Orijinalini görmek için tıklayınız : Type-R sorgusu...
Mrb arkadaşlar linkteki Type-R'ların seceresini bilen varmı acaba??
http://www.sahibinden.com/kirmizi_type-r_makyajli-84WQQaXQQ16085088WQQpXQQdisplayitem
Ygz Type-R'n az çok seceresini biliyorum ama emin olmak için daha iyi tanıyanlar olabilir die düşündüm bidaha sormak isdedim.. Tşk'ler.
http://www.sahibinden.com/satilik_turbo_typer_ygz_41_-18WQQaXQQ14410131WQQpXQQdisplayitem
ardacngns
21-09-2009, 23:13
aynen zubeyırın eskı araba trabzona gıtmıstı ama 45 cok ıstıyor
aynen ilk ilandaki VS bencede fiyat çok,VS istanbulda Özgür deyken çok haşır neşir olmuştuk güzel temiz derli toplu bir arabaydı şimdiki akıbeti nedir bilmem
evet ılk ılandakı benım eskı araba.suan duydugum gayet ıı durumda olduguu. ** fıyat konusunda bıraz fazla suan ıcın fıyat bencede
evet ılk ılandakı benım eskı araba.suan duydugum gayet ıı durumda olduguu. ** fıyat konusunda bıraz fazla suan ıcın fıyat bencede
hımm evet öyle valla.. :)
turbolu olan ıskenderdeydı bır ara cok guzel ve temızdı..
_cAgdAsH_
22-09-2009, 13:42
ygz güngörende artık makinasıda dolu ve gayet saglıklı,fiyatta sahip oldugu ekipmanlara göre olumlu+boya da yok,tavsiye
evet zübeyir in VS 45 yazmış ve araçta hiçbişe yok nerdeyse stock ne satıyo belli deil yeni kasalar nerdeyse artk o fiyata inecek arkadas type-r ı s2000 ile karıstırıyo heralde fazla ucmus ilana bakmayın bile 40 a gider max.
ygz güngörende artık makinasıda dolu ve gayet saglıklı,fiyatta sahip oldugu ekipmanlara göre olumlu+boya da yok,tavsiye
eski sahibi edvinle görüştüm ygz için bi ara, sadece sağ kapı değişmiş veya sağ kapı sacı değişmiş hatırladığım kadarıyla, yani sağ kapıda boya var, herhagi bir kazası yok ama bildiğim, alınabilecek bir araç ;)
eski sahibi edvinle görüştüm ygz için bi ara, sadece sağ kapı değişmiş veya sağ kapı sacı değişmiş hatırladığım kadarıyla, yani sağ kapıda boya var, herhagi bir kazası yok ama bildiğim, alınabilecek bir araç ;)Evet iskender ustadan önce yabancı birisinindi.. sonra iskender usta aldı ondada bi kaç ay kalıp sattı.. şuanki sahibi nasıl kullanıyo nası bakıyo bilmiyorum zaten aldığı gibi ilanını koydu :icon_wack 1 ay bile etmedi satın alalı nie hemen satıyorki kafa karıştırıcı :icon_wack..
ygz typeR su an cok temiz ve cici bakılıo makınasıda dolduruldu kmsi az makınasıda 0 ve ben onunLa yarın takas edebilirm:)
iskender sattıktan sonra yatak sarmıştı ? yapıldımı bilmiyorm..
iskender sattıktan sonra yatak sarmıştı ? yapıldımı bilmiyorm..
Svaş Paşaoğlu tarafından yapıldır .
Duyduğuma göre kol piston falan komple yaptırmışlar makinayı güzel olmuş diyorlardı.
Zaten şuanki sahibide vedo dur eski tayfadandır otomobilini sever bakar para harcar .
http://www.sahibinden.com/2003_model_68binde_kazasiz_type-r_34_dbs_35-10WQQaXQQ16995358WQQpXQQdisplayitem
Eğer düşünürsen araç arkadaşımızın aracı herkesin bildiği gibi okçunun eski arabası kazasız temiz araçtır.. KM'si orjinaldir.. En son olarak araç makyajlı kasa type-r'a çevirilmiştir.. Baskı balatası ve 65 bin bakımı daha yeni Savaş Paşaoğlu tarafından yapılmıştır ;)
initial-D
22-09-2009, 16:50
http://www.sahibinden.com/2003_model_68binde_kazasiz_type-r_34_dbs_35-10WQQaXQQ16995358WQQpXQQdisplayitem
Eğer düşünürsen araç arkadaşımızın aracı herkesin bildiği gibi okçunun eski arabası kazasız temiz araçtır.. KM'si orjinaldir.. En son olarak araç makyajlı kasa type-r'a çevirilmiştir.. Baskı balatası ve 65 bin bakımı daha yeni Savaş Paşaoğlu tarafından yapılmıştır ;)
bişey sorucam bu aracın klima sistemi o ekrandanmı kontrol ediliyor?
Serhat Y.
22-09-2009, 17:02
evet zübeyir in VS 45 yazmış ve araçta hiçbişe yok nerdeyse stock ne satıyo belli deil yeni kasalar nerdeyse artk o fiyata inecek arkadas type-r ı s2000 ile karıstırıyo heralde fazla ucmus ilana bakmayın bile 40 a gider max.
heralde ep3 alıcan piyasayı düşürmeye çalışıyorsun:), bence rakam gayet normal sonuçta elmayla armutun biyerden sonra ayrılması şart, her araç aynı fiyat olmaz böyle özenle saklanmış araçların diğerlerinden bi farkı olmalı ve bu fark 3-4 bin lira olmamalı diye düşünüyorum:icon_tup:
bişey sorucam bu aracın klima sistemi o ekrandanmı kontrol ediliyor?
benım bıldıgım degısmedıyse torpıdonun ıcınde .
initial-D
22-09-2009, 19:13
benım bıldıgım degısmedıyse torpıdonun ıcınde .
hmmm bilmiyordumda garip geldi:)ortada büyük ekranı görünce japan spec dokunmatik bi ekran mı acaba dedim
olsa harıka olurmus ama : )
YGZ'nin de sag kapı sacı ve torpidosu değişmişti. Sanırım zamanında hırsız girip, teybi sökmek icin ugrasmıs. Airbag actı diye zübeyir abi almamıstı ama sonradan olayı cözünce pisman oldu tabi :)