anlama sadece merak.Yanılmıyorsam senin araban da 250+ hp dimi ?
abı anlatamıyorum benım ole bır ıstegım yoktu gecenın suprızıydı ayhan abıyle denemek ıstedı m5 sahıbı yasıda vardı yanındada esı vardı sanırım ozdın abıde senın rakıbın typer demıs bızde denedık oda cok sasırdı ındıgımızde araban turbomu dedı bana ıstanbulda cok deneme yapıyolarmıs fılan falan arabası arızalımıydı arızasızmıydı bılemıyorum ıkımızde ıkı kısıydık ole denedık ınan bana ona atla buna atla degıl ole bır sey haddımızede degıl gecılmıcek araba yoktur ben herkezle denıyorum sorun yok ılla sununla deneyım bununla deneyım onu geceyım bu benı gecer bununla denemıyım lafı cıkar demıyorum o gun m5 vardı onunlada denedık bır arkadasım vardı 106 sı vardı deneyelımmı dedı onunlada denedık kı aracın sahıbıde tebrık ettı ozdın abıde ben sonucu bılıyordum zaten dedı ben m5 sahıbıne dedımkı aracın kac hp 443 hp dedı 400 de dıyebılırdı yanı.
ya bro geçmişsen geçmişsindir tutup yalan söyleyecek halin yok :icon_tup:
bmw arızalıdır arızasızdır şöförü iyidir kötüdür bu seni ilgilendirmezki ;)
bu kadar fanatikliğe gerek yok çekip videonu koyacaktın ama ki kapak olsun gerçi millet gene bir sürü bahane bulacaktı :D
ama eray ve erdemin söylediğide mantıklı karşılaştırma konusunda markaları değilde plakaları karşılaştırmak daha uygun olur diye düşünüyorum :icon_tup:
Biraz alıngan olduğundan okuduğum kadarıyla + parantez için de soruyorum yanlış anlama sadece merak.Yanılmıyorsam senin araban da 250+ hp dimi ?
abi kimeydi bu soru :D
bana ise 500 hp lik eke ye biniyorum demek isterdim ama :D
hani 250 sini gördük beygirlerinde 443 gerçekten çok fena :icon_tup:
heyecan derken kanka?:D sende bı 30 40 hp yolla bana bayram sekerı nıyetıne:D
yok ya rakibime beleşten beygir yolluyamam yetmiyomu elindeki beygürler :D :D
edo typer
21-09-2009, 12:31
bu soruyu m5 sahıbıne sormak lazım orcuna deıl. 443 hplık araca bındımı bılmıyorum ama 443 hp denılen aracı en az 20 boy gecıcek araca her gun bınıyor
abi kimeydi bu soru :d
bana ise 500 hp lik eke ye biniyorum demek isterdim ama :d
o araba 300 aşağısı verirse ben köyüme dönerim fadimenin düğününe :d
saplıyo be honda gene, bende honda amblemi taksam öne benim arabada farkeder mi acaba :D:D:D
abi kimeydi bu soru :D
bana ise 500 hp lik eke ye biniyorum demek isterdim ama :D
İnşallah kardeşim daha iyilerine binersin :)
edo typer
21-09-2009, 12:32
yok ya rakibime beleşten beygir yolluyamam yetmiyomu elindeki beygürler :D :D
rakıp mı? ole mı olduk vay haın vay:D trex sevenler klubu baskanı olabılrım;)
edo typer
21-09-2009, 12:33
saplıyo be honda gene, bende honda amblemi taksam öne benim arabada farkeder mi acaba :D:D:D
denemek lazım. edındıgın tcrubelerı paylasırsan sewınırız.
aman ha kanka şaka yaptım teneke yüzünden senle kötü olmayalımda ama gerçekler var geçersün bebeğüm :D
o araba 300 aşağısı verirse ben köyüme dönerim fadimenin düğününe :d
biz bmw ciler mütevazi insanlarız abi beygirimiz az olsun farketmez :D
gelsin tayyarlar geçsin bizi oda farketmez :hehe:
İnşallah kardeşim daha iyilerine binersin :)
eyw. abi teşekkürler.
