Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada boya ve iç koruma için

Chatin
28-09-2009, 12:59
ücret sıkıntısı olmadan nerede yaptırmayı önerirsiniz ?

ben meguiars ürünleri kullanan bir yer buldum kavaklıdere oto insignia sahiplerine 100 liraya yapıyormuş. ama kampanyadan dolayı sallama bir iş çıksın istemiyorum. pahalı olsun mühim değil ama "budur" dedirtsin ve kaliteli olsun.ziebart için pek güzel yorumlar almadım bu arada fakat dr winyl kuş pislemelerine karşı garanti veriyormuş. meg ürünleri buna karşı nasıldır. veya yaptıran birileri varsa ne der.

sanırım bir arkadaşın başına japon yapıştırıcısı ile ilgili birşey gelmişti ve meg ürünleri kullanan fiat bayiinde yaptırmıştı şaşmazda (ki sanırım bütün fiat bayiileri meg ürünleri kullanıyormuş) mesela kendisi ne der bu kuş pisliği ve fiyat ve işin kalitesi üzerine.

mgnPower
28-09-2009, 13:09
sasmazin girisinde ustun otoda yaptirmisdi hatirladigim... bende yaptirmayi dusunuyorum bi iki megdan fiyat alicam bu hafta. baska marka olarak bakmiyorum bile.

Chatin
28-09-2009, 13:19
bu dr vinyl deki kuş pisliğine karşı sanırım verniğin atmamasına karşı bir garanti. benimde tek isteğim meg olması. fakat bu kuş pisliği can sıkıcı bir durum garanti verilmesi güzel.

Type-R
28-09-2009, 13:42
Meguiars'da yapman nokta olur..;) işlerinin hakkını fazlasıyla veriyolar ürünler'de çok kaliteli.

mgnPower
28-09-2009, 13:56
bu dr vinyl deki kuş pisliğine karşı sanırım verniğin atmamasına karşı bir garanti. benimde tek isteğim meg olması. fakat bu kuş pisliği can sıkıcı bir durum garanti verilmesi güzel.

3m'de garanti veriyordu sifir arabayi aliralmaz yaptirdim. sonra bi kus pisliginden goturdum garanti diye. yok kullanici hatasi buna bisii yapamayiz dediler hemen gelmeniz lazimdi dediler cildirdim haliyle. hepsinin a.q garanti diyenlerin. meg on numara gerisine dikkat etmek gerekiyor.

Myth06
28-09-2009, 13:56
ank ostimde gmg garağe araç kozmetik merkezi var her türlü kefilim

mgnPower
28-09-2009, 13:59
irfanim teli varmi ? meg kullaniyormu ?

STP
28-09-2009, 14:02
ısın ıcınden gelen bırı olarak ne boya korumanın ne doseme korumanın ne motor korumanın alayı yalan oyle soylıyım sıze ona gore hareket edın :)

SONE-R
28-09-2009, 14:06
ısın ıcınden gelen bırı olarak ne boya korumanın ne doseme korumanın ne motor korumanın alayı yalan oyle soylıyım sıze ona gore hareket edın :)

napacaz peki selçuk kardeşim? cila mila yaptırmadan gezelim mi? :)

STP
28-09-2009, 14:08
boya koruma dıye tabır ettıklerı sey oyle kus pıslıgınden bılmemneden korumaz kanka. mgnpwerın basına gelmıs bak hemen kullanıcı hatasını yapıstırmıslar. pasta cıla tabıkı yaptır parlaklaıgı cızıgı alması ıcın. boya korumanın tek yararı olusan mıkrıonluk katmanda tozların zarar vermesını az fazla onlemek baska bırsey deı. kusun dıskısındakı asıfı ole bı mılımıkronluk bı tabakla onleyemezsın ;)

mgnPower
28-09-2009, 14:15
yok yok benim bundan sonraki yaptirma amacim guzel bir parlakliga sahip olmak olusan ince kilcal ciziklerin kaybolmasi ve boyanin yuzeyinin temizlenmis kara kisa saglam ve hazir girmek baska bi amacim yok zaten bundan sonrada.

