Orijinalini görmek için tıklayınız : adana photoshoot?
bugun photoshoot'a 2 fotografci arkadasimla cikiyoruz,aracim icin can sikintisindan toplanicaz foto cekimi amacli,gelmek,foto cektirmek veya cani sikilan varsa adanadan 0507 33 55 789,1 saat sonra cikariz
bu işi çaycıda yapsan daha çok malzeme cıkar sana:D
slowmotion
20-09-2009, 14:07
bencede :)
bencede :D
müdür niye video çekmedin sırf sen dinle diye yaptım :D:D:D
müdür niye video çekmedin sırf sen dinle diye yaptım :D:D:D
hergün geçiyorsunuz :D tamyetişemedim. parçalı olsun da istemedim. sanata ve sanatçıya saygı duyarım bilirsin:)
bi bencede benden :D gidelmmi millet :)
güzel sohbetinden dolayı tunç kardeşime ve çektigi fotolar için ethem kardeşime teşekkür ediyorum.. şarj bitmese cekecektik ama daha :) benim arabada yürüyomuş baya ya :p
bu işi çaycıda yapsan daha çok malzeme cıkar sana:D
dun gece ordaydim cidden saglam malzeme warda fotoraf ceken ben degilim :D can sikintisindan ciktik oylesine biraz,modlu arac cekimi olsa benim orda isim ne zaten stock e36yla :)
@dou : yuruyo yuruyo masallahi var :) eve gecmem gerekiyordu o yuzden gelemedim k.bakmazsin sonra telafi ederiz ;)
her zaman kardeş ;) yokuş yukarı ama :p
dun gece ordaydim cidden saglam malzeme warda fotoraf ceken ben degilim :D can sikintisindan ciktik oylesine biraz,modlu arac cekimi olsa benim orda isim ne zaten stock e36yla :)
@dou : yuruyo yuruyo masallahi var :) eve gecmem gerekiyordu o yuzden gelemedim k.bakmazsin sonra telafi ederiz ;)
tunc beraberdık zaten palıo bendeydı hatırlarsın boylece;)
Biraz ters bi zaman olmuş yapılrı gene :D
tymu bu kez senide istiyoruz :)
tymu bu kez senide istiyoruz :)
+318
tunc beraberdık zaten palıo bendeydı hatırlarsın boylece;)
nickini bilmiyodum cikarttim simdi :)