Orijinalini görmek için tıklayınız : yen CAR ' ım :)))))))))
evettttt...sizi yeni CAR ım la tanıştırmak istiyorum....is ,ies ,ex ,integra derken son gözdemi sizlere tanıtma zamanı geldi....çekim kusurları için kusuruma bakmayın...şimdilik benim çektiklerimle idare edin :))))) ...... buna standart binmeyi düşünüyorum.....şimdilik 5500 üstü istediğim heyecanı yaşatıyor bana...ama yıllar ne getirir ne götürür bilemiycem....
hemen yapılması gerekipte yapılanlar...
3.5 cm hr yaylarımız takıldı . arkalar 3.5 önler 5 cm kadar düştü.....
aem v2 miz takıldı
51 lik düz borumuz gürkay imalatı
sona süper sprint magnum replikası gürkay imalatı....
ilk fırsat bulduğumda koni ve dc istiyorum....
http://img85.imageshack.us/img85/8893/1005832.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/959/1005838.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/3973/1005825.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/2864/1005829.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/3109/1005833.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/690/1005837.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6320/1005839q.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/3961/1005840resized.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/1595/1005855resized.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/643/1005901resized.jpg
http://img300.imageshack.us/img300/6576/1005859resized.jpg
Resimlerden bile nasıl belli oluyor bebek gibi kız gibi maşallah. Allah kaza bela vermesin Özdin abime :icon_tup:
M_PROJECT
26-09-2009, 20:55
hayirli olsun Ozdin abi , kazasiz belasiz masallah
Boost Up
26-09-2009, 20:57
İzmirin 2. CAR I:) Biri turbo biri atmo:) Hayırlı uğurlu olsun, bozmayın orjinalliğini bence, zor bulunur böylesi:)
hayırlı olsun..bu araç daha önce turbolu olan araçmı yoksa karıştırıyormuyum?? çok diri duruyor Allah kaza bela vermesin
Vtec-SEDAN
26-09-2009, 21:00
hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullan.. :)
abi maşallah tertemız cam perdelerı bile var valla:)kazasız belasız
gambit49
26-09-2009, 21:05
baya canli arac cok guzel kazasiz belasiz kullan
hayırlı olsun..bu araç daha önce turbolu olan araçmı yoksa karıştırıyormuyum?? çok diri duruyor Allah kaza bela vermesin
çok karıştırılıyoruz....karıştırılmakta istemiştik aslında..... iki resim arasındaki sekiz fark oynanırmı acep ? :)))))))))
http://img401.imageshack.us/img401/5164/arkauda.jpg
Shadow_Dancer
26-09-2009, 21:16
Maşallah abi.. Çok düzgün duruyor
özdin abi maşallah Allah kazasız belasız bınmek nasip etsin.. kız gibi valla...
Resimlerden bile nasıl belli oluyor bebek gibi kız gibi maşallah. Allah kaza bela vermesin Özdin abime :icon_tup:
sağolasın ferhatım...bu gün sanayide aldım haberlerini....hayırlısı olsun sanada güle güle kullan....sürpriz yumurta olucak o :)))))))
hayirli olsun Ozdin abi , kazasiz belasiz masallah
mustafam teşekkürler.....
İzmirin 2. CAR I:) Biri turbo biri atmo:) Hayırlı uğurlu olsun, bozmayın orjinalliğini bence, zor bulunur böylesi:)
teşekkür ederim....bazen aylarca vti aramış ve bulamamış biri olarak söyleyebilirim ki temizi gerçekten zor bulunur halde.... çok şanslıymışız denk geldi bu sefer....hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun.....
hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullan.. :)
sağolasın teşekkür ederim.....
abi maşallah tertemız cam perdelerı bile var valla:)kazasız belasız
hiç bir detayı kaçırmıyorsunuz ... evet ihtiyar işi belki ama çok kullanışlı....cam rezistansı ve cam filmi ikilisi nedense ödümü patlatıyor :))))))))
baya canli arac cok guzel kazasiz belasiz kullan
teşekkür edrim...sağolasın....