STP
28-09-2009, 14:19
ehehe mantıklı olanı yaparsın abı :)

On3R
28-09-2009, 14:21
Konya Yolu , Konya İstikameti , Balgat Köprüsüne gelmeden , İlk Shell istasyonu yanı , No:130
Tel: 287 15 55
http://www.autowaxboraks.com/
Atilla Bey , Bi uğra derim çetin.
http://www.autowaxturkiye.com/main/media/galeri/bayiler/bay8.jpg

mgnPower
28-09-2009, 14:23
autowaxda yikatiyordum ben arabayi daha onceleri sonra baktim boya 1000lik zimpara gibi oldu surdukleri yikadiklari sampuandan kaynakli oldugunu pogrendim genelleme yapmayayim ama yikamayi kendim yada kendi goturdugum sampuan harici yaptirmiyorum o gunden beri ve bendede autowaxa karsi bi antipati olustu. kimse alinmasin yada yadirgamasin lutfen sahsi gorusumdur.

On3R
28-09-2009, 14:24
Hangi bayi ?

Chatin
28-09-2009, 14:40
tamamdır onur bi autowax da bu öveçlerde var sanırım. senin atilla beye sorayım ben geçerken. meg kullanıyorlarsa çok iyi.

bu arada oto şampuanı falan hikaye direk johnson baby shampoo yada dalin... yumuşak süngerle ve basınçsız su ile. ötesi ı ıh.

kavaklıdere oto için bilgisi olan var mı ?

mgnPower
28-09-2009, 14:50
Hangi bayi ?

aselsanin oradaydi yeri simdilerde kapanmis durumda ama urfalinin o tarafdaydi tam yeri.

fatiii
28-09-2009, 14:55
olum çetin keremin dükkan varya lan :D

uygunda yaptırırız :icon_tup:

sen bi fiyat al piyasadan sonra gider cokerız tepesine

On3R
28-09-2009, 14:55
aselsanin oradaydi yeri simdilerde kapanmis durumda ama urfalinin o tarafdaydi tam yeri.

Doğrudur olabilirde hiç bilgim yok o bayii ile.Zaten aynı marka altında çalışan bayii lerin bile uyguladığı işlemler birbirini tutmuyor.

fangio
28-09-2009, 14:57
Dikmen Opet'in içinde Sonax Aca var. Kesinlikle tavsiye ederim.

cem06
28-09-2009, 15:30
proshopta var meguiars ürünleri...
ayrıca mesadaki autowaxda iyidir....

mgnPower
28-09-2009, 19:56
proshop icin konusmak istemiyorum ama tahminim pahalidir ucuza is cikmaz oradan bildigim kadari ile. acitynin altindaki yikamaci meg kullaniyor ve cok cok kaliteli cikiyor isleri gecen gun konutum bi kac kerede orada yikattim arabayi memnun kaldim.

SONE-R
28-09-2009, 20:01
ankamall'deki hammam da boya koruma yaptıran var mı? sonax ürünleri var bu akşam sordum 175 lira dediler..

mgnPower
28-09-2009, 20:03
ben orada arabaya su bile tutturmuyorum sonerim napcan yaa.. gel meg yaptiralim beraber gidelim konusalim ben dis icin konusmadim ama komplesine 300 lira gibi bi rakam aldim. ic dis motor bagaj olarak. ama sadece dis yaptiracam ben en afillisinden parlasin istiyorum.

Tunacan
28-09-2009, 20:12
Şaşmaz da meg ürünlerini satan bir yer var. ptt nin oralarda. alın, kendiniz yapın sindire sindire...

