Orijinalini görmek için tıklayınız : Buji ıslatma
Dün aksam swiftimizi az ileri çekicektim fakat hiç bir şekilde çalışmıyordu neyse bugun tekrar indim denedim sonuç aynı servisi çağırdık baktı baktı buji ıslanmıştır dedi çıkardı yere peçete fln koydu yaktı baktı tam yanmıo verdi elimize bujileri yukarda ocakta buji ısıtıyoruz :D bujiler yeniden takıldı arabaya marş basıldı gene çalışmıyor kaskodan çekici cagırın arabayı çektirin servise ben oraya geçiyorum dedi.Kaskoyu aradık ben arabada çekiciyi bekliyordum 1 kere deneyeyim dedim çalışır gibi oldu gaz verdim çalıştı fakat çok düzensizdi rölantide çalışmasına izin versem kesin stop ederdi kapattım motoru 2 dk sonra bir daha çalıştırdım hiç bir şey olmamış gibiydi neyse servisteki eleman araba yokuşta duruyor olur buhar vs olmuştur diyor sizce mantıklımı araba çarşamba check up a gidicek.Teşekkürler
aynen ya su var yada ciddi kötü benzin pislikte olabilr filtreni değiştir
işin kötü yanıda şu araçta oto tanıma sistemi var yani hep aynı benzinlikten alınıyor samsunda 2 tane var biri baya uzak zorunlu olarak diğerinden alıyoruz benzinliğin sahibi aynı zamanda plazanında sahibi :D
cevaplar için teşekkürler
Araç bugün servisten alındı.İlk önce bunun benzininden garip koku geliyor sorun benzindendir denildi.Fakat benzinin kendilerine ait olan istasyondan alındığını söyleyince hemen kem küm etmeye başladılar.Sonra benzin tahlil edildi sorun yok dediler.Buji değişicek dediler.Bujiler değişmiş aynı sorunun devam ettiğini söylediler 1 gün daha yattı araba.Bugün arabayı almaya gidildi yarım depo ile verilen arabanın deposu neredeyse boştu üstüne üstlük 178 tl para alındı.Bize göre adamlar kıvırıyor fakat iş işten geçti inş bir daha yapmaz
yavuz364
26-09-2009, 21:49
bence suzuki merkeze bir yazı yazın, birde benzin tahlillerini başka biryere yaptırmanı tavsiye ederim, adamlar size yanlış söylemişlerdir belki de..
Araç bugün servisten alındı.İlk önce bunun benzininden garip koku geliyor sorun benzindendir denildi.Fakat benzinin kendilerine ait olan istasyondan alındığını söyleyince hemen kem küm etmeye başladılar.Sonra benzin tahlil edildi sorun yok dediler.Buji değişicek dediler.Bujiler değişmiş aynı sorunun devam ettiğini söylediler 1 gün daha yattı araba.Bugün arabayı almaya gidildi yarım depo ile verilen arabanın deposu neredeyse boştu üstüne üstlük 178 tl para alındı.Bize göre adamlar kıvırıyor fakat iş işten geçti inş bir daha yapmaz
bence suzuki merkeze bir yazı yazın, birde benzin tahlillerini başka biryere yaptırmanı tavsiye ederim, adamlar size yanlış söylemişlerdir belki de..
abi şuanda yaptırılıcak bir tahlil yok çünki depo boştu en yakın istasyonda fullendi.Bir daha yaparsa o zaman görüşülür o adamlarla benzin gene aynı yeden alınıcak arabada araç tanıma sistemi var her zaman aynı istasyondan dolduruluyor
faturada neler var?
fatura şuanda annemde ama sadece bujiler değişti onu biliyorum
faturaya 178tl alıpta bunu ödediyseniz :) yada tam tersi 4 bujiye eğer 178tl isteyipte orda camı çerçeveyi indirmediyseniz sorun var:)
onursumer
26-09-2009, 22:05
faturada neler var?
+
olarak araç kaydı açılırken aracın deposunda nekadar benzin olduğuda işaretlenmiş olması lazım
faturaya 178tl alıpta bunu ödediyseniz :) yada tam tersi 4 bujiye eğer 178tl isteyipte orda camı çerçeveyi indirmediyseniz sorun var:)
:D:D:D:D :hahaha: :hahaha:
faturayı iyice bi kontrol et bakalım neler var.
:D bakıcam faturaya şuanda nerede bilemiyorum yazarım bulunca he bu arada arka tavan lastiği çalınmıştı o sipariş edilmişti belki onun parasıda vardır.oda takılmış.bu arada 4 buji fiyatı ne kadardırki
4 buji had i senin güzel hatrın için 30tl olsun:)
onursumer
26-09-2009, 22:09
50 tl de işçilik yazmışlardır eminim :D
hadi yaaa dur ben yarın bi bakayım faturaya tavan lastiğinin parası öncedende alınmış olabilir?hem bozuyorlar hemde soyuyorlar :( babamla bir uğramak lazım :D