Orijinalini görmek için tıklayınız : B8 Turbo
Buğra A.
27-09-2009, 01:40
2010 Audi A4 1.8 TFSI - 120hp
2 senelik Type-R maceramdan sonra 3.şahsi arabam A4 oldu.Aslında GP almak istiyordum fakat bizimkiler kesinlikle 2.el araba almak istemediklerini belirttiler.Bu yüzden fazla seçeneğim yoktu.Beni tanıyan herkes s2000'e nasıl tutkulu olduğumu iyi bilirler fakat sıfır s2000 bulamadım (sarı olanı saymak bile istemiyorum :)).Mini JCW ve Audi A4 arasında gidip geldim haliyle.JCW'ye 40.000€ isteyince vazgeçtim çünkü o parayı hak edecek bir otomobil olduğunu düşünmüyorum (Gökhan abi,yalansa yalan de :)).
Arabayı 3 eylül günü teslim aldım.Pişman değilim ve gayet memnunum.İlk başlarda beklediğim performansı alamadığım için bir burukluk oluşmuştu içimde Type-R'dan sonra.Fakat şu an diyorum ki;kullanımı gerçekten keyifli bir araç almışım :)
Aldığım günden itibaren;"Llumar Cam Filmi","H&R 3.5cm Yay" ve "18'' Jant" takıldı.Yakın zaman içerisinde Allah izin verirse eğer,tavanı komple carbon fiber kaplatmayı,ABT chip yaptırmayı,carbon fiber yan aynaları,Oettinger arka difüzörlü tampon ve carbon fiber arka spoiler almayı planlıyorum.
Fotoğrafları cep telefonlarıyla çektim bu yüzden kalitesiz olduklarından dolayı kusuruma bakmayın :)
İlk Gün :
http://img34.imageshack.us/img34/7968/bugra0016.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/4944/bugra0017f.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/2685/bugra0018.jpg
Araba Teslim :
http://img17.imageshack.us/img17/4576/bugra0019.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/3038/bugra0020.jpg
Jantlar Takılırken :
http://img22.imageshack.us/img22/1992/bugra0026.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/8555/bugra0022.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/6934/bugra0030.jpg
Son Hali :
http://img17.imageshack.us/img17/1178/19092009051.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/1732/26092009058.jpg
Bu konu altında yapılan değişiklikleri ve yeni fotoğrafları güncellemeye çalışacağım.
güzel kanka çok güzel maşaallah geliyorum bekle huzur şekli :)
hayırlı olsun buğracım,maşaallah kazasız belasız...jantlar güzel, az yere basmak lazım :)
masallah bugracım guzel gule bın sade ve alımlı agır olmus :)
Hayırlı günlerde kullan kanka çok sevindim kazasız belasız İnşAllah
VteC_MaNiaC
27-09-2009, 01:46
iyi günlerde kazasız belasız keyifle kullan buracım :D
hayırlı ugurlu olsun plakada güzelmiş ;) arkadan itiş diyorum :)
Muvaffak
27-09-2009, 01:49
kanka hayirli ugurlu olsun : ) kazasiz belasiz kullan gule gule kullan : ) 350 alamadik hala ona yanarim :p
initial-D
27-09-2009, 01:50
hayırlı olsun güzel seçim
gökh@n_gr
27-09-2009, 01:52
hayırlı olsun kazasız belasız
BlackEmperor
27-09-2009, 01:52
hayırlı olsun dostum yazılımla baya baya güç alınabiliyor bu motordan
tuner faruk
27-09-2009, 01:54
Bro hayırlı olsun güzel seçim :icon_tup:
Absinthé
27-09-2009, 02:06
Hayırlı olsun kardeşm =) kazasız belasız bin..
hayırlı olsun Buğra kazasız belasız kullan
CeSaNCeEm
27-09-2009, 02:33
Maşallah kazasız belasız :)
çağlarcoskun
27-09-2009, 03:14
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.plakada özel Buğra Akpınar =) maşallah:icon_tup:
hayırlı olsun Buğra abi , kazasız belasız inşallah :)
buğracım hayırlı olsun .. type R dan sonra her ne kadar yavaş gelsede sonuçta sınıfı çok farklı .. maşallah çok güzel ..
gülegüle kullan bugracım
Kazasız belasız
Nazar değmesin
JumboAli
27-09-2009, 03:32
Masallah Abı kazasız bellasız Mutlu Gunlerde Kullanman Dılegı ıle :)
Hayırlı olsun Buğra..Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..
En güzelini yapmışsın ; konfor,sessizlik ve huzur :)
turbo&quattro
27-09-2009, 06:52
a4 dunyasina hosgeldin Bugra:)
Jantlari degistir hatta mumkunse an acilinden...BBS yada o tarz birseyler cok iyi gider.Bu hic olmamis.
Allah kaza bela ceza vermesin.
Maşallah güzel seçim.Hayırlı olsun.
Güle güle kullan çok şık bir araç almışın.
Plakada çok güzel.
emrah type-r
27-09-2009, 08:20
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela wermesın..
gsi_club
27-09-2009, 08:45
hayirlisi olsun.kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim...
::ZaFeR::
27-09-2009, 09:40
Hayırlı olsun abi : )
Kazasız belasız buğracım güle güle kullan.
tavana karbon fiber kaplatma nasil oluyor?
renk beyaz olsa daha iyi olurdu sanki.güzel arac kazasız belasız
HarunToprak
27-09-2009, 10:27
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın inşallah.
hayırlı olsun bro kazasız belasız :)
Low-Rider
27-09-2009, 10:57
Hayrlı olsun Buğra , kazasız belasız.
