Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 rc-corsa opc

Cem.B
22-09-2009, 23:58
daha önce benzeri konular açılmış fakat belki daha önceleri sadece tipine bakarak veya kulaktan dolma bilgiler vardı ama şuan çvremizde bu arabaları modifiye eden birsürü kişi var araştırıp yada gördüğünüz kadarıyla hangisini tercih edersiniz neden

bu arada işin içine görüntü girerse 207 rc beyaz,corsa opc mavi yada kırmızı :)

teşekkürler...

SaBRi
23-09-2009, 00:03
bence mavi opc

kaç tane opc var ki veya bana denk gelmiyo

ama rc veya gt epey tutuldu her yerde var

anket olursa daha ii olur

Cem.B
23-09-2009, 00:04
bence mavi opc

kaç tane opc var ki veya bana denk gelmiyo

ama rc veya gt epey tutuldu her yerde var

anket olursa daha ii olur

eyv sabricim :) anket nerden yapılıo yaw neyse görürlerse eklerler heralde

Cem.B
23-09-2009, 00:06
birde benim izlediğim videolarda gördüğüm stockta opc daha hızlı gibi

yiit
23-09-2009, 00:12
anket ekledim

Cem.B
23-09-2009, 00:13
anket ekledim

eyv yiit ;)

H22Power
23-09-2009, 00:15
daha önce benzeri konular açılmış fakat belki daha önceleri sadece tipine bakarak veya kulaktan dolma bilgiler vardı ama şuan çvremizde bu arabaları modifiye eden birsürü kişi var araştırıp yada gördüğünüz kadarıyla hangisini tercih edersiniz neden

bu arada işin içine görüntü girerse 207 rc beyaz,corsa opc mavi yada kırmızı :)

teşekkürler...

cem 207 rc lemans ı sana şiddetle tavsiye ediyorum corsa opc ye sahip arkadaşımız var emre biliyorsun çok sorun yaşadı öte yandan 207 rc lemans sadece çiple 300nm torkun üstüne çıkıyor cooler ve cai egzostlusu var kıvançta forumada üye bir bin arabasına istersen çağırırım tanıdık çok iyi gidiyor 206 dan sora sana o yakışır:icon_tup:

Cem.B
23-09-2009, 00:17
cem 207 rc lemans ı sana şiddetle tavsiye ediyorum corsa opc ye sahip arkadaşımız var emre biliyorsun çok sorun yaşadı öte yandan 207 rc lemans sadece çiple 300nm torkun üstüne çıkıyor cooler ve cai egzostlusu var kıvançta forumada üye bir bin arabasına istersen çağırırım tanıdık çok iyi gidiyor 206 dan sora sana o yakışır:icon_tup:

kıvançla hep konuşuyoruzda 5 ileri olması uyuz edio beni rc nin ben biraz topspeed severimde

bu arada rc ile lemansın bi farkı yokki aslan etiketleri haricinde :)

H22Power
23-09-2009, 00:19
kıvançla hep konuşuyoruzda 5 ileri olması uyuz edio beni rc nin ben biraz topspeed severimde

bu arada rc ile lemansın bi farkı yokki aslan etiketleri haricinde :)

bir kere alıyorsun başkan almışken etiketlisi olsun :D

Bulut Y.
23-09-2009, 00:19
opc candır mavisi lokumdur :)

Cem.B
23-09-2009, 00:20
bir kere alıyorsun başkan almışken etiketlisi olsun :D

yok başkan aldımı ilk gün sökerim o etiketleri uyuz oluom ben onlara motorda yada içinde farkı olsa kalsın arabanın namı olsunda :) haybeden etiket :D

Vtec-SEDAN
23-09-2009, 00:21
bu sefer değişiklik olsun, opc çok güzel bir araba bence :)

Cem.B
23-09-2009, 00:22
bu sefer değişiklik olsun, opc çok güzel bir araba bence :)

ölede düşünüorum knaka ama opc bulmakta biraz zor ama bakcaz duruma göre

Vtec-SEDAN
23-09-2009, 00:27
ölede düşünüorum knaka ama opc bulmakta biraz zor ama bakcaz duruma göre

sen sabırlısın kanka.. bekleyip güzel bir tane bulursun, karşılaştırmaya göre OPC olsun :)

ama bunlar alternatif 2005 model cooperS de güzel olur ;)

Boost Up
OPC tabiki:rolleyes:

Berkan
bence opc daha farklı ve şık duruyo egzoz difüzor cevresi süper bence
söyle bir kırmızı :)
http://www.sahibinden.com/opc_ayricaligini_yasamak_istiyenlere-71WQQaXQQ15267396WQQpXQQdisplayitem

H22Power
23-09-2009, 00:29
corsa opc chipped:225hp 280nm torque
peugeot 207 rc chipped:197hp 323nm torque
only yazılım yanlış olmasın:D

Cem.B
23-09-2009, 00:30
corsa opc chipped:225hp 280nm torque
peugeot 207 rc chipped:197hp 323nm torque
only yazılım yanlış olmasın:D

opc daha ii herlade o zmn dimi bu duruma göre:)

gsi_club
23-09-2009, 00:32
mavi opc yi tek geçerim bu konuda...

H22Power
23-09-2009, 00:33
opc daha ii herlade o zmn dimi bu duruma göre:)

cem kıvançla denedik ama emre ile denemedik sana net tavsiyemi denediğim arabayla sölerim ki yardımım dokunsun yerinde olsam emre şuan konuyu okuyor onun tavsiyelerine göre yol belirlerim çok sorun yaşadı ama almanı tavsiye ediyorum derse ben alman arabalarını severim zaten önceki araban pejoydu fransızdan şaşmamışta olursun die 207 dedim torku inanılmaz 207nin veriler doğru canlı şahidim:D

Boost Up
23-09-2009, 00:38
Valla Emre abinin arabasının patlatma sesleri yeter, şekli gidişi gayet tatmin edici, zaten gidildiği yerde bir 207 den çok daha dikkat çekeceğine eminim:)

gsi_club
23-09-2009, 00:42
sekil olarakta corsa opc 207 rc den daha yakisikli

.::EmrE::.
23-09-2009, 00:46
Opc gerçekten güzel bir araç,tam bir supermini..Ancak sorunlar biraz fazla..Balatalar inanılmaz çabuk bitiyor,bende devir saati durup duruken bozuldu..Yan aynalar çatlıyor kendi kendine,debriyajı da çabuk aşınan cinsten..Ancak gidiş olsun,yol tutuş olsun,ve özellikle ara hızlanmalar olsun gerçekten çok başarılı.Dış görünüm bence RCden güzel , iç mekan da yeterli..konsolun Corsa D den pek bir farkı yok,ancak recarolar mükemmel..

RC ye binmedim hiç,ancak görünüş açısından Corsa ile arasında dağlar kadar fark yok..Dış mekanda opc bodykit sebebi ile biraz daha sportif duruyor..İç mekanda bana RC biraz daha kaliteli gibi geldi..

