Orijinalini görmek için tıklayınız : xs power markasını kullananlar + ları ve - leri
tuner faruk
23-09-2009, 18:05
Arkadaşlar site içinden xs markasını kullananlar ve kullanmış olanların yorumlarını alabilirmiyim + ları - leri nelerdir dc yada megan kadar kalitelimidir?
Djalican
23-09-2009, 18:13
XS markasının bi tek turbo kitlerini biliorum diğer parçalarını hiç bilmiorum ama çok başarızı TIRT bi marka...
XS markasının bi tek turbo kitlerini biliorum diğer parçalarını hiç bilmiorum ama çok başarızı TIRT bi marka...
bılmedıgın malı nasıl kotuluyosun?
Djalican
23-09-2009, 19:09
bılmedıgın malı nasıl kotuluyosun?
turbo kiti olarak kötü.....
emınmısın :) herkesın kotuledıgı o kıtlerı 30 40 bın sorunsuz kullananlar var buna ne dıyeceksın ? hem sen kullandınmı turbo kıtını uyguladınmı? bırebır uygulamadıysan gormedıysen kulaktan dolma bılgılerle kısılere yorum yapma burada
Djalican
23-09-2009, 19:12
etrafımda kullanan arkadas çok var...örnek vermek gerekirse bu araba çok benzin yakıor gibi konusmaları duyar gibi XS inde kötü bi turbo oldugunu duydum ve gördüm...benim düşüncem bu...yok yere bana nie saldırılıor onu anlamadım ???????
sana saldıran yok kulaktan dolma bılgılerını burda kesın bılgı olarak paylasıyosun...
sorunsuz kullananlarda var ama bir o kadarda manifoldunu koparan çatlatan insanda var çoğu malları zaten replica full racein bile replicasını yaptılar
sallamayın arkadaşlar hepimiz din kardeşiyiz xs powerın dış gövde hariç içi garrete döndü manifoltuda son 2 senedir üretilenler sıkıntısız malları iidir o poaraya mükemmel
neyi sallıcam ? xs powermı iyi şimdi?
benim başka biyerle ortaklığım yok bişi yok övdüğünüz mala bakın kaynaklarına bakın parası iyimiş vs burda emin olun daha ucuza daha iyisini yaparsınız
M_PROJECT
23-09-2009, 19:53
hangi xs ? xs power mi xs engineering mi ? powersa yalan dolan cinmallari .
Eray Yümsel
23-09-2009, 19:56
xs power tamamen replika üreten bi firma. çok kötüleyen oldu ama ben zararını görmedim.
benım yorumum ne çok iyi ne çok kötü...
neyi sallıcam ? xs powermı iyi şimdi?
benim başka biyerle ortaklığım yok bişi yok övdüğünüz mala bakın kaynaklarına bakın parası iyimiş vs burda emin olun daha ucuza daha iyisini yaparsınız
Burda fullrace koparanda var o paraya ii dedik bizde l
nitrO_Oxide
23-09-2009, 20:01
Civic sport turbolamıştı yalcın abi xs power turbo kit vardır yaklasık 30 bin km yaptı.Sadece manifoltta sorun oldu sanırım
yalçın kullandı 38 bin km 0.6 barda oda kırılmazdıda flanshta burda yapılan kaynaktan koptu :)
kopma olayları montajla alakalı biraz downpipe sonrasında spiral, başında ilk çıkışta ayırıcı kelepçe ve manifolda bloktan destek vermeyince illaki çatlıyolar sx power bence alınabilir aslında semihin söylediği doğru kendin yap iyi olsun ama işte mesela ben ostimde bunu yaptırana kadar alğıyorum genelde rakam geçiyo puntalayıp götürmedikçe burada yaptırmak sıkıntı adamların gözü korkuyo bi de kaynakçı kalitesi kısmı var o da ayrı
Erkut emin ol burdaki kaynak kalitesi daha iyidir, ayrıca tutup çin malına para vericeme burda 5 lira pahalıya olur Türk malı olur