Hayırlı olsun kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin buğra çok iyi seçim.. yanlış keşke beyaz alsaymışsın bu kasa'da beyaz çok canlı görünüyo.. janta gelincede içime pek sinmedi benim.. arkadaşlarında dediği gibi bbs tarzı bi jant olsayı daha iyi olurdu.. plakada nokta olmuş. ;)
hayırlı olsun yeni aracın.
kazasız belasız iyi günlerde kullan ;)
masallah allah kaza bela vermesınnn
Alper D.
27-09-2009, 11:55
güle güle kullan buğracım kazasız belasız.çok güzel bi araba en yakın arkadaşımda vardı chiple çok güzel bygirler alınıyo ve araba gerçekten alakasız oluyo paşaoğlunda chip yaptırmıştık sistemlerden dolayı kesmesine rağmen 204 hp vermişti ve kullanımı çok zevkliydi 260 270 yapabilen bi araç bilgin olsun ABT de zaten garanti vermemekte bi paşaoğlu ile görüşmeni tavsiye ederimm:) tekrar kazasız belasızz güle güle kullan.
Shadow_Dancer
27-09-2009, 12:06
BEn konuyu yeni görüyorum... Maşallah güle güle kullan
Buğra A.
27-09-2009, 12:30
güzel kanka çok güzel maşaallah geliyorum bekle huzur şekli :)
Teşekkür ederim kardeşim.Bekliyorum ama 2.seçeneğin daha güzel,haberin olsun :)
hayırlı olsun buğracım,maşaallah kazasız belasız...jantlar güzel, az yere basmak lazım :)
Teşekkür ederim Ali abi.Allah razı olsun.3.5cm H&R yetiyor abi bana şu an :)
masallah bugracım guzel gule bın sade ve alımlı agır olmus :)
Allah razı olsun Selçuk'cum.Teşekkür ederim.
Hayırlı günlerde kullan kanka çok sevindim kazasız belasız İnşAllah
Saolasın :) Cümlemize inşallah.
iyi günlerde kazasız belasız keyifle kullan buracım :D
Teşekkür ederim :) Cümlemize inşallah.
hayırlı ugurlu olsun plakada güzelmiş ;) arkadan itiş diyorum :)
Teşekkür ederim Ayhan abi.9-10 ay sonra inşallah arkadan itiş :)
kanka hayirli ugurlu olsun : ) kazasiz belasiz kullan gule gule kullan : ) 350 alamadik hala ona yanarim :p
Allah razı olsun kanka.Teşekkür ederim.350 alamadık valla ya :( 370 kısmet olur inşallah :p
hayırlı olsun güzel seçim
Teşekkür ederim.
hayırlı olsun kazasız belasız
Teşekkür ederim,cümlemize inşallah.
hayırlı olsun dostum yazılımla baya baya güç alınabiliyor bu motordan
Teşekkür ederim.Evet,duymuştum.Penta'dakiler de bahsediyorlar.ABT ile 211hp'lere kadar çıkabiliyormuş fakat ne kadar doğru tartışılır :)
Bro hayırlı olsun güzel seçim :icon_tup:
Teşekkür ederim Faruk'cum :)
nitrO_Oxide
27-09-2009, 12:36
Maşallah buğra
Allah kaza bela vermesin..
Maşallah güzel seçim güle güle kullan kardeşim.
Masallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan :)
Buğra A.
27-09-2009, 12:43
Hayırlı olsun kardeşm =) kazasız belasız bin..
Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah güzel seçim.Hayırlı olsun.
Allah razı olsun.Saolasın :)
hayırlı olsun Buğra kazasız belasız kullan
Teşekkür ederim Berkan.Cümlemiz inşallah.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.plakada özel Buğra Akpınar =) maşallah:icon_tup:
Teşekkür ederim.Cümlemiz inşallah.Allah razı olsun :)
hayırlı olsun Buğra abi , kazasız belasız inşallah :)
Teşekkür ederim Sinan'cım.
buğracım hayırlı olsun .. type R dan sonra her ne kadar yavaş gelsede sonuçta sınıfı çok farklı .. maşallah çok güzel ..
Teşekkür ederim Arif'cim.Evet,yavaş geliyor fakat bütün özellikleriyle telafi ediyor o yavaşlığı.Ama arada sırada özlemiyorda değilim :)
gülegüle kullan bugracım
Kazasız belasız
Nazar değmesin
Teşekkür ederim Murat'cım,saolasın.Amin,inşallah.Cümlemizi kazadan,beladan uzak tutsunlar.
Masallah Abı kazasız bellasız Mutlu Gunlerde Kullanman Dılegı ıle :)
Teşekkür ederim Ali'cim.Allah razı olsun.
Hayırlı olsun Buğra..Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..
En güzelini yapmışsın ; konfor,sessizlik ve huzur :)
Teşekkür ederim Enes :) Doğru diyorsun.
a4 dunyasina hosgeldin Bugra:)
Jantlari degistir hatta mumkunse an acilinden...BBS yada o tarz birseyler cok iyi gider.Bu hic olmamis.
Allah kaza bela ceza vermesin.
Hoşbulduk abi :) Jantları değiştiremem abi yeni aldım daha :) 8-10 aylığına kullanmayı düşünüyorum zaten.Gidip tekrar jant masrafına girmek istemiyorum çünkü burada hakikaten pahalı :D Güzel olmamış mı hakikaten ya?
Güle güle kullan çok şık bir araç almışın.
Plakada çok güzel.
Teşekkür ederim Serkan abi :) Allah razı olsun.
Maxiboost
27-09-2009, 12:47
maşallah kardeşim güle güle keyifle bin :) ama bi coilover al bence :D biraz daha inmesi lazım eüheh
okanturan
27-09-2009, 13:07
mahşallah kazasıs belasız
Hayırlı Olsun Buğra..
