Orijinalini görmek için tıklayınız : Sierra Cosworth vs Ferrari 355
civicsi_r
25-09-2009, 19:57
http://videos.streetfire.net/video/Sierra-Cosworth-vs-355_176041.htm
bu Sierra Cosworth baya deli makinaymış...bu seri tr de var mı acaba.?
flexamin
25-09-2009, 20:24
bildiğim gördüğüm kadarıyla ankara da 3 istanbulda da 4 adet war sierra cosworth
M.Can Çimir
26-09-2009, 12:47
Antalya'da 1 adet var. Görece 'dolu' güzel yürür :)
Sierra Rs
26-09-2009, 13:12
Antalya'da 1 adet var. Görece 'dolu' güzel yürür :)
ne kadar güzel yürüyor? kadran videosu var mı? şuan yatıyor olması lazım silindir kapağından ötürü...
Shadow_Dancer
26-09-2009, 17:04
Ömer koş :D
Çalan şarkıyı söyliyebilecek var mi acaba çok seviyordum bu şarkıyı ama ismini hatırlayamıyorum ?
Rallilerde çok can yakmışlığı vardır.
Çalan şarkıyı söyliyebilecek var mi acaba çok seviyordum bu şarkıyı ama ismini hatırlayamıyorum ?
Robert Miles - Children olması lazım
kıbrıstada bır suru vardı ama hepsı kıbrıstakı teknık yoksunlıktan yatmaya baslamıstı 2 sene oncesıne kadar super makına
Bana 4 çeker olanının komple motor ve yürüyen aksamı lazım uygun fiyatlı.
Sierra Rs
28-09-2009, 06:54
Bana 4 çeker olanının komple motor ve yürüyen aksamı lazım uygun fiyatlı.
buldun da uygunu kaldı sadece silindir kapağı bile altın niteliğinde..
ben eskişehirdeki gri olanı canlı canlı gördüm ve o günden beri hastayım :D
Sierra Rs
28-09-2009, 09:32
Atilla kırımlı'nın arabası orjinal hali ile tutsaydı daha iyi olurdu ama fena sayılmaz.
punto_multijet
28-09-2009, 09:55
İzmirde de vardı yanlıs hatırlamıyosam. Hatta darkness Can daha yakından biliyor o aracı
Sierra Rs
28-09-2009, 09:57
İzmirde de vardı yanlıs hatırlamıyosam. Hatta darkness Can daha yakından biliyor o aracı
koyu füme mi?
Bulut Y.
28-09-2009, 11:15
antalyada wardı sedefli beyaz baştaşta baya bi işlem gördü güzelde yürüyodu en son biyerlerini kırdı diye biliyorum..
buldun da uygunu kaldı sadece silindir kapağı bile altın niteliğinde..
Cosworth olmasına gerek yok. 4 çeker olsun normal olsun. 7-8 bin lira gibi bir rakama yanlış hatırlamıyorsam saphire yada sierra 4wd vardı sahibinden.com'da kapı hasarlı.
punto_multijet
28-09-2009, 11:43
koyu füme mi?
tam hatırlamıyorum ama koyudu rengi koyu füme olma ihtimali yuksek
DaRkNeSs-
28-09-2009, 12:21
koyu füme lacivert arası bi renkti
çok güzel tertemiz bi makinaydı kapalı garajda saklanıyodu
komple egzos büyük turbo yazılım gibi şeyler vardı
sahibi 300-350 bg gibi diyordu bi kere bindim gayet de sağlam yürüyodu.
turbosunun spool sesine hastayımdır :) resmen kafanın yanında spool ediyomuş gibi net bi sesi vardı hasta kalmıştım :D
Sierra Rs
28-09-2009, 17:45
Cosworth olmasına gerek yok. 4 çeker olsun normal olsun. 7-8 bin lira gibi bir rakama yanlış hatırlamıyorsam saphire yada sierra 4wd vardı sahibinden.com'da kapı hasarlı.
2 tane xr4i var sahibinden.comda fakat eski kasa biride karbüratörlü sisteme cevrilmis siyah olan. motorları 6silindir farklı motor koyarsan ön diff sistemini iptal etmen lazım v6 motorunuda kullanabilirsiniz ama işe yaramaz o motor cok gücsüz ve önü acık degil:)sen aklından gecen projeyi söylersen ben elimden geldigince yardımcı olurum sierra konusunda.
Sierra Rs
28-09-2009, 17:46
tam hatırlamıyorum ama koyudu rengi koyu füme olma ihtimali yuksek
füme krom jantlı olanı diyorsan istanbulda suanda komple her yeri bastan revize edildi.
Burak Kasim
29-09-2009, 20:48
Izmittede war bitane gri bi tanidigimda, cok temiz bakio.
Gayet guzel araclar.
bakırköy ruh hastalıkları hastanesinin orda var bir tane RS cosworth beyaz renk ama yorulmuş,terk edilmiş gibi.
DaRkNeSs-
29-09-2009, 23:01
oktaykanda beyaz ve hafif yorgun gözüken bi tane cosworth olcak o olmasın?
Sierra Rs
30-09-2009, 11:49
oktaykanda beyaz ve hafif yorgun gözüken bi tane cosworth olcak o olmasın?
oktaykanlarınki dükkanın icinde kapalı yerde muhafaza ediliyor ve tr'nin en düzgün ve orjinal km'sine sahip sierra cosworth'udur :) direksiyon simidinden tut oem müzik sistemine kadar hic ellenmemiş bir cosworth.
oktaykanlarınki dükkanın icinde kapalı yerde muhafaza ediliyor ve tr'nin en düzgün ve orjinal km'sine sahip sierra cosworth'udur :) direksiyon simidinden tut oem müzik sistemine kadar hic ellenmemiş bir cosworth.
hem beyaz hem cosworth tadından yinmez emekli oluncaya kadar satmazlarsa alıp emekliliğin tadını çıkartırım :D
f355 gitmesin dursa da olur :)
Sierra Rs
30-09-2009, 17:41
hem beyaz hem cosworth tadından yinmez emekli oluncaya kadar satmazlarsa alıp emekliliğin tadını çıkartırım :D
kısmet abi neden olmasın :)