Antalyalogy
28-09-2009, 20:13
Malzeme olarak Megy bana göre en kalitelisi ama malzemeden de önemli olan uygulama yapan yerdeki elemenların işi nasıl yaptığı,eğitimi bence...

krm444
28-09-2009, 21:31
onur autowax la anasmanmı var kanka prım usulu fln :D:D

DeNNis
28-09-2009, 21:42
boya koruma denen olay, pasta polishin üstüne wax atılmasıdır. waxta 3-4 yıkamada giden birşey. dediğin gibi paradan ziyade işçilik önemli.

makif84
28-09-2009, 22:03
ostim gmg garaj mustafa işçilik on numara tavsiye ederim meg ürünleride kullanıyo

Chatin
28-09-2009, 22:26
olum çetin keremin dükkan varya lan :D

uygunda yaptırırız :icon_tup:

sen bi fiyat al piyasadan sonra gider cokerız tepesine

doğru ya kerem vardı dimi... pürüzsüz arkadaş :) tamamdır..

fatiii
28-09-2009, 22:31
doğru ya kerem vardı dimi... pürüzsüz arkadaş :) tamamdır..

kat kat yaptırırız ıcın rahat olsun :D:D

Dookan
28-09-2009, 22:35
onur autowax la anasmanmı var kanka prım usulu fln :D:D

hahahahahahhahahahhahah...övdüü yere gittimi acaba hiç bi sor bklm :D:D basbas baarıyoz car care service imiz var dıye daha otowax diye çetine oneride bulunuyon dostmusun duşmanmısın anlamadım :D:D

mgnPower
28-09-2009, 22:41
hahahahahahhahahahhahah...övdüü yere gittimi acaba hiç bi sor bklm :D:D basbas baarıyoz car care service imiz var dıye daha otowax diye çetine oneride bulunuyon dostmusun duşmanmısın anlamadım :D:D

car care derken 3m'mi ? yer nerde ? yolda denk geliyoruz gorusemiyoruz bari dukkana gelelim :D

Chatin
28-09-2009, 22:43
keremin açık adres neydi ?

edit: pardon tam ben yazarken sormuşsunuz adresi silemiyoruz mesajı mecbur kalacak :)

krm444
28-09-2009, 22:49
kanka balgat 1.cad sevgı tıp merkezı var onun hemen yanında mazeme boya korumada 3m kullanıyoruz kuaforde wurth ustaarımda cok kaıteıdır yanı geın sızı begendırene kadar gondermeyım :D:D:D

mgnPower
28-09-2009, 22:49
meg yokmu meg ?

Dookan
28-09-2009, 22:51
car care derken 3m'mi ? yer nerde ? yolda denk geliyoruz gorusemiyoruz bari dukkana gelelim :D

abi dukkanın sahibi yazdı malzemeyi adresi gelirsen bekleris hiç bişe yaptırmasan bi çayımısı içer yemeemizi yersin tanışmış oluruz...

Serencebey
28-09-2009, 22:55
Bu Istanbul tayfası gibi yapmalaım bir car care day hesaaabı?

Kaç araba aynı anda alabılıorsunuz Kerem?

krm444
28-09-2009, 22:56
meguiars ımı dıyosun bızde farecla 3m bıde wurth kullanıyoruz

maxpower
28-09-2009, 22:57
ben üstün otoda iç koruma yaptırdım, çok memnun değilim açıkcası

Dookan
28-09-2009, 23:02
bizde memnun olmama durumu söz konusu deil eğer memnun kalmassanız begenmediginiz yerleri tekrar yapıyoruz...yine memnun kalmassanız tekrar tekrar yapıyorus...

mgnPower
28-09-2009, 23:05
su adresi adres ozurlu birine tarif eder gibi bir yazarmisiniz zahmet olmazsa

krm444
28-09-2009, 23:06
Bu Istanbul tayfası gibi yapmalaım bir car care day hesaaabı?

Kaç araba aynı anda alabılıorsunuz Kerem?

herzaman en azından cayımı kahvemı ıcmeye beklerım :D
3 peronum var aynı anda 2 arac kurulanabılıyo apartman altı kapalı

erh
28-09-2009, 23:06
GMG Garaj Mustafa Abi.. Erhandan aldım numaranı dersen gerekeni yapacaktır. işçilikleri olsun kendisi olsun 10 numaradır..