Stock'da 1.6 sınıfının en güçlü otomobili ünvanına sahip opc ve benim de izlediğim kadarı ile stock da diğer araçlardan daha hızlı evet.

Passaturbo RCnin map ile 300nm nin üzerine cıktıgını söylemiş..RCnin parçası konusunda bir fikrim yok,ne parçalar var,neler uygulandı vs...

Opc'de map ile 400nm'lere kadar çıkıyor..Erden belki yazar buraya,yanılmıyor isem onun araç map ile 395 nm torka ulaşmıştı..Chip + intercooler + cai + egzoz ile 250-260 hplere ulaşman zor değil.Parça olarak TR de sıkıntı var tabiki. Birçok mod.parçası olmasına rağmen hiçbiri TRde bulunmuyor..%90'ı ingilterede..Ve bana aşırı pahalı geldiler..Örneğin Dbilas Flowmaster cainin fiyatı yaklaşık 800-1000 tl civarında..ki bu parça Almanya'dan geliyor...ingiltereden bir piston kit istesen 500 pound + shipping ile nereden baksan 2000 tl yi tutar...Peugeot çok daha avantajlı gibime geliyor parça konusunda.

opc için var olan mod parçalarını da söyliyeyim belki merak edenler olur:

Uprated Fuel Pump
Fuel Pres.Regulator
Cool Runnig Thermostat
dbilas Inlet Manifold
Regal Inlet Manifold
Regal Forged - Low Comp.Pistons
Steel Rods
Arp Bolts
dBilas turbo manifold
KKK 04 Turbo kit
Forge Intercooler Kit
Regal Blizzard Intercooler Kit
Milltek,Bastuck,Remus,Piper,Flowtech,Magnex full exhaust system
Quaife Limited Slip Differential
Regal 240mm Uprated Clutch kit
Lightened Flywheel
Regal Inlet Camshaft
Regal Launch Control
Regal Flat Shift system
AP Racing 4 pot brake kit
Eibach Pro Spring Kit
Regal Uprated Bearing Shells
Regal Uprated Piston Rings
Regal Uprated Head Gasket
Regal Uprated Head Bolt kit

Son olarak sıfır düşünüyor isen iki aracı da,opc artık sıfır olarak satılmıyor.Yani ithali durdurulmuş.İkinci el olarak düşünürsen fiyatı max 40.000 tl'ye göre bence , parasını hak eden bir araç..Ancak 207RC nin fiyatı daha avantajlı sanırım..Ve şahsen sıfır alacak olsam,(opc nin 49000 TL oldugunu varsayarsak) RC almayı tercih ederdim,fiyatından dolayı.Sonuçta RC de opc ile aynı kategori,aynı kalite bir araç.

Sonuç olarak ben aracımdan bol sorunlu da olsa çok memnunum.Bu kadar sorun çıkarmasına rağmen hiçbir zaman keşke almasaymışım demedim.Zaten 2 adet Corsa D sahibi olmamdan da bu anlaşılıyordur :) Ve ayrıca,ben opc almadan önce,yaklaşık 1.5 sene boyunca sürekli opc forumlarında takılıyordum,bu sebeple aldıgımda çıkan arıza ve problemler pek süpriz olmadığı için belki,sinirim bozulup aracımdan soğumadım :) Özellikle ender olması sebebi ile gerçekten çok dikkat çeken bir otomobil...İnsanlar bilmedikleri için çoğu zaman otobanda camı açıp bile soruyor bu araç nedir diye :) Benim tavsiyem iki aracı da imkan varsa kullan,gör,dene öyle karar ver...Eğer İstanbulda isen (bakmadım şehir bölümüne :P ) dilediğin bir zaman gelirim,bakabilirsin :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Eworen
23-09-2009, 00:51
opc güzel elbet
ama TR şartlarında almak için pek net bir nedene sahip değil
evvala en baştan "0" km fiyatları arasında uçurum var bu fiyat uçurumunun nedenini hiç bir kulvarda hissedemezsiniz ne daha iyi yol tutuş ne daha iyi performans fren kalite bla bla..
aralarında hep ufak farklar var bazende yok..
RC nin 2.el avantajı şüphesiz istediğin aracı rahat bi şekilde bulabilirsin hemde bi hayli ucuza
opc nin istediğini geçtim 2.elini bile bulamazsın :)
opc nin tipi farklı body si güzel gelebilir ama bana çoğu zaman çok abartılı geliyor
RC nin ki std 207 lerden çok güzel ve soft biçimde ayrılarak yapılmış değişiklikleri var her şarta uyum sağlayabilicek cinsen bu zevk elbette..
açıkçası opc RC den daha iyi diye bir kavram kesinlikle mevcut değil olabiliteside mümkün değil çünkü aralarında net bir çizgi mevcut değil eşitler bi hayli OPC de çok iyi keza RC de iyi
ben maceraya girmeden bilindik ve daha ucuz bence daha güzel olanı RC yi alırdım
seçim senin..

Cem.B
23-09-2009, 00:53
teşekkürler dostum sıfır almayı zaten düşnümüoyrum ikinci elde rc ile opc arasında opc 2000 tl daha pahalı gibi ama behsettiğin sorunlar pekde hoşuma gitmedi açıkçası ben biraz titizimdir eski araçlrımda bile 15000 de deb.balatası deiştirirdim sorun olmamasına rağmen bunda heralde 8-10 bnde atmak lzm :)

söylediklerini değerlendirmeye alıcam bikere daha teşekkürler

23-09-2009, 00:53
opc güzel elbet
ama TR şartlarında almak için pek net bir nedene sahip değil
evvala en baştan "0" km fiyatları arasında uçurum var bu fiyat uçurumunun nedenini hiç bir kulvarda hissedemezsiniz ne daha iyi yol tutuş ne daha iyi performans fren kalite bla bla..
aralarında hep ufak farklar var bazende yok..
RC nin 2.el avantajı şüphesiz istediğin aracı rahat bi şekilde bulabilirsin hemde bi hayli ucuza
opc nin istediğini geçtim 2.elini bile bulamazsın :)
opc nin tipi farklı body si güzel gelebilir ama bana çoğu zaman çok abartılı geliyor
RC nin ki std 207 lerden çok güzel ve soft biçimde ayrılarak yapılmış değişiklikleri var her şarta uyum sağlayabilicek cinsen bu zevk elbette..
açıkçası opc RC den daha iyi diye bir kavram kesinlikle mevcut değil olabiliteside mümkün değil çünkü aralarında net bir çizgi mevcut değil eşitler bi hayli
ben maceraya girmeden bilindik ve daha ucuz bence daha güzel olanı RC yi alırdım
seçim senin..

