Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Astra H 1.6 Z16xep Dyno Sheet
Aracımdaki chip tuning uygulamasının sonucunu gormek için dynoya soktum aracımı ve fabrika değerleriyle kıyasladığımızda yaklasık +10 hp ve +20 nm gibi (bence) başarılı bir güç aldık..
http://www.boosterperformance.com/dyno/z16xep.jpg
http://www.boosterperformance.com/dyno/kyt1.jpg
http://www.boosterperformance.com/dyno/kyt2.jpg
%10 çok ama çok başarılı bir sonuç gerçektende. Önemli olan bu fark çok hissedilir olacaktır. Sen bu farkı şuan hissedebiliormusun.
Kullanımda da yakıt tuketiminde de olumlu sonuc verdi.. eskiden hareket etmek için nazlanıyodu simdi briaz daha iyi.. :) torkun gercekten abartı arttıgını hissedebiliyorum:) sonuctan da goruldugu gibi :D
Güzel sonuç çıkmış,tork çok başarılı olmuş:) kazasız belasız.
teşekkür ederim :)
Bu arada sonuç sıcak bir yaz gününde ve 19" jantlarla alındı :)
zamanında çok beklemiştim chiplenebilsin diye
Bu değerler Z16XEL ile alınabilir mi Erhan?
masallahhh fuzel deger ama astra h lar zor chıplenıyor dıye bılıyurm dıger araclara gore yazılımı daha farklıymıs yanı makına farkıı yanlısmı dogrumuu tam olarak bılemıyrum ama yınede masallah :)
zamanında çok beklemiştim chiplenebilsin diye
Aah ahh Mustafa hatırlamazmıyım:) yıllardır bekliyorum bende ama artık yapabiliyorum şükür :)
Bu değerler Z16XEL ile alınabilir mi Erhan?
Z16XEL die bir motor yok ama bahsettigin Z16XE astra G sanırım? Eğer oysa tabiki alınabilir cok benzerler motorlar ;)
masallahhh fuzel deger ama astra h lar zor chıplenıyor dıye bılıyurm dıger araclara gore yazılımı daha farklıymıs yanı makına farkıı yanlısmı dogrumuu tam olarak bılemıyrum ama yınede masallah :)
Denilebilir tabiki uygulaması yeni oldugu için zor kabul edilebilir fakat çözdük ve bu sonucu aldık :)
20nm tork miss ;)
Hehe eyvallah saol:)
XEL deki L Long anlamında benim ki limuzin :D
Daha önce yaptın mı hiç? Değerleri ne alemde çıkıyor? Varsa bir dyno çıktısını koyabilir misin?
Maliyet için ise pm atabilirsin Erhan...
tequila818
25-09-2009, 13:21
astra h lerde son hız 200 ile sınırlandırılmıştı, çipten sonra bu problemi aşabildiniz mi erhan? hepsinde olmasa bile belli modellerde böyleydi sanırım. 3-4 sene önce seninle baya konuşmuştuk bu konuyu hatırlarsın belki
XEL deki L Long anlamında benim ki limuzin :D
Daha önce yaptın mı hiç? Değerleri ne alemde çıkıyor? Varsa bir dyno çıktısını koyabilir misin?
Maliyet için ise pm atabilirsin Erhan...
Yaptım tabiki.. O araca powerbox ta uyguladım hatta.. ikisi birlikte harika oluyor.. tek chiple dynoya girme fırsatımız olmadı ama aynı tepkileri almıstım kullanım olarak. 3 assa 5 yukarı aynı sonucu verir demek oluyor bu da..
astra h lerde son hız 200 ile sınırlandırılmıştı, çipten sonra bu problemi aşabildiniz mi erhan? hepsinde olmasa bile belli modellerde böyleydi sanırım. 3-4 sene önce seninle baya konuşmuştuk bu konuyu hatırlarsın belki
acıkcası 200 le sınırlandırma uzerine gitmedik. ama istenildiginde onu da yapabiliyoruz..
guzel hbr vermıssınn astra h cılar bayram eder :)
ERkut 205
25-09-2009, 17:56
20 nm tork iyi bi değer alt devirler oldukça hissedilir derecede toparlanmıştır.
Motor gücüne görede 68 kw teker için güzel bi değer.
gsi_club
25-09-2009, 18:20
erhanim basarili bir sonuç almissin.20 NM az bir deger degildir...
chiefkadir
25-09-2009, 18:30
Maşallah Combo iyi olmuş :)
Bu Dyno nere olaki ?
maşallah
opellerde her ıslemde guzel tork alıyo yalnız:p
Teşekkürler arkadaşlar..
Şefim dyno istanbulda Barbaros Bayrak'ın dynosu
Erhan'cım tebrik ederim..Ben İstanbul'dayken başlamıştı sanırım işlemler..Sonuç gayet başarılı..Yapılmayanı yapmak ayrı bir başarı..
Maşallah güzel sonuç çıkmış. Başka neler var araçta?
CeSaNCeEm
26-09-2009, 13:49
Deneyelimmi :D
nerdeyse 2.0 L tork gücü almışınız bence süper bir değer. Hp de fena değil güzel. Ahhh izmirdede 4x4 sler için dyno olsa offf içim eriyor valla görünce..
1.6cı öpellerin gözü aydın
güzel değer almışsınız tebrikler dyno ve araç çok yakışıklı çıkmış maşallah
ankarada mı yapıldı işlem eğer yapıldıysa maliyet nedir pm'den atabilirsiniz.
benim araçtada benzer artış değerlerini elde edebilirmiyiz?
2007 model ford fiesta 1.6 16v.
100bg-146nm
otomatik vites yalnız.düz moda alabiliyorum ama.,birde 188 kmde limitör var.
turkerrr
25-10-2009, 08:48
20 nm iyiymiş gerçekten twinportlara gündoğdu ;)
dragstar
25-10-2009, 12:55
güzel değerler tebrikler