Kazasız Belasız..
Saygılar..
Buğra A.
27-09-2009, 13:19
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela wermesın..
hayirlisi olsun.kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim...
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın inşallah.
Hayırlı olsun kazasız belasız
hayırlı olsun yeni aracın.
kazasız belasız iyi günlerde kullan ;)
Teşekkür ederim.Cümlemize inşallah.
Hayırlı olsun abi : )
Teşekkür ederim Zafer'cim.
Kazasız belasız buğracım güle güle kullan.
Teşekkür ederim :) Allah razı olsun.
tavana karbon fiber kaplatma nasil oluyor?
Abi,belki yanlış anlatmış olabilirim.Ben fotoğraflarla açıklayayım sana.
http://img28.imageshack.us/img28/9690/74171373893337786697187.jpg
http://img25.imageshack.us/img25/3449/74171373893437786697187.jpg
renk beyaz olsa daha iyi olurdu sanki.güzel arac kazasız belasız
Ben kırmızı istiyordum ama beyaz ve kırmızı için 2-3 ay sonraya gün verdiler.Ayrıca 4000€ daha pahalıya alınacaktı çünkü fiyatlara zam geliyor diye söylemişlerdi.Teşekkür ederim.
hayırlı olsun bro kazasız belasız :)
Saol bro :) Allah sana daha iyilerini nasip etsin.
Hayrlı olsun Buğra , kazasız belasız.
Teşekkür ederim Özgür.Allah razı olsun.Cümlemize inşallah.
Allah kaza bela vermesin buğra çok iyi seçim.. yanlış keşke beyaz alsaymışsın bu kasa'da beyaz çok canlı görünüyo.. janta gelincede içime pek sinmedi benim.. arkadaşlarında dediği gibi bbs tarzı bi jant olsayı daha iyi olurdu.. plakada nokta olmuş. ;)
Amin,teşekkür ederim.2-3 ay beklemek ve daha fazla para ödemek açıkçası işime gelmedi.Jantı bir kaç arkadaşım daha beğenmedi.Hakikaten kötü mü? :( BBS almayı düşünüyordum fakat kısmet olmadı.
Buğra A.
27-09-2009, 13:24
masallah allah kaza bela vermesınnn
Teşekkür ederim,amin.
güle güle kullan buğracım kazasız belasız.çok güzel bi araba en yakın arkadaşımda vardı chiple çok güzel bygirler alınıyo ve araba gerçekten alakasız oluyo paşaoğlunda chip yaptırmıştık sistemlerden dolayı kesmesine rağmen 204 hp vermişti ve kullanımı çok zevkliydi 260 270 yapabilen bi araç bilgin olsun ABT de zaten garanti vermemekte bi paşaoğlu ile görüşmeni tavsiye ederimm:) tekrar kazasız belasızz güle güle kullan.
Teşekkür ederim :) Fiyat olarak kaç civarında seyir ediyor peki?204hp ciddi bi değer gerçekten.
BEn konuyu yeni görüyorum... Maşallah güle güle kullan
Teşekkür ederim.
Maşallah buğra
Allah kaza bela vermesin..
mahşallah kazasıs belasız
Hayırlı Olsun Buğra..
Kazasız Belasız..
Saygılar..
Teşekkür ederim,cümlemize inşallah.
Maşallah güzel seçim güle güle kullan kardeşim.
Allah razı olsun Tayfun abi.Teşekkür ederim.
Masallah , kazasız belasız iyi günlerde kullan :)
Teşekkür ederim :)
maşallah kardeşim güle güle keyifle bin :) ama bi coilover al bence :D biraz daha inmesi lazım eüheh
Saol kardeşim,canım abim,dostum :D Allah razı olsun.Eğer planladığım gibi olmazsa coilover olabilir.O konuda haklısın :) Bursa'da falan sürtmesin ama geldiğimde :D
Buğra A.
27-09-2009, 13:25
Bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah,cümlemizi kazadan,beladan uzak tutsun.Allah,sizlere inşallah daha iyilerini nasip eder.
Boost Up
27-09-2009, 13:37
Kazasız belasız kullan abicim. Çok güzel maşallah:icon_tup:
kalıte akıyor aractan:D guzel seçım olmuş..
Maxiboost
27-09-2009, 13:48
haha ben yan arabada olduğum sürece sürtmez :D maşallah tekrardan ufak tefek makyajlarla çok sade ve güzel durucaktır :)
Sanatsal yönü bu kadar iyi olan birinden bu arabaya bu jant mı =)
Kazasız belasız günlerde kullanın.inanılmaz güzel bi araç
H22Power
27-09-2009, 14:00
hayırlı olsun buğram h&r dan memnun musun konfor açısından?
Kazasız belasız gerçekten çok hoş.
Keşke bir de rengi beyaz olsaymış :)
Güle güle kazasız belasız kullan hayırlı olsun maşallah:D
DaRkNeSs-
27-09-2009, 15:31
buğra güle güle kullan kazasız belasız
konfor açısından çok iyi bi seçim ama iş gazlamaya geldi mi type-r ı arıycaksın :D
bu arada 1.8t ler nası 120 bg oluyo anlayamadım? 1.4 lerin en boşu bile 120 bg iken?
hayırlı olsun buğra :) güle güle b,n kazasız belasız.. arkadan iter alıyodun hani güçlü ne oldu yahu :)
Hayırlı olsun kardesim, canlı canlı da gördük masallahı var ;)
Tek jantları begenmedim, eski kasa gibi gösteriyor arabayı keske yeni kasa jantlardan tercih etseydin.