Abim maşallah güzel gönlüne güzel araba güle güle hayırlı günlerde kullan.
çok karıştırılıyoruz....karıştırılmakta istemiştik aslında..... iki resim arasındaki sekiz fark oynanırmı acep ? :)))))))))
http://img401.imageshack.us/img401/5164/arkauda.jpg
plakalar bile çok yakın sonu 12-21 :) tesadüfmüdür acaba...tekrardan kazasız belasız çok temiz duruyor..sanırım daha önce integranız vardı turbolu..nasıl bir duygu turbodan atmosferiğe geçmek
[QUOTE=speed;887492]sağolasın ferhatım...bu gün sanayide aldım haberlerini....hayırlısı olsun sanada güle güle kullan....sürpriz yumurta olucak o :)))))))
QUOTE]
Teşekkür ederim abi çok sağol. hakkaten araba çok süpriz oldu, bende şaşırdım gidişine. En kısa sürede deneyelim abi :icon_tup:
Day Walker
26-09-2009, 21:27
maşallah parlıyor :D
Maşallah çok temizmiş. Kazasız belasız.
Hayırlı olsun :) maşallahı var.
masallah ozdin abim.allah kaza bela vermesin.tertemiz kız gibi ii denk geldi cidden devamını beklioruz :).cardaşlar muhtesem ztn 2sinede soylenicek soz yok :)
Maaşallah, tekrardan güle güle binmek nasip etsin. Resimlerden dahada temiz. İlk aldığın gün geldi gözümün önüne. Şimdi dahada güzel oldu. Allah kaza bela, dert keder vermesin... Güzel günlerde binmek nasip etsin..
maxpower
26-09-2009, 22:06
çok diri duruyor
kazasız belasız inş
Maşallah abi.. Çok düzgün duruyor
sağolasın daha iyileri sizlerin olsun inşallah....
özdin abi maşallah Allah kazasız belasız bınmek nasip etsin.. kız gibi valla...
sağolasın tuncer....nasip denk geldi kaçırmadık fırsatı biliyorsun :)
Abim maşallah güzel gönlüne güzel araba güle güle hayırlı günlerde kullan.
sağol tayfuncum....hep birlikte kazasız belasız vtec açalım :)))))))))
sağolasın ferhatım...bu gün sanayide aldım haberlerini....hayırlısı olsun sanada güle güle kullan....sürpriz yumurta olucak o :)))))))
Teşekkür ederim abi çok sağol. hakkaten araba çok süpriz oldu, bende şaşırdım gidişine. En kısa sürede deneyelim abi :icon_tup:
deneyelim ferhat....iyi gidiyormuş aldım haberini.....maşallah....
maşallah parlıyor :D
şimdilerde dahada parlak :))))))))) sağolasın....
Maşallah çok temizmiş. Kazasız belasız.
sağolasın teşekkür ederim....hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah....
Hayırlı olsun :) maşallahı var.
sağolasın teşekkür ederim....
masallah ozdin abim.allah kaza bela vermesin.tertemiz kız gibi ii denk geldi cidden devamını beklioruz :).cardaşlar muhtesem ztn 2sinede soylenicek soz yok :)
teşekkür ederim hakan..... zamanla yavaş yavaş küçük küçük dokununuruz nasipse :)))))))
Maaşallah, tekrardan güle güle binmek nasip etsin. Resimlerden dahada temiz. İlk aldığın gün geldi gözümün önüne. Şimdi dahada güzel oldu. Allah kaza bela, dert keder vermesin... Güzel günlerde binmek nasip etsin..
sağolasın akıncım.....orjinalliğinden çok uzaklaşmadan küçük müdahalelerle dha hoş görünmesini sağlıycaz.....aminnnn iyi dileklerin için teşekkür ederim....
civicsi_r
26-09-2009, 22:07
hayırlı olsun...maşallah kazasız belasız..