0312 354 05 10

krm444
28-09-2009, 23:08
su adresi adres ozurlu birine tarif eder gibi bir yazarmisiniz zahmet olmazsa

:D:D:D
balgat anatolıa yı bııosundur heralde turk ocagı caddesınde bahcelı 7.cad devamı yanı anatoıayı gecer gecmez ısıklar var ısıklardan saga gırıyosun yokus var inince bı ısık daha var ordan saga donuyosun 100 m ılerde sagda tam yanımızdada sevgı tıp merkezi var karsımızda buyuk bı petshop var brothers game var :D:D:D

krm444
28-09-2009, 23:11
ben üstün otoda iç koruma yaptırdım, çok memnun değilim açıkcası

bızde oyle bıse yok kanka begenmezsen 2 gun sonra gelırsın burası olmadı dersın orayı tekrar yaparlar :D:D

mgnPower
28-09-2009, 23:16
:D:D:D
balgat anatolıa yı bııosundur heralde turk ocagı caddesınde bahcelı 7.cad devamı yanı anatoıayı gecer gecmez ısıklar var ısıklardan saga gırıyosun yokus var inince bı ısık daha var ordan saga donuyosun 100 m ılerde sagda tam yanımızdada sevgı tıp merkezi var karsımızda buyuk bı petshop var brothers game var :D:D:D

gelebilirsem yarin gelicem olmadi bu hafta sonuna kadar kesin oradayim.

bora1311
28-09-2009, 23:21
dikmen sonax aca yı oneririm, ben hep arabamı orda yıkatıyorum, boya koruma ve detaylı iç temizligi hep orda yapıldı...

Serencebey
28-09-2009, 23:23
Gurol bi bakta sen OK dersen Car Care Day duzenleyelım. Kampanya yaptıralım uyelere ozel :) Yıkama boya koruma bakım vs ne var ne yoksa ozel fiyatlarla tabi dimi Kerem? :)

krm444
28-09-2009, 23:24
gelebilirsem yarin gelicem olmadi bu hafta sonuna kadar kesin oradayim.

tamam abı beklerım herzaman

maxpower
28-09-2009, 23:25
bızde oyle bıse yok kanka begenmezsen 2 gun sonra gelırsın burası olmadı dersın orayı tekrar yaparlar :D:D

bilsem size gelirdim. siteden birine yaptırmayı tercih ederim

fatiii
28-09-2009, 23:27
Gurol bi bakta sen OK dersen Car Care Day duzenleyelım. Kampanya yaptıralım uyelere ozel :) Yıkama boya koruma bakım vs ne var ne yoksa ozel fiyatlarla tabi dimi Kerem? :)

eli mahkum tabi özel fiyat :D

gambit49
28-09-2009, 23:28
guzel:D olur yaw olursa

mgnPower
28-09-2009, 23:30

serencem neden ben gunah kecisi secildim simdi :D bende yaptiririm ok olursa fiyatii toplu olarakdan sonradan oderim :D :D :D

yada kerem ben gelirim a'dan z'ye herbisii yaptiririm guzel yaparsaniz sitedende gelecekleri icin para vermem bi nevi benim arabaya sponsor olursunu yane :D kotu yaparsanizda kotu yaptiginizdan dolayi para vermem :D :D :D

krm444
28-09-2009, 23:33

bu saatten sonra fatıhe katılıyorum elim mahkum :D:D
techturkey özel kampanyası duzenlerız admine beleş fln :D:D

krm444
28-09-2009, 23:36
serencem neden ben gunah kecisi secildim simdi :D bende yaptiririm ok olursa fiyatii toplu olarakdan sonradan oderim :D :D :D

