Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes B150 ??
Mercedes B150 ler hakkında bilgisi olan varmı? alınırmı binilirmi performansı iyimidir yoksa pişmanmı olunur? 2008 - 2009 model
http://image5.sahibinden.com/photos/95/88/29/big_169588290dp.jpg
http://www.autoweb.hr/images/articles/20060409231032345_7.jpg
oyt 06 model aldım bugun sabah teslim alıcam lazımsa yardımcı olayım :D
CeM öZeR
24-09-2009, 18:31
Oytun abi ne iş ?:D Seninle uzaktan yakından alakası olmayan bir araba tipi Hayrola :D
bana değil ya ana kraliceye :)
ibo lazım valla aliyim bilgileri :D
Shadow_Dancer
24-09-2009, 18:45
Motorları aynı mıdır bilmiyorum ama a150'yi uzunca bi süre kullandım.. motor performansı olarak çok kötü, valide için uygun olabilir ama sen alırsan ertesi gün satılıga çıkartırsın :) gaz pedalına bastıgında boşluga basıyormuşsun hissi alıyorsun :)
2006 b150 avantgarde 50 binde gümüş renk sunroof yok sadece :)
performans için alıyorsan sakın bulaşma..Araç çok ağır ve 1.5 motor olmasından dolayı çok ağır hareket ediyor..Ama konfor mükemmel..Yakıtı çok fazla..
'gaza basiyorsun ama hala ayni yerdesin' yorumunu cok duydum bu arac icin ama kullanmadim bilmiyorum..
'gaza basiyorsun ama hala ayni yerdesin' yorumunu cok duydum bu arac icin ama kullanmadim bilmiyorum..
Ben kullandım bizzat ordan biliyorum..Aracı sanki arakdan çekiyorlar :):D
bana değil ya ana kraliceye :)
o zaman alinabilir,yanliz yakit tuketimi 150lilik gibi diildir kendisinin pek
Buğra A.
24-09-2009, 19:40
Yakıt tüketimi yüksek fakat gayet konforlu ve güzel bir araç Oytun.Bence yakışacaktır.
PROMINENT
24-09-2009, 19:45
anneye uygun ama cidden çok yakıyor başka esksisini bilmiyorum.bunuda herkez yazmış..fazlası ile hissiz bir araba...
hayırlı olsun.
Yakıt tüketimi yüksek fakat gayet konforlu ve güzel bir araç Oytun.Bence yakışacaktır.
sabırlı kullanımla çok yakmayan bir araba , ortalama 7lt fln yakabiliyor karışık kullanımda..
içi gayet geniş , bagajı çok güzel .. sınıfı olmayan bir araba , bayan için ideal