kıskandı beni bro kıskandı :D
edo typer
21-09-2009, 12:36
aman ha kanka şaka yaptım teneke yüzünden senle kötü olmayalımda ama gerçekler var geçersün bebeğüm :D
nah gecerım:D arabasının tekerıne saplıyım:D kotu olmayız bız senle;)
bu soruyu m5 sahıbıne sormak lazım orcuna deıl. 443 hplık araca bındımı bılmıyorum ama 443 hp denılen aracı en az 20 boy gecıcek araca her gun bınıyor
Şimdi dostum 250 beygirlik arabayla ( çok çok extreme kısa sanzuman komple bos vs vs olmadığı sürece ) 443 hp"lik illa M5 olması sart değil ;) bir arabayı geçmek hayal :icon_tup: ) sonucta bende 443 hp lik M5"i belki senin kadar 20 boy gececek kadar hızlı bir arabam olmasa da güçlü bir makinaya biniyorum ;)
Arkadas yazsa buraya M5 geçtim bir derece ama 443 hp"lik M5 geçtim derse işte o o zaman HİKAYE"dir. Neden ? olamaz M5 sahibinin uydurmasıdır 443 hp çünki :icon_tup:
Benim araba 1.4 barda 430 hp veriyor 4x4 olmasına rağmen kıçı başı bir yana gidiyor diğer 250 hp"lik bir typer o haliyle geçmek yanına bile yaklaşamaz :icon_tup:
Buda ne demek ARABA VAR ARABA BAR :icon_tup:
Şimdi dostum 250 beygirlik arabayla ( çok çok extreme kısa sanzuman komple bos vs vs olmadığı sürece ) 443 hp"lik illa M5 olması sart değil ;) bir arabayı geçmek hayal :icon_tup: ) sonucta bende 443 hp lik M5"i belki senin kadar 20 boy gececek kadaar hızlı bir arabam olmasa da güçlü bir makinaya biniyorum bende ;)
Arkadas yazsa buraya M5 geçtim bir derece aöa 443 hp"lik M5 geçtim derse oişte o o zaman HİKAYE"dir. Neden ? olamaz M5 sahibinin uydurmasıdır 443 hp çünki :icon_tup:
Benim araba 1.4 barda 430 hp veriyor 4x4 olmasına rağmen kıçı başı bir yana gidiyor diğer 250 hp"lik bir typer o haliyle geçmek yanına bile yaklaşamaz :icon_tup:
hocam herkes aynı konudan bahsediyo o konuda ortak fikiriz :D hadi kapatın şu konuyu mubarek gün yaw
edo typer
21-09-2009, 12:44
Şimdi dostum 250 beygirlik arabayla ( çok çok extreme kısa sanzuman komple bos vs vs olmadığı sürece ) 443 hp"lik illa M5 olması sart değil ;) bir arabayı geçmek hayal :icon_tup: ) sonucta bende 443 hp lik M5"i belki senin kadar 20 boy gececek kadaar hızlı bir arabam olmasa da güçlü bir makinaya biniyorum bende ;)
Arkadas yazsa buraya M5 geçtim bir derece aöa 443 hp"lik M5 geçtim derse oişte o o zaman HİKAYE"dir. Neden ? olamaz M5 sahibinin uydurmasıdır 443 hp çünki :icon_tup:
aynen katılıyorum pıyasada konusulan hplerın yuze 90ı sısırme. bunda hem fıkırız. ızledıgım e39 m5 vıdeoları var. komple egzos cıp 410 hp. supercharger e46 m3 ıle denıyor m3un dynosu 440 hp. 2 en fazla 3 boy gecıyor m3. 443 hplık e39 m5 gormedım ben yada sole soylıyım egzos ve cıp bu guclerı veremez. cunku cok saglıklı makıneler deıl anca kayıplarını karsılar dıe dusunuyorum. aracın 443 hp olmadıgı asıkar 400 hp olsaydı bıle 200e bırakmaması gerekırdı typerı. orcun element uydurmuyor burda sadece arac sahıbının soledıgı kelımeyı aktarıyor o sebepten 443 hplık araca bındın mı sorusunun sorulması gerektıgı kısı m5 sahıbı:D
edo typer
21-09-2009, 12:47
bıde ıce 443 hplık aracın m5 olması grekır nden dersen:
1. 1800kg
2. cok uzun olan sanzımanı
3. cok uzun olan saftı
340 hplık stı yada ewo orcunu ztn gecer. ama gercek 340 hp:D 443e gerek yok yanı;)
chiefkadir
21-09-2009, 12:48
Şimdi dostum 250 beygirlik arabayla ( çok çok extreme kısa sanzuman komple bos vs vs olmadığı sürece ) 443 hp"lik illa M5 olması sart değil ;) bir arabayı geçmek hayal :icon_tup: ) sonucta bende 443 hp lik M5"i belki senin kadar 20 boy gececek kadar hızlı bir arabam olmasa da güçlü bir makinaya biniyorum ;)
Arkadas yazsa buraya M5 geçtim bir derece ama 443 hp"lik M5 geçtim derse işte o o zaman HİKAYE"dir. Neden ? olamaz M5 sahibinin uydurmasıdır 443 hp çünki :icon_tup:
Buda ne demek ARABA VAR ARABA BAR :icon_tup:senin arabanla o m5in arasında yarım ton fark var conem :D typerda 250 den fazla olması lazım:)
bıde ıce 443 hplık aracın m5 olması grekır nden dersen:
1. 1800kg
2. cok uzun olan sanzımanı
3. cok uzun olan saftı
340 hplık stı yada ewo orcunu ztn gecer. ama gercek 340 hp:D 443e gerek yok yanı;)
Alt tarafta yazdıklarına ok amma gene tekrarlıyorum gerçek gücü 443 hp olan bir M5"i 250 hp"lik typer geçemez ;)
m5 geçer diyorum........ :D
senin arabanla o m5in arasında yarım ton fark var conem :D typerda 250 den fazla olması lazım:)
Saol Allah razı olsun dostum :)
Eray Yümsel
21-09-2009, 12:52
sendekı bmw nın modelı ne? m3 unmu m5 ınmı var neyın var saygıdeger kalıtelı sokmeye ıhtıyac duyulmayan ama vanosu 10 da 9 u bozuk bmw cı kardesım.
2 lıtre 4 sılındırde bı tane araba cıkarsında bmw typer karsısına oyle konusalım bıde dımı...
iyi seyirler canımın içi :D
http://videos.streetfire.net/video/RYH-typer-Vs-Hulk-vs-Kor_195166.htm
http://videos.streetfire.net/video/HULK-vs-E30M3_183630.htm
m5 geçer diyorum........ :D
dostum bu nicki nerden buldun :D
ulen uyuz oldum 200 hp lik typeri m5 geçemez hattaTYPER 10 boy atar :D
edo typer
21-09-2009, 12:53
Alt tarafta yazdıklarına ok amma gene tekrarlıyorum gerçek gücü 443 hp olan bir M5"i 250 hp"lik typer geçemez ;)
tabıkı gecemez 400 hp olsun m5 yıne typer gecemez. ama 190 200e kdr onde olur.ztn m5 kadran vıdeolarını ızlersen aracın farkı ust suratlerde cıkıyor. cok agır bı arac.