yada kerem ben gelirim a'dan z'ye herbisii yaptiririm guzel yaparsaniz sitedende gelecekleri icin para vermem bi nevi benim arabaya sponsor olursunu yane :D kotu yaparsanizda kotu yaptiginizdan dolayi para vermem :D :D :D

yok abı ben tekrar tekrar yaptırırım ne zman begenırsın parayı alırsam o zaman bıter :D:D:D

mgnPower
28-09-2009, 23:37
yok abı ben tekrar tekrar yaptırırım ne zman begenırsın parayı alırsam o zaman bıter :D:D:D

yasadik o zaman :D en kisa surede yanindayim. ayrica tt ile kalmaz bak arkamizda kocaman bankada var. gerci ben meg istiyorum ama bakalim fikrim degisecekmi ? :D

fatiii
28-09-2009, 23:41
yasadik o zaman :D en kisa surede yanindayim. ayrica tt ile kalmaz bak arkamizda kocaman bankada var. gerci ben meg istiyorum ama bakalim fikrim degisecekmi ? :D

neymis bu meg yaw :D

mgnPower
28-09-2009, 23:43
neymis bu meg yaw :D

3m'den bi kere kazigi yedim cunku. yerle ve yapan kisilerle cok alakali bi durum direk urune bi gicigim yok 3m'ide seviyoruz neticede :D

krm444
28-09-2009, 23:45

abi bu kocaman banka derken :D:D

On3R
28-09-2009, 23:45
Doğukan dediğim yere hiç gitmedim la öyle google ' dan arattım.Gözünle görmediğin için inanmassın gittiğime :D zuashd

mgnPower
28-09-2009, 23:48
abi bu kocaman banka derken :D:D

calistigim yer canim :D yabanci yer diil :D :D :D

krm444
28-09-2009, 23:49
Doğukan dediğim yere hiç gitmedim la öyle google ' dan arattım.Gözünle görmediğin için inanmassın gittiğime :D zuashd

nie inanamasın kanka dubaiyemi gitin sanki :D:D
bizim fakirhaneyi şereflendirsen yeter :)

khan
28-09-2009, 23:50
GMG Garaj Mustafa, hayatimda gordugum, araba yikamaktan cilalamaktan bu kadar keyif alan ve bu isi butik sekilde yapan tek adam. Baskasina araba yikatmam ben,ucuz degildir ama memnuniyet garantili calisir ve her kurusun hakkini verir.

0312 354 05 10

krm444
28-09-2009, 23:52
calistigim yer canim :D yabanci yer diil :D :D :D

evet abi banada hiç yabancı gelmemişti zaten :D

On3R
28-09-2009, 23:53
nie inanamasın kanka dubaiyemi gitin sanki :D:D
bizim fakirhaneyi şereflendirsen yeter :)

Doğukan olm biliosun.
Ayrıca senden önce dükkana geldiğimi biliosun :D Sen anca otur evden seyret.Senden çok gidiorum la dükkana:D

fatiii
28-09-2009, 23:56
Doğukan olm biliosun.
Ayrıca senden önce dükkana geldiğimi biliosun :D Sen anca otur evden seyret.Senden çok gidiorum la dükkana:D

autowax'*** profosor'emi:soru:

krm444
28-09-2009, 23:58

autowax ı onerdiine göre autowax a gıdıodur :D:D

mgnPower
evet abi banada hiç yabancı gelmemişti zaten :D

once dujjj sonra uyku ben kacar yavas yavas yarin gelebilirsem gelicem kesinlikle ama en kotu ihtimal bu hafta kesin yanindayim. ozelden telefonda yaz istersen gelmeden arayayim.