2.el konusunda katılıyorum :) 2. el bulursun,ancak satışı RC kadar kolay olmaz. Bu arada itiraf edeyim Tarık Bey'in kırmızı GTsine hasta oldum,kendi aracımdan bile güzel gelmişti buluşmada :P

23-09-2009, 00:54
teşekkürler dostum sıfır almayı zaten düşnümüoyrum ikinci elde rc ile opc arasında opc 2000 tl daha pahalı gibi ama behsettiğin sorunlar pekde hoşuma gitmedi açıkçası ben biraz titizimdir eski araçlrımda bile 15000 de deb.balatası deiştirirdim sorun olmamasına rağmen bunda heralde 8-10 bnde atmak lzm :)

söylediklerini değerlendirmeye alıcam bikere daha teşekkürler

Rica ederim,yardımım dokundu ise ne mutlu :)

Silverbullet
23-09-2009, 01:00
Ben arayıp bekleyip opc bulmaya calısırdım cunku daha ozel kalıo 207 nin yanında cok ucurum fark olmadıgı icin aralarında gdis olsun yol tutus olsun otomatikman daha az olanı daha cok dikkat cekeni olmasınıda kıstas alırım ben olsam.Zaten opc ile ilgili gerekli bilgileri emre vermis secimin ne olursa olsun hayırlısı olsun pisman olmassın ins. Ama bence Corsa OPC:icon_tup:

Bu arada Allaha şükür bende yok,ancak şöyle büyük bir problem var ingilizlerde...

4.piston çatlaması problemi :

1) randomgary.
2) Bohemoth.
3) vxr titan.
4) tjay.
5) Todge
6) TJ
7) James_vxr
8 )ChuGNutS
9) Corsa-vxr
10) VXRlearner
11) merve84
12) swampyvxr
13) DavidM
14) MikeH
15) JayJay
16) Nathan
17) vxracer
18 )wayne/vxr
19) zxrsteve
20) opc
21) VX AND
22) Lou Rob
23) gixxer1000
24) goldenbrown
25) nath
26) rikvxr
27) vxrsimon
28 )Gizbod
29) Ray_86
30) Pcvxr
31) Ade Vxr
32) js_vxr
33) baby boss
34) mikephalanx
35) Brano
36) mattycruise
37) vxr-lee
38 )CH07 ALL
39) Carl84
40) kris_corsa
41) trinaandlee
42) dc44
43) asotosios
44) MADSEB
45) mintarctic0979
46) burton900
47) L3E_A_X
47) Andyden
4 gk002
49) K70 VXR
50) j77drs
51) TC-Tonyzthedon
52) VXRThunder
53) andyw
54) lynseyvxr
55) OldSkipper
56) Wildcars - South Africa[/quote]
57)james 07 vxr

57 kişide var :P

Cem.B
bu arada hiç 220-225 hp lik bi 207 nin kadran videosu gözüne takılan varmı sağda solda :)

H22Power
23-09-2009, 01:04
bu arada hiç 220-225 hp lik bi 207 nin kadran videosu gözüne takılan varmı sağda solda :)

207 5.viteste zayıf cem baştan söliyim k03 turbo varmış üstünde öğrendiğim kadarı ile o yüzden hp olarak çok yüksek kalmasada torku yüksek 5.viteste ciğeri azalıyor o yüzden k04 palleri ile hybrid yapıyorlarmış onada oda çok randıman vermiyor biz az mı denedik ama 1-2-3-4. viteslerde çok canlı araç

23-09-2009, 01:08
207 5.viteste zayıf cem baştan söliyim k03 turbo varmış üstünde öğrendiğim kadarı ile o yüzden hp olarak çok yüksek kalmasada torku yüksek 5.viteste ciğeri azalıyor o yüzden k04 palleri ile hybrid yapıyorlarmış onada oda çok randıman vermiyor biz az mı denedik ama 1-2-3-4. viteslerde çok canlı araç

Corsa OPC nin de turbosu K03 bu arada :) Sanırım aynı sebepten dolayı İngilizler de Astra OPC turbosu olan K04'e upgrade ediyorlar :)

H22Power
23-09-2009, 01:14
Corsa OPC nin de turbosu K03 bu arada :) Sanırım aynı sebepten dolayı İngilizler de Astra OPC turbosu olan K04'e upgrade ediyorlar :)

satılık k04 varr:D gt28 le takas olur...

VeNoM_35
23-09-2009, 01:15

astranın turboyu manifoldu ile birlikte corsaya geçirmeyi halletmişler sanırım geçen denk geldi bi yerde, bu tarz oem parçalarla corsa güzel yerlere gelebiliyor. astra turbosu, enjektörü ve yazılımla 280hp aldılar yanlış hatırlamıyorsam.

23-09-2009, 01:15
satılık k04 varr:D gt28 le takas olur...

:D :D kardeşim ben de upgrade edersem eğer GT28 falan yaparım artık herhalde :P

23-09-2009, 01:17
astranın turboyu manifoldu ile birlikte corsaya geçirmeyi halletmişler sanırım geçen denk geldi bi yerde, bu tarz oem parçalarla corsa güzel yerlere gelebiliyor. astra turbosu, enjektörü ve yazılımla 280hp aldılar yanlış hatırlamıyorsam.

Evet aynen dediğin gibi,turbo + manifold ile 280 hp aldı birisi..Hatta turbo+manifold Regal'de Turbo kit olarak satılıyor :) şu an stock ecu ve blok ile aracı 320 hp ... Geçen video bölümüne koymuştum aracının resmini,Wayne VXR.

Eriador
23-09-2009, 04:33
bro performans ı bilenmicm ama

opc sana her türlü alman arabası olduğunu hissetirecek :)

Swift
23-09-2009, 07:41
tabiki opc

cenk
23-09-2009, 07:52
bende ilk konuyu okudum opc diyecektim daha yakışıklı vs.. vs.. ama yazılan mesajları okudukça soğudum ne kadar çok ağrızası varmış öğle..

can_ank
23-09-2009, 07:58
birde benim izlediğim videolarda gördüğüm stockta opc daha hızlı gibi

Performans olarak benim deneme fırsatım oldu. Basta ben one fırlıyordum yarım boy kadar, 200 civarına kadar bastık o süratlerde yanyanaydık.
Genel olarak degerlendirirsek dış görünüş olarak OPC daha güzel bence. Bende RC'yi alırken OPC'ye de bakıyordum ama bagajı cok ufak diye vazgecmiştim. Valiz gircek gibi gorunmuyordu. Yol tutuş olarak pek aman aman bi farklarının oldugunu sanmıyorum, frenlerde RC'nin 36.5m gibi bi degeri var ki oldukca iyi bence. RCnin 5 vites olması sacmalık biraz. Uzun 120 ile giderken yanlıs hatırlamıyorsam 3500 devirde falansınız. O biraz can sıkıcı. Onun dısında 2. senkromec de bi sorunu var. 1den 2ye cart diye cekmemek lazım. Ben su an 26k km deyim ve bazen benzin göstergesinin dogru gostermemesi dısında bi sorun cıkarmadı acıkcası.

elpadre
23-09-2009, 08:02
opc opc opc opc :)