250 hp cıkarken yanımdaydın galıba
iyi seyirler canımın içi :d
[streetfıre]http://videos.streetfire.net/video/ryh-typer-vs-hulk-vs-kor_195166.htm[/streetfıre]
[streetfıre]http://videos.streetfire.net/video/hulk-vs-e30m3_183630.htm[/streetfıre]
çok ayıp ama :d
Eray Yümsel
21-09-2009, 12:56
orçun konu açıyosun m5 mi egztrikli typer mı diye. bizde sana diyoruzki sağlıklı m5 in yanında duramaz bile typer. sen buna eyw demiyosun ben geçtim diye ısrar ediyosun sonra millet sana götüyle gülünce zoruna gidiyo. geçmişsindir problem değil ama kardeşim sen XXX plakalı m5 i geçmişindir. anladın bunu artık kafana sok bir dahada konu açarken ahmetin m6 vs benım typer ne olur yada biz denedik böyle böyle bitti diye konu aç. reklam yap reklam güzel bişeydir iyisi kötüsü olmaz ama inan konuyu okuyan 10 kişiden 9 u gülüyo şu anda :)
250 hp cıkarken yanımdaydın galıba
Canım senin bu alınganlık problemin nedir ? Bi açıklasana bak daha önce yazdığım msj"lara mecazi anlamda konusuyorum.+ alınma diye daha önce de söyledim...Ne yani 250 değil de 269 yada 275 hp olduğun da araban 20 boy daha mı fazla gidiyor....
Eray Yümsel
21-09-2009, 12:58
çok ayıp ama :d
ayıp yatakta olur abi :D
orçun konu açıyosun m5 mi egztrikli typer mı diye. bizde sana diyoruzki sağlıklı m5 in yanında duramaz bile typer. sen buna eyw demiyosun ben geçtim diye ısrar ediyosun sonra millet sana götüyle gülünce zoruna gidiyo. geçmişsindir problem değil ama kardeşim sen XXX plakalı m5 i geçmişindir. anladın bunu artık kafana sok bir dahada konu açarken ahmetin m6 vs benım typer ne olur yada biz denedik böyle böyle bitti diye konu aç. reklam yap reklam güzel bişeydir iyisi kötüsü olmaz ama inan konuyu okuyan 10 kişiden 9 u gülüyo şu anda :)
Doğru söze ne hacet
O 9 kişiden biri benim itiraf ediyorum :D
Canım senin bu alınganlık problemin nedir ? Bi açıklasana bak daha önce yazdığım msj"lara mecazi anlamda konusuyorum.+ alınma diye daha önce de söyledim...Ne yani 250 değil de 269 yada 275 hp olduğun da araban 20 boy daha mı fazla gidiyor....
alıngalık degıl atmosferık arabada 10 hp nın 15 hp nın 20 hpnın cok buyuk farkı vardır alıngalık degıl 250 hp yazdıgın zaman yanlıs anlasalabılır m5 ın sahıbının bana dedıgını yazdım uydurma yapmadım ben bılmem orjınal hpsının burdakı konudan sonra arastırdım 443 hp dedı motorunu actı fılan falan yanı sunu dıcek atmosferık arabada 1 hp nın bıle farkı var....
Boost Up
21-09-2009, 13:01
Bende gülüyorum:hihih:
alıngalık degıl atmosferık arabada 10 hp nın 15 hp nın 20 hpnın cok buyuk farkı vardır alıngalık degıl 250 hp yazdıgın zaman yanlıs anlasalabılır m5 ın sahıbının bana dedıgını yazdım uydurma yapmadım ben bılmem orjınal hpsının burdakı konudan sonra arastırdım 443 hp dedı motorunu actı fılan falan yanı sunu dıcek atmosferık arabada 1 hp nın bıle farkı var....
Peki sen nasıl dersen öyle olsun.Bilgi için teşekkür ederim bu arada
ya arkadaşlar şu mevzular yüzünden bu konuşmalara hiç gerek yok.
birbirinizi kırmaya üzmeye değmez......
ban sezonu açılmıştır, herkese rastgele:)