Dookan
Doğukan olm biliosun.

gidiosun da şimdi kimse samimiyetimizi bilmez burda...ama bu samimiyete sen çetine (kaldı ki çetinde yakın arkadaşımız) bşkasına git dersen bu biraz komik olur...sen şimdi herkesten ucuz ve kaliteli,hatta arkadaşlarına daha kalitelisini sundugun bi malı bildigim halde 7 24 yanında oldugum halde bi arkadaşım senin sattıgın bi malı talep ettiginde ben seni deil de bşkasını önersem inan suratıma bakmazdın.. ondan alma şundan al dersem buda bana yakışmazdı ztn..gerginim ustume gelmeyin halkbank ın sınavına calısıyorum optm..;)

mgnPower
29-09-2009, 00:00
gidiosun da şimdi kimse samimiyetimizi bilmez burda...ama bu samimiyete sen çetine (kaldı ki çetinde yakın arkadaşımız) bşkasına git dersen bu biraz komik olur...sen şimdi herkesten ucuz ve kaliteli,hatta arkadaşlarına daha kalitelisini sundugun bi malı bildigim halde 7 24 yanında oldugum halde bi arkadaşım senin sattıgın bi malı talep ettiginde ben seni deil de bşkasını önersem inan suratıma bakmazdın.. ondan alma şundan al dersem buda bana yakışmazdı ztn..gerginim ustume gelmeyin halkbank ın sınavına calısıyorum optm..;)

kpss'den 80 ve ustu aldiysan 2 yillikda bi universite mezunuysan bizim bankanin sinavinada bekleriz bu hafta son basvurular... ayrica yukarda yazdiklarindan bisii anlamadim ya cok uykum var ya sen fazla calismissin. :D

On3R
29-09-2009, 00:03

Halkbankası sınavı sebebiyle vede sevdiğim için üzerine gelmiyorum hade bakalım :D

On3R
29-09-2009, 00:05

autowax ı onerdiine göre autowax a gıdıodur :D:D

Lan olm dükkanına gidipte kamerasından beni evden izleyen kim var kerem var tabii ki.

Dookan
29-09-2009, 00:09
kpss'den 80 ve ustu aldiysan 2 yillikda bi universite mezunuysan bizim bankanin sinavinada bekleriz bu hafta son basvurular... ayrica yukarda yazdiklarindan bisii anlamadim ya cok uykum var ya sen fazla calismissin. :D

yazdıklarımı onur anladı yazım onaydı ztn :)

kpss den 71 aldım hangi banka abi sizinki

On3R
29-09-2009, 00:13
Bankam olsa doğukanı sınavsız alırım :D

mgnPower
29-09-2009, 00:34
yazdıklarımı onur anladı yazım onaydı ztn :)

kpss den 71 aldım hangi banka abi sizinki

merkez bankasi.

Chatin
29-09-2009, 00:35
merkezi yerlerde bir banka görürsen doğukan işte orası :) bu arada halkbankasının sınavına girdikten sonra bana bir haber et mülakat olayında falan.. yabancı yer değil orası ;)

neyse konuyu açarak bu güzide mekanın bütün arkadaşlara tanıtılmasına neden olan ve bir o kadarda mütevazi olan ben bizzat kendim e kerem in özelden yolladığı hediye listesi ile birkez daha karşınızda mutlu huzurlu ve sevinçliyim.

bu kar keyr dey i de yapalım derim burakçım .. kerem e pürüzsüzlükte kefilim zaten gerisi teferruat :)

mgnPower
29-09-2009, 00:37
ozelden hediye listesimi yolladi sana ? aaaaananaaaaym cok kiskandim :D :D :D

Dookan
29-09-2009, 00:37
merkez bankasi.

merkez bankasına giremem abi gucum yetmez oraya...ben en iyisi ya halkbank a servis görevlisi veya uzman yrd olarak veya,yapı krediye yönetmen adayı olarak başlayım :) ama merkez bankasında davut şahingöz diye birisi var o benim arkadaşımın babası hazır aklıma gelmişken söyleyim dedim belki tanıyosundur