Bir de motor cok sacma geldi, 1.4T 160-170hp motorları A3 Scirocco gibi modellere koyarken A4 icin niye böyle bir motor koymuslar cözemedim. Hem fazla yakar hem daha az gider modeli olmus.
Kaan bm 7679
27-09-2009, 15:45
hayırlı olsun yavrum demek sıfır km tüplü doğanına kavustun sonunda :) allah kaza bela vermesin yalnız bırazdaha bas sunu surunsun =)
hayırlı olsun Buğra abi keyifle kullan :)
Hayirli olsun Bugra, gule gule kullan..
Konuyu okuyamadim ama motorun onu aciktir heralde? Turbo 200 hp'yi destekliyor mu?
Buğra A.
27-09-2009, 17:16
Kazasız belasız kullan abicim. Çok güzel maşallah:icon_tup:
Teşekkür ederim Arda'cım.
kalıte akıyor aractan:D guzel seçım olmuş..
Teşekkür ederim Serkan :)
haha ben yan arabada olduğum sürece sürtmez :D maşallah tekrardan ufak tefek makyajlarla çok sade ve güzel durucaktır :)
Bütçemin el verdiğince ufak ufak dokunuşlar yapıcam :)
Sanatsal yönü bu kadar iyi olan birinden bu arabaya bu jant mı =)
Kazasız belasız günlerde kullanın.inanılmaz güzel bi araç
Jant konusunda BBS istiyordum fakat kısmet olmadı.Teşekkür ederim.
hayırlı olsun buğram h&r dan memnun musun konfor açısından?
Allah razı olsun Mustafa'cım.Şu an bir problem yok.300-400 km sonra yaylar tam anlamıyla oturacakmış,öyle söylemişlerdi.Biraz zıplama yapıyor dediğin gibi ama düzelir sanırım.Şu an memnunum,bir problem yok.
Kazasız belasız gerçekten çok hoş.
Keşke bir de rengi beyaz olsaymış :)
Teşekkür ederim.Beyaz değilde,kırmızı isterdim :rolleyes:
Güle güle kazasız belasız kullan hayırlı olsun maşallah:D
Teşekkür ederim Emre'cim :)
buğra güle güle kullan kazasız belasız
konfor açısından çok iyi bi seçim ama iş gazlamaya geldi mi type-r ı arıycaksın :D
bu arada 1.8t ler nası 120 bg oluyo anlayamadım? 1.4 lerin en boşu bile 120 bg iken?
Teşekkür ederim Can abi.Allah razı olsun.Type-R'ı hala özlüyorum fakat çok rahat bir araç bu.120 bg olayını bende anlamadım.Hatta Cem ile de konuşuyorduk,nasıl olabilir gibisinden ama oluyormuş maalesef :) 160'lıkları da vardı gerçi.2000€ fark istiyorlardı onlarada.
hayırlı olsun buğra :) güle güle b,n kazasız belasız.. arkadan iter alıyodun hani güçlü ne oldu yahu :)
Teşekkür ederim.Kısmet olmadı şu an :) 350z ya da s2000 istiyordum deli gibi,biliyorsun.9-10 ay sonra inşallah :) Şu okuldan hayırlısıyla mezun olayımda.
Hayırlı olsun kardesim, canlı canlı da gördük masallahı var ;)
Tek jantları begenmedim, eski kasa gibi gösteriyor arabayı keske yeni kasa jantlardan tercih etseydin.
Bir de motor cok sacma geldi, 1.4T 160-170hp motorları A3 Scirocco gibi modellere koyarken A4 icin niye böyle bir motor koymuslar cözemedim. Hem fazla yakar hem daha az gider modeli olmus.
Teşekkür ederim abicim.Jant konusunda hata yapmışım sanırım,onu anladım.Eğer uzun dönem binme durumum olursa 19 ya da 20" ile takas edebilirim jantları :) Motor konusunda haklısın.Zaten şu an aşırı bir benzin sarfiyatı var,herhalde motorun yeni olmasından dolayı ya da başka bir olay var,çözemedim.
Buğra A.
27-09-2009, 17:19
hayırlı olsun yavrum demek sıfır km tüplü doğanına kavustun sonunda :) allah kaza bela vermesin yalnız bırazdaha bas sunu surunsun =)
Saol yavrum.Kavuştum valla :) Amin,cümlemize inşallah.Eğer uzun süreli bir planım olursa coilover alabilirim ilerleyen zamanlarda.
hayırlı olsun Buğra abi keyifle kullan :)
Teşekkür ederim canım benim.
Hayirli olsun Bugra, gule gule kullan..
Konuyu okuyamadim ama motorun onu aciktir heralde? Turbo 200 hp'yi destekliyor mu?
Teşekkür ederim Tarık.Allah razı olsun.Valla Penta'dan aldığım duyumlara göre stock motor üzerine 300 hp diyorlar fakat pek inandırıcı gelmedi :) Fakat TFSI motora sahip.İlk olarak chip denemeyi düşünüyorum.ABT ile 211hp diyorlar hatta bu konu üzerinde bir arkadaşımız 204hp alabilmiş Paşaoğlu'nda yaptırdığı chiple.İlerleyen zamanlarda deneyebilirim.Merak ettim,chip ile ne kadar alabilirim diye,bakalım.
Buğra A.
27-09-2009, 17:20
Bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah,cümlemizi kazadan,beladan uzak tutsun.Allah,sizlere inşallah daha iyilerini nasip eder.
+1903 :icon_tup:
Buğra A.
27-09-2009, 17:31
Bir de merak ediyorum,K03 mü yoksa K04 turboya mı sahip bu araçlar?