Bu araç kerem abinin eski araba değilmiydi ya..Çok benziyor..plakakası 34 Ak idi..
QUOTE=buraek4;887497]plakalar bile çok yakın sonu 12-21 :) tesadüfmüdür acaba...tekrardan kazasız belasız çok temiz duruyor..sanırım daha önce integranız vardı turbolu..nasıl bir duygu turbodan atmosferiğe geçmek[/QUOTE]
o kadarı biraz şans oldu...car almaktı hedef....53 ve 21 den birini seçmemizi istediler trafikte ...tabiki 21 den yana kullandık şansımızı :))))))))
evet turbo integram vardı....elmayla armut gibi turbo bir arabayla atmosferik bir araba...ikisinin tadları ve ikisininde zevkleri ayrı.....vtec ilginç bir oyuncak....günlük heryere kullanıyoruz....azmak istediğimizdede çıkıp azıyoruz.....normal kullanınca 1.6 gibi....kudurmaya kalkınca azılı bir 1.6 oluveriyor....tereddütlerim vardı....ama aldığım haz bu tereddütlerin tamamını yersiz çıkardı....gerçekten keyifli bir alet :icon_tup:
Ahmetfikri
26-09-2009, 22:11
abi maşallah çok güzel
Bu araç kerem abinin eski araba değilmiydi ya..Çok benziyor..plakakası 34 Ak idi..
hayır değil...keremin eski arabası yeşil sedandı.....izmirden vermiştik onuda..... :icon_tup:
masallah allah kaza bela vermesın
hayır değil...keremin eski arabası yeşil sedandı.....izmirden vermiştik onuda..... :icon_tup:
Çok benzettimde..Aracın çok güzel..Kazasız belasız kullan..
çok diri duruyor
kazasız belasız inş
evet diri gerçekten....bütün bakımları yetkili serviste kayıtlı... şu anda 148.000 kilometrede....10 yılı aşkın süre tek kişi tarafından özenli kullanılmış bir vti....kazası belası da olmayınca yorulmamış çok şükür.... teşekkür ederim...
hayırlı olsun...maşallah kazasız belasız..
teşekkür ederim....sağolasın.....
abi maşallah çok güzel
sağolasın...çok teşekkür ederim.....
masallah allah kaza bela vermesın
aminnnn...çok teşekkür ederim.....sağolasınız varolasınız....
Çok benzettimde..Aracın çok güzel..Kazasız belasız kullan..
sisler yüzündendir.....onun arabasındada stanley sislerden vardı.....bu yüzden benzetmiş olabilirsiniz.... :icon_tup: ....iyi dileklerin için teşekkürler....
ımzalar avatarlar hersey olmuş:p
maşallah abı kazasız belasız gercekten temız alet..
tuner faruk
26-09-2009, 22:50
Maşallah Özdin abi sorması ayıp kaç km olarak binde :)
Ahmetfikri
26-09-2009, 22:51
148bindeymiş
ımzalar avatarlar hersey olmuş:p
maşallah abı kazasız belasız gercekten temız alet..
sağolasın serkan....integranın miskinliğini attık üzerimizden :) ...bi temizlik yaptık avatarlarda imzalarda :))))))))))))....
148bindeymiş 137.000 kilometreye kadar tüm bakımları yetkili serviste yapılmış düzenli....tamamı kayıtlı sistemlerinde....142.000 deydi ben aldığımda.....şu anda 148.000 olduk :))))))))
Ahmetfikri
26-09-2009, 22:59
abi maşallah samanlıkta iğneyi bulmuşsun:)
süperr cihaz kazasız belasız:)
mahş kazasız belasız çok temiz çok :)
mahş kazasız belasız çok temiz çok :)
süperr cihaz kazasız belasız:)
sağolasın....seviyoruz hondaları :)
abi maşallah samanlıkta iğneyi bulmuşsun:)
:))))))))))) denk geldi atladık hemen..... daha iyileri size nasip olsun inşallah......