ben kendi gördüklerimi olanları biliyorum bugün 500 600 yada herneyse 1000 dolar kar edicem dersiniz gazlarken manifold çatlar ordan piston eritirsin wg açılmaz fazla basar eritirsin vs vs ucuza kaçtığın şeylerde bazı zamanlar bu sana pahalıya geri döner
sana göre xs power iyiyse tamam sen öyle devam et bana göre de beş para etmeyen bir maldır
Erkut emin ol burdaki kaynak kalitesi daha iyidir
ben kendi gördüklerimi olanları biliyorum bugün 500 600 yada herneyse 1000 dolar kar edicem dersiniz gazlarken manifold çatlar ordan piston eritirsin wg açılmaz fazla basar eritirsin vs vs ucuza kaçtığın şeylerde bazı zamanlar bu sana pahalıya geri döner
sana göre xs power iyiyse tamam sen öyle devam et bana göre de beş para etmeyen bir maldır
yazdığımı okurken neyle uğraşıyodun :D
daha anlaşılır yazıyım sx power ya da benzeri çok kaliteli olmayan düşük basınçta kullanılan headers v.s.neden çatladığıyla ilgili az çok bilgi verdim ve de alınmaz bi mal değil dedim o kadar bi de konu manifold yani westegate i adilik yapar falan bilmem kullanmam da
ben kendi parçalarımın çoğunu kendim yaparım ama bunu yaparken de çekilen sıkıntıyı belirttim hadi bana sanayideki ustalar, kaynakçılar hepsinin işçiliği aynıdır de
illaki değil o adamlara da arada manifold kaynağı gibi işlerini yaptırmak zor bunları yaparken de sıkıntı yaşıyoruz o kadar yani sx power la alakası yok yazdığımın kaynak kalitesi malzeme çeşidi olarak şanslıyız derdimizi anlatabilrisek süper şeyler yaptırabiliyoruz sorun yapacak adamı bulup ikna edebilmek kaynak plate kesimi (çizim yanımda olsa bile) torna işlemi v.s. hepsi için geçerli
yok ilk cümle senin içindi gerisini üstüne alınma:)
bende bilyorum yaptırdım manifold vs ustayı bulmak nazını çekmek vs özellikle bu işleri yapmayorsa gerçekten sorun ama yinede gidip xs almam ne olursa olsun kafamın bir yerinde her zaman soru işareti kalacak çünkü
yok ilk cümle senin içindi gerisini üstüne alınma:)
yanlış anlamışım pardon :)
manifoldları bence bolt on turbo için düşük basınçlar için kullanılabilir
e30 da 0,6 barda sorun yoktu ama 1 ve üstüne çıkınca bıçakla kesmiş gibi ayrıldı kaynak yerleri :D
atmosferik motorda bile boydan boya egzoz bölünebiliyorsa eğer kaynak bölgelsinden değil(ki böldüm) aşırı beslemede şaşırmayın derim
overblack
23-09-2009, 22:04
aşırı besleme yapıyorsan paraya kıyacaksın.3 kuruşluk mal için motor indirmeye değmez arkadaşlar.
e30 da 0,6 barda sorun yoktu ama 1 ve üstüne çıkınca bıçakla kesmiş gibi ayrıldı kaynak yerleri :D
bkz montaj yontemleri yukardaki post :D ayrıca westegateini ne güzel yere takmışsın tebrik ederim yaırn söküyorum
bkz montaj yontemleri yukardaki post :D ayrıca westegateini ne güzel yere takmışsın tebrik ederim yaırn söküyorum
bro ben o zaman xs almaya mecburdum ***** sizin araçlarınız gibi sebil parça yok benim tekeme :D
elde ne varsa o :D
bu arada bitir artık arabamı özledim :D
muştu bıcak gibi kesilince 2 bar bastı dimi araban
abi boost saatini o kadar takip edemedim en son 1,7 lerdeydi :D
abi boost saatini o kadar takip edemedim en son 1,7 lerdeydi :D
vay be....
ufak atta civcivler mi yesin diyosun..