DaRkNeSs-
27-09-2009, 17:47
ben hala 1.8 motor turbo ile 120 bg nası oluyo anlamış değilim
passat 1.8 ler turbosuz 125 bg idi 96- 97 modellerinde
1.8t ler de 150 bg idi
napmışlar bu motora yahu? iyice kısmışlar herhalde
yada tuner edition bişey, önü açık :D
maxpower
27-09-2009, 18:01
hayırlı olsun
son kasa a4lerin arka taraf tasarımları çok güzel bence
Hayırlı olsun Bugra güle güle bin
çok çok güzel mahş kazasız belasız :)
kesinlikle..
Beyaz bu kasada apayrı oluyor. BBS ve yaylarla apayrı bir şekil olur.
TypeRdan sonra sıkıcı gelsede sınıf atlamaya en ideal araç bence A4 Kazasız Belasız Maşallah ;)
maşallah kazasız belasız güle güle kullan buğra
120bg olması enteresan ama chip biraz iş görüyormuş :)
Teşekkür ederim abicim.Jant konusunda hata yapmışım sanırım,onu anladım.Eğer uzun dönem binme durumum olursa 19 ya da 20" ile takas edebilirim jantları :) Motor konusunda haklısın.Zaten şu an aşırı bir benzin sarfiyatı var,herhalde motorun yeni olmasından dolayı ya da başka bir olay var,çözemedim.
Allah agız tadıyla binmek nasip etsin kardesim, en azından polisle cevirmeyle ugrasmazsın ;)
Jant olayında da sen beni anladın zaten, yeni kasa bir otomobilin var eski kasanın jantına gerek yok ;)
Alper D.
27-09-2009, 19:08
Teşekkür ederim :) Fiyat olarak kaç civarında seyir ediyor peki?204hp ciddi bi değer gerçekten.
fiyat hakkında detaylı bilgiyi paşaoğlu bekir abi verir ama zaten bu araçlar 160 lıklarla tamamen aynı sadece bunları kısmışlar 160 lık ile ilgili herhangi bir farkı bulunmamakta o yüzden sen direk 160 lığa chip yapıomuş gibi oluyosun.bizde önce ABT yapalım dedik 1800£ dediler ve garanti kapsamına girmiyo denilince paşaoğlunda yaptırdık gerçekten araç bambaşka bir karaktere büründü tavsiye ederim.
Vtec-SEDAN
27-09-2009, 20:36
Buğra hayırlı olsun kardeşim, çok güzel bir karar vermişsin..:icon_tup: Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun Buğra
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..
hayırlı olsun bugra kazasız belasız...bu b8 nedır onu anlamadım ben:)
Tholl-ga
27-09-2009, 23:48
no comment
Hayırlı ugurlu olsun ...Güle güle kazasız belasız kullanın :)
KaDiR_54
28-09-2009, 00:11
Hayırlı olsun buğra abi kazasız belasız maşallah
bu b8 ne bırı cevap versın:D:D
Tholl-ga
28-09-2009, 00:26
ek9 un alamancası :)
EK9 gibi bisey :D
team_k20
28-09-2009, 00:28
hayırlı olsun genç :D
hakkat oyleymıs :) ama bı ek9 un havası yok:p
Ooo güzel seçim olmuş hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin üstad...
Buğra A.
28-09-2009, 03:14
ben hala 1.8 motor turbo ile 120 bg nası oluyo anlamış değilim
passat 1.8 ler turbosuz 125 bg idi 96- 97 modellerinde
1.8t ler de 150 bg idi
napmışlar bu motora yahu? iyice kısmışlar herhalde
yada tuner edition bişey, önü açık :D
Bilsem :) Para tuzağıda olabilir gerçi.160'da yapabiliyorlar çünkü.
hayırlı olsun
son kasa a4lerin arka taraf tasarımları çok güzel bence
Hayırlı olsun Bugra güle güle bin
Teşekkür ederim Cüneyt abi.
çok çok güzel mahş kazasız belasız :)
kesinlikle..
Beyaz bu kasada apayrı oluyor. BBS ve yaylarla apayrı bir şekil olur.
TypeRdan sonra sıkıcı gelsede sınıf atlamaya en ideal araç bence A4 Kazasız Belasız Maşallah ;)
Buğra A.
28-09-2009, 03:20
maşallah kazasız belasız güle güle kullan buğra
120bg olması enteresan ama chip biraz iş görüyormuş :)
Teşekkür ederim.Evet,chip şart hakikaten :)
Allah agız tadıyla binmek nasip etsin kardesim, en azından polisle cevirmeyle ugrasmazsın ;)
Jant olayında da sen beni anladın zaten, yeni kasa bir otomobilin var eski kasanın jantına gerek yok ;)
Teşekkür ederim abi.Amin,inşallah.Valla polis çevirmedi hiç ön camda cam filmi olmasına rağmen :) Doğru söylüyorsun ama :) Dediğim gibi,uzun dönem binmeyi düşünürsem eğer 19 ya da 20 takmak şart oldu.
fiyat hakkında detaylı bilgiyi paşaoğlu bekir abi verir ama zaten bu araçlar 160 lıklarla tamamen aynı sadece bunları kısmışlar 160 lık ile ilgili herhangi bir farkı bulunmamakta o yüzden sen direk 160 lığa chip yapıomuş gibi oluyosun.bizde önce ABT yapalım dedik 1800£ dediler ve garanti kapsamına girmiyo denilince paşaoğlunda yaptırdık gerçekten araç bambaşka bir karaktere büründü tavsiye ederim.
ABT çok para ya.Verilmez o kadar,sanmıyorum.Ama en yakın zamanda Bekir abi ile görüşüp,konuşmak lazım.Ama onun öncesinde Özgün abiye danışalım :) Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Buğra hayırlı olsun kardeşim, çok güzel bir karar vermişsin..:icon_tup: Allah kaza bela vermesin..