Antalyalogy
23-09-2009, 08:25
Corsa GSi parasına RC almak münkün..İkinci elde RC nin avantajı var..OPC kitten dolayı opel daha sportif duruyor sadelik sevenler için RC birebir..Benim burada olmadığı için OPC ye binme şansım olmadı ama aralarında ciddi fiyat farkı var sıfırda..Peugeot da mekaniker olarak çalışan Mehmet arkadaşımız var foruma yeni üye oldu.Onunla sohbetlerimizde RC ler le alakalı sadece 2. vites senkromeç de problem olduğunu duydum.Onu da garantiden halledebiliyormuşuz.
Az bulunan bir araca sahip olmak için OPC ercih edilebilir sonuçta her aracın üretime bağlı sorunları olabilir Emre nin dediği gibi alırken bildikten sonra çok mutsuz etmez insanı..
Ben aracımdan ve son modlardan sonra gidişinden memnunum..
Şekil olarak da benim ve çevremin çok hoşuna gidiyor..
Konfor olarak standart yaysız hali bile kütük spec RC nin.Viraj performansı olarak da ben memnunum.5 vites olması ve oranların kısalığı uzunda can sıkabilir ama uzunda heralde kimse saatlerce 200 üstü gitmek istemez (bknz 97 oktan fiyatı:D:D)
290-300 Hp lerden bahsediliyor.O güçlerden sonra akis, rotlar ,fren , debriyaj vb parçalarda problemler olacağı düşüncesindeyim.Ha onları da güçlendiririm derseniz zaten ciddi bir bütçe harcayıp aracın orjinal ruhundan uzaklaşmış oluyorsunuz ..
OPC alacak bütçem olsa farklı olmak adına OPC alırdım..

Kaan
23-09-2009, 08:52
kanka bende ilk başlarda opc demiştim ama bu kadar sorun olduğunu gördükten sonra sanırım 207 ye geri dönmek en mantklısı.
Hem opel opc nin üretiini durdurmus vardır bi iş bunda.Belki iileride yedek parçasını bile zor bulabilirsin.
Ben 207 ye veriyorum oyumu

Emre D.
23-09-2009, 08:56
Yol tutuş olarak pek aman aman bi farklarının oldugunu sanmıyorum, frenlerde RC'nin 36.5m gibi bi degeri var ki oldukca iyi bence. RCnin 5 vites olması sacmalık biraz.

Uzun 120 ile giderken yanlıs hatırlamıyorsam 3500 devirde falansınız

Onun dısında 2. senkromec de bi sorunu var. 1den 2ye cart diye cekmemek lazım.

Bazen benzin göstergesinin dogru gostermemesi dısında bi sorun cıkarmadı acıkcası.

sorunları süper anlatmış...

RCkid
23-09-2009, 09:22
OPC bence RC'den özel bir araç. özel seri olduğunu RC'den çok hissettiriyor. daha yırtıcı bir duruşu var. önceki arabam opeldi bu da peugeot, kalite olarak fark olacağını sanmıyorum. RC'nin şanzımanı düşük güçler için ideal olmasa da ben şu an memnunum(aynı şanzıman 207 ve 206 da). yüksek güçleri ve torku kaldırabiliyor şanzıman. cırtlama problemi şanzıman yağıyla çözülüyor, isteyene tavsiyede bulunabilirim.
RC bence parça yönünden ileride daha rahat olacak miniyle aynı motor kullanılması nedeniyle. Rcyi kısıtlayan ecu olacakmış gibi geliyor bana. boostcut problemleri yaşanıyor sanırım.
diğer yandan opc'nin yunanistandaki örnekleri çok etkiledi beni. ingilterede de ciddi uğraşıyorlar sanırım ama ordan parça getirmek çok pahalı
genel olarak bakınca opc daha özel durduğu için cazip geliyor bana

Harunde
23-09-2009, 09:44
opc on numara bir araç herşeyi ile tek sorunu parça hem yok hem dışardan getirdiğin zaman çok pahalı oluyor. Ama kesinlikle değer bence...
dyblas flowmaster filitreyi 1.100 gibi bir fiyata getirttik... oda zar zor yani

207 türkiye şartlarında bence mantıklı uğraşan abimiz arkadaşımız çok...

ben opc çok ciddi düşündüm bana olmadı 306yı aldığım arkadaşa nasip oldu çok memnun beklediğimizin üstünde bir performansa sahip.

ama bu aralar 207yi düşünüyorum sanırım 207 alıcam.

yagizs
23-09-2009, 10:42
Tabi ki Corsa :icon_tup:

ACTPK
23-09-2009, 11:08
Corsa derim ayrıca İngilteredeki 4. Piston çatlaması sorunu dışında Emrenin yaşadığı sorunlarıda başka Opc'lerde duymadım. Küçük sınıf hothatch alıcak olsam Opc alırdım.

Ranthor
23-09-2009, 11:31
Para biriktirin bana opc alin:)

Cem.B
23-09-2009, 11:48
hehe banada alın bitane almışken bari :)

M3CSL
23-09-2009, 11:50
opc dıorum farklı ve ozel oldugunu hıssettırır ama 207de komple bı arac her yonden eksıgı cok az..
2sıde neden 5 ılerı anlam veremedım:) corsa kadranda max kac gorebılıyo bu arada?

VeNoM_35
23-09-2009, 11:56
opc dıorum farklı ve ozel oldugunu hıssettırır ama 207de komple bı arac her yonden eksıgı cok az..
2sıde neden 5 ılerı anlam veremedım:) corsa kadranda max kac gorebılıyo bu arada?

2side derken, corsa 6 ileri:)

M3CSL
23-09-2009, 11:58
bende ole bılıodumda bırı gerıde 5 ılerı gıbı yazmıs kafamı karıstırdı.. yada yanlıs gordum sabah sersemlıgı ıle:)
edıt 207dan bahsetmıs:D:D

M3CSL
23-09-2009, 12:07
corsada opcde yuksek surat performansı ıcın cok ıdeal deıl bana gore.. +230 240kmler ıcın
http://www.youtube.com/watch?v=2GqGkzWzLrE&feature=related

burda fılan yuksek suratte arac zorlanıyor opc turbosu kucuk oldugundan belkı belkıde bu araclar 1.6 hacmın dezavantajını yasıyor..:S. (207de oledır ztn hız sınırlaması var)
ztn fabrıka 225 km vermıs duz yolda 240 245ten fazlası zor gozukuyor..

R_Kaptan
23-09-2009, 13:25
Benim oyum opc'ye..

Boost Up
23-09-2009, 14:06
Corsa 6 ileri:)

fatiii
23-09-2009, 14:33
cam tavanlı 207 rc derim..fiyat bakımından opc gereksiz bence

Almanci Tane-R
23-09-2009, 17:35
corsa opc typerla yürüyebilen çok sağlam giden bir makina
oyum opc

23-09-2009, 17:56
Hem opel opc nin üretiini durdurmus vardır bi iş bunda.Belki iileride yedek parçasını bile zor bulabilirsin.
Ben 207 ye veriyorum oyumu

Corsa opc'nin üretimi durmadı,sadece Türkiye'ye ithali durdu..Corsa'nın üretimi durması şöyle dursun,ingiltere de yeni bir paket ile satılmaya başladı..VXRacing adı altında. sadece Corsa için değil,insignia opc hariç hiçbir opc modeli artık gelmiyor :) Parça sıkınıtısı olmaz yani..Şöyle olur sadece,bir parçasının Türkiye'ye gelmesi için 1 ay beklersiniz.

