Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunun ne olduğunu bilen var mı işe yarar mı?
http://cgi.ebay.co.uk/DO-LUCK-POWERLINE-BRAKE-HOSE-SET-MITSUBISHI-COLT-CZT_W0QQitemZ270451951079QQcmdZViewItemQQptZUK_Car sParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3ef83145e7&_trksid=p3286.c0.m14#ht_500wt_1182
basıncı görünce yine eski durumunu koruyan bir hortum çelik hortyum gibi işte muhtemelen buda çeliktir
daha güçlü çelik fren hortumu değil mi? kaldı ki big brake kit olmadığı sürece stock kite pek performans katacağı söylenmez.
mechanıcer
20-09-2009, 11:24
stock kıtte bıseye yaramaz :D
aman diyim o zaman.
teşekkürler yardımlar için.
belki uzun süre gazlyınca normal hortum ısınınca kendini salabilir ama çok yaşlı otomobil olmadıktan sonra sanmıyorum oda öyle şeyler yapacağını ama kaçak vs varda değişecekse bu tip birşey alınabilr bence
KSK-VTEC
20-09-2009, 11:47
Benim bildiğimde stock frene çelik hortum takınca tepkime süresi kısalıyor
M_PROJECT
20-09-2009, 11:49
Bende var bi boka yaramiyo :)
subaruların fren sistemi genelde gayet güçlü. böyle kocaman disk, bol pistonlu bir kaliper, iyi bir balata ve çelik hortumun olacak ki öyle hissedilebilir oluyor anca :)
Jam da Joker
20-09-2009, 16:21
Araba için ne kadar etki eder kesin bir yorum yapamam ama motosiklet için konuşmak gerekirse stock kaliper ve discli bir motosikletin sadece fren hortumlarını değiştirip çelik taktığınız zaman dünyası değişiyor diyebiliyirim. Uzun kullanımdan sonra bile ısındığında esneme diye birşey olmuyor fren kolunda..
Benim bildiğimde stock frene çelik hortum takınca tepkime süresi kısalıyor
benim bildigim de bu sekilde esneme olmadigi icin hortumlarda tepki suresi kisaliyor ama fren hidroligini degistirmek gerekir cok isinir diye birseyler duydum.. dogrumudur sartmidir degistirmek?
M_PROJECT
20-09-2009, 19:21
subaruların fren sistemi genelde gayet güçlü. böyle kocaman disk, bol pistonlu bir kaliper, iyi bir balata ve çelik hortumun olacak ki öyle hissedilebilir oluyor anca :)
kaliper haric hepsi var :D stoptech pawa :D
aslinda bunu degisiyorsaniz yaninda fren hidroliginide dot 5.1 le degistirin derim .
kaliper haric hepsi var :D stoptech pawa :D
aslinda bunu degisiyorsaniz yaninda fren hidroliginide dot 5.1 le degistirin derim .
dot 5.1 'lerde her 10.000de bir değişim yapmak gerekiyormuş , doğruluğu nedir bunun ?
M_PROJECT
20-09-2009, 19:34
dot 5.1 'lerde her 10.000de bir değişim yapmak gerekiyormuş , doğruluğu nedir bunun ?
bence kullaniciya bagli , benim arabam 65 binde 4 kez sanziman , 3 kez diff yagi degistiim mesela , normalde 1 kere degismem kafi kagit ustunde. ben degisiyorum acikcasi .