Teşekkür ederim Ercan abi.Cümlemize inşallah.
Hayırlı olsun Buğra
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..
Amin.Teşekkür ederim.
hayırlı olsun bugra kazasız belasız...bu b8 nedır onu anlamadım ben:)
Teşekkür ederim Tünay.Şimdi moda kasa ve motor kodları ya :) Bende B8 yazdım :D ahaha
no comment
Hay yorumuna senin ya :) Çizicem arabanı :D
Hayırlı ugurlu olsun ...Güle güle kazasız belasız kullanın :)
Hayırlı olsun buğra abi kazasız belasız maşallah
Teşekkür ederim canım.
Buğra A.
28-09-2009, 03:20
hayırlı olsun genç :D
Allah razı olsun kardeşim :)
Ooo güzel seçim olmuş hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin üstad...
hakkat oyleymıs :) ama bı ek9 un havası yok:p
Vtec'in çakması işte :D
ulen konuyu yeni gördüm yuh bana :D
Arabayı gördüktü zate :D
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan canım benim .
yeni A4 ve A5 adeta süper otomobiller, çıktığı hafta 2.7 V6 TDi modelini kullanmıştım, tadı damağımda kaldı desem yeridir. Benim görüşüm, gerçekten çok iyi bir tercihte bulunmuşsun. Sınıfında kalite ve donanım olarak daha iyisi zor...
Güle güle, güzel günlerde kullanmanı dilerim.
BUrada bir boktaya temas etmek isterim :)
Bu 1.8T motorlar eski 1.8T motorlar ile hiçbir alakasu yok, VW Grub'un yeni bir motoru... Eski 1.8T ler 20v idi, bu motorlar 16v... 80 lerden beridir gelen ölçü, eski 1.8 motor, bilindik 81x86.4 ölçü artık tarih oldu. Yenisi 82.5x84.1 :)
Ferhat_V
28-09-2009, 08:59
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah Buğra.
SPORTING
28-09-2009, 09:08
hayırlı olsun güle güle kullan dostum.
Hayırlı olsun buğra abi kazasız belasız inşallah.
mertacar
28-09-2009, 10:51
maşallah hayırlı uğurlu olsun..
CeM öZeR
28-09-2009, 11:12
Maşallah maşallah Allah kaza bela vermesin ;) fotoğrafları profesyonel olarak bekliyoruz :)
Güle güle kullan. Allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
8.000rpm
28-09-2009, 13:08
maaşallah hayırlı olsun buğra'cım :)
allah hep gönlüne göre versin :)
Day Walker
28-09-2009, 14:24
MAŞALLAH çok güzel araç kazasız belasız :)
onursumer
28-09-2009, 15:03
hayırlı olsun yeni a4 lerin kasasını çok beğeniyorum maşallah ;)
bence çok farklı bir jant ile inanılmaz farklı bi gorutu elde edebilirsin ;)
Buğra A.
28-09-2009, 16:37
ulen konuyu yeni gördüm yuh bana :D
Arabayı gördüktü zate :D
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan canım benim .
Estafrullah abicim :) Teşekkür ederim abi.Allah,sana daha iyilerini nasip eder inşallah.
yeni A4 ve A5 adeta süper otomobiller, çıktığı hafta 2.7 V6 TDi modelini kullanmıştım, tadı damağımda kaldı desem yeridir. Benim görüşüm, gerçekten çok iyi bir tercihte bulunmuşsun. Sınıfında kalite ve donanım olarak daha iyisi zor...
Güle güle, güzel günlerde kullanmanı dilerim.
BUrada bir boktaya temas etmek isterim :)
Bu 1.8T motorlar eski 1.8T motorlar ile hiçbir alakasu yok, VW Grub'un yeni bir motoru... Eski 1.8T ler 20v idi, bu motorlar 16v... 80 lerden beridir gelen ölçü, eski 1.8 motor, bilindik 81x86.4 ölçü artık tarih oldu. Yenisi 82.5x84.1 :)
Teşekkür ederim :) Cümlemiz inşallah.Peki bir şey sormak istiyorum,bu motor eski motordan daha mı iyi?Hem performans hemde yakıt tasarufu açısından soruyorum :)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah Buğra.
Teşekkür ederim.Cümlemiz inşallah.
hayırlı olsun güle güle kullan dostum.
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun buğra abi kazasız belasız inşallah.
Teşekkür ederim Sertaç'cım.
maşallah hayırlı uğurlu olsun..
Teşekkür ederim.
Buğra A.
28-09-2009, 16:40
Maşallah maşallah Allah kaza bela vermesin ;) fotoğrafları profesyonel olarak bekliyoruz :)
Teşekkür ederim,cümlemize inşallah.Bir kaç parça daha yapacağım işlemler var.Ondan sonra kısmetse çekecek bir arkadaşımız :)
Güle güle kullan. Allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim.Amin,cümlemiz inşallah.
maaşallah hayırlı olsun buğra'cım :)
allah hep gönlüne göre versin :)
Teşekkür ederim abi.Allah,sana daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
MAŞALLAH çok güzel araç kazasız belasız :)
Teşekkür ederim abi :) Cümlemiz inşallah.
hayırlı olsun yeni a4 lerin kasasını çok beğeniyorum maşallah ;)
bence çok farklı bir jant ile inanılmaz farklı bi gorutu elde edebilirsin ;)
Teşekkür ederim Onur :) Jantları daha yeni aldım.Fakat uzun bir süre binmeyi planlarsam 19 ya da 20 BBS takabilirim sanırım.Aklıma giriyorlar yavaş yavaş :)
Mechanix
28-09-2009, 16:58
Buğra burdan da söylemiş olayım.Kazasız belasız kullan. :)
Bugün ataşehirde gördüm valla çok güzel duruyorda jantlar biraz sıkıntılı olmuş sanki :)
Kazasız belasız..