240 kadran var, 245 gören gördüm (elektronik hız sayacında) ama 250-260 zor gibi görünüyor.

Gördüğüm kadarıyla herkesin dediği aynı kapıya çıkıyor.Burda düşünerek karar vermek lazım..2 araca da dışardan bakıldığında opc daha çok beğeniliyor,çünkü az sayıda ve biraz daha hothatch bir tipi var.Ancak iş alıma geldiği zaman mantık kullanmak gerekince,fiyat/performans oranına göre genelde RC tercih ediliyor.

RCpower
23-09-2009, 23:02
bir arabayı değerlendirmem istenirse,
o arabanın daha fazla yüklenmeye elverişliliği açısından değerlendirme yapacağım için ve de özellikle tr şartlarında konuştuğumuzdan dolayı rc derim..
özellikle yunanlılarla fikir alışverişleri yapıp onların tavsiyeleriyle alınabilecek güçleri rc ile aldık.
rc ye uygulanacak en önemli upgradelerin başında ucuz ve kolay olan intercooler geliyor ilave olarak olarak dump valve lerin değişimi var.
nereden bilecez 2.0 tfsi motorunun yırtılmayan dv inin bizimkine uyacağını veya ibiza cupranın i/c kolay oturacağını.
eksoz ve cai yi geçiyorum bunlar zaten takılması kolay şeyler..
bunlardan sonrası yazılım kalıyor. o da size kalmış güvendiğiniz kişilere gidip yazdırabilirsiniz öyle çok komplike bi olay değil.
biz elimizden geleni yaptık, rc için daha fazlasını safe olarak bulmak amacıyla aramaya sormaya devam ediyoruz..

ama tr şartlarında opc de bu tip yüklemeler rc ye göre daha kolay olur mu onu bilemem.
bende rc den önce opc olsaydı heralde atlayıp yunanistana gider doldurup gelirdim.

Antalyalogy
23-09-2009, 23:05
bir arabayı değerlendirmem istenirse,
o arabanın daha fazla yüklenmeye elverişliliği açısından değerlendirme yapacağım için ve de özellikle tr şartlarında konuştuğumuzdan dolayı rc derim..
özellikle yunanlılarla fikir alışverişleri yapıp onların tavsiyeleriyle alınabilecek güçleri rc ile aldık.
rc ye uygulanacak en önemli upgradelerin başında ucuz ve kolay olan intercooler geliyor ilave olarak olarak dump valve lerin değişimi var.
nereden bilecez 2.0 tfsi motorunun yırtılmayan dv inin bizimkine uyacağını veya ibiza cupranın i/c kolay oturacağını.
eksoz ve cai yi geçiyorum bunlar zaten takılması kolay şeyler..
bunlardan sonrası yazılım kalıyor. o da size kalmış güvendiğiniz kişilere gidip yazdırabilirsiniz öyle çok komplike bi olay değil.
biz elimizden geleni yaptık, rc için daha fazlasını safe olarak bulmak amacıyla aramaya sormaya devam ediyoruz..

ama tr şartlarında opc de bu tip yüklemeler rc ye göre daha kolay olur mu onu bilemem.
bende rc den önce opc olsaydı heralde atlayıp yunanistana gider doldurup gelirdim.

+1 ..Stock OPC mod için RC (Türkiye için..)

24-09-2009, 00:22

Çok iyi fikir aslında , Yunanistan'a araç ile giriş için ne gerekli? Orda modlayıp sokabilir miyiz ki acaba aracı tekrar TRye? :D Ciddi soruyorum fikri olan var mı

gsi_club
24-09-2009, 00:30
Çok iyi fikir aslında , Yunanistan'a araç ile giriş için ne gerekli? Orda modlayıp sokabilir miyiz ki acaba aracı tekrar TRye? :D Ciddi soruyorum fikri olan var mı

gidebilirsin emre hertürlü.aracinla yunanistan gidebilmek için ilk olarak pasaport ondan sonra yunan vizesi alman lazim.bunlari aldiktan sonra sigortacina gidip yesil kagit alman lazim 1 aylik.ondan sonra turingclube gidip oradan aracinin adina triptik kagitlarini alman lazim ve bu arada aracini kullanabilmen için ehliyetini degistirmen lazim.bu arada yesil kagiti turingclubte te alabilirsin.bunlar senin için 500-1000 euro arasinda degisen fiyat olmalidirlar.eger degerse gitmeni siddetli tavsiye ederim neden dersen?yunanin yollarinda bayagi bi gazlarsin.hem benzinde ucuz benden demesi

Killah
24-09-2009, 11:41
İftar akşamı Emrenin OPC ile geçtik kartinge, konfor ve genişlik açısından çok ama çok iyiydi. Yani önümde Arda otururken arkasına ben hiç sıkışmadan sığdıysam bu arabanın genişliği çok iyidir :D

RC'ye binmedim hiç nasıl gidiyor, rahatlığı nasıldır bilemem ama OPC her yönden tatminkar. Tabii emre açıklamış sorunlarını falan. İnşallah hayırlısı olur kafana yatanı alırsın.

R.I.P
24-09-2009, 12:35
opc daha dikkat çekici daha sayılı.motor konusuna girince bence kolay veya zor her motordan bişeyler çıkartılabilir maddiyata bakar.
opc olsun 1.3cdti olsun ben onu tercih ederdim :D

Antalyalogy
24-09-2009, 16:42

Selam K04 emme pervanesi değişiyor değil mi neden varim alınamıyor acaba?

Cem.B
24-09-2009, 17:08

turboda değişir kesinde daha yapan olmamış olabilir birde enjektörler farklıymış sanırım bu motorda yani bildiğimiz eski tiplerden deilmiş hatırladığım kadarıyla öle bi muhabbet geçmşti o yüzden enjektör sorunu olabilir bekli

slowmotion
24-09-2009, 19:34
İftar akşamı Emrenin OPC ile geçtik kartinge, konfor ve genişlik açısından çok ama çok iyiydi. Yani önümde Arda otururken arkasına ben hiç sıkışmadan sığdıysam bu arabanın genişliği çok iyidir :D

RC'ye binmedim hiç nasıl gidiyor, rahatlığı nasıldır bilemem ama OPC her yönden tatminkar. Tabii emre açıklamış sorunlarını falan. İnşallah hayırlısı olur kafana yatanı alırsın.

rc nin arka taraf koltuklardan dolayı biraz dar 190ın üzerindekiler dizlerini açmak zorunda arka tarafta

Shadow_Dancer
24-09-2009, 19:40
sana opc yakışır bence..