by_hayali
26-09-2009, 23:23
maşallah Özdin abi boncuk gibi bir vtec :) allah kaza bela göstermesin
H.bilgili
27-09-2009, 01:11
yeni CAR ın hayırlı olsun,masallah cok orj bır vtı resımlerden bıle anlasılabılıyor.
kazasız belasız uzun sure kullanman ve azman dılegıyle;)
Özdin ağabey iyi günlerde kulanırsın İnşAllah Allah kaza bela vermesin
maaşallah herşey biter vtec bitmez :)
coolvtec
27-09-2009, 15:28
Vay vay vay, benim CARdaş vitrine çıkmış sonunda... nereden nereye, lsvtec di, turboydu derken Allah yardımcı odu da nasip etti ikinci vteğimizi. bir cuma gunu iki hondayı satıp pazartesi bunu almış olmak başka türlü açıklanamaz. içi, dışı, motoru herşeyiyle mükemmel bir vtec, öyle olmasaydı almazı zaten özdin. laci olması da cabası. renginden plakasına tam ikiz kardeş oldular. beraber sokaklarda gazlamamız da ayrı bir zevk, iki laci vtec, biri car12 biri car21, gözleri görmelisiniz. Allah nasip ederde kazasız belasız yıllarca bineriz inşallah...
çok beğendiğim bi arabaydı, özdin abime kısmet oldu maşalah abi kazasız belasız
dragon07
27-09-2009, 16:55
maşallah boncuk gibi degernini bilen birine gittigini görmekde sevindirici..
araç daha önce hangi ildeydi acaba ??
KSK-VTEC
27-09-2009, 17:09
İyi güzelde bu araba gitmiyor be abi bak bendeki kiti sana takalım örtmene saplayalım o daha bir sene basınç acamaz :D:D
maşallah özdin abicim kazasız belasız ....
maşallah özdin abi kazasız belasız CAR daşlar güzel :)
maşallah özdin abicim kazasız belasız ....
sağolasın alican...hepbirlikte inşallah...
maşallah boncuk gibi degernini bilen birine gittigini görmekde sevindirici..
araç daha önce hangi ildeydi acaba ??
10 yıl sahibi subay olunca bir çok yeri gezmiş.....en son bergamadan aldım ben.....sağolasın varolasın....
çok beğendiğim bi arabaydı, özdin abime kısmet oldu maşalah abi kazasız belasız
alicim sağolasın varolasın....inşallah hepimiz kazasız belasız kullanırız....
Masallah cok güzel ;)
teşekkürler.....
maaşallah herşey biter vtec bitmez :)
dimi ama :)))))) ...sağolasın....
Özdin ağabey iyi günlerde kulanırsın İnşAllah Allah kaza bela vermesin
amiiinnnnn cümlemize inşallah....sağolasın varolasın :)
yeni CAR ın hayırlı olsun,masallah cok orj bır vtı resımlerden bıle anlasılabılıyor.
kazasız belasız uzun sure kullanman ve azman dılegıyle;)
sağolasın halilcim.....hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah.....
maşallah Özdin abi boncuk gibi bir vtec :) allah kaza bela göstermesin
sağolasın canım kardeşim.....amin hepimize......
Vay vay vay, benim CARdaş vitrine çıkmış sonunda... nereden nereye, lsvtec di, turboydu derken Allah yardımcı odu da nasip etti ikinci vteğimizi. bir cuma gunu iki hondayı satıp pazartesi bunu almış olmak başka türlü açıklanamaz. içi, dışı, motoru herşeyiyle mükemmel bir vtec, öyle olmasaydı almazı zaten özdin. laci olması da cabası. renginden plakasına tam ikiz kardeş oldular. beraber sokaklarda gazlamamız da ayrı bir zevk, iki laci vtec, biri car12 biri car21, gözleri görmelisiniz. Allah nasip ederde kazasız belasız yıllarca bineriz inşallah...
eheheheeee...sağolasın eküri....kaç sene önce sen laciyi aldığında yaptığımız ikiz fantazisi yıllar sonra nasipmiş oldu.....iki car dolaşmak acayip keyifli oluyor.....şehir içi trafiğinden çıkmadığımız sürece sorun yok :))))))))))))) ......nice yıllarda birlikte gazlamak nasip olsun inşallah.....