Hayırlı olsun...Herseyden önce Allah kazadan beladan korusun;)
Güle güle kullan...:)
Gule gule kullan kardeşim maşallahı var yakısır ;)
onursumer
28-09-2009, 19:00
Teşekkür ederim Onur :) Jantları daha yeni aldım.Fakat uzun bir süre binmeyi planlarsam 19 ya da 20 BBS takabilirim sanırım.Aklıma giriyorlar yavaş yavaş :)
çok farklı durucaktır eminim :D
http://www.t-s.be/gfx/site/gallery/car4-52.jpg
http://gallery.achtuning.com/main.php/d/24071-4/DSC_5081sized.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/9968/air001ld0he0.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/2455/car150gy8.jpg
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Mike%20Garrett/1May/Car%20Features/audi/aud1.jpg
Buğra A.
28-09-2009, 21:05
Buğra burdan da söylemiş olayım.Kazasız belasız kullan. :)
Teşekkür ederim abi.Allah razı olsun :) Allah,sana daha iyilerini daha güzellerini nasip eder inşallah.350z fln msl :p
Bugün ataşehirde gördüm valla çok güzel duruyorda jantlar biraz sıkıntılı olmuş sanki :)
Kazasız belasız..
Teşekkür ederim :) Jant konusunda 1000 pişman oldum ya,sorma :D Masraf açacaksınız başıma :D
Hayırlı olsun...Herseyden önce Allah kazadan beladan korusun;)
Güle güle kullan...:)
Teşekkür ederim,cümlemizi inşallah :)
Gule gule kullan kardeşim maşallahı var yakısır ;)
Allah razı olsun :)
hayırlı olsun ;)
Teşekkür ederim.
Buğra A.
28-09-2009, 21:06
çok farklı durucaktır eminim :D
http://www.t-s.be/gfx/site/gallery/car4-52.jpg
http://gallery.achtuning.com/main.php/d/24071-4/DSC_5081sized.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/9968/air001ld0he0.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/2455/car150gy8.jpg
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS/speedhunters.com/Images/Mike%20Garrett/1May/Car%20Features/audi/aud1.jpg
Öghk! :D O kadar basmam da o beyaz kadar basabilirim belki ilerleyen zamanlarda.Jantlar güzelmiş ama :rolleyes:
anıl turan
28-09-2009, 22:25
hayırlı uğurlu olsun, bende ataşehirde gördüm, sanırım ataşehirde oturuyorsun, tavsiyem dediğin gibi çok basmaman ataşehirin yolları *****...
kazasız belasız cezasız kullan tekrardan...
Boost Up
03-10-2009, 19:27
Canlısı çok daha güzel duruyor, maşallah tekrardan Buğra abicim:)
ALLAH kaza bela vermesin , hayırlı günlerde.
Allah kaza bela vermesin.120 hp olayını herkes tr için düşünüyor ama yurt dışında araçlar bizdeki gibi hacimden değil beygir gücüne ve karbondioksit salınımına göre vergilendiriyorlar...
Buğra A.
03-10-2009, 22:36
hayırlı uğurlu olsun, bende ataşehirde gördüm, sanırım ataşehirde oturuyorsun, tavsiyem dediğin gibi çok basmaman ataşehirin yolları *****...
kazasız belasız cezasız kullan tekrardan...
Evet,Batı Ataşehir'deyim.H&R var şu an 3'lük.Bana yetiyor :) Teşekkür ederim.
Canlısı çok daha güzel duruyor, maşallah tekrardan Buğra abicim:)
Teşekkür ederim canım benim.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
ALLAH kaza bela vermesin , hayırlı günlerde.
Allah razı olsun.Cümlemize inşallah.
Allah kaza bela vermesin.120 hp olayını herkes tr için düşünüyor ama yurt dışında araçlar bizdeki gibi hacimden değil beygir gücüne ve karbondioksit salınımına göre vergilendiriyorlar...
Teşekkür ederim.Zaten ufak bir chiple çok güzel güçler alabiliyorsunuz.TFSI motor.
psy_dreams
03-10-2009, 22:55
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın aracınızı.Audi yeni çizgileriyle yolda görüldümü kendine iki kere baktırıyor.Maşallah diyelim :)
cengiz üngör
11-11-2009, 13:48
Maaşallah buğra kazasız belasız kullan...
Buğra A.
12-11-2009, 13:50
Teşekkürler.
Buğra A.
14-11-2009, 11:16
Yapacaklarım tamamlanıyor sayılır.Şimdilik bir "kaming suun" yapalım.
http://img21.imageshack.us/img21/1666/ba5841.jpg
hayırlı olsun buğra abi allah kaza bela vermesin :)
Son hali karanliktandimir daha hos geldi gozume..
Masallah :)
kardesim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ii gunlerde kullan... bi arkadasımda senin gibi aldı 125lik abt chip fln yaptı gayet memnun jant olayı da guzel olmus da s5 jantı cok yakısıo bunlara ;)
ygtkrmdnz
14-11-2009, 12:52
Kalite kokan bir araç renk beyaz olsa daha iyi bir seçim olurdu böylede güzel ama ;) yere basılması ve ilerleyen zamanlarda german style olması dileklerimizle :) Maşallah..
maşallah. hayırlı olsun, güle güle kullan. güzel bir seçim yapmışsın bence.
erkin006
14-11-2009, 12:57
maşallah hayırlı uğurlu olsun:)
Allah hızını kesmesin düşüncelerini bi an önce yaparsın insallah...
