Orijinalini görmek için tıklayınız : Vtı araca skunk2 dereceli koymak
vtı aracına skunk2 derecelı egzantrık,skunk2 yay,şapka kullananlar nasıl kullanımından memnunlarmı?normal günlük kullanımda problem yaşatırmı ve son olarak bana önerirmisiniz aracıma atmosferik olarak yüklemeyi düşünüyorum yorumlarınızı çook acil bekliyorum...:)
yardım lütfen bu gün karar vermeliyim yoksa egzantrik başkasına gidecek..vtı mı satmıycam tabiri gerekse çocuğumun dahi binmesini istiyorum onun için skunk2 egztrk için sizin görüşlerinizi bekliyorumm..
utkuselamoglu
23-09-2009, 14:06
skunk2 +++++ :icon_tup:
skunk2 +++++ :icon_tup:
siz vtı da kullandınızmı? yani sorunsuz bınlerce km kullanabilrmiyim?? tşkrlr
vtecburhan
23-09-2009, 14:10
2 de kullandım 3 de kullandım :) hıcbir sorun yaşamadım:icon_tup:
dostum niye sorun yaşayacaksın ki ?
ama tek egz. le iş bitmiyo biliyosundur timing ve map te lazım.
egzantrık yay sapka ıyı guzelde kasnagın yok sadece onları takarak tımeıng yapmadan ıstedıgın guclerı alamazsın beyınede ıhtıyacın olucak.
egzantrik uzerıne sen 1500-2000 tl daha harcaman gerekıor....
dedıklerı gıbı tımıng vs flan yapılması gerekıor...beyın olarak alabılırsende hondata derım..
Tımıng ayarının ne olduğunu bilmiyorum bana biraz konuyu açarsanız sevinirim..:)
utkuselamoglu
23-09-2009, 16:17
Tımıng ayarının ne olduğunu bilmiyorum bana biraz konuyu açarsanız sevinirim..:)
dereceli egzantrik aldıgında bu egzantirklerden düzgün verim almanaya yarayan bir işlem... egzantriklerinin bağlı oldugu kasnakları ayarlı tipe çeviriyosun daha sonra işi ustasına bırakıyosun... kaç dereceye getirilmesi gerektiği detaylı olarak internette mevcut.. krank a bağlı bi olay...sübapların açılma zamanlaması..
timing subapların acılıp kapanma zamanını manul olarak ayarlayabılıyorsun. cok basıt sekılde anlatayım derecelı egzantrık senın orjınal egzantrıklerınden daha farklı guc ıcın yapılmıs urunlerdır bu urunlerden guc alabılmen ıcın bazı egzantrık harıcı parcalara ıhtıyacın olucak bunlardan bır tanesı egsoz kasnagı emme kasnagını beyınden kontrol edebıldıgın ıcın ona gerek yok tabı buda kendı ıcınde degısıyo emme ıcın kasnak alırsın vtec kıller yaparsın arabanı onuda araban sureklı aldıgın egzantrıklerın derecesıne baglı olrak sureklı yuksek calısır rolantıde bıle rahatsızlık verırı ve polıslerle basın agrır.sana tavsıyem guzel bır beyın egzantrık yay,şapka,kasnak alırsan cok eglencelı bır araba olur.
kapağını ölctür ince kapak contasıda almayı unutma egzantrık yuksek sıkıştırma sever:)
bide beyın ayarlıyla 4.785 aldın mı allah allaaah dersin:D
bide beyın ayarlıyla 4.785 aldın mı allah allaaah dersin:D
aynen öle :D:D:D