İyi güzelde bu araba gitmiyor be abi bak bendeki kiti sana takalım örtmene saplayalım o daha bir sene basınç acamaz :D:D
yok yok turbo yapmıycam.....ilerde bişiler yaparsak turbo isteyenlere 12 yi....atmosferik isteyenlere 21 i göndericez :)))))))))))))) ....şaka şaka....bu hali bile zevkli ellemem herhalde :) ....hem car daşıma kıyamam ben :))))))))
maşallah özdin abi kazasız belasız CAR daşlar güzel :)
sağolasın kaanım teşekkürler.......
Yüzyüze de söylemiştim, gene tekrardan 41 kere maşallah hem temizliğine, hem duruşuna hem de gidişine... Allah kazasız,belasız,cezasız, keyifle ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin Özdin Abicim... :)
Masallah cok temiz duruyor.. Allah kaza bela vermesin..
Allah kaza bela vermesin, sagsalim guzelce binmen dilegimle, bi kaç yil sonra mk4 umu satip type-r ep3 istiyorum :) zetec den vtec e geçis hehe
ulasstoprak
27-09-2009, 18:19
Özdin abim kazasız belasız müzelik bi arabaya sahipsin ....
Masallah , fotograflardan bile cok güzel görünüyor.
Kazasız belasız.
Maşallah.Kazasız, belasız. Cok diri duruyor aracın
yalnız sisler bana hiç sıcak gelmiyor :(
Hayırlı olsun ;)
maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın CAR 12 kadar güzel olacaktır ilerleyen zamanlarda.
maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın CAR 12 kadar güzel olacaktır ilerleyen zamanlarda.
teşekkür ederim sağolun....orjinal halini çok beğendiğim bir araba vti....bu yüzden estetik açıdan büyük değişiklikler istemiyorum.....belki biraz daha güçlenebilir....ama orjinallik konusunda biraz hassasım :)))))) ... car12 efsane oldu...olmayada devam edecek :)
Maşallah.Kazasız, belasız. Cok diri duruyor aracın
yalnız sisler bana hiç sıcak gelmiyor :(
Hayırlı olsun ;)
teşekkür ederim....sisler konusunda tamamen seninle aynı fikirdeyim....hondanın orjinal oem ekipmanı ''stanley'' olmasa hayatta takmazdım....ama orjinal stanley sisleri türkiyede bulmuşken takmamak biraz ayıp olurdu dedik :))))))) ... şimdilik hoşuma gidiyor....ama ilerde sıkılırsam söker satarım......
Masallah , fotograflardan bile cok güzel görünüyor.
Kazasız belasız.
Özdin abim kazasız belasız müzelik bi arabaya sahipsin ....
ulen öldürürsünüz siz adAMI....ikilerdeydim bu hafta gene...bol bol kulaklarınızı çıklattık :)))))))) teşekkür ederim :)
Allah kaza bela vermesin, sagsalim guzelce binmen dilegimle, bi kaç yil sonra mk4 umu satip type-r ep3 istiyorum :) zetec den vtec e geçis hehe
iyi dileklerin için teşekkür ederim...sağolasın varolasın...iyi bir geçiş olur kanısındayım :)))
Masallah cok temiz duruyor.. Allah kaza bela vermesin..
sağolasın...teşekkür ederim....
Yüzyüze de söylemiştim, gene tekrardan 41 kere maşallah hem temizliğine, hem duruşuna hem de gidişine... Allah kazasız,belasız,cezasız, keyifle ve sağlıkla kullanmayı nasip etsin Özdin Abicim... :)
sağolasın bi denem....seninkininde kalır yanı yok bizimkilerden...çok güzel bir arabaya sahipsin...allah hepimize iyi günlerde kullanmak nasip etsin....