Orijinalini görmek için tıklayınız : 42 psi
K20 @ 42 psi :eek: Sanırım turboyu patlatıyor sonunda :)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iOcqMOSvpRI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iOcqMOSvpRI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Bu da Skyline GTR 0-320kmh kadranı. Biri bana bu arabanın ferrariden daha hızlı olduğunu söylesin :) Böyle bir hızlanma yok;
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zAsz9Rxb8v8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zAsz9Rxb8v8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
utkuselamoglu
23-09-2009, 16:14
k makina stock bu arada.... bone stock key...
bone stock key...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bir gün ben de inşallah
KSK-VTEC
23-09-2009, 16:27
k makina stock bu arada.... bone stock key...
Nerden biliyorsun stock olduğunu senmi yaptın makineyi ben hayatta inanmam 42 psi'a
utkuselamoglu
23-09-2009, 16:28
Nerden biliyorsun stock olduğunu senmi yaptın makineyi ben hayatta inanmam 42 psi'a
yok makina stock tolga abi deniyolar burda ne zaman patlayacak diye:)
KSK-VTEC
23-09-2009, 16:34
Sende yedin bunu utku öylemi 42 psi dan bahsediyorsun hilmiler 3mm conta ile 17 psi gördüler herhalde daha yukarısnı göremezler
utkuselamoglu
23-09-2009, 16:36
Sende yedin bunu utku öylemi 42 psi dan bahsediyorsun hilmiler 3mm conta ile 17 psi gördüler herhalde daha yukarısnı göremezler
turbo farklı vardır kesin zaten bende dayanıyo demedim ki ama you tube tan da okursan abi orda yazıyo zaten ...
gtr yavaş aslında daha iyi hızlanan gtr yada farklı otomobiller var zaten
Bora hayırdır turbomotoryat mı yapcen :D nerden çıktı bu merak?
Yok Batucum ya. İşlerin arasında kısa bir kaçamak bulup gezinirken gözüme takıldı. Dubaideyken GTR görmüştüm mavi birtane adamı otobanda kendi arabamla biraz gaza getirince kopup gitmişti ağzım açık kalmıştı oradan merak sardım alete.
Semih bundan hızlısı F16 ile yürür herhalde :) Akselerasyon felaket. O arabanın içinde olup da o G kuvvetini tatmak gerek.
Hondanın 42 psi olayı da bana biraz ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
KSK-VTEC
23-09-2009, 18:20
Benim civic'in eski setup ı bunun 0-200 ünden daha iyi ivmeleniyordu
daha hızlılar var:) çokta hızlı değil
Tolga bu gercekten stock motor ama kırılıo zaten ayrıca
32 psi GT4094 11 cr stock motor VP 130 ile 723 dynoda aldılar ama yola cık9ınca kırıldı motoru
saglıklı bir şekilde 600 whp ler yürüyebiliyor K20 stock lar
utkuselamoglu
24-09-2009, 09:05
Tolga bu gercekten stock motor ama kırılıo zaten ayrıca
32 psi GT4094 11 cr stock motor VP 130 ile 723 dynoda aldılar ama yola cık9ınca kırıldı motoru
saglıklı bir şekilde 600 whp ler yürüyebiliyor K20 stock lar
aynen bende öle hatırlıyorum...
GTR kalkışta oldukça kibar kaldırmış aynı benim spec :) o yüzden 2. vitesten sonraki ivmelenmeyi dikkate almak lazım.
X2fZy5jLONk
8-eVwY2RgGw
hızlanma böle bişi belki hızlı olabilir:)
Semih bu makinaları yolda tutacak bir lastik türü tanıyormusun :)
O kadar gücü yere verirken adamlar ciddi sıkıntı çekiyorlar. Araba resmen her viteste sarıyor. Bildiğimiz slickler bunlara sökmez gibime geliyor. Bunlara başka tür slick lazım.
M_PROJECT
24-09-2009, 20:52
drag radialle mumkun ama muhtemel ilk videoda radial vardir soguk basmista olabilir . birde amerikadaki yol asfaltida cok cok tutan bir asfalt , hesap edin o asfallta ilk 4 sariyo :D
buda ayri bi roll videosu
f8v-OrlaTRg
KSK-VTEC
24-09-2009, 20:58
Seviyoruz 2jz yi nasip olursa bir kaç yıl içersinde binicem bu arabaya
M_PROJECT
24-09-2009, 20:59
Seviyoruz 2jz yi nasip olursa bir kaç yıl içersinde binicem bu arabaya
izmirin asfaltinda tutunmaz o araba :D izmir cesme giseler yaparsin artik :D
amerikadaki yolların beton olması lazım, asfalt değil.
bu arada yolun sürtünme katsayısını istediğn gibi yapabilirsin. Ne kadar iyi tutarsa ülke ekonomisine o kadar zarar(Fazla tüketim), ne kadar iyi tutarsa o kadar güvenli.
M_PROJECT
24-09-2009, 21:03
amerikadaki yolların beton olması lazım, asfalt değil.
bu arada yolun sürtünme katsayısını istediğn gibi yapabilirsin. Ne kadar iyi tutarsa ülke ekonomisine o kadar zarar(Fazla tüketim), ne kadar iyi tutarsa o kadar güvenli.
yoluna gore degisiyo bazi yollar beton bazilari bildigimiz asfalt ama gusel tutan asfalt . ilk video beton olabilir .
jc jp sevilen karakterler:) hoş pert oldu birisi