Chatin
29-09-2009, 00:38
ozelden hediye listesimi yolladi sana ? aaaaananaaaaym cok kiskandim

ben fw edeyim hocam sizinde olsun :):)

mgnPower
29-09-2009, 00:41
merkez bankasına giremem abi gucum yetmez oraya...ben en iyisi ya halkbank a servis görevlisi veya uzman yrd olarak veya,yapı krediye yönetmen adayı olarak başlayım :) ama merkez bankasında davut şahingöz diye birisi var o benim arkadaşımın babası hazır aklıma gelmişken söyleyim dedim belki tanıyosundur

besevlerdeki matbaada calisiyor. az bucuk tanirim. guc yetmeyecek bisii yok ortada sinav var ve belli kriterler var. bu kriterlere uyan zaten az sayida. bizim bankada durmadan cesitli eleman alimi yapiyor. ama sartlari bu kadar uygun olarak daha once alim yapmamisdi. nedeni ise burada gorevlendirelecek personelin su an karsiligi olan kisilerin tamaminin neredeyse emekliliginin gelmis olmasi.

Dookan
[QUOTE=Chatin;891227]merkezi yerlerde bir banka görürsen doğukan işte orası :) bu arada halkbankasının sınavına girdikten sonra bana bir haber et mülakat olayında falan.. yabancı yer değil orası ;) QUOTE]

tmm çetincim ...mulakat işini bu turkıyedeki tum bankalarda cozdum gibi ama yinede bi aksilik olursa senı haberdar ederım

mgnPower
ben fw edeyim hocam sizinde olsun :):)

olsun valla :D ona gore pazarlik yapariz :D :D :D

Dookan
29-09-2009, 00:50
besevlerdeki matbaada calisiyor. az bucuk tanirim. guc yetmeyecek bisii yok ortada sinav var ve belli kriterler var. bu kriterlere uyan zaten az sayida. bizim bankada durmadan cesitli eleman alimi yapiyor. ama sartlari bu kadar uygun olarak daha once alim yapmamisdi. nedeni ise burada gorevlendirelecek personelin su an karsiligi olan kisilerin tamaminin neredeyse emekliliginin gelmis olmasi.

istedigi puanların dogrultusunda merkez bankasından daha cazip kuruluşların mevcut olması , insanların tcmb ye olan tercihlerinin azalmasına neden oldugu için şu anki durum sözkonusu..zaten mulakat işi torpıl işi oldugundan biraz girmekte zorluk cekılıyor :)

ben nie dusuk aldım sebebide şu ; geçen sene roll lamaktan vaktim kalmadı ders calısmaya..ne zmn araba aks kırdı o zmn 1 gün ders çalıştım arada benzin falanda olmadı işte ufak tefek sorunlar falan yaklaşık 1 yıl içinde 2 ay ders çalışınca 71 alabildim :) inş bu sene halkbankasına girerim eger giremessem bidahaki kpss de yanındayım abi :) referans olarak seni yazcam iznin olursa :)

lucky Jackal
30-09-2009, 10:55
gözünü kapat üstün oto'nun içerisindeki meguiars a git,benim japon yapıştırıcı olayını zaten biliyorsun,takip etmişsin.1,5 ay oldu sanırım yapılalı,hala yıkattıktan sonra ayna gibi oluyor.ben tavsiye ederim kesinlikle,gitmişkende meguiars ın oto yıkama şampuanından al yıkamacıya gittiğinde onunla yıkat 1 sene rahat edersin

mgnPower
30-09-2009, 11:11
gözünü kapat üstün oto'nun içerisindeki meguiars a git,benim japon yapıştırıcı olayını zaten biliyorsun,takip etmişsin.1,5 ay oldu sanırım yapılalı,hala yıkattıktan sonra ayna gibi oluyor.ben tavsiye ederim kesinlikle,gitmişkende meguiars ın oto yıkama şampuanından al yıkamacıya gittiğinde onunla yıkat 1 sene rahat edersin

ben gittim oraya ya bana denk geldi boyle hoduk biri yada sen cok sansliymissin.