Maaşallah 10 numara bir araç.
turkerrr
14-11-2009, 14:15
hayırlı olsun güzel araç....
jant konusuna +1 diyorum
renault_f1
14-11-2009, 14:24
maşallah hayırlı olsun da sormadan edemicem ilk çıktığı günden beri anlam veremedim 1.8 T araç nasıl 120 hp yaparlar şu zamanda ? acaba yazılımla önü baya açıkmı ? 160lıkla aynımı motor birebir acaba ?
turkerrr
14-11-2009, 16:09
160 lıkla motor aynıymış yazılım farklıymış satıcı öyle demişti...
Buğra A.
14-11-2009, 18:13
hayırlı olsun buğra abi allah kaza bela vermesin :)
maşallah. hayırlı olsun, güle güle kullan. güzel bir seçim yapmışsın bence.
maşallah hayırlı uğurlu olsun:)
Allah hızını kesmesin düşüncelerini bi an önce yaparsın insallah...
Maaşallah 10 numara bir araç.
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun güzel araç....
jant konusuna +1 diyorum
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Son hali karanliktandimir daha hos geldi gozume..
Masallah :)
:) O ışık altında çok güzel duruyor hakikaten.Teşekkür ederim.
;975563']kardesim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ii gunlerde kullan... bi arkadasımda senin gibi aldı 125lik abt chip fln yaptı gayet memnun jant olayı da guzel olmus da s5 jantı cok yakısıo bunlara ;)
Teşekkür ederim.Allah razı olsun.Jant işini şimdilik düşünmüyorum.Eğer aracı değiştirmezsem 6-7 ay içerisinde,19" güzel bir jant bakınıcam.
Kalite kokan bir araç renk beyaz olsa daha iyi bir seçim olurdu böylede güzel ama ;) yere basılması ve ilerleyen zamanlarda german style olması dileklerimizle :) Maşallah..
Teşekkür ederim.Beyaz,herkeste var hemen hemen.Artık kusma modunda olduk :) Ben kırmızı istiyordum fakat beklemek istemediğim için siyah aldım.İnşallah.
maşallah hayırlı olsun da sormadan edemicem ilk çıktığı günden beri anlam veremedim 1.8 T araç nasıl 120 hp yaparlar şu zamanda ? acaba yazılımla önü baya açıkmı ? 160lıkla aynımı motor birebir acaba ?
160 lıkla motor aynıymış yazılım farklıymış satıcı öyle demişti...
Öncelikle teşekkür ederim.Benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla,1.8T'de ki tek fark yazılım değil.120hp'lerde kullanılan turbo;K03.160hp'lerde kullanılan turbo ise;K03s.Ayrıca 160hp'lerde ek olarak;benzin pompası değişik.Yanlış biliyorda olabilirim.
Fakat TFSI motor olduğu için önü bir hayli açık.Yazılım ile güzel sonuçlar elde edilebiliyor.
turkerrr
14-11-2009, 20:48
Öncelikle teşekkür ederim.Benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla,1.8T'de ki tek fark yazılım değil.120hp'lerde kullanılan turbo;K03.160hp'lerde kullanılan turbo ise;K03s.Ayrıca 160hp'lerde ek olarak;benzin pompası değişik.Yanlış biliyorda olabilirim.
Fakat TFSI motor olduğu için önü bir hayli açık.Yazılım ile güzel sonuçlar elde edilebiliyor.
doğruyu öğrenmiş oldum bende satıcının yalancısıyım :)
Cihan Çizmeci
14-11-2009, 22:13
Tekrar hayırlı olsun Buğra ;) Kazasız belasız kardeşim.Type-R'dan sora biraz sıkıcı gelir ama konforu yeter :)
Buğra A.
15-11-2009, 14:33
doğruyu öğrenmiş oldum bende satıcının yalancısıyım :)
Estafrullah :) Bende yanlış biliyor olabilirim.
Tekrar hayırlı olsun Buğra ;) Kazasız belasız kardeşim.Type-R'dan sora biraz sıkıcı gelir ama konforu yeter :)
Allah razı olsun Cihan.Teşekkür ederim.Benim için farketmiyor pek.Type-R varken de gazlamıyordum zaten :)
Yasin Y.
15-11-2009, 17:35
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak dileğiyle
çok doğru bi seçim yapmışsın çok şık duruyo siyah olması ayrı bi güzel olmuş ;)
SekoLive
15-11-2009, 19:12
buğra hayırlı olsun araban perşembe akşamı 10 gibi kadıköyde boğadan rıhtıma doğru inerken milimle önümüzden geçtin karanlıkda araban çok güzeldi maşallah tekrardan
hayırlı olsun kazasız belasız ;
160 hp likle motor tamamen aynı herhangi bir fark mevcut değil
chip tuning işlemi ile 120 ve 160 hp liklerden aynı güç alınmasının sebebi budur
fiyat farkı basic donanım farkından dolayıda geliyor..
ayrıyetten jant konusunda maalesef+1 de benden..
güle güle kullanın..
Buğra A.
20-02-2011, 16:00
Sonunda sattım :) Yeni sahibi 35 yaşında bir beyfendi oldu.Umarım hayırlısıyla kullanır.
Sonunda sattım :) Yeni sahibi 35 yaşında bir beyfendi oldu.Umarım hayırlısıyla kullanır.
hayırlı olsun boxster bekliyoruz senden yada cayman :)
Buğra A.
20-02-2011, 16:12
hayırlı olsun boxster bekliyoruz senden yada cayman :)
Artık babamdan maddi destek yok Serkan abi :) Ben kendi imkanlarımla bir şeyler bakıyorum şu an.
Maşallah abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan :)
Buğra A.
20-02-2011, 19:02
Sattığım aracı mı? :)