MUGENPOWE®
25-09-2009, 03:04
opc al opc :D:D:D

H22Power
25-09-2009, 03:20

sadece emmesi değişiyor turbonun hava emisyonu biraz artıyor ama egzostu değişmediğinden basınç kaybı hala aynı ayrıca hybrid yapılmaya çalışan turbo revize sonrasında sorun yaşıyor yağ kaçıran mı istersin pallerde boşluk yapan mı ses yapan mı palleri parçalayan mı... sölediklerimin hepsini yaşadım k04 gibi k03ten randıman alınmaz k04 ten alınır..

cagri-35
25-09-2009, 21:59
Ben Opc diyorum.Mavi bir corsa opc tek geçerim :)

Antalyalogy
25-09-2009, 22:20
sadece emmesi değişiyor turbonun hava emisyonu biraz artıyor ama egzostu değişmediğinden basınç kaybı hala aynı ayrıca hybrid yapılmaya çalışan turbo revize sonrasında sorun yaşıyor yağ kaçıran mı istersin pallerde boşluk yapan mı ses yapan mı palleri parçalayan mı... sölediklerimin hepsini yaşadım k04 gibi k03ten randıman alınmaz k04 ten alınır..

Teşekkürler..

03-10-2009, 03:40
Arkadaşlar bugün RC ile ilk defa deneme fırsatım oldu...Drag, 2. ve 3. viteslerde roll denedik.. Ancak uzun deneme fırsatımız olmadı,max. 150 ye kadar falan basabildik.3-4 boy ortalama bir fark var , opc önde gidiyor tüm denemelerimizde. İki araç da da egzoz var sadece.Ayrıca RCyi kullanma fırsatım da oldu,direksiyonu gerçekten çok çok yumuşak,hoşuma gitti :) ancak RC kullanırken farkı bariz bir şekilde algılayabilirsiniz,opcdeki kadar koltuga yapıştırma hissiyatı gerçekten yok. RCnin koltukları ve iç mekan gerçekten sevdim.Ancak bir eksiği de göstergeler gibi geldi bana,okunması pek kolay değil gibi hissetim,yazılar küçük gibi göstergelerde,birde sinyal uyarıları vs. çok görünebilir değil.

Antalyalogy
03-10-2009, 03:49
RC stock olarak hantal kalıyor amma :P birkaç. sihirli dokunuş kendine getiriyor..
Özellikle gaz tepkimesi iyi değil..

emretorlak
03-10-2009, 08:18
Arkadaşlar bugün RC ile ilk defa deneme fırsatım oldu...Drag, 2. ve 3. viteslerde roll denedik.. Ancak uzun deneme fırsatımız olmadı,max. 150 ye kadar falan basabildik.3-4 boy ortalama bir fark var , opc önde gidiyor tüm denemelerimizde. İki araç da da egzoz var sadece.Ayrıca RCyi kullanma fırsatım da oldu,direksiyonu gerçekten çok çok yumuşak,hoşuma gitti :) ancak RC kullanırken farkı bariz bir şekilde algılayabilirsiniz,opcdeki kadar koltuga yapıştırma hissiyatı gerçekten yok. RCnin koltukları ve iç mekan gerçekten sevdim.Ancak bir eksiği de göstergeler gibi geldi bana,okunması pek kolay değil gibi hissetim,yazılar küçük gibi göstergelerde,birde sinyal uyarıları vs. çok görünebilir değil.

herkezin uzun zamandır beklediği bir deneme yapmışsınız. keşke kameraya alma şansınız olsaydı bizler de daha iyi görürdük sonucu

03-10-2009, 14:00
herkezin uzun zamandır beklediği bir deneme yapmışsınız. keşke kameraya alma şansınız olsaydı bizler de daha iyi görürdük sonucu

Kameraya aldık.Ancak kamera arkadaki araclardan birinde oldugu için çok acık görülemiyor durum.Zaten yol tıkalı oldugu için biz illegal bir U dönüşü yapıp denemeye devam ettik,kameramanı taşıyan araç malesef dönemedi ordan..Bir de belki RCnin sahibi forumumuzdadır,rahatsız olur falan diye koymak istemedim.Ama akşam eve gidince koyarım olmazsa.

RCpower
03-10-2009, 14:21
yok ya rc ciler açık görüşlü, mütevazi insanlardır :D koy sen

jackal_JAZZ
04-10-2009, 12:49
Ancak uzun deneme fırsatımız olmadı,max. 150 ye kadar falan basabildik.3-4 boy ortalama bir fark var , opc önde gidiyor tüm denemelerimizde. İki araç da da egzoz var sadece.

Tebrikler.. 2 aracı da stock olarak düşünürsek max 150km/h' a kadar 3-4 boy cok iddialı bir fark olmuş. Videolar bölümünde Antalyalogy Özgürün mevcut setup' ıyla stock rc ye actıgı fark da yaklasık 3-4 boy civarı(60-200km/h arası ;) ).. Aynı setupa sahip Rcpower Kıvanç(RC lemans) da istanbulda. Bu durumda 150km/h ye kadar bu RC'yide rahat geçiyor olman lazım.. Onunla deneme imkanın olursa sonucu görmek isterim..

serkkan
04-10-2009, 13:07
bu deneme carsamba maltepe sahıldemı oldu bn mc te oturuodum o sıra sesi duyunca bı bakıyım dedim aynı anlatılan gibi opc 3 4 boy önde gıdıyodu:rolleyes:

emretorlak
04-10-2009, 13:36
Bir de belki RCnin sahibi forumumuzdadır,rahatsız olur falan diye koymak istemedim.Ama akşam eve gidince koyarım olmazsa.

Olur walla eklersen seviniriz.Benim aklımdaki soru işreti de aşağı yukarı aynı güce sahip 2 araç arasında nasıl 3-4 boy fark olduğu.

Neyse video gelsin de bakar yorumlarız

Ranthor
04-10-2009, 14:07
Rc 175 opc 192 hp değil mi?

Boost Up
04-10-2009, 14:12

OPC 192 HP aynen, ama egzozla 205 civarında OPC şu an, bilgim dahilinde:rolleyes:

04-10-2009, 14:41
bu deneme carsamba maltepe sahıldemı oldu bn mc te oturuodum o sıra sesi duyunca bı bakıyım dedim aynı anlatılan gibi opc 3 4 boy önde gıdıyodu:rolleyes:

Evet Çarşamba günü oldu deneme :) Sahilyolunda Mcin önünden geçtik.

OPC 192 HP aynen, ama egzozla 205 civarında OPC şu an, bilgim dahilinde:rolleyes:

Evet egzoz ile 215 hp verdi dynoda opc.

Bu arada arkadaşlar kameranın PC kablosunu bulamıyorum :( usb girişi gibi değil başka bir kablo uyduramıyorum :( Bulabilrsem hemen koyacağım videoyu.DSC-N1 için kablo nerden alabilirim acaba,yazlıkta kalmış olma ihtimali yüksek çünkü...?

Boost Up
04-10-2009, 14:46
Evet Çarşamba günü oldu deneme :) Sahilyolunda Mcin önünden geçtik.

Evet egzoz ile 215 hp verdi dynoda opc.