SONE-R
30-09-2009, 11:13
üstün otoda sadece boya koruma ne kadar?

lucky Jackal
30-09-2009, 11:24
ben gittim oraya ya bana denk geldi boyle hoduk biri yada sen cok sansliymissin.walla bilmiorm ki,baya ilgilendiler benimle.4 saat falan sürdü ben hep başında durdum bi sandelye verdiler oturdum izledim 4 saat :) çay çorba falan :)

SekoLive
30-09-2009, 11:26
ben gittim oraya ya bana denk geldi boyle hoduk biri yada sen cok sansliymissin.

walla bilmiorm ki,baya ilgilendiler benimle.4 saat falan sürdü ben hep başında durdum bi sandelye verdiler oturdum izledim 4 saat :) çay çorba falan :)

aranızdaki fark biriniz lucky ;) biriniz değil

mgnPower
30-09-2009, 13:34
üstün otoda sadece boya koruma ne kadar?

200 lira diyor koltuk koruma hediye ederiz diyorlardi zorlasan motoruda yapacaklardi.

SONE-R
30-09-2009, 13:37
200 lira çok be...
en iyisi adam gibi kaliteli bir ürün alıp üstübüyle işe girişmek olacak... parayı sokaktan topluyor bunlar.. bu ne aveku

mgnPower
30-09-2009, 13:41
az sonra keremin yanina gidecem bakalim o ne kadar kastiracak :D kerem duy sesimi geliyorum bak zaten hediye listeside gondermedin bana ? :D :D :D

Chatin
30-09-2009, 13:42
kerem kaç ! :D

Myth06
30-09-2009, 13:50
irfanim teli varmi ? meg kullaniyormu ?

3540510 başkan

JenGoO
30-09-2009, 21:21
GMG Mustafa abiye bende kefilim fiyatlarıda çok aman aman değil..0533 715 50 21 Mustafa Baranli.

krm444
02-10-2009, 00:41
az sonra keremin yanina gidecem bakalim o ne kadar kastiracak :D kerem duy sesimi geliyorum bak zaten hediye listeside gondermedin bana ? :D :D :D

abı beklıorum ben senı bu hedıye lıstesını bende merak ettım dogrusu :D:D

mgnPower
02-10-2009, 00:45
is cikti cok fena gelemedim yaa muhtemelen yarin musait olacam direk yanindayim

fatiii
02-10-2009, 00:47
senin gidecegin saatte o zaten daha uyuyodu abi sorun degil..

o keriz mesajların zamanına bakmıyo sanırım :D:D gece 2 olmus gel abi diyo oglenki mesaja :D

krm444
02-10-2009, 01:22
ya 2 gundur gıremedım daha dogrusu sımdı ben bu konuyu abone olmu ne varya ondan yaptım maılle haber ver dedım tık yok bugun maıl geldı anca yanı kusra bakmayın abı sende ne zamna musaıt olursan aksam sabah oglen ben nası olsa hep ordayım :D:D tabı bazı gunler uyku dukkanı bastırıyo gıdemıorum :D:D

AhmetKadir
02-10-2009, 08:06
GMG de gonul rahatlıgı ıle yaptırabilirsin ;)
Mustafa abiden sikayet eden bi arac sahibi gormedım ben...

burakN
02-10-2009, 09:44
ya ben sonax ' ın ürünlerini kullandım ve gayette memnun kaldım 4 kat uygulama yaptık ve şuana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim.

GMG mustafa
11-10-2009, 15:14
yönetimden izin alınmadan reklam yapılamaz.

VWci
11-10-2009, 21:33
Ne oldu sonuclar? GMG Mustafa senin adres nedir? Kerem'de yaptiranlar memnun kaldi mi?

Orhan
11-10-2009, 21:36
gmg garage mustafa sağlam iş yapar
meg ürünleride var ;)
edit:kendisi gelmiş zaten:D

Ranthor
11-10-2009, 21:37
açık reklam yapmak için izniniz var mı?

GMG mustafa
11-10-2009, 21:59
Reklam yaptıgımın farkında bile değilim eğer reklam bu ise