ufak atta civcivler mi yesin diyosun..
yok bebişim kırık manifoltla :)
valla ilk yorumum hala geçerli 0,5-0,8 arası her ürünü kullanılabilir ama üstünü bilmem ;)
ben sadece manifoldu hakkında konuşim. çatlamayanı görmedim şu ana kadar. wastegate hakkında da çok yorum duydum kötü olduğu yönünde. iyi olduğunu düşünmüyorum bende.
ben wgsini kullanıyorum hala ilk günkü tutarlılığında çalışıyor ve basınç stabil gayet. ama duyulan güvensizlik nedeniyle ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum
bikaç arkadaşım intercoolerını kullanıyor ve bir şikayetlerini duymadım. varmı intercoolerında sıkıntı yaşayan ???
ben cooler manifold ve wg kullandım manifold hariç diğerlerini kullanmayada devam ediyorum wg ve coolerda sıkıntı yok.
ben kendi açımdan bakıyorum bu mesajda ;
CA18det için çok da fazla seçenek yok aslında tr şartları olarak , ebay de pahalı da olsa alacağım deseniz bile manifold yok. yurtdışında herkez kendisi yaptırıyor egzoz manifoldlarını..
ebayde ya No-Name var ya da XS power lar .. şu anda da egzoz manifoldum çatlak , bişeyler yapmam gerekiyor..
ya yapılacak olan paraya kıyıp ( ki eğer müsait olur da zaman ayırabilirse ) iskender ustadan rica etmek , yada daha mantıklı bir yer bulup yine nerden baksan 800-100 tl arası yaptırmak. ona da tamamım . fakat kime güveneceksin de emanet edeceksin manifold yapması için iskender ustadan başka.
dolayısıyla 250 liraya bulunan XSpower manifold benim için geçici çözüm gibi oluyor. fakat "duyduklarım" Yüksek egt de iken , sonuçta turboyu tutan ekstra bir destek olmadığı için tüm yük manifolda biniyor ve bir çukur vs. bir yere girdiiğin zaman (yüksek egt de ) kaynak noktalarından ayrılmaya başladığını duydum ayrıca yabancı forumlarda okudum ...
manifold olarak hala bir çözüm bulabilmiş değilim , hele ki bu konuyu okuduktan sonra iyice soğudum , daha büyük bir bütçe ayırıp external wastegate li boruları optimum şekilde düzenlenmiş bir manifold yaptırmaya karar verdim.
yine de (T25 ile 0.85 bar da kullanıyorum ) geçici süreliğine de olsa basın 0.7 lere çekilip kendimi toparlayıncaya kadar idareten kullanılamaz mı acaba.. ha bu arada serviste manifoldun sökülüp takılması 200 tl :)
slm efe görüşemiyoruz ne zamandır benim önerim kaliteli bi kaynakçı ve de mekanikerle beraber çalışıp bir kaç arkadaş biraraya gelip bir kaç manifold yaptırmanız çelik kalitesine karar verip 304 mü 314 mü daha mı sert malzemeyi alıp stcok manifold girişine göre plate kestirmeniz ayrıca turbo eğer desteksiz olursa muhtemelen yine kırılma çatlama riski doğar bloktan bi destek atarak yine aynı parçayı bir kaç tane yaparak downpipeın gerisine yakın bi noktaya spiral girerek çok kaliteli bişey çıkartabilirsiniz bi de turbo yağlama geri dönüş borunuz çok riskli yenilemeni daha esnek bişey yapmanı öneririm eğer bi kaç tane sipariş edebilirseniz daha mantıklı rakamlar görür paylaşırsınız öyle bi imkanın var mı bilmiyorum umarım vardır
Ahmet_28
04-02-2011, 21:12
yeni konu açmaktansa bu konuyu hortlatmayı seçtim :D forumu kirletmeyelim
xspower external wg için sadece bir kaç yorum var.varmı aranızda kullanan arkadaşlar nedir nasıldır bende almayı düşünüyorum boşa para vermeyelim.teşekkürler