Bu arada arkadaşlar kameranın PC kablosunu bulamıyorum :( usb girişi gibi değil başka bir kablo uyduramıyorum :( Bulabilrsem hemen koyacağım videoyu.DSC-N1 için kablo nerden alabilirim acaba,yazlıkta kalmış olma ihtimali yüksek çünkü...?

Abi ucu nasıl bana göstersene? Benimkiyle aynı ise verebilirim:)

Boost Up
04-10-2009, 14:48
http://images.gittigidiyor.com/1832/SONY-FOTOGRAF-MAK-AV-ve-USB-KABLO-T100-W200-DSC__18323690_0.jpg

Bu mudur?

04-10-2009, 14:56
http://images.gittigidiyor.com/1832/SONY-FOTOGRAF-MAK-AV-ve-USB-KABLO-T100-W200-DSC__18323690_0.jpg

Bu mudur?

Evet arda budur :) Gelip alırım birazdan.

Boost Up
04-10-2009, 15:18
Video geliyor birazdan:)

jackal_JAZZ
04-10-2009, 15:33
207de de egsoz oldugunu yazmıssın?Tam olarak nasıl bir egsoz bu, detay alabilir miyiz? TRde komple Milltek turbo back egsozlu tek RC suan RCpower Kıvançta.. Sanırım sen 207RC ye egsozlu derken son susturucudan bahsetmişsin :).. krankta 205hp veren opc ile 175hplik stock rc yi bir tutmamak lazım; ne hissiyatını ne de gidişini.. ;)

04-10-2009, 16:13
207de de egsoz oldugunu yazmıssın?Tam olarak nasıl bir egsoz bu, detay alabilir miyiz? TRde komple Milltek turbo back egsozlu tek RC suan RCpower Kıvançta.. Sanırım sen 207RC ye egsozlu derken son susturucudan bahsetmişsin :).. krankta 205hp veren opc ile 175hplik stock rc yi bir tutmamak lazım; ne hissiyatını ne de gidişini.. ;)

Valla bilmiyorum detaylı bir şekilde. Son susturucu orjinal görünüyor,sanırım borular falan değişik..Orjinal egzoz olmadığı aşikar,çünkü sesi bayağı fazla.215 hp verdi benim araç bu arada,tabiki dediğin gibi bir tutmamak lazım,benim amacım zaten RC gitmiyor falan demek değil,sadece merak gidermek :) Yoksa RCyi de kullandım,çok güzel , parasını hak eden bir otomobil gibime geldi.

Bu arada upload ediliyor video..

04-10-2009, 17:38
Evet buyrun video :

View My Video (http://tinypic.com/r/ev56qe/4)

Ancak dediğim gibi,fark net görünmüyor,ve Civic'in çekemediği yerlerde yol boştu daha güzel deneme yapmıştık ancak gelemedi civic arkamızdan :)

Antalyalogy
04-10-2009, 20:54
Emrecim tebrikler..Arkadaşı bir daha görürsen tam yandan bir foto alabilirmisim jantlara bakacağım da..:):)

04-10-2009, 21:22
Emrecim tebrikler..Arkadaşı bir daha görürsen tam yandan bir foto alabilirmisim jantlara bakacağım da..:):)

Teşekkür ederim abicim..Tamam :) alırım..Jantlar OZ Superturismo bu arada :)

Serhat Y.
04-10-2009, 21:37
ilk defa gündüz günü full trafikte çekilmiş adı rolling olan bir video izledim sırf görüntü kalitesi iyi diye.. emre arabanın hızlı olduğu doğrudur lafım yokta bu video rc yi geçtim demek için bi kıstas değildir diye düşünüyorum...

04-10-2009, 21:41
ilk defa gündüz günü full trafikte çekilmiş adı rolling olan bir video izledim sırf görüntü kalitesi iyi diye.. emre arabanın hızlı olduğu doğrudur lafım yokta bu video rc yi geçtim demek için bi kıstas değildir diye düşünüyorum...

Haklısın,ben de diyorum ki daha düzgün bir şekilde denedik ancak onları kameraya çekemediler :) Dedim ya video düzgün değil,hem trafik vardı o sırada,hem de çeken araç yetişemedi bize diye...O nedenle de koyma gereği duymamıştım videoyu,istendi diye ekledim sadece. Gördüğünüz videoda roll diye birşey yapmadık yani,sadece deneme yaptık , zaten önde trafik olduğu için çoğu zaman bir yere de gidemedik...Bu sebeple biz diğer yola çıkıp denedik,ama arkada çeken araç oraya giremedi..Fikir olması açısından izleyebilrisiniz anlamında..Zaten videonun çekildiğinden de haberimiz yoktu,arkadaşlar çekmiş olmak için çekmişler.

Serhat Y.
04-10-2009, 21:46
Haklısın,ben de diyorum ki daha düzgün bir şekilde denedik ancak onları kameraya çekemediler :) Dedim ya video düzgün değil,hem trafik vardı o sırada,hem de çeken araç yetişemedi bize diye...O nedenle de koyma gereği duymamıştım videoyu,istendi diye ekledim sadece.

:icon_tup:anladım emre senin şahsına bişey demedim zaten sadece videoya yorum yaptım, konun özünün farkındayım bende zaten.

04-10-2009, 21:48
:icon_tup:anladım emre senin şahsına bişey demedim zaten sadece videoya yorum yaptım, konun özünün farkındayım bende zaten.

Önemli değil...Sen de haklısın :) inşallah bir daha imkanımız olur da bu sefer ayarlanmış şekilde bir çekim yapabiliriz :)

emretorlak
04-10-2009, 21:49

Evt aralarında 17 hp fark var ama zamanında çok tartışıldı bu konu.Bu fark kağıt üzerindeki fark denildi.Yola 17 hp lik bir farkın yansımadığı konuşuldu.Ne hikmetse bugüne kadar 1 kişi bile çıkıp denemedi bu iki aracı(Emre deneyene kadar)

207 Rc nin 0-100km fabrika verisi 7,1 sn iken 192hp olan opc nin 7,2sn.

Test verileri ise;

0-100km
rc:7,4 sn
opc:7,6 sn

0-130km
rc:11,7 sn
opc:10,9 sn

0-400 metre
rc:15 sn
opc:16 sn

Eğer yukardaki test verileri gerçek ise rc vs opc arasındaki seçim tamamen kişisel tercihlere kalır.Ama opc 4-5 boy kadar fark atıyorsa çok mantıklı bir seçenek rc'ye kıyasla.

Zaten marka olarak da bu iki araç arasında Opel her zaman bir adım öndedir benim gözümde.

