Orijinalini görmek için tıklayınız : 07 fg 423 207 gt..
bu da benim orjinal,standart gt..:rolleyes::rolleyes:
http://img210.imageshack.us/img210/4885/sl378497.jpg (http://img210.imageshack.us/i/sl378497.jpg/)
http://img18.imageshack.us/img18/5645/sl378491.jpg (http://img18.imageshack.us/i/sl378491.jpg/)
nismotürk
27-09-2009, 20:58
hadi hadi yeme biziiiii gercekleri acıkla:D
en azindan tavan spoyleri ve arka tampondaki citanin boyanmasi lazim :)
Allah kaza bela vermesin..
nismotürk
27-09-2009, 21:01
kazasız belasız vede cezasız günler
mehmetim kazasız belasız:) maaşallah:p
sağolun arkadaşlar teşekkürler..
Antalyalogy
27-09-2009, 21:54
Ön,arka çıtalar gövderengi olsa üstüne bir de Rc spoiler..Yanına da 35 lik vogtland tamamdır.Mehmetçim güle güle kullan:icon_tup: (gerçi çok kalmıcak gibi duruyor ama)
Birde standart bir Gt ayarlada video çekelim.Ya da Memişle bir deniyin bakalım nolcak?(Memiş yapmadan aracı !!:D:D:D)
Jön Türk
27-09-2009, 21:58
Ön,arka çıtalar gövderengi olsa üstüne bir de Rc spoiler..Yanına da 35 lik vogtland tamamdır.Mehmetçim güle güle kullan:icon_tup: (gerçi çok kalmıcak gibi duruyor ama)
Birde standart bir Gt ayarlada video çekelim.Ya da Memişle bir deniyin bakalım nolcak?(Memiş yapmadan aracı !!:D:D:D)
Katalizör ne oldu ?
memiş abi yapmadan deneyecez abi. memiş abi benim aracı kullandıi, çok güzel olmuş diyo ama yine deneriz dedi..:rolleyes:
masallah allah kaza bela vermesın
Sierra Rs
28-09-2009, 09:36
memiş abi yapmadan deneyecez abi. memiş abi benim aracı kullandıi, çok güzel olmuş diyo ama yine deneriz dedi..:rolleyes:
stock ise tamamen ne acıdan cok güzel olmus dedi memiş abiniz?
bu arada güle güle kullanın kazasız belasız :)
cam tavanın ayrı bir güzelliği var Maşallah
chip baya yaramış olmalı.
stock ise tamamen ne acıdan cok güzel olmus dedi memiş abiniz?
bu arada güle güle kullanın kazasız belasız :)
stock değil yazılım attım da. yazılımla stock rc yi kıyaslıyacaktık.. stock gt ye göre çok fark var..
nismotürk
28-09-2009, 21:49
blow off da takılaçak yakında hks ssq serisi
blow off da takılaçak yakında hks ssq serisi
evettt arkadasımızın abisi tornacı boruyu yaparsa takacağız... dimi mehdi?:D
Sierra Rs
29-09-2009, 06:50
stock değil yazılım attım da. yazılımla stock rc yi kıyaslıyacaktık.. stock gt ye göre çok fark var..
anladım hayırlı olsun:) stock GT ye yapılan yazılımın stock RC ye yapılandan daha cok güc getirdigini okumustum ama emin değilim :)
anladım hayırlı olsun:) stock GT ye yapılan yazılımın stock RC ye yapılandan daha cok güc getirdigini okumustum ama emin değilim :)
bende aynı şekilde olduğunu duymuştum.hafta sonu dynoya çıkarıcaz aracı,o zaman görücez sadece yazılım ne kadar güç vermiş:)
yanlis anlasilma olmasin, sadece yazilimla rc 200 olabiliyorken gt 220 olabiliyor diye bir sey yok; ikisi de 200 olabiliyor diye gt daha verimliymis gibi oluyor ama motor buyuk oranda ayni oldugundan durum boyle..
rakamlar yaklasiktir..
yakinda Oz'la bir denememiz olacak insallah :D
yanlis anlasilma olmasin, sadece yazilimla rc 200 olabiliyorken gt 220 olabiliyor diye bir sey yok; ikisi de 200 olabiliyor diye gt daha verimliymis gibi oluyor ama motor buyuk oranda ayni oldugundan durum boyle..
rakamlar yaklasiktir..
inşallah iyi değerler elde edersiniz oz'la:)
Antalyalogy
01-10-2009, 17:45
Oz' Antalya da bu arada Selo nun araca mı geldi acaba?
Bi de RC yapsanız süper olacak :p:p
masallah allah bela vermesin gusel gunlerde
Oz' Antalya da bu arada Selo nun araca mı geldi acaba?
Bi de RC yapsanız süper olacak :p:p
bro yavruyu bi göstresek mi acaba:D:soru:
rakamlar yaklasiktir..
yaa zaten benim okadar bi beklentim yok. ortalama olarak 175 hp çıkarsa turbo farkına göre gt gerçekten çok verimli olur.
bakalım hafta sonu dyno ya gireceğiz. sonucunu açıklarım;)
175 cok az :) saglikli sinirlar icinde bile az bence.. sen bilirsin tabi :)
emretorlak
01-10-2009, 18:51
Mehmetçim boşver dynoyu. En iyi dyno stock bir GT ile yapacağın roll:)
Şu parçamı getirin artık da geliyim yanınıza, hem de deneriz araçları.Ben de merak ediyorum yazılım ne kadar farkettiriyor.
[QUOTE=emretorlak;895339]Mehmetçim boşver dynoyu. En iyi dyno stock bir GT ile yapacağın roll:)
Şu parçamı getirin artık da geliyim yanınıza, hem de deneriz araçları.Ben de merak ediyorum yazılım ne kadar farkettiriyor.[/QUO
abi farkı hemen hissetim stock ile mutlaka fark varda. amacım bu yazılımla kaç hp elde ettim merak ediyorum.
senin parça yolda fransadan geliyor, ortalama 1 hafta ya gelir. gelince mutlaka deneyelim abi.
Mehmetçim boşver dynoyu. En iyi dyno stock bir GT ile yapacağın roll:)
Şu parçamı getirin artık da geliyim yanınıza, hem de deneriz araçları.Ben de merak ediyorum yazılım ne kadar farkettiriyor.
gelmicek olğlum senin parça:D
yedek parça ramazana söyledim biraz geciktirin diye:eek::D:D:D
maaşallah kazasız belasız
Antalyalogy
02-10-2009, 07:31
Muhahaha...Emre mi elleşmeyin yaralı aslan o...Stock GT ile denemek isterim bende :D:D