Umut_Gunes
04-10-2009, 21:52
207 rc Beyas

04-10-2009, 21:58
Evt aralarında 17 hp fark var ama zamanında çok tartışıldı bu konu.Bu fark kağıt üzerindeki fark denildi.Yola 17 hp lik bir farkın yansımadığı konuşuldu.Ne hikmetse bugüne kadar 1 kişi bile çıkıp denemedi bu iki aracı(Emre deneyene kadar)

207 Rc nin 0-100km fabrika verisi 7,1 sn iken 192hp olan opc nin 7,2sn.

Test verileri ise;

0-100km
rc:7,4 sn
opc:7,6 sn

0-130km
rc:11,7 sn
opc:10,9 sn

0-400 metre
rc:15 sn
opc:16 sn

Eğer yukardaki test verileri gerçek ise rc vs opc arasındaki seçim tamamen kişisel tercihlere kalır.Ama opc 4-5 boy kadar fark atıyorsa çok mantıklı bir seçenek rc'ye kıyasla.

Zaten marka olarak da bu iki araç arasında Opel her zaman bir adım öndedir benim gözümde.

Açıkçası benim de beklemediğim bir sonuç oldu.Hatta ben deneme taraftarı bile değildim,çünkü RC egzozlu , blow offlu falan yüklü gibi duruyordu..Yazılım falan var sandım,yok dedi sahibi , iyi dedim deniyelim...Kafa kafaya gider diye falan bekledim ben..Şöför araç sahibi değildi,bizim bir abimiz sürdü aracını,ki gerçekten iyi kullanır.Ancak belki RCde yanlış bir setup falan vardır,blow falan var,belki basınç kaçırıyordur,bilemiyorum.Şaşırdığım için binip kendim denemek istedim,gerçekten bariz bir fark vardı,hızlanması falan cok yavaş geldi bana.Denemeye başlamadan önce RCnin sahibi benim yanıma bindi,"biraz gaza basarsan ben sana söyliyeyim fark varmı arada" dedi,biraz gazlayınca "kesin geçersin sen böyle gitmiyor RC" demişti. Teknik veriler doğru ise,bu araçta ya bir problem vardı,ya da belki aradaki 40 hpden dolayıdır (215-175) . Bu arada stock opc ile de önde gitmiştim ben denediğimizde.

jackal_JAZZ
04-10-2009, 22:27
Valla bilmiyorum detaylı bir şekilde. Son susturucu orjinal görünüyor,sanırım borular falan değişik..Orjinal egzoz olmadığı aşikar,çünkü sesi bayağı fazla.215 hp verdi benim araç bu arada,tabiki dediğin gibi bir tutmamak lazım,benim amacım zaten RC gitmiyor falan demek değil,sadece merak gidermek :) Yoksa RCyi de kullandım,çok güzel , parasını hak eden bir otomobil gibime geldi.

Bu arada upload ediliyor video..

Emre senin de belirttigin gibi cekilen videonun roll ile yakından uzaktan alakası yok ;) Dediğin gibi boş yolda denediğiniz ASIL rolling'in keşke videosu olsaydı da bizde görebilseydik farkı.. En kısa zamanda böyle bir video bekliyoruz senden :)

Buarada egsoz turbo back sanırım, manifolddan sona kadar. Marka tercihini öğrenebilir miyim? sadece egsoz ile +23 hp gercekten cok iyi rakam. Bizim araclarda kat. ipt., yazılım, büyük i/c ve cold air intake ile +30 hp anca alıyoruz :D
Tekrar tebrikler..

Antalyalogy
05-10-2009, 09:23
Evet ya sadece komple egzosla 23 Hp muazzam..Acab öncesi ve sonrası dyno varmı Emre?

05-10-2009, 22:59
Emre senin de belirttigin gibi cekilen videonun roll ile yakından uzaktan alakası yok ;) Dediğin gibi boş yolda denediğiniz ASIL rolling'in keşke videosu olsaydı da bizde görebilseydik farkı.. En kısa zamanda böyle bir video bekliyoruz senden :)

Buarada egsoz turbo back sanırım, manifolddan sona kadar. Marka tercihini öğrenebilir miyim? sadece egsoz ile +23 hp gercekten cok iyi rakam. Bizim araclarda kat. ipt., yazılım, büyük i/c ve cold air intake ile +30 hp anca alıyoruz :D
Tekrar tebrikler..

Teşekkür ederim :) Custom 68mm düz boru,downpipe,backbox Greddy TiC. İnşallah yakın bir zamanda deneyebileceğim bir RC olur tekrar.Ben de isterim daha güzel bir video koyabilmek :)

Evet ya sadece komple egzosla 23 Hp muazzam..Acab öncesi ve sonrası dyno varmı Emre?

Öncesinde Paşaoğlunda 196hp çıktı,karşıda bir yerde Bosch serviste (yeri bilmiyorum) 193 hp verdi.
Aynı yerde egzozdan sonra 212 küsür hp çıktı.Emin olmak için paşaoğluna gideceğim tekrar,geçen gün VW Tech'e gittim çıkamadım dynoya,ki zaten pek tavsiye etmiyor kimse orayı..Ama dediğim gibi stock opc ile de önde gidebiliyorum..

grkm
06-10-2009, 00:08
Teşekkür ederim :) Custom 68mm düz boru,downpipe,backbox Greddy TiC. İnşallah yakın bir zamanda deneyebileceğim bir RC olur tekrar.Ben de isterim daha güzel bir video koyabilmek :)

Öncesinde Paşaoğlunda 196hp çıktı,karşıda bir yerde Bosch serviste (yeri bilmiyorum) 193 hp verdi.
Aynı yerde egzozdan sonra 212 küsür hp çıktı.Emin olmak için paşaoğluna gideceğim tekrar,geçen gün VW Tech'e gittim çıkamadım dynoya,ki zaten pek tavsiye etmiyor kimse orayı..Ama dediğim gibi stock opc ile de önde gidebiliyorum..

tavsiye edilmeme nedeni nedir acaba?

GKS TypeR
06-10-2009, 08:46
uzman aslında bi fn2 almanı isterim senin ama tabi maddi durum çok önemli
illaki bu arabalardan birini almak istersen ben olsam hiç düşünmeden corsa OPC alırım.

Cem.B
06-10-2009, 09:28
uzman aslında bi fn2 almanı isterim senin ama tabi maddi durum çok önemli
illaki bu arabalardan birini almak istersen ben olsam hiç düşünmeden corsa OPC alırım.

hehe bakalım kanka başka bişi alıcaz inş :)

Serhat Y.
06-10-2009, 09:32
uzman yine mcs e dönmüşün haberlerini alıyoruz..

Cem.B
06-10-2009, 09:34
uzman yine mcs e dönmüşün haberlerini alıyoruz..

bakalım kanka kısmet :)

06-10-2009, 20:41
tavsiye edilmeme nedeni nedir acaba?

Bilmiyorum ben genelde oraya giderdim,kime sorsam dogru ölçüm yapmıyor diyor.Bikaç ay önce gittim,dynoya çıktık,dyno çalışmadı,ondan önce ilk birkaç deneme abuk rakamlar verdi,geçen gün gittim ilgilenen yok,bir de çevremdekiler böyle deyince iyice soğudum açıkçası.

gsi_club
06-10-2009, 23:09
kardeşim aracının maşallahı var.senin eksoz başka ötüyor be kardeşim...